Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A mozgáskorlátozottsággal együtt tudok élni...8) a szembekötözsdi is jó játék tud lenni... :music:
    De azért teljesen vakon nem szeretnék játszani:oops:
    Szóval bízom a javulásban!

GA-BI-O-Farm, farmerSS és Ableotory kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

No reméljük, ma már többet nem fog számolni a fórum.... :music::wuerg::sleepy:

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Matematikából nem lehet jeles tanuló, 502 után 504... 504 után 502... :wuerg:
    :D

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De van benne logika. Egy helyben toporgunk... xD:cry:
    505 good gateway

5. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

A gyerekeim:inlove: azt kérdezik.... Milyen viccet olvastál Anyuska?:p

Ezentúl ha meglátom az 502 vagy 504 számot.... Ezt a hozzászólást fogom mellé látnixDxDxD:cry:

A reggeli kávé mellé a legjobb hozzászólás volt:inlove: Köszönöm:inlove:

farmerSS kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Talán ideje lenne olyan szerverre telepíteni a játékot meg a fórumot is, aminek az elérhetősége stabil!
    Mert nem tudom, hogy a Bp bérli-e a mostani szervereket, vagy saját-e. De a fórum elérhetőségének zavarai is azért vannak, mert a szerver elérhetőségével vannak gondok, amin a feltelepített XenForo (fórum) fut(na). Elvileg a XenForo-tól a felhasználó megveszi a programot vagy bérli, letölti a XenForo-tól, majd a saját, vagy egy bérelt szerverre feltelepíti azt, és saját elképzelése szerint alakítja a megjelenését és a funkcióit. Így én úgy gondolom, hogy a mi esetünkben is maga a felhasználó, azaz a Bp a fórum üzemeltetője nem más, egy bérelt vagy saját szerveren, aminek az elérhetősége mostanában instabil. Leginkább a Bp tud azért tenni, hogy az általa futtatott dolgok stabilan elérhetőek legyenek, akkor is ha saját a szerver, akkor is ha bérelt. Ha saját, akkor költsön rá, ha meg bérelt, akkor keressen más normális szerver szolgáltatót ha másként nem megy.

7. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

ÁMEN!
    Csak hagyjanak már kedvemre játszani!:wuerg::mad:

Swartsch, alex0824 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

úgy legyen!8)

alex0824 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia!
    Pontosan egyet értek veled, kérdés az, hogy akar-e rá költeni, vagy van a tarsolyában valami más, jobb, rosszabb (mindenki eldöntheti majd magában) alternatíva, terv.

HéricsBáró, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Alternatíva...:music: A lényeg, hogy működjön;)
    Az előző fórumváltást is túléltük... a következőt is túl fogjuk;)

alex0824 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia!
    Matematikai szemszögből nézve, -bár nem vagyok matek prof és nem is szeretnék ebben a színben tetszelegni ez egy túl rövid páros számsor, az 500-as számkörből válogatva... Néha növekvő sorban állítva, néha pedig csökkenőbe, nem tudom mikor mi a jobb? Bár kissé egyhangú és unalmas is, de sajnos élő :D

HéricsBáró, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia Ableotory!

Elég lehangoló amit írsz, mármint az ismertetőkkel kapcsolatban. Nagyon unalmas már, hogy nem lehet elérni a fórumot, csak
    este, azt sem mindig.
    Viszont akkor kéretik a BP-ét, hogy amíg nem bírják a fórumot rendesen működtetni, függesszék fel az eventeket.
    Na most ez nem viccből, hanem halálos komolyan írom, igyekszek nem alpári stílusban írni, mert ha leírnám a gondolataimat
    valószínű elbúcsúzhatnék a játéktól is.
    Ne már csak a bevétel legyen fontos, hanem a játék és a hozzá tartozó fórum is.
    Szerintem sokan unják már ezt a helyzetet és azt is, hogy semmi féle magyarázatot nem adnak erre a hülye szitura.

farmerSS, Swartsch, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  13. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Pár perccel ezelőtt raktam fel időzítőre az ismertetőt.
    A kérdés, hogy majd láthatját-e a játékosok, elérhető lesz-e a fórum.
    Reménykedünk benne hogy igen.

Kérlek, nézz rá a bannered méretére, a megengedett 500x 200px méretű, de a Tiéd sokkal nagyobb. Köszönöm! :)

HéricsBáró, farmerSS, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia !
    Köszi a válaszod,mondjuk nem lettem túl boldog, mert mire válaszoltam volna, ismét behalt a fórum.
    Nos, azóta elolvastam, amit közzé tettél a fórum leállásról.
    A BP ne mentegetőzzön, hogy nem Ő üzemelteti a fórumot, viszont szorosan a játékhoz tartozik, így engem nem érdekel ki a felelős a fórumárt, de ezt a helyzetet a BP-nek kell megoldania.
    Kicsit sikerült változtatni a kép méretén de, ez csak egy ideiglenes kép, mert pecástündér tavasszal
    csinált egy aranyos bannert, de valahogyan eltűnt és nem tudom visszavarázsolni.
    Amint lesz lehetőségem lebeszélni a banneresbe, szeretném a régi képemet vissza kapni, vagy egy hasonlót csináltatni.

