Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A zombírka első tenyésztési fázisánál is volt cirkusz, mert hirtelen jött, nem voltak a játékosok felkészülve rá. ment a szöveg, hogy de a nullázással megoldható, stb, stb. Na de mindenki nem tud nullázni! Ha újabb teliholdas tenyésztés jön, akkor gondolom, azt jó időben (Pl eventnaptár) előre jelzik a játékosoknak milyen állatot, állatokat érint, és a központ nem lép újra ugyanabba a barna izébe, mint 2 évvel ezelőtt!
    :)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igaz... de a jósda is ezért lenne...:music:
    S talán most még előre mutató jóslat is volt8)

farmerSS kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Teljesen egyetértek veled.
    Hogy mire is jó ez? Még jobban szembe állítja a játékosokat (értsd ez alatt azokat akik tudnak nullázni, és azokat akik nem). A nullázás megszüntetéséért kiáltozóknak, pedig örömöt. Hiszen még több lesz a panasz.
    Szerintem aki költött a játékra eddig is, annál bevételt értek el, aki pedig nem, ott nem fognak ennek a hírnek a hallatán sem bevételt kicsikarni.
    Nem beszélve a nagy mennyiségű tápnövény szupercsepp igényéről sem, ha most állnak neki a növénytermesztésnek.
    Pontosan ezt írtam le Merilinnek is, amikor megválaszoltam neki az az első pár jóslatát. Majd, ha látom az októberi eventnaptárt, akkor nekiállok készülni, addig nem csinálok semmit sem. (megemlítem, hogy nincs is rá szükségem, lásd feljebb a pajtámban lévő állatok számát)

HéricsBáró, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Uff! Indulok! A füst lemaradt!
    xD

HéricsBáró, Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Dehogy maradt el ott van az is, csak amolyan kicsi indián, nem 10-en csinálják a füstöt, hanem csak ő egyedül :DxD:cry:xD

HéricsBáró, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Mire lenne jó???? :music: Kihívásnak...
    Másra nem...8)

alex0824 kedveli ezt.
  7. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Én ezt nem kihívásnak nevezném, hanem inkább szivatásnak, mint a gyopáron az alapból bent levő pipát a növendék fák kivágására.

-gyöngy-581, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

A nagyoknak igenis jó lenne ha feltételhez kötnék, a tenyésztés jogát.... Mittudom én 500 csillagért kiiváltható 1-1 új állat tenyésztése...
    Jó lenne;) Miattam jöhetne egyszerre 2 tucat új állat... legalább lenne értelme tápot venni..:p
    A Gyopáros pipa szerencsére már rég tréfált meg:music: Egyszerűen figyelni kell a kivételére;)

9. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Talányos fa ládája mennyire dobálja a mamutfákat? Hány darabot érdemes nyitni egyszerre, hogy valami értelmesebb is legyen a nyitott dolgok között (mamutfák)?

És hogy témánál is maradjak, elkezdtem a pletyi hallatán készülni a macskatündérrel és a s.sz.bogárral eddig olyan 150 darab van a pajtámban, igyekszem belőlük összeszedni olyan 400-500 darabot, hátha annyi elég lesz. Maximum nem csinálom végig, de azért a teliholdas dolgoknál tényleg jobb lenne ha a tájékoztatás - főleg ha nagyobb mennyiségű állat kell - hamarabb jönne a szokásostól mert akik nem tudnak nullázni azoknak nem mindegy hogy az event kezdete előtt 2 héttel tudnak készülni rá vagy 24 órával.

A 2 állat tenyésztését pedig én sem értem, főleg hogy a rémséges szentjani bogárnak ott a fő farmos párja, azzal pl. mi lesz?
    upload_2024-9-29_16-44-19.png

Ezt a kettőt sem értem hogy miért vannak a fő farmon, kb. így ennek a kettőnek akkor semmi értelme nem lesz (igen, a pók tápjának egyik összetevője a szentjani bogár, de azt simán lehetne cserélni a rémséges szentjani bogárra és hello).

Horrorparadicsomnak vártam valami komolyabb fejlesztését ezek helyett, (citrom már van) narancs, esetleg piros jót tenne, főleg hogy alapból nem váltható ki az ól jack boltjából, mondjuk sok minden nem is kéri a magát az állatot, de azért jó lenne. :)

10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A gyopáros pipa hibáját már nagyon régen jeleztük, de a mai napig nincs megoldva.
    Talán el is felejtették.
    Szerintem nem nekünk kellene figyelni a kivételére.
    Nekünk arra kellene figyelnünk, hogy berakjuk, ha esetleg szükségesnek látnánk, bár ilyen esetet el nem tudok képzelni.
    A hiba az hiba és itt az a hiba, hogy alapból ott van néha a pipa.

11. -Holdfeny-.

Ez egy apró hiba...:music: Bosszantó ha az ember figyelmetlen.. és tar vágást csinál...:wuerg: De meg lehet szokni...8)
    Ha csak ez lenne a hiba... tökéletes lenne a játék;)

12. Sagittarius69

Bár igazad lenne... de hát sok a hiba.
    Ez a konkrét hiba meg egy olyan, amit már régen orvosolniuk kellett volna.
    Egyszer volt ilyen nálam, de nem bírnám megszokni... és nem is akarnám.

13. -Holdfeny-.

Jeleztük, hogy nem tetszik ez a megoldás...
    A válasz????? Mi volt????
    Köszönjük a megértést... További jó játékot:music:

Innentől mit tudunk tenni???? Részemről nem vagyok hajlandó idegeskedni/bosszankodni miatta... bevettem rá a le...rom tablettát... s igyekszem nem tarvágást csinálni...8) Eddig ha jól rémlik 4 alkalommal sikerült...o_O de Én hibáztam... mert bent hagytam a pipát:p:DxD:cry:

14. -gyöngy-581

Én kaptam erre a felvetésre választ a panaszkönyvben Itt.
    A röhej az, hogy elméletileg ez egy szolgáltatás amiért fizetünk is havi szinten.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Ritka vagyok én is, mint Gyopáron a jelenléti. :D
    Én mindig így csinálom és már nincs is pipa.
    Szinte csukott szemmel.. :D
    Az enter hiánya nekem nagyobb probléma, mint az ilyen dolgok.
    Végül is ...

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

:eek:o_O jah hogy ez nem is hiba...;)
    hm... nem így kellene tarvágást csinálni:eek:o_OEddig még sohasem probáltam ki... :wuerg:
    De jó tudni hogy ez így működik helyesen:p:inlove:

Enter... Arra is várunk egy ideje... az lesz a furcsa ha egyszer csak működni fog:p

zsani_apja kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Ezt nem láttam.
    Ha valamit rosszul terveznek, azt úgy kell hagyni?
    Szerintem sokan az ilyen vélemények miatt hagyják itt a játékot.
    Így, ezt olvasva már még kevésbé bízom a szomszédajándékozásban.
    Talán még jobb is, ha nem látjuk majd viszont, könnyen lehet, hogy csak bosszankodnánk miatta.

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

A jelen helyzetből kell kihozni a legjobbat:inlove:

19. Sagittarius69

Így van!
    Azért kell, hogy kijavítva a hibájukat, rendbe rakják a gyopáron a pipát és hogy jó szomszédajándékozást rakjanak minél rövidebb időn belül a játékba.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

xDxDxDnekünk kell kihozni a legjobbat abból amit elénk tesznek8)
    de igen azt kellene tenniük ami írsz;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.