Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Marika! Örömmel látom,hogy a festészeted művészi szintre emelkedett.Legyen még sokáig kedved hozzá,és osztd meg velünk a gyönyörködtető élményt.
    Azt is jó látni ,hogy vannak olyan kedves,figyelmes gazdatársak,mint Sali ,akik szívesen emlékeztetnek a vidám dolgainkra.Én még Sopánkánét is szerettem,sokat derültem a hozzám hasonló "siralmain",de azért minél ritkábban látogasson!

Kergekacsa, Imi*, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kedves Ilona!
    Köszönjük kedves soraid.
    Jó, hogy betértél hozzánk, szívesen látunk, gyere máskor is. ;)
    Igen, nagyon ügyes a mi Marcsikánk, jól tudja kezelni Sopánkánét is:D. Néha elvisz "magával" mikor beszámol a kirándulásairól, vagy épp dughagymafalván tevékenykedik.:) Játszani, kikapcsolódni jövünk, néha tájékozódni, megosztjuk örömünket, ha a szükség úgy hozza a kevésbé jó részét az életünknek. Egy jó szó, egy-egy virtuális ölelés, egy kis figyelmesség mindenkinek van a tarsolyában.
    Ettől lehet szebb az élet.
    Szia, szép napot kívánok!
    Igen! Ismét egy újabb szint, már a 203! Nagy gratulációm, megdolgoztál érte.;)
    Nem lesz az annyira messze meglátod. A csillagok potyoghatnak a kerékről is, sima pörgetésekből.
    Egyre viszont már most felhívom a figyelmed. A gyopáron rengeteg hozzávalóra lesz szükséged. Érdemes, már most gyűjtögetni a fák termését, szigetest is. Ajánlom még figyelmedben a piros kosárka aluli vásárlást naponta, mindkét részen.;)
    Ott a leggyorsabb haladás a FA-val való haladás, ám ott sem szaladunk sehová, nincs ott semmi különleges a pár db. szotyidombi területnél.
    A RACS önálló előkészítéséhez gratulálok. Nekünk régebbi játékosoknak már a paszuly ágáról potyog, sok más nyalánksággal együtt.
    Szívesen küldök, kíméld a pajtád tartalmát, jó lesz az még a későbbiek során. Tudom a sajátnak sokkal finomabb az íze, de ez most egyenlőre ne legyen szempont.
    Visszatérve a csillagokhoz. Ha alkalmad lesz rá, mert a rendszer felajánlja akkor érdemes megvásárolni a Katicabogár szállást, vagy a
    Repülő rénszarvast. Csillagokat ad a tp mellett.;) Ezért néha nem ár benézni a Kalózok barlangjába, megnézni, hogy a kincsesláda mit rejteget. Esetleg, ha megfelelő az ajánlat akkor meg lehet kisérteni a szerencsét. :)

Kergekacsa, Imi*, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Sali!
    Örülök a kedves meghívásodnak,alkalmadtán élek vele.Az én törzshelyem a tiszántúliaknál van közel 7 éve. Pár éve aktívan szorgoskodtam a karácsonyi verses topikban.
    Vannak kedvenc írású gazdatársain más topikokban is akiket szívesen olvasok,mert jót tesznek a lelkemnek és a humor iránti hajlamomnak.Egyszer írtam a kuncogó kuckóba is,de nem fogadtak ilyen szívesen,rosszulesett,megfogadtam :maradok a saját térfelemen.Ott mindig kaptam jó szót,bíztatást,pozitív energiát gondjaimra,bajaimra,és az élcelődéseimet sem értették soha félre.
    A Kalózok barlangjában,még soha nem jártam,felkeltetted az érdeklődésem,majd bekukkantok oda is.
    További szép napot,sikeres játékot!