Utoljára szerkesztett: 13.8.24
  15. alex0824

Sziasztok!
    Ez amolyan sajátos BP-s stílus. Ez van a Bp összes játékánál. Nálunk kicsit azért bosszantóbb a helyzet, mert a farmerama fórumára még járnak fel aktív játékosok, bár ide is egyre kevesebben. Más játékoknál a fórum szinte halott. Alig van játékos (pár tucat) a fórumokon, azok is nagyjából naponta egyszer, és mázlijukra, akkor amikor van fórum, így nagyon nem is reklamálnak máshol a fórum elérhetetlenségéért. A játékkal kapcsolatos problémák máshol is ugyanazok általában, és a tanácsok is.
    Vannak Bp-s játékok, ahol évek óta könyörögtek a játékosok a szerver összevonásokért, mert máshol több szerveren fut egy játék, amikre szétosztották anno a játékosokat. Nem vonták össze azokat így lassú halálra ítélték ezeket a játékokat. Senki nem fog egy olyan játékkal játszani, ahol egymás ellen kell pl harcolni, de nincs ki ellen mert 1-1 szerveren már alig vannak. Megoldás csak a szerver összevonás lett volna, hogy egy szerverre kerüljenek a játékosok és legyen még, akik tudnak egymással játszani. Szóval vannak játékok, amiket számomra érthetetlen módon maga a Bp ítélt évekkel ezelőtt halálra és már csak agonizálnak a haláltusájuk közepette. Mi is régóta szeretnénk pl piacösszevonást, vagy a léghajók összevonását, mert ezek is már tragikusak. De dollárért se! 90 oldal ajánlat a léghajón? Anno még 5-6 éve 6-800 oldal volt! Évről évre csökken. 2 év és felesleges lesz cserenapokat tartani. Én egy percig sem csodálkozom, hogy a játékosok egyre kevésbé érzik úgy, hogy szükségük van a Bp-s játékokra.

HéricsBáró, farmerSS, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

5-6 éve más volt...
    A fórum itt is haláltusát vív.... reklamáció sincs sok... rengeteg embernél működik a híres tabletta....
    A játékosok igénye nem igazán talál értő, halló fülekre...
    Hogy a fülekkel vagy az átadótornyokkal van e gond nem tudom.... Igazából mindegy is:oops:
    Egyenlőre úgy tűnik van folytatás... s lesz mire költeni;) Az már kérdéses akarunk e majd rá költeni...
    Pl a gyopár... az elején ugyancsak kellet a valós pénz befektetése.... most már némi apróval is lehet egész jól haladni...
    Már nem látom a játék anyagi megmentőjének:wuerg: De ki tudja mit hoz a jövő;)
    Azért magát a játékot még nem temetném... simán beleérhet még 5 év haldoklás... s talán jön egy csodadoki.... aki újra virágzóvá javítja!

Akik eddig kitartottak, ezután is ki fognak...:music: mert nehézelengedni valamit ami sok sok éve az élet része;)

17. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Tudjátok a vírusok jönnek , mennek, mire meg van a gyógyszer rá, már mutálodik is.
    Tegnap du. -án a kedvenc internetes rádiómat nem lehetet hallgatni, Bolgár Gy-öt,
    Sajnos a VV -ban ez van. Tulajdon képen, örülhetünk hogy a játék Fóruma ilyen figyelemre méltó , hogy azt megbénítsák, akkor azért nem olyan rossz hely / helyezés/ ez a játék számára. Csak a baj ott van, hogy a játék főnökei nem jelentkeznek be , és tájékoztatnak bennünket ez és ez a helyzet, ne a modiknak keljen állandóan ezt az unalmas mondatot leírni, a központ tájékoztatása szerint.....
    Megértéseteket köszönjük. No de ... nem is kell nekem itt fölöslegesen dumálni.....
    BOSSZANTÓ AKKOR IS..... HA ÍGY HA ÚGY ÁL A HELYZET
    :wuerg::cry::mad: drbubo5-500x330g.gif Csak dumáltam mint a nagy beteg.

zsani_apja, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. alex0824

Na igen! Szó szerint felkelthette a figyelmet. Olvastam, hogy a hackerek támadásai legtöbb esetben nem kiszemelt célpontok ellen irányul. Bármit megtámadnak. Letesztelik ami az útjukba kerül, és ha figyelemre méltóan a védelme egy rakat kaka számukra, akkor megtámadják azt.
    Maga a játékbeli hasonló fennakadások sem azért szűntek meg mert megkérték szépen a hackereket, hogy nemá ne csináljátok, hanem miután megtörtént anno sorozatosan a baj, végre tettek ellene. Végre gumit húztak a szerverekre.
    :D

Utoljára szerkesztett: 13.8.24
    HéricsBáró, farmerSS, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Kérdés meddig marad védelmező gumi nélkül a fórum:music:

20. mnkm

mnkm Fórummogul

Sziasztok kedves gazdák. :) Miújság veletek?