Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Hétvégén vettem egy sátrat. Ma már kint alszok és nem azért mert kizavartak a házból.
    :D
    Figyu! Sajnos most csak 10 fokkal melegebbet tudok küldeni cserébe, ez van raktáron minden mennyiségben! Nem akarom favorizálni, de nem Kínai gagyi, hanem műholdfelvételek alapján is igazolhatóan Spanyol, nyugati eredetű! Gondold át! Télen még jól jöhet a panelba!
    :oops:xD

Swartsch, zsani_apja, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sátorban szúnyog veszély lehet:oops: csak óvatosan....

zsani_apja, genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm a szíves felajánlást, de sajnos nincs panelunk. Veszel nekem hozzá egy panellakást lehetőleg erkélyest és liftest szeretnék.
    Az én otthonom téglából készült 296 cm a belmagassága, északi fekvésű csak sajnos tetőtéri.. A klíma-szerelőknek meg sok a munkája és csak télre ígérik a szerelést..
    xD:cry:xD
    Egyébként szeretem a spanyol dolgokat, csak nem hőségben. A nagy kedvencem a spanyol viasz, a baj az, hogy csak szigetel az is...

4. -Holdfeny-.

296 belmagasság...:music: a felső 50 centibe már szaunázni is lehet;)
    klíma hasznos nyáron hűt télen fűt:music: pár napelem és ingyen működik:D

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt nevezem kreativitásnak! Akkor már csak egy piknik takaró kell meg vesszőből fonott kosár, vagy hűtőtáska, benne mindenféle jó étellel, itallal és máris úgy éreznéd magad, mint aki nyaralni ment, vagy minimum kiruccant. ;):D:inlove:
    És milyen volt az "iccaka"? Jó volt? Sikerült feléleszteni a gólyatáboros estéket? ;):D:inlove:

6. alex0824

Sátor és irha megmentős, viharos, felhőszakadásos, azta ne máár, menekülös, megijedős.
    Eleinte nem volt rossz, de a kutyánk úgy döntött, hogy pont most kell megtárgyalnia az összes környékbeli kutyával, hogy mi volt az elmúlt héten. Aztán csendben lopódzott a vihar, és az első dörgés az olyan volt, hogy majdnem történt egy kis fekális incidens. Utána jött a viharos szél és menekülni kellett, mert ha nem tettem volna, akkor úgy jártam volna mint Dorotthy az Óz-ban, csak én sátrastól.
    Szóval a természet áthúzta a tervet. Majd legközelebb.
    :)

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na,hogy neked már semmi se jó... xD

zsani_apja, -gyöngy-581, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ez izgalmas lehetett!
    A gyerekeim többször sátoroztak már az udvaron...:music:
    Kész tortúra....:wuerg: De eddig a vihart megúszták!:inlove:
    Alex éjszakai szivárványra és Holdfényre vágyott volna... Madárcsicsergéssel, tücsök ciripeléssel...8)

zsani_apja, Swartsch, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Gondolod rád vágyott?xD:po_O
    Tegnapelőtt Telihold volt. :) Szép látvány volt. elvileg dupla volt, vagy valami kékhold de én csak egyet láttam.

Utoljára szerkesztett: 23.7.24
    zsani_apja, Swartsch, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

A Telihold az szép kerek... és nagy....xDxDxD
    Dupla hold???? :eek:o_O

zsani_apja és alex0824 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Igen, azt írták, s hogy kékes színű lesz. De én ezt nem véltem felfedezni..xD Lehet,hogy kellett volna valamit inni,hogy duplán lássam. xD

zsani_apja, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

xDxDxD Kék hold az különleges;)
    Én a sok ivástól max rókát szoktam látni...:music:

