Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Nagy része igaz annak amit írsz,kivéve az eventes dolgot,egy régi játékos seper alatt végigvisz egy eventet ha megéri neki,a cserenapnak is van értelme ha van kitűzött cél,de sajnos minél több a megszorítás annál kevesebb a cél.

Kukackukac és *Rózsalány* kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam megkért hogy a kérdésed egy segítségkérő topikban tedd fel. Legközelebb kérlek ennek megfelelően cselekedj.

Kérlek olvasd el a fórum használatára vonatkozó ismertetőt a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Kérdésedre most válaszolva. A jelzett probléma ismert. A központban dolgoznak a hiba kijavításán. Hivatalos információ még nincs de a tapasztalatok alapján minden bizonnyal kapunk majd valami jóváírást a hiba miatt.

3. -doki2-

-doki2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Remélem, hogy jó helyen írom meg a gondomat.Még nincs egy fél órája, hogy eltünt a valamivel több mint 2. millió farmpengőm. Kérlek benneteket, hogy segítsetek megtalákni!

-doki2-
    ID: 32442569
    Köszönettel

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nem jó helyre írtál, mert ez nem segítségkérő topik.
    Segítséget az alábbi linket megnyitva tudsz kérni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/

5. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

" káosz és zűrzavar ki a felelős ki tudja káosz és zűrzavar a bűnös fejek hulljanak porba "-.-8)

6. Borosgazda05

Borosgazda05 Fórum-zöldfülű

Miért nincs ezen a farmomon faág, ami az eventhez kell?

Farm: Borosgazda05
    ID: 45532784

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Rossz helyre írtál ez nem segítségkérő topik.
    Kérlek legközelebb oda írd meg hasonló problémádat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/

Kérdésedre válaszolva.
    Az even egy ideig nem volt elérhető. Egy ki és belépés után már nálad is ismét online lesz.

8. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

sziasztok! a ma kezdődő eventnél nincs event növényem hiába lépek be -ki frissitek nem tudok event növényt vet ni mert nincs sehol ×mari$ka×ID: 23547133

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tűzbogyó (eventnövény)
    Érési idő: 5:00 óra
    Értéke: 17 BTP
    Ültethető helyek: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Szintkövetelmény: 1.
    Kategóriás besorolása: Eventnövény
    Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van eventnövényekre.
    Részletek << ITT >>
    Beváltási értékek az eventet követően:
    5 BTP, 3 CSP / db

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Panasz, jelzés...
    Kb. 25 perce vagyok játékban, ez idő alatt 16x vágott ki a rendszer... Képtelenség aratni vetni... Nem tudom másnál is van ilyen, takarítok egyet aztán meglátom...

11. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

szia!!!!! Nem volt eddig időm ezzel foglalkozni de ne haragudj nem vagyok buta ezt én is tudom és hiába kuldted nekem ezt el de akkor sem volt este 8ig eventnövényem a bahaman sem!!!!!és kár ért mert nem volt eventnövényem és nem tudtam csinalni az eventet!!!!!!!!!!!!!pedig premium gazda vagyok!

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valami nem igazán kerek ebben a történetben.

A megadott ID számú farmon 2018-05-09-én 14:46:41 órakor már használtad is a kezdő készleteket.

Prémiumos lévén 15 tűzbogyó eventnövényt kaptál és az egy próbához a fáklyát.

A fáklyát azonnal ki is próbáltad a kereséshez, ekkor: 2018-05-09-én 14:47:34 órakor.

A nyereményed 6 kincses láda volt.

Olyan nincs a játékban, hogy a kezdő csomag egyik eleme megérkezik a farmra, a másik pedig késik órákat!

