Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

PaySkin, Swartsch, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  2. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Szia!

Így legyen ötösöm éjfél után 20 perccel a lottón.:):):D:D
    Ha nem agyalhatok, akkor küldök helyette neked pár millió sárga tehenészetet.:p:pxDxD

Swartsch, zsani_apja és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

4. zsani_apja

Tudod, hogy bízhatsz bennem. :D Amennyi pénzt már elhoztam tőletek, jöhet mellé abrak is. :D

peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  5. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Azt csak azért írtam, hogy meghozzam a BP kedvét. Nekem jó lenne 200 FA-ért is. De tudod milyenek, biztos külön csilingelő monitor van, ami folyamatosan cseng a befolyt pénz után.xDxD

Ezért üres mindig az ATM. Tudtam én, hogy te vagy az.:D:DxDxD

zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Most meg főleg csilingel, még Télapó sem talált haza. Megkeverhette ez a csere event. :D
    Januárban folytatom a nagy pénz fosztást. :D
    Szerintem még az újévi köszöntő be van időzítve. Gondolom jó sok ajándék kóddal. :D Aztán lehet meglepnek bennünket egy pezsgő nyitó eventtel is. :)

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

peter1022 kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Olvasom az ötleteid. Tágra nyílt szemmel nézem, nézem. Kérdezném: beragad a 0 billentyűd? "Kis" farmosok szerinted mennyire díjaznák, nekik mennyire lenne elérhető? Gondolod, hogy sokan már erdőkben potyogtatják a FA-t?
    Látom, te már a mai főnyeremény bezsebelésére álltál át. Kívánom, legyen szerencséd, azért tudod a többség, nekik attól még nem lesz, ha a főnyeremény a tiéd lesz. Vagy nagyvonalúan veszel kinek-kinek egy egy ilyen feneketlen kutat?

farmerSS és peter1022 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia

a 10000 arany elég erős... de mondjuk 3000 simán járható lenne... sok csillaggal megspékelve... esetleg aranybanánnal...
    s gondolj a cserékre... végre lenne értelme... megszűnne a túlkínálat...
    persze ha átgyúrja az ötletet a játékmester... lehet belőle ... húúúú de hajmeresztő akármi is....:D

peter1022 kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    "Kedves Modi, levettem a gesztenyés felhőről egy dekort, és most nullázni akarok, de nem találom."
    "Kedves Modi, az eventben megszereztem a felhőt, de a dekorra azt írja, hogy nincs az eszköztáramban."
    "Kedves Modi, kaptuk ezt a nem tematikus felhőt, de semmit sem tudok rátenni, pedig volt egy csomó dekor a raktáramban."
    "Kedves Modi, annak idején a területre tettem egy dekort a felhő helyett, mert úgy több TP-t adott. Most kellene a felhő bónusza, de nem találom a dekort, hogy rátegyem."
    "Kedves Modi, megnéznéd, hová lett a Farönk hangár dekorom? Területet rendeztem, vissza akartam tenni, de nincs sehol."
    "Kedves Modi, a a szomszédom adna egy Bruttyenputty ólat egy Sühögény dekorért; évek óta vágyom a bruttyenputtyra! De egyszerűen eltűnt a Sühögényem a raktáramból, pedig volt több is!!! Megnéznéd, hová lettek?"

"Hát, betetted a dekorodat a Feneketlen kútba. Annak annyi... Soha többet nem nullázhatsz / nem tudod használni a felhődet / a jövőben nem tudod naponta kétszer aratni a mamutjaidat / nem lesz bruttyenputtyod."

"Kedves Modi, véletlenül bedobtam a Krampuszpusszantás dekoromat a Feneketlen kútba. Hogy lehet kivenni?"
    "Kedves Modi, amikor be akartam tenni egy dekort a Feneketlen kútba, véletlen a kedvenc dekoromat jelöltem ki. Hiába kattintottam a Nem-re, mégis betette. Hogy lehet kivenni?"

"Sehogy. Annak annyi..."

Szóval lenne némi probléma ezzel. A játékban és a fórumon is.

Baby72, ladislaw11, PaySkin és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

xDxDxDxD Azért egy próbát megérne...
    s ha csak arannyal együtt lehetne beszórni azért az óvatosságra ösztönözne...;)

