Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem van olyan szomszédom, aki teljesen a piros alján van, de minden nap küldi az ajándékot. Drukkolok neki, hogy feltornássza magát, mert ezek szerint csak ajándék küldésére lép be és már évek óta szomszédom. A másik szomszédom észrevette, hogy lement pirosba és most teljesen zöld lett. Örülök neki. :)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a napi belépés és ajándékozás nem elegendő az aktivitási hőmérő zöldön tartásához.
    Itt találod az augusztusi Közleményt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/
    Ha gondolod, írj Galambpostán a piros hőmérővel rendelkező Szomszédaidnak, ezzel is segítve azt, hogy ne veszítsd el őket.
    További jó játékot!

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Számomra ez sajnos azt jelenti, hogy valakinek a kisfarmjai a szomszédaid. Az újra zöld szomszéd farmján most eventeztek, ezért lett tele zöld. Ne legyen igazam, de ha nem gondozza tovább a farmját, újra csökkenni fog az aktivitása.
    Kívánom, hogy ne legyen igazam, de a tapasztalatom sajnos mást súg.:music::oops:
    PS: Én viszont örömmel jelentem, hogy újra teljes a szomszédlistám, már nincsen egyetlen helyem sem. Két szomszéd úgy keresett meg, egyet pedig én hívtam meg.
    Remélem pótolni fogják az elvesztett barátaimat akik mind aktív játékosok voltak magas szintű farmokkal.

Utoljára szerkesztett: 23.9.24
    HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Jóóó reggelt.
    Szia gyöngy. Sajnos inkább valami nagyon rosszra gondolok. Ez a nagy farmja, aktívan játszott és a fórumon is jelen volt. Írtam neki, de nem válaszolt. Már kidobta a gép.
    Viszont olvastam a Pushingot, minden marad a régiben és engedélyezett. Kapnak 1 jó pontot.
    A szomszéd ajándékozást elhalasztották, remélem jól meggondolják, hogy mit raknak be, mert akkor visszaveszem az 1 pontot. :D

Swartsch, peter1022, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nekem ebből az jött le, hogy mivel lesz benne változtatás, azaz átalakul a tartalma, a moderátorok mégis vesztettek és nem lesz benne a piccolo.

peter1022 kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia, nekem meg az jött le, hogy eredetileg nem rakták be és most fogják visszarakni.:D Ne tegyenek már mindent tönkre. Remélem, hogy nekem lesz igazam. ;)

peter1022, farmerSS, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én meg remélem a történelem nem ismétli önmagát és nem az lesz mint a ládás válogatásnál, amikor a jó ládák nem kerültek abba bele, majd a panaszra, kikerült az esemény a játékból egy hasonló közlemény kíséretében, és azt az eseményt azóta is várjuk.
    Most komolyan! Egy kárpótlási csomagot anno 1 nap alatt összeállítottak és az élesbe került piccolóstól, a szomszi ajándékozásba meg nem sikerül berakni 5 nap alatt az eseményig? Hány hét kell hozzá?

HéricsBáró, peter1022, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!

A tájékoztatóból idézve:
    Tehát későbbiekben megrendezésre kerül, a központ ígérete szerint.
    Korábban is halasztottak már el más eseményt. Nem kell mindig a ládás válogatás történetére gondolni, ha valami elhalasztásra kerül, az nem fog szülni soha sem pozítiv eredményt.

Reméljük, hamarosan, akár a következő havi event naptárban viszont láthatjuk az eseményt.

(És ne gondolja senki se azt tévesen, hogy a magyar csapat visszajelzése miatt halasztották el, mert az nagyon rosszul gondolkozik ez ügyben.)

HéricsBáró, peter1022, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

:D:D:D:D Szia, jó munkához sok. :D De tényleg érdekes, hogy 5 nap alatt nem tudják megcsinálni. Biztos beraknak még egy csomó jó dolgot. :D:D

peter1022, farmerSS, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ahogy írtad, ez nemzetközi ügy lett, sok más nemzet moderátori csapata is tiltakozott az ajándékozás tartalma miatt.
    Mivel később kerül megrendezésre - még ha akár mindjárt a jövő hónap elején is - ez mindenképp azt jelenti, hogy belenyúlnak.
    Persze bizakodni még lehet is, hiszen akár jót is tehetnének azzal, hogy kikerül a piccolo adta lehetőségek közül a vd, pe, pl, ék és helyettük bekerül a mostani event 3 kitehetője, miközben a többi nyeremény benne változatlanul megmarad.
    Ez a mostani 3 dekor elég jó, már csak az kellene, hogy bekerüljön a plusz küldhetőkhöz a Levéltánc 30 aranyért.
    Megdobná a sokat olvasott rémtölgyeket. :)