Kergekacsa, Imi*, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Halihó,,,

Mert ha egy üzlet beindul, akkor lehet majd eltiltanak, mert beröpülök, ide, meg oda, meg amoda is.
    Ilona,
    hogy ennek hogy örülök, hogy betértél, irtál, kedves soraidat szívesen olvassa mindenki.Hiszen ez alatt a több mint tíz év alatt, annyi jó embert megismert az ember és megszeretett.Mai napig olyan élénken él bennem az első debreceni találkozó, pedig te jószagú rezed de régen is volt az már.Talán tíz éve is van annak.Hogy örültünk egymásnak,hogy a nick nevek alatt már a valós személyeket is megismertük.
    Sopánkáné?Igen, igen , mert néha az ember elmondja búját baját, hiszen oly jól esik és aztán arra gondoltam, hogy na gondolják ez megint sopánkodik.Igy aztán megszületett Sopánkáné őnagysága.
    Meg volt nekem egy barátnőm is a ... a .....a.....na a csudába már elfelejtettem a nevét,ó a Lidi, aki akkor született, mikor a tojáslikőrt(tojáspuncs) készítettük.Rá is kapott szegény nagyon.Közben elvesztettük egymást, mint oly sokan elmentek, nem játszanak már, vagy még rosszabb az égi farmon ténykednek.

Sali,
    emlékszel, amikor a "kerti kispad" készült?Alig vártam, hogy vajon hogy fog kinézni, mi lesz rajta,meg egyáltalán.....De régen is volt....

Mennyi mennyi minden történt velünk.Megyek már , mert tényleg kikapok majd....

Kergekacsa, Imi*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Repkedj kedves Marcsikám kedvedre! Vidd a mosolyt és a derűt, amire mindenkinek szüksége van. Igen.. a Lidi, ivós volt.xD Akarom mondani szomjas.:D
    Persze, hogy emlékezem, mekkora boldogság volt az egyen bannert viselni. Mára már egyedül hordom, de szép emlékeim fűződnek hozzá. Jöhet bármi, ez már örökké elkísér, velem marad.
    Kitől kapsz ki? Itt senki nem bánt, nem vétünk a topik szabályzata ellen, nyugisan beszélgetünk.:)
    Egy kis humor:

[​IMG]xD;)

Kergekacsa, Imi*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. Greta-farmer

Greta-farmer Utánpótlás-írogató

Szia Sali!

Köszönöm a kedves invitálást :) Én keveset vagyok gépnél, akkor is inkább aratok/vetek, meg az eventhez kapcsolódó tudnivalókat követem nyomon, de majd időnként bekukkantok ide is :)
    Sikeres játékot, jó egészséget Mindenkinek!

7. Sali~*.*

Tudom, hogy teloról játszol a nyaralás alatt. Találtam valamit, aminek szerintem örülni lehet.
    A Farmárudában elérhető:
    Jó csillaghullást kívánok Neked!;)
    Szia!
    Köszönjük szépen, gyere amikor kedved, időd engedi.
    Ugye tudod, hogy miért is írtam hogy gyere beszélgetni? Hogy jobban megismerjenek az játékosok. Ezáltal szívesebben tudnak segíteni a játék során, nemcsak cserenap.:)
    Minden szépet-jót kívánok én is neked.:)

Kergekacsa, Imi*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  8. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia Kedves Salikám! :inlove:
    Köszönöm a jó tanácsokat, mindig sokat segítesz, hálás vagyok érte, szemem a kalózok barlangján! :inlove:
    A kis piros kosárka nagyon jó dolog, de napi szinten sajnos kivitelezhetetlen számomra..legalábbis a teljes felhozatal semmiképp. Ma kipróbáltam és 19 millácskával könnyítette meg a "pénztárcámat" minden együtt. :D

Köszönöm a csillagos ajánlatot, elmentem jól, nehogy elfelejtsem, mire összegyűjtök ennyi farmpengőt :D
    Sajnos a fasorban sincs hozzá a készletem, pedig ma megpróbáltam javítani rajta..benéztem a kalózokhoz és volt egy csábító ajánlat ( már nem tom mi volt a neve, asszem valami virág :D ) ami csengőpengőt adott volna 12 óránként, sajnos nem sikerült azt kapnom :(
    De nem adom fel, mostantól törzshelyem lesz a kis Jumurdzsákok lakja :D
    Puszillak :inlove:

Kergekacsa, mimi, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Egyenlőre ne a teljes készlet felvásárlásával foglalkozz, leginkább a táblák eleje a lényeg. Mert mindenre nincs idő, így a táphoz valókat már nem kell letermelni, a rövid érés idő alatt termelhetőkkel nem kell annyit foglalkozni. Érdemes igen be-benézni, mert nálam most volt a ládában olyan amit a léghajón cserenap több Ppanniért kínáltak cserébe.;)

Kergekacsa, Imi*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  10. Greta-farmer

Greta-farmer Utánpótlás-írogató

Igen, persze, hogy tudom miért invitáltál :) És köszönöm a kedvességed :)

11. Sali~*.*

Jó reggelt kívánok Mindenkinek! Sziasztok!

