panasz

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: hele03, témanyitás ideje: 29.6.25, 05:25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hele03

hele03 Utánpótlás-írogató

3. napja próbálok vásárolni BAHAMA tápokat,ami sajnos nem sikerül .A csengőpengőt levonja,de nem kapom meg a tápokat . Az előbb is ugyanígy jártam . Szeretném ha utána nézne valaki miért van így? köszönöm

2. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Bocs hogy ide írok!Pontosan így jártam be írtam hogy milyen tápot akarok és így sikerült!

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, ne írj egy feleslegesen nyitott topikba, s főleg ne csevegj benne.
    Itt adtam választ számodra: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-14#post-1455072

Ha nehezen találsz vissza a korábbi írásaidhoz, had segítsek:
    Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy "találsz vissza", hogy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

Ebben a válaszban is, és a korábbiban is adtam már tanácsot, a sikeres tápvásárláshoz.

''Arra ügyelj a piacon, hogy a bal oldali kiválasztásnál felülről lefelé haladj, mert bármit kiválasztasz, az az alatta lévő kiválasztás(oka)t törli, és visszaállítja az alapértelmezést.
    Pl. ha kiválasztottad, hogy tápokat szeretnél venni, majd utána szűrsz a madarakra, akkor a táp helyett alap állatok lesz a legalsó listában; azaz újra be kell állítanod, hogy tápot szeretnél venni, nem állatot...''

Kérlek, próbáld meg alkalmazni. :)

kigyo51 kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Általában az szokott ilyenkor történni, hogy tévedésből táp helyett állatot vesz a játékos.
    Ellenőrizheted a gazdanaplóban (oldal alján kis felfelé mutató zöld háromszög), vagy a piaci előzményeknél.
    (Ha még nem frissítettél, vagy léptél ki a játékból).

Arra ügyelj a piacon, hogy a bal oldali kiválasztásnál felülről lefelé haladj, mert bármit kiválasztasz, az az alatta lévő kiválasztás(oka)t törli, és visszaállítja az alapértelmezést.
    Pl. ha kiválasztottad, hogy tápokat szeretnél venni, majd utána szűrsz a madarakra, akkor a táp helyett alap állatok lesz a legalsó listában; azaz újra be kell állítanod, hogy tápot szeretnél venni, nem állatot...

Mindig ellenőrizd, hogy valóban a tápoknál vagy-e a vásárlás pillanatában.

Ha, nincs ott az eleség a sorvégén, akkor állatot veszel:

Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért ezt most zárom.
    Létezik Panaszkönyv is a Törzsasztal fórumrészen, kattints a linkre, itt megtalálod: Panaszkönyv
    De kérdésed nem panasz, hanem segítségkérés, mert létezik rá megoldás, amiben Moderátor, esetleg néha Játékos segíteni tud.
    (A ''Nem megy...'', ''Nem tudom...'', ''Nem találom...'' kezdetű, típusú mondat, az segítségkérés.)
    Te pedig pont a segítségkérő fórumrészbe írtál.
    Az ebben lévő bármelyik topikba leírhattad volna a problémádat.
    Ha pedig farmnevet és ID-t is hozol, akkor meg tudjuk nézni, pontosan mit vásároltál a piacon.

Kérlek, az alábbi linkeken ismerkedj meg a Fórum felépítésével és szabályaival, hogy a jövőben Te is zökkenőmentesen fórumozhass: / Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata /
    Köszönjük, ha figyelsz erre. :)

kigyo51, Dolphin, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.