peter1022 és lovardatanya kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ezért írtam, hogy remélem nem jut arra a sorsra. Az szerintem elég pozitív.
    Az, hogy egy kis aggodalom merült fel bennem, az csak azért van, mert két olyan esemény létezik a játékban, azaz létezett, amit más eseményekhez nem lehet hasonlítani értékben, a ládás és az ajándékozás. Ebből a kettőből egy már mínusz! Ahogy pedig olvastalak a hetekben, a visszajelzéseidről írt hsz-eid, az egész folyamatot, eddig a történet kopp ugyanaz mint anno a ládásnál. Még a központ ígérete is. Így egy kicsit aggódok. Egyébként ezt a központnak meg is írhatjátok, hogy felmerült, úgy járunk mint a ládásnál. Egy kicsit hadd emlékezzenek, akkor miként verték át a játékosokat a nemsokára megrendezzük ígérettel!
    :)
    Ha xar volt úgy ahogy megalkották, akkor a Ti visszajelzésetek teljesen jogos volt, és ha még amiatt is halasztanák el, akkor se lenne ezen mit magyarázkodnotok, vagy ezért mentegetőznötök. A játékosok érdekében jártatok el és ez a lényeg!

Utoljára szerkesztett: 23.9.24
  12. Ableotory

Amennyiben elfogadható lett volna a kínálat, akkor természetesen nem írtunk volna semmit sem.
    Ahogy az sem véletlen, hogy Merilin is megemlítette, nem rózsás a helyzet. Én erre reflektáltam minimum 2 poénos hozzászólásban (szerelmes levelek, jóban vagyunk a központtal és miegymás poénos megjegyzések), jelezvén, hogy intenzíven visszajeleztünk többek közt mi is.

És ebben semmi titok nincs: a moderátori csapatok minden eseménnyel kapcsolatban visszajeleznek. Mi csupán annyit közültünk számotokra, hogy nem rózsás a helyzet, és ezzel kapcsolatban visszajeleztünk.

HéricsBáró, peter1022, farmerSS és 7 más kedveli ezt.
  13. Ableotory

Szia!
    Az nem megoldás, hogy egy közkedvelt eventet lesöpörnek az asztalról.
    Szóval, jeleztem röviden, jó lenne ha ez az event nem járna úgy mint a ládás válogatás. Többet nem tudunk tenni sajnos.
    Nem egy olyan bonyolult event ez, szóval reménykedünk benne, kap egy ráncfelvarrást, aztán ajándékozhatunk nyakra-főre. :)

HéricsBáró, peter1022, farmerSS és 7 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia, nagyon köszönjük, hogy szóltatok.:) Nem tudom, hogy miért irigylik azt a kis Piccolot.

peter1022, farmerSS, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  15. Ableotory

Én nem írtam konkrétumot, hogy mi van, vagy mi nincs benne a kínálatban. ;)

Nem tudom hogy mi a további cél, de ha valóban visszatér az event, egy sokkal jobb változtatással, nagyon sok szívecskét fognak kapni Ableotory-tól, és sok "Thank you"-t, hogy figyelembe vették a moderátorok visszajelzéseit és hogy gondoltak a játékosokra is. :inlove:

16. kukori80

:D:D:D Akkor én meghívom őket egy kiadós kakaspörköltre.:D
    Csak az a szomorú, hogy mindig szólni kell valamiért.
    Nem írtál, de ki lehet következtetni, hogy mibe piszkáltak bele. ;)

peter1022, farmerSS, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy legyen és én is csatlakozom hozzá pár szívvel és köszönömmel, de bízni majd csak az ismertető elolvasása után tudok ebben az egészben..

HéricsBáró, peter1022, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem egy erős 10 órás nullázáskor kb. 600 ezer tápot lehet elhasználni. Ehhez képest kevés. (Ha a pörgetett és rekeszes %-os bónuszaidat ki szeretnéd használni, akkor két 10 órás etap is belefér, ami dupla annyi táp...).
    Én legfeljebb pár tízezret szoktam; ehhez képest sok.
    Ha mindkét számot figyelembe veszem, akkor átlagos :D.

Valójában meg nem értem a kérdést. Te tudod, mennyi állatot szeretnél termelni. Nagyjából tudod, mennyi bónuszra számíthatsz (persze a pörgetés egy lutri, de minimumot tudhatsz). Ebből már meg tudod állapítani, hogy a rendelkezésedre álló táp elég-e a céljaidhoz vagy nem. Egy biztos: ebben a megközelítésben átlagos nem lehet... :D

19. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

A Piccolókat hagyják csak úgy, ahogy van !

Hétvégén "pár" kicsikén ültetgettem a kütyükért, most van pici szabad órám, így bontogatom kifelé a piccolókat + a farmaranyos ...ládikókat.
    Mit ne mondjak !xDxD

10-ből eddig 2 FA-fa !!!:D, 1 Varázskalap, 1 Jack, 2 virágos, 2 pöttyös, 10x1 Fa-s, 1 kicsobbanó.
    és az édességösvényes ládákból is jött 2 piccoló.
    Régen volt már ilyen jó nyitás-sorozatom !

20. kukori80

Szia, gratulálok, szép nyitás. :) Szeretem a Piccolot, igaz néha morgok nyitáskor, de vannak benne hasznos dolgok. Már a Varázsfát is tudom értékelni. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.