Aranyosi Ervin: Kávé
    Jó reggelt! Töltöm már a kávét!
    Illata - érzed - itt lebeg.
    Kis zuhatag a poharadba.
    egy élénkítő élvezet!
    Keserédes, akár az élet,
    zamata, mint egy lágy zene.
    Élvezd hát ki a perc varázsát!
    Lassan indulni kellene.​

Kedves Szélvész Kisasszony![​IMG]
    Ismét egy új nap, nálad egy új szint! Elképesztő, erre nem lehet mást mondani! Szívből gratulálok![​IMG]

A ma kezdődő eventet a felhőig mindenképp szeretném, a többi már kerék és egyéb függvénye.
    Toma útmutatását köszönöm szépen! #20 - e szerint fogok spórolósan haladni. :)

12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Hivtatok,itt vagyok!
    Meglátogattam a kalóz barlangot. Az igazat megvallva a jelenlegi kínálat nem tetszett.
    A valósban ingyen álmodozhatok a budoáron.
    15 éve nem kávézom, mert hajnali 3-4-ig ébren tartott. Ébreszteni a macskák szoktak,nyávognak,vagy egyszerűen - a frászt hozva rám -a hasamra ugranak, jelezve, hogy éhesek.
    A vers a sajnos már égi bárányokat terelgető felejthetetlen "Fatthert" jutatta eszembe, a kacagtató "rimhányó Romhányi" állatverseinek közreadóját.

Kergekacsa, Imi*, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  13. Swartsch

Szép jó reggelt kívánok én is mindenkinek! :)
    Kedves Salikám, nagyon szépen köszönöm! :inlove:
    A felhő nekem is mindenképpen cél, a többi meg majd kiderül, mire lesz időm.
    Páromnak már mondtam : Bocs kicsim, ma event kezdődik, 2 pancsolás közt egy gyors aratás-vetés bele kell hogy férjen :D
    De cuki nagyon, még érdeklődik is mindig, h épp mi jót csinálok. :D
    Legyen nagyon szép napotok!
    Sok puszi:inlove:

14. Sali~*.*

Szia Ilona!
    De jó, hogy jöttél! Megmosolyogtattál, álmodozni a budoáron, milyen kifinomult szóhasználat.;) A bezzeg időkben nem ez volt a neve, nagyapám pottyantósnak hívta.:D A barlang kínálata változó és az ott felsoroltakból sem biztos, hogy azt kapjuk amit kiszemeltünk, de esély van rá. Szóval Te macskás vagy? Jaj, meg ne sértselek, én nem szimpatizálok velük, a kutyák a kedvenceim. Nem tudom miért a nyulakkal is hasonlóképp vagyok, nézni nézegetem őket ennyi. Ám egy testes kutya, elvarázsol. ;)
    Komolyra fordítva a szót, Fatthert én is nagyon kedveltem, nagyon hiányzik. Stílusa volt! Szerethető játékos. Legyen neki könnyű a föld.:cry:
    Üdv. a párodnak! - rendes embör, ha enged játszani.;) Te, ilyen időben a Balcsiban pancsikolsz két aratás között? Brrrrrrr
    Nehogy megfázz!

15. Swartsch

Átadtam kedves üdvözleted, viszont küldi :) :inlove:
    Nevettem ma nagyon, mert még ő kérdezte a medencében, h hány óra van? Mondom nem mindegy...nyaralunk. :D Erre ő: nehogy lekésd az event kezdéstxDxD
    Nem, nem a Balcsiban...belső medencében a hotelben, jó meleg vízben. :)
    puszillak:inlove:

16. Sali~*.*

Megnyugodtam! :) Köszönöm az üdvözletet.
    Hoztam egy kis emlékeztetőt a holnap kezdődő jelvényes tenyészési eventhez:
    Madarak jelvény
    A madarak listája ITT található.
    .........
    Ízeltlábúak jelvény

Az ízeltlábúak listája ITT található.

