Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Megreformálják a tölgyest , és lesz bahás , farmos , teliholdas , gyopáros rúna . :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Mivel soha semmi nincs csak úgy ingyen, még egy játékban sem, olyan dologban kell gondolkodni szerintem, ami nekünk kedvező lehet, tetszetős, de azért annak a bevezetése, így vagy úgy hozz valami hasznot is a játéknak. Nem arra gondolok, hogy kimondottan az új dologhoz vásárolok bármit is, elég ha az új dolog miatt, a játék más területein több fogyóeszközt használok el, hogy az új használatával, az új dologban jobb dolgokat érjek el. Olyan játékban, ahol a jobb dolgok esélye pl titokbigyóknál, stb egyre kisebb, kizártnak tartom az önkéntes adományozást, amiből nem lehet hasznot kovácsolni, így vagy úgy.
    :)

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az biztos hogy kíváncsivá tetted a játékosokat!
    Komolyan remélem, hamarosan ha csak cseppeket is de megtudunk valamit a jövőből...:music:

alex0824 kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Talán el is találtad.
    Farmos gazdakörbe kellett most is bedobálni a necronomiconokat.
    Nagyon nem bánnám, ha igazad lenne és a teliholdas cuccokkal is lehetne piacolni.

alex0824 kedveli ezt.
  5. alex0824

Annak az ismertetője nem izzasztana meg egy moderátort sem, szóval nem hiszem.
    Olyan dolog lehet, ami funkciókkal van ellátva, lehet benne kombinálni, meg valami ilyesmik.

farmerSS kedveli ezt.
  6. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szerintem éppen most tesztelték az újdonságot a háttérben.
    Sikerült is fél órára a BP szervereit elérhetetlenné varázsolni.

:DxD

7. -Holdfeny-.

Szuper! ;) Csillag van bőven;)
    Nem szeretnék újabb gyopárt:wuerg:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Azt vettük észre. Most tudtam bejutni. :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.24
    alex0824 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

xDxDxD Hát őőőő izéééé.... Teszteljék éjszaka....8)

Lenczy, alex0824 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szerintem DoDoska is beakart szállni a tippelésbe.xD

11. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

A BP szerverek is olyanok mint az életkedvem a meleg miatt, hol van, hol nincs. xD

12. -Holdfeny-.

Talán túl sok kis farm nyílt ki újra az újdonság miatt:music:

alex0824, farmerSS és gyuszti0000 kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Ableotory ezt írta:

"Nem láttam még a helyes megoldást a hozzászólásokban. :)

De a komplexitásról szóló hozzászólások helyesek. Egyenlőre még töröm a buksimat, milyen formában kéne az ismertetőt megírni... szokványos nem lesz, az biztos. Ahogy az újdonság sem az."

Tehát egy nagyon komplex valami lesz, ami egyáltalán nem jellemző most a farmos életünkre.
    Merjünk nagyokat álmodni egy hatalmas átalakító rendszerről.xD

14. -Holdfeny-.

Innentől kezdve elképzelni sem tudom mire várunk 10 éve:music:

alex0824 kedveli ezt.
  15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocs, de áthoztalak ide, mert válaszolni szerettem volna, de az eventesben ez a válasz valószínűleg off lett volna, ezért ott töröltem.
    Szia!
    Figyú én már akkor is játszottam amikor Te még pelyhes csibécske voltál :D Emlékszel még rá? Azóta sem hagytam abba a játékot és nagyon sok munkám , cseréim fekszenek ezekben a dekorokban :)
    De majd te is rájössz, ha folyamatosan játszol, hogy milyen "könnyű" jobb dekorokra szert tenni :)

Swartsch, gyuszti0000 és alex0824 kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali @-gyöngy-581!

Persze hogy könnyebb most jobb dekorokat szerezni mint régen, anno 100-as tp-s dekorok voltak, mostani eventben meg 316x szint tp van :D, Közben visszanéztem a legelső felhosoromat amit szereztem 2013 szülinap néven van és 10 óránként 850 tapasztalat pontot adna persze csak csücsül üresen (ekkor még aktívan toltam 13 évesen xD). vicces mi, hogy ezt ma már 1db 1x1-es föld adja :D

alex0824, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    csak egy évvel előbb kezdtem el játszani, mint Te. jó darabig nem eventeztem és azt sem tudtam, hogy létezik a fórum. Aztán felfedeztem az enciklopédiát és abból tanultam meg játszani.. Az utolsó event amit nem tudtam teljesíteni a My Little Pony event volt 2013. április 29-én kezdődött, azóta minden eventet befejeztem.

Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  19. alex0824

Én meg kijutni! Nagyon ijesztő volt a szerveren egyedül bóklászni! Mindenhol sötétség, csak a rozsdás csövek, málló zöld festék a falakon, vörösen villogó figyelmeztető lámpák itt ott, valahonnan halk sziréna hang. El sem tudod képzelni mennyire nyomasztó volt. Még az az 1985-ös május szépe poszter sem nyugtatott meg, amit az egyik folyosón láttam a félhomályban, egy 1972-es naptár mellett lógva. Egy a folyosón kuporgó másik egyénnel is összefutottam, a frászt hozta rám. Csak sejtem, hogy valami bennragadt fejlesztő lehetett, mert csak halkan ismételgette egyfolytában maga elé meredve, hogy " Ich verstehe nicht, was passiert ist! Ich verstehe nicht, was passiert ist, ...!"
    Ja és szerintem tuti a patkány lesz az új titokállat!

:oops:

Othep, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

xDxDxD:cry::cry:xDxDxD

Swartsch és alex0824 kedveli ezt.