Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj Alex! Te mindig megnevettetsz. :D xD
    Én be akartam jutni,de nem engedtek. Legalább beszélhettél volna velük,hogy engedjenek be, s nem lettél volna egyedül. :D

GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kifelé láttam őket , de nem akartam munka közben zavarni!
    :D
    xD

Utoljára szerkesztett: 1.8.24
    Othep, gyuszti0000, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Oh nem 2013-ban kezdtem hanem 2010 novemberében regisztráltam akkor még 10 éves voltam, szóval csak kattingattam mint az őrült, az első eventem amire emlékszem a 2011 szülinapi buli volt az egyik event dekor még meg is van, persze felhőn csücsül mert 25 tp-t adna. :) Csak ugye sokat kihagytam, suli, középsuli, 7-4-ig bent van az ember, eventeket teljesíteni akkoriban számomra lehetetlen volt, meg nem és nagyon értettem hogy mukodik, meg nem is nagyon érdekelt akkor a játék, más játékok vonzottak, de most itt vagyok újra és nagyon élvezem. :)
    upload_2024-8-1_23-26-31.png

_Ilona49_, Sali~*.*, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Kb annyi idős lehetsz mint a Királylánykám:inlove: Kérlek dobj egy baglyot... - hátha tudok olyannal segíteni ami nálam a menüben porosodik... de számodra hasznos lehet...8)
    Játszani jó:inlove: Ez a játék már a kezdet kezdetén sem gyerekeknek készült... :music: Lánykám is hamar belátta8) Én meg itt ragadtam:p:D

gyuszti0000 kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Talányos fa ládája amiket ad, az gyalázat és megalázó! Ennyit ér a szintlépés?>:(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Majd felhasználjuk a gyopáron...:music: Ha már fűteni nem lehet vele télen... mert még tüzifának is gyenge;)

Lenczy kedveli ezt.
  7. alex0824

Sziasztok!
    Én amúgy sem tenném! Itt a játékosok mázsa számra hordják a medencébe a trágyát! Az egész olyan egy nap után, mintha egy kb 1000m3-es derítőben lubickolnál vígan nyakig a carban! Én már anno is pöcegödör eventnek neveztem ezt az eseményt.
    :wuerg:

HéricsBáró, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Jobb reggelt!

Ez volt az első hozzászólás amit olvastam... :oops: Általában értékelem a humorod...8)
    Most is értem.... de ez nem vicces:(

_Ilona49_ és alex0824 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mintha ismerős lenne ez a történés. A történelem ismétli önmagát?

10. alex0824

Nem baj! Majd jönnek folytonosan az újdonságok és mindent elfelejtünk ami fáj!
    xD:wuerg:

11. -Holdfeny-.

:eek:o_O A történelemből tanulni sem árt....8) a építőek az új dolgok... jöjjenek;)

12. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Már 504-el és 502-vel álmodok.

:cry::cry::(:(

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Lassan egy hete ez megy. (De ezt te is tudod,tapasztalod,mint mindannyian:) )Elég szomorú. :( Mindig estére javul meg, de akkor is csak kis időre.

Utoljára szerkesztett: 11.8.24
    GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Mondanám, hogy vicces....xD:oops: De sajnos nem az....:wuerg:
    Látszik már a vége a rémálomnak?:music:

farmerSS kedveli ezt.
  15. Ableotory

Szia!
    A különböző nemzetek fórumai nem a BP szerverein futnak, hanem külső szolgáltató felel a fórumok stabilitásáért.
    Sajnos, a BP is csak annyit tud tenni, hogy folyamatosan jelzi a külső szolgáltató felé, hogy ideje lenne már azt a bizonyos stabilitást helyreállítani. Szóval nem tudunk mi sem semmit. :oops:

Amennyiben folytatódik ez a helyzet, a jövőheti közlemények, ismertetők is veszélybe kerülnek, hiszen nem tudunk dolgozni mi sem. Reméljük ez nem következik be. :(

16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Álmodni még nem álmodom velük, de ha nagy ritkán elcsípem a fórum "élő adását"xD, akkor nagyon gyorsan végiglapozom, hogy képben legyek.
    Egy biztos! Egy jó darabig kijegyzetelem majd a leendó eventek hozzávalóit és fontosabb lépéseit, mert legutóbb ez elmaradt és igencsak az "emlékeimre" kellett hagyatkozni.
    Ugye ez a fórum-vacakolás nem része a Te " regényes " munkádnak ?

17. Ableotory

:D:DxDxD

Akkor már a BP irodájának a zászlaja lennék. xDxD:D:D

18. -gyöngy-581

Szia!
    Szeretnék valamit kérdezni én is, ha megengeded: Más felhasználói nincsenek ennek a szervernek? Ők kapják a stabilan a szolgáltatást? Nem panaszkodnak?

19. Ableotory

Szia!
    Elméletileg más fórumok is érintettek, de erről nem tudunk több információt, mi is csak annyi információt kaptunk, hogy más fórumok is rosszalkodnak.

20. -gyöngy-581

Köszönöm szépen a válaszodat :)