Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem meg az a gondom , hogy .....

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát, ezzel még nem is találkoztam...

peter1022 kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hiányozna? Komolyan? Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, és én simán tovább tekerek rajta.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ennek egy oka van. :)
    De a homokóra csak pereg, pereg
    Így hát, kedves, tovább szenvedek
    :D

-ágianyu33-, peter1022, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Erre mit lehet mondani ? :D Mármint , öntudatra ébredt ? xD

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

ha itt sikerült fejleszteni... talán máshol is megpróbálják:music:

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sikerült? Ezt a szót erős túlzásnak érzem. A szöveg tök értelmetlen, kisbetűvel kezdődik; vagyis 1-2 sor az elejéről minden bizonnyal le is maradt. Bár a korábban hozott idézetnek a vége nincs meg...
    Amúgy ez nem fejlesztés. Eddig is voltak ebben az ablakban szövegek, a lecserélésük nem programozói munka. Mint ahogy a teliholdas bővítés sem fejlesztés; semmi új nem került játékba, csak a régiek új variációi.

8. -Holdfeny-.

Így van... 8) csak utálom a zöld színt...:D e témában meg nem is lenne helyes a használata:wuerg:
    No a lényeg... valami történik...:D Igaz, hogy értelmemlen és feleleges... :oops: de ez egy őrült farm...:p

peter1022 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Nincs teljes átlátásuk. Ebbe most belegondoltam, de így hagyom. :D Nem mondom, hogy kikérhetnék a véleményünket, de lehet segítene. Sok minden van már a játékban. 24ó már kevés, hogy normálisan tudj játszani. Munka mellett meg főleg. No de, ez nem szezonális, így keresek másik szobát majd. Megnézném, hogy dolgoznak, de nincs hozzáférésem a kamerákhoz, ezért nem is akarom tönkre tenni magam agyilag. Már csak úszok az árral, próbálok kapaszkodni a nagyok után. :)

10. -Holdfeny-.

csak játszani kell tét nélkül a pillanatnak..:music: A többi meg jóvanazúgy...:p

peter1022, Swartsch és zsani_apja kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Minden tét nélkül most raktam ki csak játszásiból 9 piccolot :)
    Az eredménye: 3 ingrid, két tündértermál egy havermackó egy csobbanás és egy virágfestés lett. Örüljek vagy dühöngjek, még nem tudom eldönteni... De talán inkább örülök, a szupertáp mindig jól jön..

peter1022, HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Egy hiányzik még. Jó bontás ez.

13. -gyöngy-581

Már, mint virágfestés hiányzik?

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

A havermackó csobbant eggyet a tündértermál forrásban , miközben ingrid egy virágot festett .

15. zsani_apja

8 Itemet látok csak a kilencből.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Igen igazad van kaptam még egy virágos dallamot is, csak elfelejtettem leírni. Ez is törlésre került a forrásokkal és a haverral együtt.
    9-ből 4-et töröltem, 5-öt meghagytam...
    Pont nem fért ki egy mamut a helyére újra a tölgyesben :(

HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Nem rossz az. Már várom, hogy meglegyen a 300. nekem is és folytathassam a gyűjtést. :D

18. -gyöngy-581

Mindenkinek megvan a maga mániája, sok sikert a gyűjtéshez is és a majdani nyitáshoz is. Engem nem hoznak lázba a nagy számok, így inkább vállalom a sokszori kisebb gutaütéseket, mint az egy nagyot xD:cry:xD

HéricsBáró, peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Csak úgy jött ez a szám, már most sem tudom, mikor fogom kirakni. Szerintem soha. Max, ha kilehet majd egyszer nyomtatni és az eredményt vissza szkennelni. :D

20. -gyöngy-581

Szia!

Áthoztalak az oázisba, mert amiről beszélgetnénk az nem tartozik a pletykák közé.

Nem okés a bevételcentrikusság? Igen igazad is van (a játékosok szemszögéből nézve) meg nem is. Várod az új fejlesztéseket pl az APP-ot. Ennek a kikísérletezése is pénzbe kerül és, ha mi fizetjük meg az árát az akciókkal?
    Az anyacég fejlesztést vár, nagyobb bevételeket a BP-től. Ezt csak így tudják elérni.

Hogy nekünk ez jó lesz-e, vagy sem még nem tudom eldönteni. Majd a jövő megmutatja.

kigyo51, HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.