...........
    Kétéltűek jelvény
    A kétéltűek listája ITT található.
    .......

Összesen 340 db tenyésztés kell:
    115 db Madarak
    130 db Kétéltűek
    95 db Ízeltlábúak
    Mivel holnap és pénteken szuper akciós nap és baby boom is van 340 db szupertáppal megoldható.

Összesen a 3 forduló beadandója pajtaértékben:
    1 250 000 pajtaértéknek megfelelő madarak
    800 000 pajtaértéknek megfelelő ízeltlábúak
    450 000 pajtaértéknek megfelelő kétéltűek
    Sok sikert, nagy ugrásokat kívánok Mindenkinek. :)

17. Swartsch

Ismételten hálás köszönetem Kedves Sali! :inlove:
    Nem ismerem még ezt az eventet, így hatalmas segítség megint, amit megosztottál velünk!
    Még egyszer nagyon köszönöm , sok sok puszi érte! :inlove:

Kiszámoltam, megvan mindenből a szükséges pajtaértékem. :)
    Kiváncsian várom az eventet.
    Tejshakés felhő beüzemelve..a csillagok és pár apróság begyűjtve. :)
    Boldogság van! :)
    :inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.8.23
  18. Sali~*.*

Jó reggelt kívánok Mindenkinek!:)
    Most sem tudok mást leírni, minthogy szuperszónikus a száguldásod! :inlove:Gratulálok, ismét egy új nap egy új szint nálad!
    Jegyzetelsz ugye? Jól jön majd a később jövőknek, hogy igen, így is lehet haladni. Nem beszélve a folyton kétkedőkről.

Nekem sikerült tegnap, no nem az event teljesítése, hanem bealudni. Aggódni ugyan még nem aggódom, majd alakulnak a csőgyártásaim. A lehető legtakarékosabb csövezést gondoltam teljesíteni.
    A ma kezdődő event nálam gyors lesz, hisz jósunk jóslata alapján már az egy tápos tenyésztésnél bekészítettem a tenyészterepbe az állatokat.

Utoljára szerkesztett: 10.8.23
    Kergekacsa, zsani_apja, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó bejönni, mióta a kedves új barátaink feldobják a beszélgetéseket. :)
    A nap valóban süt, kávét meg én is hozok sütivel: [​IMG]
    Már igencsak várom a tenyésztés kezdetét. Sajnos nem jól találtam ki az előkészítésxhez az állatokat, így lesz egy csomó emlősöm is. Nem baj éppen, mert olyanokat raktam be a tenyészházba, amelyek kellenek g.körhöz. Semmi nem vész kárba. Kivételesen sz.tápom is van a tévedésem korrigálásához.

Ahogy Marim mondaná: Mosoly kísérje a napotokat! :)

Kergekacsa, zsani_apja, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szia Mimikénk!
    Köszönjük szépen a kávét, sütit! :inlove:
    A kedves, régi- új barátokat próbálom ide invitálni, hisz itt van alkalom akár a kötetlen beszélgetésekre is.
    Hogy haladsz a gkörikkel? Sok kell még? Egyszerűen nem tudom rászánni magam, hogy mindent elfelejtsek ott is.
    Olvastam, hogy lecsót raksz el télire.:) Szerintem egyforma-formán rakjuk el. Nem passzírozom a paradicsomot, ha kell leszedem a héjat. Olajba, vagy zsírban megpárolom a hagymát, majd a feldarabolt paradicsom, végül a paprika kerül a lábasba. Az egyvelegeket összerottyantom, üvegekbe töltöm, felöltöm olajjal, hogy ellepje, az üvegeket lezárva máris mehetnek aludni a párnák közé.
    Ha fagyasztóba teszem, ugyanígy, csak megvárom amíg kihűl annyira, hogy ki tudom zacskózni, vagy műag. dobozokba rakom és mehet a jégre. Egy a fontos! Nem sózzuk!- csak felhasználásnál. ;)

Kergekacsa, zsani_apja, Imi* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.