Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!

Szia Edit!
    Jó időben elkezdted a kalács sütögetését. Ügyes vagy, akkor lassan már Te is végzel a gkörikkel?
    Szia Imi*!
    Köszönöm a kávét. Gratulálok az újabb nyitásokhoz.
    Nem tudom mire készül a BP. de az utóbbi időben elég sok csillag potyog innen-onnan. Valamelyik ládából egy rénszarvas bölcső is bepottyant, egy narancs rénszarvasistállóval együtt. ;)
    Szia Viki!
    Nekem is akad bőven, ám épp az aktuális eventekkel vagyok elfoglalva. Az utóbbi nem, de gköri feladatok megvárnak.
    Szia Mimi!
    Én úgyszintén, nem tudok sokáig várni a nyitogatásokkal.
    Ha lassan is, de elkezdődött valami a tenyésztésnél. Eddig nem sikerült, szinte elérhetetlennek tűnt a 7-8- szintű tenyészállat.
    Gondoltam egy merészet és míg érik az enövény kicsit kavargattam.

Boldogság van, és egy kis reménysugár.;):)

DevilMókus, delfin929, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remek, gratulálok! Én csak és kizárólag "buktát" keverek. Már rég meglenne a lovas is, de nekem pont most kellett 3 tündér egyszarvút elrontani, mellé raktam egy lipicait. Megint türelmetlen voltam, büntetésből kaptam egy táltost. [​IMG]

DevilMókus, ursa11, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sajnálom! Általában 3 alapállat és egy magasabb szintű a keverésem.
    Talán szerencsém van:

DevilMókus, ursa11, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én meg pont fordítva csináltam. :( Akkor még egy próbát teszek.

ursa11, zsani_apja, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Kaptunk egy ajándékkódot: #1
    HAPPYRELEASEDAY1
    Tartalma:
    • 60× Szupertrágya
    • 30× Kacsa kata szupertrágyája
    • 40× Szupertáp
    • 3× Party pörgetés
    Érvényes:
    ettől a pillanattól kezdve egészen 12.09-én, pénteken 23:59-ig váltható be fiókonként egy alkalommal.

DevilMókus, delfin929, Sali~*.*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Szerintetek elég lesz?xD

Hoztam egy kis olvasnivalót.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/

Levezetésnek pedig pár képet.;)
    upload_2022-12-6_15-40-50.png upload_2022-12-6_15-41-34.png
    upload_2022-12-6_15-42-0.png upload_2022-12-6_15-42-45.png
    upload_2022-12-6_15-43-32.png upload_2022-12-6_15-44-2.png
    upload_2022-12-6_15-44-35.png upload_2022-12-6_15-45-9.png
    upload_2022-12-6_15-46-0.png upload_2022-12-6_15-46-35.png upload_2022-12-6_15-46-57.png

További szép napot kívánok mindenkinek!

Köszönjük az infót Sali.
    És gratulálok a sikeres keverésekhez!:)

ladislaw11, DevilMókus, delfin929 és 7 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Sali!
    Köszi az infót!
    Szia Imi!+
    Szemtelenül sok bónuszod lett. :D Persze megkapod mellé a gratulációmat is. :D

És végre utolsóként az amaránt sz.trágya imádatát is megadta a rendszer. Ez a gaz minden nemesítést birtokol. :)

DevilMókus, Imi*, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sziasztok!
    Gratulálok a bónuszokhoz! Soha ennél rosszabb nyitogatást kívánok.
    Köszönöm szépen. ;)Elég-e? Attól függ, mikor lesz legközelebb.;)
    Az új terület - Gyopárvölgy - áttanulmányozásához szerintem kevés.:)
    Véleményt mondani még korai szerintem, majd élesben kiderül, hogy jó volt-e a leírás értelmezése.
    Mikor megláttam jót kuncogtam, mindjárt a sokfarmos gazdára gondoltam, tudod arra aki ki tudja mennyi farmjával Top-ozott. Nah szaladgálhat, liftezhet, stb. a farmjai között.:D

;)
    Gratulálok Mimikém! Szuper! Ezzel lehet majd hasítani.;)

DevilMókus, Imi*, Sali~*.*.* és 6 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nem biztos, hogy sokkal többet futkos, mint eddig. Ha van esze akkor egy, vagy két farmon letermeli a holmit és szét osztja. Ötletem sincs, hogy miért jó ez neki .
    Nem igazán lelkesedek az újításokért, nem szánok sem több időm se több pénzt a farmra. Egyébként megférnek, majd 20-a után ránézek, előbb nem igazán van időm.

DevilMókus, mimi, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia Edit!
    Szerintem, majd a gyakorlatban okosabbak leszünk.;)
    Év végi hajrá, vagy elutazol?

DevilMókus, mimi, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    20-ig sok a munkám, utána meg nem tudom, még az is lehet, hogy hirtelen felindulásból elutazok, tervbe nincs. Felfedezek új területeket sífelvonó nélkül;):D
    Az új állatokhoz jött gazdaköri is, lőttek az év végi kettőnek, habár át kell gondolni, lehet, hogy még se.

DevilMókus, mimi, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Az már nem olyan sok. Nincs valaki jó ismerős veled egy piacon?
    Ügyes vagy, megoldod meglásd.;)

DevilMókus, mimi, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt, kívánok mindenkinek!