Baby72, peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Milyen óvatosság? Ha olvasod a segítségkérőket, akkor tudhatod, mennyien vannak, akik a futó event dekorjait is kiteszik valahová, aztán keresik. Ők ugyanezzel a lazasággal dobálnák be a pajtában talált "felesleges" dekort a kútba.
    Ráadásul, a játékban nem jellemző, hogy valami CSAK pénzért legyen elérhető. Ha bevezetik, akkor lesz ingyenes verzió is (pl. a raktárházak mintájára), vagyis mindenki rendelkezhet ilyennel. Ha pedig mindenkinek lesz egy Feneketlen (vagy fenekes) kútja, akkor tud mit kezdeni a "felesleges" dekorokkal, vagyis a csere dekorfronton részben meghal.
    És nekem már a "felesleges" dekor meghatározása is gondot jelentene magamnál. Mi az, amire biztosan nem lesz szükségem? Hány dekort tartalékoljak nem tematikus felhőkre? Hagyjam-e meg a dekorokat arra az esetre, ha mégis kitennék dekort termőterületre a jövőben? Ha a gyenge dekorokat dobálom be, akkor az egésznek nem sok értelme van, ha pedig az erőseket, azok nem kellenek-e később (kitenni/elcserélni)?
    És még valami: a játék jelenleg nemigen segít megkülönböztetni a sima dekorokat a ládás/bónuszos dekoroktól. Tényleg nagy odafigyelés kellene, hogy ne dobjunk be valamit, ami kellene a jövőben. Minden egyes dekornál meg kell nézni, mit ad, nem kell-e esetleg felhőre (sokan tartanak kint dekort ahelyett, hogy a felhőre tennék; ezek egyszer elavulnak, bekerülnek a pajtába, és elfelejtődik a felhőre rakásuk). Nekem jelenleg kb. másfél ezer dekorom csücsül a pajtában; jó kis munka lenne egyesével ellenőrizgetni mindet (jó, vannak köztük jócskán azonosak is, de akkor is sok).

Baby72, Sali~*.*, ladislaw11 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

persze... deeeee legalább farmhozkötötté válna a dolog...
    nálam... hansúlyozom nálam... több 100 felesledes dekor van... sőőőt... ha jobban körülnézek több 1000..
    ez a játékelem nem kezdő és nem az ingyenes játékelemhez ragaszkodó játékosoknak készülne már ötlet szinten sem...
    A játékmester talán lát benne fantáziát... 83 oldalas ismertetőt is íratnak majd hozzá:p s teljesen lebutítva érkezhet meg... remekül túlbonyolítva:)

14. -BombadilToma-

Valójában egy korlátlan befogadóképességű múzeum lenne. Ha így nézem, nem sok esélyt látok a megvalósulására; bár így nem lenne ellenvetésem (mondjuk egy bizonyos dekor megkeresése itt sem lenne gyerekjáték). De az, hogy a betett dekornak örökre vége, az nagyon problémás.

Sali~*.*, zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Az örökre vége... talán csak költői túlzás... de e nélkül baromi hosszú lenne az ismertető:wuerg:
    de mondjuk én szívesen építeném össze egyforma dekorok tucatjait... 8) hasznosnek érezném...:music:
    De erre a kútra is áldoznék... mint ahogy sokan mások is... :p végül is a gyopár is ilyen....:p

zsani_apja, peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Sziasztok,

Igen igazad van, de egy extra kérdéssel ezt ki lehetne küszöbölni: BIZTOS VÉGLEG MEGVÁLSZ ETTŐL A DEKORTÓL?
    Estetleg ide be lehet építeni egy 48 órás visszavonom gombot. Ezzel visszanyerhetnék a dekort. Sokan amúgy pont azért keresik, mert event közben úgy döntenek szereznek vele még pár TP-t mire meglesz a felhő, aztán mire az megvan elfelejtik hova tették... jártam már én is így. Erre rengeteg védő opciót fel lehetne húzni. A biztonsági kérdéssel, visszavonással, esetleg azzal, hogy az új dekorokat nem lehetne az első 50 napban bedobni, mint cserenapon az új fákat ólakat sem lehet csrerélni. Ezeknél is be lehet ezt építeni. Akár mind a három elemet. Így gyakorlatban nagy védelmet kapna mindenki, és tényleg felpörögne kicsit a játék, mert minden dekornak lenne értelme, értéke még cserénél is.
    Az én ötletem nyers ötlet. A 10.000 FA talán tényleg túlzás, de egy 5000 már valós ár lenne azért, amit cserébe kapnánk. Rengeteg felszabadult hely lenne, ahol lehetne termelni, piacozni, a kicsiknek is lenne több lehetőségük a feladatok kivégzésére, hiszen akár termelnének, akár vásárolnának, tudnának haladni. Amúgy nem tudom mennyire nézik ezeket az ötleteket. Valószínűleg semennyire. Nem kell félni attól, hogy megvalósul.:p:pxDxD
    Biztonság kedvéért beleteszem a javaslatokat, hátha valakinek megakad odafentről rajta a szeme.:p:p:D:D

17. -Holdfeny-.

belegondoltál, hogy ez 101 oldalas ismertető írását jelentené.... csóri moderátorok...:oops:xDxDxD
    De tőlem jöhet;)

zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.
  18. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Erre lenne egy javaslatom: -BombadilToma- írná az ismertetőt, mert ő ebben profi. Fél oldalban benne lenne minden érthetően.:p:p:D:D

EpresAnni15, Baby72, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: + 1 szavazat Tomára;)

Baby72, zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.
  20. favágó_72

favágó_72 Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Holnap karácsonyi süti lesz a napi aji. o_O
    Mustáros virslinek jobban örültem volna. :D