Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

150 maum van , és van 4 életük . Csak elfogyott a szupertágyám .....

peter1022 kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Az enyémeknek még volt kb. 2-3.
    Ahogy bezárult a farmpengőboltos lehetőség töröltem őket.
    Töröld te is és tedd ki a helyükre azokat, amik adnak valami százalékot.
    Tedd mind a bahákra.
    Szuper bubis és csokis forró fürdők, hanami piknikek, majomforgások, jógaguruk jól el vannak ott.
    A rengeteg zoknis, hócsúszdás, káoszos és egyéb ilyen dekorod meg hozza a haladást.
    Másik lehetőség az, hogy cserenapkor szétküldöd ezeket az erőseket annyi farm kergéjére, amennyire tudod, lényeg, hogy a piac azonos legyen és ahogy a szintjük fejlődik, tekered a malmukban az igásló és a páduai csirke tápját a szalamandra helyett.
    Adsz a piacodon lévőknek a tápért és a tápnak valóért Pannit, dekort és bármitkérszt (ebből az utóbbiból legyen sokad, ez fontos), hogy minél hamarabb minél több ilyen tápod legyen.
    Cserekor meg azon leszel, hogy legyen narancs igásló és p. csirke ólad egy tárolós területnyi, több nem kell.
    Aztán idén jancsikafarm benéz babasapostel elé és ott jól érzi magát.

Fätum és peter1022 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

https://board-hu.farmerama.com/threads/szomszéd-ajándékozás-mini-event-közlemény.26041/#post-1438150

Nahát....8) Kb annyit jelent hogy fél évig nem lesz... aztán szépen lassan csak elfelejtik a játékosok:D

Mikor is lett volna? 5 hónapja???? Egy közleményig jutottak el:oops: De legalább ez van... s tudjuk hallják a panaszainkat...8)
    Szóval nézzük pozitívan8) Mikor visszatér...drágább lesz... vagy nem tudjuk majd használni a friss reges olcsó aranyat... mert mittudom én csak a 150. szinttől lesz elérhető:p De ez csak az én pozitív meglátásom... a valóság általában negatívabb szokott lennixDxDxD

peter1022 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Ha már 4 éve kint vannak , idén is kint lesznek . :inlove:
    Ez jó hír , mert tuudják , hogy várjuk a nagy vadat , és ha jön , lecsapunk rá :D

Most préselik bele a jutalom kánaánt , amit szüretelni fogunk . :D

Fätum és peter1022 kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sejtettem én ezt és emiatt nem is akartam már az elejétől válaszolni neked, hiszen úgyis a saját fejed után mész, miközben tudást szerzel vagy mások számolnak helyetted vagy pedig mások rakják össze neked, hogy mit miért vagy miért ne.
    Már egy párszor lépre csaltál, remélem máskor megállom és ez volt az utolsó. :)

Fätum, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Én nem csallak lépre , csak kíváncsi vagyok a véleményedre :inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

xDxDxD Pont ettől félekxDxDxD
    Hiányozna ha nem tesztelnéd az őrült ötleteiddel a fórum résztvevőit8)

peter1022 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Erre reagáltam és ismét nem kellett volna.
    Kis farmokon nem gyopároznál, hiszen ahogy írtad, a nagyon sem teszed.
    Ami baj.
    A napraforgódombra dekorokat is kirakhatsz, nekem azok vannak ott is, bár mivel a B. T. hatása szerintem ott nem érvényesül, így oda nálam a leggyengébbek kerültek, így rengeteg repülő korizás és zoknicsapda várja a cserenapot, hogy rózsa polipterményes és egyéb
    legyen belőle:
    Éppen emiatt neked nagyon kellene a gyopározás és ha összejön, mindjárt rájössz, hogy még kevés is a Levéltáncod.
    Teljesen más a matek és ha ügyes vagy, te vagy az első.
    Ha kevésbé vagy csak ügyes vagy visszafogod magad, de van elég páduai csirke és igásló tápod, akkor is első vagy.
    Aztán jön a felújított szomszéd-ajándékozás és vagy minden borul vagy már előre felkészültél rá és mindjárt lehetsz a 2.
    De akkor is minden borul.