Sikeres eventet kívánok!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nem igazán szeretek ide beírogatni, de nincs olyan felület a "payment support"oldalán, ahol válaszolni lehetne a nagyszerű megállapításukra-.-, mi szerint átmeneti probléma volt a fizetéssel és nyugodtan indítsam el újra a fizetési folyamatot. Ember>:(, aki a másik oldalon állsz, kaptál két bizonylatot, amin látszik, hogy a pénzt leemelték a kártyámról! 2-szer, mert kétszer próbáltam megvásárolni a kukacot, de még egy darabot sem kaptam! Azt a két dokumentumot hamisítottam? Látszik minden rajta:wuerg: Szerintem durva, hogy még nekem kell szarul érezni magam. Minek kell bármit is csatolni, ha mindig minden oké azon az oldalon-.-, csak én képzelődöm:wuerg:, és le sem emelték a kártyámról zárolásra a pénzt. Írjátok ki, panasznak jóváírásnak helye nincs!
    Ja, mert ha szerencsés vagyok és figyelek a zárolás végéig (15-30 nap) és nem igényli a BP, akkor ismét használhatom a pénzemet? Mi van akkor, ha én nagyon szeretném ezt a kütyüt, de 1.798,- Ft-ot már zárolt a bank a BP javára és nem tudom megvenni? Mert csóró vagyok és nincs több pénzem? Vagy mi van akkor, ha ismét átmeneti zavar lesz? Újra félre tesz a BP nekem a hó végére vagy a jövő hó elejére 899,- Ft-ot? Értem én, hogy ezt kell írni, de ha Te, aki írta ezt a csudi választ bemész a boltba és 2x leveszik a kártyádról a pénzt, az üzlet intézkedik a helpdesken keresztül, hogy ezt a bank szíveskedjék törölni.
    Gondolom a mondandóm törölve lesz, de legalább leírtam a gondolataim egy részét.... Tudom, a payment support-nál is emberek vannak..... Alkalmazottak, de ettől még az ügyem nem oldódott meg!!!!!!!!!!!!!!!!!:wuerg:>:(
    Különben azt nem is igazán értem, hogy az ő munkájukat, hozzáállásukat miért nem lehet itt bírálni. Legalább a válaszukban látszana, hogy nem egy droid írta! Próbálná leírni, figyelj láttam a két dokumentumot, sajnálom, hogy elzártuk előled a pénzedet, de nem tudok segíteni. Nem fogjuk leemelni a pénzedet, ha lejár a zárolás. Kérlek, próbáld meg újra megvenni, ha nagyon szeretnéd, mert látjuk a bizonylat alapján(lehet, hogy nem is látták a bizonylatot, erről sem ír:mad:), hogy fizettél, de nem tudjuk jóváírni.
    Vagy valami normális válaszra nincs lehetőség? Az is megeshet, hogy leemeli a BP a pénzem?
    Na erre kellene válaszolnia valakinek!
    Csodás játékot kívánok Nektek kedves Játékos Társaim és Modik!:inlove:

Ui.: Ja és szeretnék megvehető Anyák napi kitehetőt, de nincs rá pénzem! Pedig, ha használhatnám a keretemből azt az összeget, amit zároltatott a BP megvenném:oops::sleepy:
    A [​IMG]+ ez a cukiság [​IMG]= 1.798,- Ft.

-ágianyu33-, breki072 és ördög0 kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen esetekben a Bigpoint utólag soha nem tesz kísérletet az összeg ismételt lehívására, tehát megnyugodhatsz, a Bigpoint nem fogja utólag leemelni a pénzt.
    A bizonylatot én ugyan nem láttam, de azon mindössze a zárolás ténye szokott egyértelműen látszani, más nem. Igen, a te szemszögedből aktuálisan mindegy, hogy levonták vagy csak zárolták, mert pillanatnyilag nem férsz hozzá. Mi azonban sajnos nem tudjuk a számlavezető pénzintézetnél feloldatni az összeget - erre neked van lehetőséged.
    Ha már a példáknál tartunk: egy közműszolgáltató véletlenül túlszámlázott valamit a kedves ügyfélnek. Mivel csoportos beszedési megbízás volt adva feléjük, az összeget leemelték. Majd később közölték a panaszos levélre, hogy a panasz jogos, túlszámlázás történt. A következő hat hónapban majd jóváírják az esedékes számlákban a korábbi túlteljesítést, visszautalni ugyanis nincs lehetőségük. Erre tessék gombot varrni.

