Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Közben kipróbáltam 1db tyúktáppal is ,ami 30 perc alatt sem készült el :/

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ha elindítottad a malmot és egy azt követő másik időpontba rápillantva nem érzékelsz "mozgást", nem azt jelenti, hogy leállt.
    Sajnos a megjelenítés egyes böngészőknél még nem folyamatosan látszik.

Kérlek add meg az ID számodat, farmnevedet, hogy ellenőrizhessük a működést.

3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A Bahán színes teveóljaim vannak kint (többek között). Ma azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy az egreslekvár bónusza (barkácsolt ólakra +20%) nem hat a narancs teveólra, csak a rózsaszínre.
    Korábban ilyen problémát nem tapasztaltam.
    Mire számíthatok ezentúl, mire fog hatni?
    Előre is köszönöm a segítséget.
    LBetti

4. Laboviti

Szia!
    Teszteltem az általad felvetetett jelenséget.
    A rózsaszín tevekarám Tp vonalán valóban mutatja a termék-bónusszal növelt értéket, de ténylegesen a Tp vonalon az alap Tp íródik jóvá.
    Az egreslekvár bónusza a terményt adó műhelyes ólakra hat.

LBetti kedveli ezt.
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm a válaszod. Remélem, a hibás pontkijelzés hamarosan javításra kerül.
    Szép napot!:)

6. zigus

zigus Törzsjátékos

Nem akarok panaszkodni ...de én azt hittem kis naiv ,hogy ez könnyítés lesz nekünk három táp készül egyszerre .. de nem mert a malomba három kerék van..és az első mondjuk lejár akkor az kész van de nem... meg kell várnom mind a hármat vagy csak egyet töltök be ha hamarabb akarom a tápot ..de akkor miért is ez a három kerék ..??? ja mérgelődni ez is olyan mint a többi újítás ...köszönjük "Emese"...

7. cincike69

cincike69 Fórum-zöldfülű

LBetti ! nagyon szépen köszönöm!!! Lehet, hogy felszínesen olvastam el a malom új működését! :) Akkor megnyugodtam, hogy minden rendben!!!
    :)

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell kivárnod mind a 3 ablak keverését. Amint egy elkészült, az abban kevert tápokat megkapod egy tételben és indul a következő. Panaszkodás előtt kérlek figyeld meg alaposabban, hogy mi történik a farmodon.

Anikó1961 kedveli ezt.
  9. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    A problémám a következő:
    ha gyorsan kattintok a tenyésztelepbe betenni kívánt állatra,akkor eltűnik az ablak!
    ha gyorsítani szeretném a bájitallal,akkor ugyanez a probléma!
    Miért kell lassítani? Azt hittem,hogy ez csak tegnap volt,az event indulásakor, de nem, ez a hiba most is megvan minden farmon :(

10. -East17-

Szia!

Ez a Chrome böngésző sajnálatos hibája, próbáld ki a játékot Firefox-on.

11. schill2

schill2 Haladó

Szuper tp nap kezdés 10.00-kor,feltéve 9.00-kor....vicc.

12. -East17-

Szia!

Nem is olvastad a kiírást, akkor hogyan panaszkodsz? Ha másképp lett volna, kiderül számodra, hogy mikor lett kihirdetve:

Ashampoo_Snap_2015.04.26_19h09m04s_001_.png

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kedves _tHUNder_!
    Csatlakozom Bagira64-hez; én is köszönöm ezt a választ, még ha nem is nekem szántad (és általában is köszönöm minden moderátor munkáját). A Supporttól ugyanis korábban nem ilyen választ és nem ilyen hozzáállást kaptam, amikor jeleztem ugyanezt a problémát (a fórum szabályai szerint azt hiszem ennél részletesebben nem mehetek bele). A sok kisebb-nagyobb hiba ugyan bosszantó, de sokkal könnyebb elfogadni azokat, ha őszinték a játék képviselői; sokkal kevesebb zúgolódás is lenne.
    (Az idézett hsz-ek a "Hibák észlelése" topikban vannak, de azt hiszem ott off lennék, így áthoztam ide.)
    És ami felmerült bennem még ezzel kapcsolatban: az ismert hibákat ezért jelezni kellene egy központi helyre tett, erre a célra szánt topicban. A trágyával kapcsolatban is csak annyit lehetett korábban olvasni valamelyik hibatopicban (minden indoklás nélkül), hogy ne használjuk a piacot tárolóként (?). Ha korrekten kiírásra kerül, hogy pl. a trágya nem kerül vissza 7 nap után, hanem elvész, akkor mindenki ehhez igazíthatja a stratégiáját, elfogadja és várja a javítást (és mellesleg a Ti munkátokat is megkönnyítené talán). Szerintem ha elkenés helyett elismerik a hibákat, az nem hogy csorbítja, hanem még emeli is a játék tekintélyét.

14. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Igen, a supporton sajnos nem ezt a választ kaptuk, amikor jeleztük a problémát. Akit én kaptam kollégát ott nem hogy nem ismerte el a hibát, de már-már a becsületsértés határát súrolt a a válasza, és ez után megkértem, hogy ne írjon több levelet. Pedig tényleg csak ennyit vártunk el, hogy azt mondják, ja bocs, hiba van, amíg ki nem javítják, figyeljetek jobban oda a piacra kitett trágyákra.

Köszönöm én is neked _tHUNder_, hogy korrektül válaszoltál Bagira64 gazdának, és így mi is választ kaptunk az eddig megválaszolatlan kérdéseinkre.

SzilvaG

15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Panaszom a nem cserélhető keréken megnyerhető főnyereményekre vonatkozik!! Üzletpolitika lenne akkor gondolkodjanak el!

kovacstne és Bubika1949 kedveli ezt.
  16. kadam2000

kadam2000 Fórum-zöldfülű

gyopár és tárnics növény jelent meg a magok között, de érték nincs mellettük!

17. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Csatlakozok!Igazságtalannak tartom,hogy nem cserélhető és ajándékozható a kerék által kiforgatott virágok...Kipörgettem egy csomó betöltő virágot,sok farmaranyért vettem plusz pörgetést,de nem sikerült a boldog tulipán!5 évig vásároljak,hogy meglegyen?Szomorú vagyok!

kovacstne kedveli ezt.
  18. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Én meg abban nem értem a logikát, hogy a szárnybontogató (party malomlapát) cserélhető pedig ez a frissebb, míg a textilmalom (pikniktakaró) nem cserélhető. Nekem is van egy csomó virágom amit szívesen elcseréltem volna. A megvilágosodás kitehető is régi elem még sem cserélhető. Farkas nyerhető volt eventből, de akkor legalább a kivimadár és a kacsacsőrű cserélhető lehetett volna, mert a többiből a legtöbbünknek már van elég így nincs nagyon értéke.

kovacstne kedveli ezt.
  19. Laboviti

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nagyon vártam én is a cserenapot, nagy csalódást okozott.Nem is értem, mi miért nem cserélhető amikor erről szól az egész.Sok-sok felesleges dolog van a pajtában,aminek mások meg örülnének.Lásd virágok és társai.Egy kicsit gondolkodni kéne a BP-nek,üzlet-e ez nekik.Hogy sokan nem fognak venni FA-t erre a célra abban már biztos vagyok, többek között én sem veszek pörgetést a semmiért. Nem meggazdagodni akarunk, hanem egymásnak segíteni!!!:cry:
    Az eladási árakon meg szétröhögtem a nemlétező agyam

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.