Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hocus Puzzle, egy új Bigpointos játék, erre invitál a felhívás.

Fórumkarbantartás a napokban volt, mégpedig kedden a délelőtti órákban.
    erről a hivatalos közleményt itt tudod elolvasni

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hocus Puzzle egy új Bigpointos játék, és elolvastad a Bigpoint üzleti szabályzatát, saját játékon belül szintén saját játékot nyugodtan reklámozhat.

dalmata10, _Cygnus_ és Anikó1961 kedveli ezt.
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Saját játékát ott promózza, ahol szeretné.
    Neked ott a frissítés gomb.........

dalmata10 és Anikó1961 kedveli ezt.
  4. Nildia

Szia!

Nem a mi tisztünk ebben döntést hozni.
    A szavazás lezártával az eredmények kiküldésre kerültek a központba.
    Nem nemzetközi volt az akció, a magyar moderátor csapat határozott úgy, mindenképp tudatni akarjuk a központtal a játékosok véleményét.
    A döntés mint minden esetben, most sem rajtunk múlik. Amit tehettünk, megtettük, kiküldtük.

dalmata10, Matold, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Nildia

Szia!

Mivel még nincs is leírás. Ha egyáltalán az időpont kiderül, illetve a részletek kiderülnek, hidd el, olvashatod!

Anikó1961 kedveli ezt.
  6. Nildia

Szia!

Én bárhogyan is keresem a fórumon, idáig nem találkoztam pontos dátummal a bevezetést illetően.
    Hosszú évek gyakorlata alapján mondhatom : mire meglesz a konkrét dátum, a bevezetés előtt a megszokott módon 1-2 nappal majd lehet tanulmányozni a leírást is.

dalmata10, _Cygnus_ és Anikó1961 kedveli ezt.
  7. jennylany111

jennylany111 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm.
    A reklámblokkoló nagyon bevált. Mindig tanul az ember valamit.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak arra figyelj, hogy a reklámblokkoló a mozit is akadályozza; mozizás előtt kapcsold le.

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia szerintem ezt a Német oldalon kellene jelezned..

10. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Szia!

Egy kérdés:
    Nálam a mostani eventnél a retró fülnél a felhősor mind elfogyottal át van húzva. Nem lehet, nem tudom kiváltani, vagy mi van vele?
    Köszönöm
    Gazda: Nesztor1978 ID: 29712751

11. Nildia

Szia Nesztor1978!

Csak azok vehetik meg a kérdéses felhősort, akik még nem rendelkeznek vele.
    Legyél olyan kedves és lapozd át alaposan a paszulyodat, ott lesz az, gyanítom, a régi event alkalmával már megszerezted.
    Ami már a birtokodban van, nem tudod még egyszer megvenni.

dalmata10 kedveli ezt.
  12. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Megvan.
    Köszönöm.

13. Nildia

Szia zigus!

Attól, hogy ezt leírod pár naponta, még nem lesz jobb, és nem lesz változás benne.
    Tudod, mert írtam, hogy a központot tájékoztattunk a magyar játékosok véleményéről.
    Arról is tájékoztattalak, hogy ennél többet nem tehetünk mi moderátorok.
    Volt egy topik, ahol 10 napig le lehetett erről írni a véleményeket, ezt nagyon sokan meg is tették.
    Véleményedet a gazdakörről ismerjük, így legyél olyan kedves, és a panaszkönyvet a továbbiakban erre mellőzd.
    Ugyanis itt is érvényben van : egy téma unos untalan ismétlése itt sem megengedett - teljesen mindegy, melyik farmodból írod, ezen a lapon szerepelsz ugyanezzel.

dalmata10 kedveli ezt.
  14. Nildia

Szia!

Nincs gond a területváltással, de ezt úgysem fogod elhinni.
    A gépet naponta többször is érdemes takarítani, de ezzel is tökéletesen tisztában vagy már - hogy megteszed e, rajtad áll természetesen.

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia Kedves Modi!

Nem lehet ezt az ügyeletes sírógépet egy időre kitiltani?
    Borzasztó a folyamatos nyürrögése, panaszkodása, ha az életben is ilyen, akkor sajnálom szegényt........

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A Foci EB tippelős fórumjátékon nem csak 1 tippet adhatunk le? Mert Lena0105 4-re is tippelt. Ez így legális? :)Mert szerintem nem.

HéricsBáró és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. Nildia

Szia Ninett79!

Ha megnézed, minden hozzászólásban külön farm nevezése szerepel.
    Minekután a farmeramában nem tiltott, hogy egy játékosnak több farmja is legyen, így ez teljesen szabályos : külön farmokról, külön ID számmal adott le nevezést.
    Az nincs meghatározva, hogy egy játékos csak egy farmjával nevezhet.
    A jelzésedet természetesen köszönjük.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Óh, bocsánat,akkor csak az zavart meg,hogy ugyanarról a farmnévről írta. Elnézést, de balga vagyok. :)

BOGIgazda11 és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok ! ID:52261794
    A minap éppen felvettem az ajándékot a báránytól, de nem dta oda a pörgetést, pedig kiírta

20. damien

damien Haladó

Az a panaszom, hogy a bevezetendő új játékelem fejlesztéséhez szükséges mennyiségek kissé túlzóak! A 2 megszerezhető vadaskert továbbfejlesztéséhez szükséges 36.000.- Fa túlzó! Ha az ember rendesen játszik a játékkal, ekkora mennyiség sok év alatt jön össze!

BOGIgazda11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.