Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Semmi közöm más zsebéhez, de az egyik dolog, hogy 100eFt-ba használtan veszel tökéletes laptopot, a intel 10-s sorozata proci erre tökéletes, illetve akinek a kellő hardvere meg is volna, de maga az oldal sokszor rossz. Nem a te géped. Lassan töltődik be, vagy egyáltalán, a játék ikonra nyomva 30-40mp múlva jelenik meg az indítókép, vetsz és a fele vizes , másik fele nem,...lehetne sorolni. Én tegnap rányomtam a napi horgász ikonra, olyan is volt, hogy összeszedte, aztán este, mikor a csomagokat nyitottam derült ki, hogy a felsőt mégsem nyitotta az oldal. késésbe került 6 órát. Nem mindig a gépjeinkkel van a baj!

zsani_apja kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Kisegítenétek azzal kapcsolatban mennyi ládát tud kinyitni egyszerre a rendszer amit meg is jelenít? Nekem nincsenek olyan horror számban ládáim, de nem szeretnék abba a hibába esni, hogy nem látom mit is nyitottam.