Kicsit utána olvastam.... A kék holdnak..:music:.... érdekes...8)

zsani_apja, alex0824 és Ninett79 kedveli ezt.
  13. alex0824

Vannak nem jó emlékek. Tudod Te milyen amikor egy 3x6 méteres földhöz és sehova nem rögzített pavilonról úgy gondolod meggondolatlanul, hogy majd Te belecsimpaszkodva a földön tartod egy jó erős a semmiből érkező viharban?
    Először meglepő, amikor a lábad már nem éri a talajt. Aztán félelmetes, amikor tudatosul benned, hogy hülyeséget csináltál, de még mindig kapaszkodsz.Végül a 2 méteres kerítés másik oldalán landolva, miután elengedted a "sárkányrepülőt", meg fájdalmas. És az sem kellemes időtöltés, amikor meg kell keresni a faluban a széthullott maradványait a pavilonnak.
    :D
    Na jó, akkor pont nem röhögtem.
    Azért biztos meglepődtem volna, ha kinézve az égre azt látom, hogy a sátor felett lebegsz!
    xD

zsani_apja, Swartsch, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Lebegni max a vízen szoktam...:music: vagy gurulok a földön....:wuerg:

Ezt most nagyon szépen láthatóan leírtad... Bocs de jót nevettem rajt;)
    A gyerekek kérdezték is...:music: Milyen viccet olvastál Anyuska?:D

15. -gyöngy-581

Trópusi tájfunt éltél át?
    Ehhez az akcióhoz mit szólt a családod?
    Milyen volt a sátor repülése? Látszik itt a képen amilyen alakzatot repült? [​IMG] xD:DxD

PS: Egy utolsó kérdés: Végeztél már a romeltakarítással?

16. alex0824

Mindenki megijedt azért. A hiba az volt, hogy minél stabilabb legyen, a fémszerkezetet én összecelluxoztam az összeillesztéseknél, hetekig nem volt gond. Meg sem fordult a fejembe, hogy gyakorlatilag ténylegesen egy stabil, fémvázas sárkányrepülőt gyártottam. Ha nincs ilyen módon stabilizálva, akkor is lett volna gond mert szét szedte volna a szél rögtön, de nem repült volna el olyan stabilan (velem). Szó szerint az utca másik oldalán álló háztetőn eset szét, összecsuklottak a lábai, eltörtek, a vászon szétszakadt és vitte a darabokat a szél amerre tudta. A cellux viszont stabilan tartott az összeillesztéseknél végig az összeszedett darabokat átnézve. Többé nem lett belőle pavilon. Nem érdemes ilyen hülyeséget csinálni. Ha szét akar esni, inkább essen szét.Tanultam az esetből. Ne gondolj valami nagy és hosszú eseményre, mert kb 4-5 mp volt az egész. Belekapaszkodtam középen, átrántott a kerítésen és valahol a betonkerítés fölött, vagy elengedtem vagy kitépte a kezemből a szél az egészet, ezt nem tudom a mai napig eldönteni. De megijedtem rendesen.
    Jó ma már nevetek az egészen, mert végül is valahol vicces szitu, de jó hülye voltam ez tény.
    :)

17. -gyöngy-581

Vágysz mostanában a kempingezésre?
    Valamikor a múltkoriban egyszerre, egy napon volt Dunaújvárosban földrengés és Szombathelyen hurrikán. Biztos nem emlékszel már rá, de bennem megmaradt mert érintette a családom tagjait :D
    Amikor megláttam a híreket, mindjárt katasztrófa súlytotta övezetnek nyilvánítottam a családomat és pánik szerűen el kezdtem telefonálni, hogy egyben vannak-e még, aztán megnyugodtam, hogy minden rendben van..
    A fiam tőlem tudta meg, hogy átsöpört a városon egy hurrikán, a húgom pedig megnyugtatott, hogy meg sem érezték a rengést. Szóval elmúlik a világ csodája.. Remélem nálad is :)

Swartsch, zsani_apja és jófarmerlány kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Dehogy voltál az... 8)
    Az élet iskolájában, egy rázós tantárgyból jól vizsgáztál:inlove:

zsani_apja és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok!

Swartsch, Kuzdern, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Szia
    Mi változott , amiről nem tudjuk hogy változott ? :inlove:

zsani_apja és .dina1. kedveli ezt.