Fätum, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Kicsit pörgettem, de rájöttem, hogy ma nem kell felröpit gyűjtenem. :D
    A lényeg, hogy 40 PP kellett, hogy király legyek. Ezen kívül két Itemet pörgettem, egy Tüzes tűk bajnoka és egy Videójáték- fejlesztő.

Swartsch, peter1022, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Nálam is landolt 1 belőle... De nem érzem a királyságot:oops:
    6 party pöriből meglett...;)

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!
    Tulajdonképpen jól adta a dekorokat, 50-ből lett két új (bahás farmképet tervezek belőle csinálni), két extrém és két másik is. Sajnos a jógaguruk elkerültek, pedig azt szerettem volna.. de ha nem hát nem

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsani_apja

No akkor, 50- ből kettő új, 6- ból egy. 50/6 az nem 40, de abból is lett egy. Szóval, százból biztos jön kettő király. :D

peter1022, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Jövök én is jelenteni.xD

Az én PP-s kerekemen főnyereményként csak a király vanxD

Forgattam-pörgettem 1-et, nem jött be. Pörgettem megint - nem jött, aztán 3.-ra beadta. Pörgettem még 2x, mást kaptam, de fent még mindig csak a király van. Nem kell több! Ennyi pont elég a felhőre majd.

Swartsch, peter1022, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én pedig ötöt pörgettem, egyszer sem az új dekor volt a főnyeremény...

-gyöngy-581, peter1022, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia apja. Pörgettem én is és gyorsan ki is pucoltam onnan. Ami kellett volna azt nem adta, csak ezt a királyt. Lett 13 db, de ez nem kellett. :D Sokkal többet vártam a pörgetéstől. Azon csodálkozok, hogy miért csodálkozok. :D

peter1022, Sali~*.*, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Először én is azt hittem, hogy beragadtxD a kerék, de nem !
    Na még 2x pörgettem és még mindig a király van főnyereménynek.
    Sajnálom a PP-met elpazarolni, pedig kíváncsi lennék, hogy mikor váltana át másik "főnyereményre".
    Majd reggel megnézem, hogy 8 óra elteltével is ez a dekor van e fent.?

Swartsch, peter1022, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Én 25-öt pörgettem és lett kettő. Mondjuk azt nem tudom, hogy hova tegyem, vagy, hogy érdemes e egyáltalán kitenni? Persze vannak hozzá százalékok, de nem olyan értékűek amiért érdemes lenne kitenni, Szóval nem tudom.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én egyet fogok kitenni. Majd a felhőre, ha jön hozzá. A fákra, növényekre, ólakra ható TP-bónuszokat soha nem tartottam sokra. Nullázás előtt - ha nagyobbat tervezek, és rákészülök - ki szoktam tenni a növényre vagy ólra ható dekorokat, de aztán veszem is be. A napi aratáskor a dekorok TP-je mellett a többi csak "aprópénz", nem érdemes foglalkozni vele.

-ágianyu33-, rozo52, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ne rémísztgess ilyenekkelxDxD

Ha az event muntyákot is fog kérni, akkor bizony a megrendelő hoppon marad velem együtt.>:(
    Reméljük ennyire nem durva a kérésük.
    Vigyék a tyúkokat, nyulakat... almát, szilvát..., de a legújabb titkosak még csak valamelyik szezonban fognak hozzám érkeznixD és a szürke piachelyüket látva sokan másokhoz is.
    Egyébként jó lenne, ha egy modi tesztben megnézne pár megrendelői kérést, hogy mennyire elrugaszkodottak (vagy nem) titkosakban az igények.

-gyöngy-581, Swartsch, farmeres53 és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

halihoó!
    Most futottam bele, hogy ez még mindig nincs javítva. Nem csoda, hogy egy örökké valóság a szintlépés. zokogó smiley :D

peter1022, -gyöngy-581 és Fätum kedveli ezt.