Mára nagy szükségünk lesz rá.;)
    Hajnali nyitogatás.:)
    upload_2022-12-7_4-49-18.png upload_2022-12-7_4-49-48.png upload_2022-12-7_4-50-8.png upload_2022-12-7_4-50-30.png

upload_2022-12-7_4-50-58.png upload_2022-12-7_4-56-10.png upload_2022-12-7_4-56-32.png upload_2022-12-7_4-56-54.png upload_2022-12-7_4-57-14.png

upload_2022-12-7_4-51-20.png upload_2022-12-7_4-54-17.png upload_2022-12-7_4-54-36.png upload_2022-12-7_4-55-8.png upload_2022-12-7_4-55-27.png

upload_2022-12-7_4-51-38.png upload_2022-12-7_4-53-41.png

upload_2022-12-7_4-52-15.png upload_2022-12-7_4-52-56.png

Legyen szép napja mindenkinek!

ladislaw11, DevilMókus, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kedves vagy, köszönöm.:)
    Köszönöm a kávét, jól esik. Biztos neked is nagy szükséged van rá, ilyen korán ládázol, mondhatni éjjel-nappal. Jó, hogy hozod, majd ha lesz időm áttanulmányozom, ilyen nagy számokkal már jól látszik, hogy melyik mit ér, majd ez alapján cserélgetek ládát adó dekorokat, ha kell.

DevilMókus, mimi, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!Sziasztok!
    A kávé mennyiség????? Hát ehhez az újdonságokhoz, még ez is kevés részemről, én még nem nagyon értem az egészet, persze lehet hogy csak én vagyok ilyen fafejű.
    Még több időt igényel szerintem majd a játék, no és nem utolsó sorban, még több kp-ét vesz ki az emberek zsebéből, ( már akiéből)
    Őszintén szólva, első nekifutásra nem tetszik.
    Egészen másra számítottam, úgy is mondhatom, ez egy másik farmera, összekötve a régivel.
    Hát ládikóid...... és ennyi.....:music: azért gratula az jár.
    Nekem most egy kis farmerama besokallás ál fent.
    unnamed (3)g.gif El húzták a nótámat.( még sem lett jobbkedvem) De ez csak az én véleményem, attól még más lehet hogy örül , és élvezi az új területet, és szórakoztatja is.

16. Sali~*.*

Szerencsés, szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Köszönöm a frissítő italokat, nasikat. Gratulálok! Látom csillaghullás volt nálad is. ;)Jók a nyitásaid.
    Editkém!
    Megérkeztek az legújabb állatok a gkörikkel együtt. Neked kedvez a szerencse csp-ért lehet az új ólakat megvenni a Gazdaboltban.
    Magas szintű tartalmi frissítés #167
    Szia Erzsike!
    Még meg sem ismertük, ne mondjunk le máris róla. Igaz ami igaz. Egyre több a játékra fordított idő. Menetközben kialakul, hogy tudjuk összehozni a meglévő területek művelésével az új területet.
    Legyen szerencsés napotok!;)

DevilMókus, mimi, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Salikám!
    Én is kiváltom, meg is próbálom, nem mondok én le róla, de azért nem én vagyok a játékért, a játék legyen én értem.
    Lehet hogy nagyon is jó ötlet volt, de ez ügyben is kétségeim vannak, ha az utóbbi időket nézem.
    No majd látjuk . images (15).jpg Nálad járt a miki???

18. Sali~*.*

Hidd el Erzsike menet közben alakul majd. Eventmentes időben max. 2-3 alkalommal lépek be. Persze csak akkor, ha más teendők miatt megtehetem. Eventes időben meg ha a farmon vagyunk talán belefér, hogy ott is tevékenykedjünk. Azt nem szeretem ha a játék miatt kell még több időt a gép előtt töltenem.
    Hó, hó, hóóóóóó! Járt bizony. ;) Jó egészséget kértem tőle, de valamit nagyon félre érhetett.
    Ezt a szutykos, ködös, párás időt nem szeretem.
    Neked milyen ajcsit hozott?:)

ursa11, DevilMókus, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!

Na, ehhez a kávé kevés xD. Lelkesen nekiálltam olvasni, majd kb. a 2 oldal után kíváncsiságból - hogy vajon milyen hosszú - elkezdtem görgetni, és görgettem és tovább görgettem...., majd úgy döntöttem, hogy ehhez most se türelmem se időm.:cry:
    Ráértek volna ezzel januárban is. Most készülődés, ajándék beszerzés, sok-sok év végi intéznivaló van. Ez majd megvár.

ursa11, DevilMókus, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hát Salikám ! Első sorban nekem is az egészséget kellet volna hoznia, de hát ..... nyilván nem voltam jó....:music::eek:
    De azért reggel ott lapult a papucsomban , egy szem Negró, ( a férjem) ő meg egy sport szeletet kapott.
    Olvastam hogy neked megy ez az új játék, én igazából még nem is mélyedtem bele.
    Tegnap du. óta nem tudtam bejönni a Fórumra, most is csak egy ki be lépés után.
    Mindenkinek további szép napot. 09312ebd50c9e7cdb68dedf4e376ef9a.gif

delfin929, DevilMókus, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.