Visszajelzés Országos humorhét 1-3 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 9.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 16.4.25.
  1. 1

71 szavazat
    36.2%
  2. 2

9 szavazat
    4.6%
  3. 3

3 szavazat
    1.5%
  4. 4

2 szavazat
    1.0%
  5. 5

11 szavazat
    5.6%
  6. 6

4 szavazat
    2.0%
  7. 7

3 szavazat
    1.5%
  8. 8

13 szavazat
    6.6%
  9. 9

8 szavazat
    4.1%
  10. 10

72 szavazat
    36.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm:)Sikerült egy 100%-t kipörgetni, így ma 12-e sikerült a zöld cseppekkel a dekort megszerezni:D

Othep, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez várható volt. Gyakorlatilag fele annyi kell ebből a röpiből, mint az előző rész felröpijéből. Az ára is magasabb, 5 FA/db. Az lett volna meglepő, ha ugyanúgy jön, mint a másik.

PZoli64, barbi021951, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  3. terrdora

terrdora Fórum ismerője

3 krókusz gyors ültetéssel megvan az összes felröpi, a többi a 3. részre is marad.

Othep kedveli ezt.
  4. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Na én buktam az eventet nem is tudom érdemes e folytatni a dekor nélkül.

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én folytatnám, mert az egyéb nyeremények jók. Gondold végig azt, hogy megvan-e mindened a felhő megszerzéséhez, mufurc szemüveg.., hogy folytatni tudjad aztán döntsél a folytatásról. :) A dekorokhoz pedig némi szerencsével hozzá lehet jutni cserenapkor.

PS: Közben befutott a vége nálam:

Sok sikert mindenkinek :) Én várom a következő fejezetet :)

Utoljára szerkesztett: 12.4.25
    Othep, PZoli64, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  6. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Köszi a biztatást, de ha akarnám sem tudnám az orgonavirág miatt. Számomra elérhetettlen még sokáig. Nem jönnek az aranybanánok.
    Igaz hogy nem kitehetők vannak rajta hanem termelek minden területemen. Az első feladatot tudom teljesíteni, így a holnapom felszabadul inkáb kertészkedek és lefestem pinceajtót. (2721 banánt használtam fel idáig és még sok minden vár rám)

7. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok! Szeretném megérdeklődni, hogy a bolondos virág pótlódni fog-e. Nem értem, mi történt. Fák törlésére nyomtam, erre a virágok törlődtek.

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, ha törölted, akkor az sajnos el is veszett :cry:
    Ha nem maradt magod, akkor 5 óránként ad a rendszer 5 db-ot. De nálam előfordult már, hogy ki-be lépés után, ott volt az 5 db mag és nem kellett 5 órát várni. De ez eseti, nem mindig van így. De az biztos, hogy 5 óránként kapunk 5 db-ot ha nincs magunk a pajtában.

Othep, nolina1965, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Ez a szintlépést lassító event 2. része sikeresen befejezve, bár a kezdést egy kicsit elaludtam.
    A felröpik a 3- szakaszhoz is megvannak, így azzal nem kell már foglalkozni.

Othep, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  10. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Nagyon köszönöm, már meg is van. <3

Othep, Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!

Kész a 2. küldetés is.

PZoli64, Kuzdern, Othep és 4 más kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nálam akkor fordul elő, ha kézzel törlök, ráállok valamire, piros, nyomom, azt hiszem, törlődött, mgyek tovább, ráállok, és AZ törlődik! Szerver-kommunikáció-lassúság sztem.
    Egyébként SnéDóri taktikáját követtem.
    Ma kezdtem el pörgetni, nagyaratást a gyorsító felhőkkel stb, 2 előtt termeltem le a nagyja gazt (jó, tegnap már szaporítgattam...), néhány kör 0, 2 után a másik gaz, néhány kör 0. Közben használtam ki az 1-tápost, az is megy 0-perccel. Igazán úgy szeretek tenyészteni, ha nem kell várni az eredményre.

.Angyalka666., Othep, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  13. kjlany13

kjlany13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szorgalmasan ültetgettem, első küldetés meg is lett, erre most szembesülök az orgonafa termésével :(
    Makó közelebb van Jeruzsálemhez, mint amennyire én vagyok még attól, hogy kiváltsam. Ezt benéztem az ismertető olvasásakor, így ez az event felejtős lett, ez van.

ho-hoboy kedveli ezt.
  14. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Szia,

Megcsináltam a küldetéseket, megvan mindkét kitehető, de nem tudom kitenni a felhőre, ha rákattintok visszairányít a gazdakörbe.
    Lehet én vagyok a hibás, de sem a küldetéseknél, sem a játék leírásánál nem látom, hogy a felhőt mikor, mire adja?

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

genka53, Jánosgazda38, kigyo51 és 5 más kedveli ezt.
  16. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!
    A piccoloból Multitaszking lett. :sleepy:
    Az előtte kitett 3 ládából pedig szintén egy Multitaszking és 2 Havermackó.
    Nagyon szerencsésnek érzem magam. :(

Kuzdern és feki13 kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziaa! :)

Ne búsulj, legutóbb mikor 40-et nyitottam egyszerre, akkor se lett túl sok jó...:D Már csak nyitom, pedig még 3db virágfestés hiányzik...

Kuzdern és GreekYogurt kedveli ezt.
  18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Figyeljetek rá, hogy az Országos humorhét 2. küldetése ma 14 óráig tart.

Időben arassátok le az event növényeket, s ügyeljetek rá, hogy időben beadjátok még, amit elterveztetek. Ne hagyjátok a beadásokat az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből.
    Ellenőrizzétek, hogy a Tréfamesterség dekort kiváltottátok-e a 4. szint Gyémánt feladatánál, utólag senkinél nem tudjuk pótolni, akkor sem, ha volt elegendő növénye.

14 órától (egy ki/be lépést követően) pedig elérhetővé válik a 3. küldetés, itt fogjuk tudni megszerezni az eventhez tartozó felhősort, a 4. szinten az Arany feladatában.

Sok sikert Mindenkinek a továbbiakban is!

Kuzdern, pisti243, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Még negyed óra és elkezdem a téháerrpé bokor ültetését. Felhőkre kell várnom még. Picit többre sikeredett a mennyiség a 3. küldetésnél, muszáj fél óra alá vinnem az időt, mert teljesen megőszülök, amire végzek. :D
    1x1- en 17 növény, érésidő: 00:18
    15 /c- nek jobban örültem volna, de ez van. :D

Utoljára szerkesztett: 14.4.25
    zsuzsa-mama, -gyöngy-581, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello!

Én meg éppen végeztem a felszaporítással, már csak 1,5 nap és kész is vagyok! :D Felreppenők a kedvenceim, már most 2x annyi van mint kéne és nem is nulláztam :D

Sali~*.*, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.