Rebcsok, -ágianyu33-, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Közszolgáltatónál dolgozom:D Vissza kell utalni, ha az Ügyfél kéri, ha nem, akkor jön a sumákolás. :D
    Azt gondolom, nem elég helyesen írtam le, amit közölni akartam. A lényeg az, hogy az üzenet egy droidtól jött, akinek tök mindegy, hogy mit érez és gondol a játékos. Nem a zárolás a fő gond, az is, de a személytelen stílus az, ami zavart. Te is tudod, közlés és közlés között különbség van. (Elég a VV-ben ez az arrogáns, személytelen stílus)Lehetett volna így is válaszolni:
    " Sajnos az adott időben rendszer hiba lépett fel, mint azt a felugró ablakban Te is láttad. Sajnáljuk, hogy az összeg duplán zárolásra került a bankszámládon. Megnyugtatlak, nem emeljük le ezt az összeget. Kérlek, legközelebb ilyen hiba üzenet esetén várj, ne próbáld meg újra. A vásárlás lehetősége most zavartalan, ha érdekel még az akciós csomag, most vedd meg. Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük." (Kicsit jobban hangzik, nem?)
    Szerintem fontos a BP-nek, hogy ne legyek csalódott, hiszen költeni akartam és nem tudtam volna. Fogok még? Igen, de egyre kevesebbet, mert én csak így tudom büntetni a BP-t.
    Nem Nektek szólt az üzenet és nem vagyok buta, és értetlen..... csak csalódott. Meg tudnám venni, amit akartam, de már nem kell....
    Tudod Csocso, ez is a szupertáp és a party pöri sorsára jutott... xD
    Különben meg örülnöm kell, már több, mint a felére csökkentettem a költségvetésem BP-nek adható részét. :p Az a kérdés, ha sokan így tesznek a "régiek" közül, mi is fog történni....
    Ti Modik tündérek vagytok, segítőkész, játékos barát kis Társaság:inlove:. A játékot szeretem:inlove: Hiszem, hogy nem csak Nektek kell, hogy fontos legyen minden egyes játékos.... a BP-nek jobban.
    Szép hétvégét kívánok Mindenkinek csodás játékélményekkel!;):) A Találkozó minden Résztvevőjét üdvözlöm!:inlove:

16. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni , hogy a wolfrám talányos tenyészetből az orrszarvú el lett távolítva ?

17. karika57

karika57 Fórum-zöldfülű

kedves admin, megvásároltam a lajhár vacok szobrot, de nem látom milyen paradicsomi ajándékot kaptam. Segítenél? ID 4465359

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Miért a Panaszkönyvben kérsz segítséget?

Van a fórumon külön Help felület, ahol témacsoportok szerint lehet kérdezni, de olyan topic is rendelkezésre áll, melyben különleges kérdést is lehet írni.

Kérlek arra, legközelebb azt a fórumrészt használd!

Ma a Maja majmok szentélyében a Lajhártojást vásároltad meg 50 AB-ért 2018-05-15-én 21:40:38 órakor.
    Új tojás

Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

Ez egy különleges tárgy, amelynek az ismertetője ebben a linkben olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-bahamarama-szigeten.16418/

Imi* kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, itt a Panaszkönyvben nem mindig van Moderátor, aki tudna válaszolni.
    Írjatok valamelyik Help Topikba

Kukackukac2 kedveli ezt.
  20. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

sziasztok! kenytelenvagyok ide irni, mert az erintett tema topikjahoz nincs jogom irni, a szupport meg mar a masodik hibabejelentesemet zarja le erdemi javaslat, vagy megoldas jelkul! a problemam az, hogy uj bankartyat kellett kernem, igy a szama valtozott, de nem tudom atvezetni a fizetesi adataimat, mert fekete listara dobott a rendszer. valoszinuleg az utolso vasarlas meg megtortent, de mar nem volt lehetseges lekonyvelni, vagyis kifizetni a BP fele, mert a bankom, az uj kartya miatt mar torolte ezt a tetelt a fuggo kifizetesek kozul az uj kartya miatt! a szupport segitseget kertem ketszer, h biztositsa a lehetoseget az uj bankartya adataim felvetelere, de ezek szerint a BP-nek nem kell a penzem, mert tovabbra sem tudom felvinni az uj kartya adataimat es persze vasarolni sem tudok! a szupport hibabejelentesi reszlegeben pedig nincs semmi lehetosegem informaciot adni a helyzetrol, mert nincs ablak vagy box, v barmi hely megjegyzest tenni, csak a listabol tudok valasztani, ami igy nagyon bosszanto! szerettem volna vasarolni turbo malom elofizetest es nem FA-ert, hanem ko kemeny penzert, de nem tudok es az akcio naggon rovid ideig lesz csak! megkoszonom, ha tovabbitjatok azon keresemet a penzugy fele, h szedjen le a listarol, h fel tudjam vinni az uj kartyam adatait, persze csak ha penzt is szeretnetek kapni a tovabbiakban!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.