Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Már készen lehetnének a hiba javításával... nagyon hosszú ideje tart.. bánom, hogy prémiumos vagyok :(
    Szép napot Nektek,
    Zsuzsikan

Anna051955 kedveli ezt.
  2. Anna051955

Anna051955 Haladó

Szia! Igazad van a veszteségeket úgy sem lehet pótolni, ne számítsunk eget rengető>:( kompenzációra, Anna.:cry::wuerg::oops::mad:

3. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Nem tudom mit terveznek a kompenzációval kapcsolatban, de nem is akarom számolni mennyi minden ment veszendőbe... inkább igyekezzenek kijavítani a hibát, és adjanak tájékoztatást, hogy mire számítsunk, ne kelljen pl. az öcsém farmjáról írogatnom...
    Zsuzsikan

Anna051955 kedveli ezt.
  4. Anna051955

Anna051955 Haladó

Igazad van,megszólalhatna ez ügyben Bringing is a BP csapat magyar vezetője. Addig marad a bizonytalanság és a tehetetlen várakozás, Anna.

Ernőkee kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Beléphetsz a saját neveddel is: a bejelentkező képernyőn add meg a belépési adataidat, próbálj belépni; nem enged. Majd görgess le az oldal aljára, és kattints a Fórum linkre.

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Ez nem igaz! Miért kell bennünket még büntetni is?! Természetesen mindenki aratott-vetett, ahogy be tudott végre lépni! JÓL felkészültünk az eventre, aminek a kezdéséről szó sem volt! Tényleg tiszta öröm, móka, kacagás.... Menten gutaütést kapok. Arról nem beszélve, hogy a szükséges anyagok termelése is lehetetlenné vált.
    Üdv

-Anyu-, Rebcsok, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, még a karbantartás előtt vettem óriás tiki totem kosarat, amiben 500 frangipán virág volt, most hogy beléptem összesen 336 virágom van, a többi hiányt még meg sem néztem. Tudom, hogy sok dolgotok volt ez elmúlt napokban, de nem merek semmit csinálni egyelőre. Még a tenyészetet sem mertem levenni. Kérlek nézzetek utána köszönöm Jucus ID 52502380

8. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem gondoltam volna, hogy a panaszkönyvbe is írni fogok egyszer...Aztán ki tudja, lehet, már volt itt tőlem ez-az, de nem rémlik...

Szóval.

Köszönöm, nem kérem (az egyébként meg sem kapott) prémiumos kompenzációmat. Én a ládáimat kérem nagyon-nagyon szépen, amiket 2 napig nem tudtam megszerezni a felhőkből, sem a dekorjaimból. Azokban sokkal több cucc volt, mint amennyit kompenzációként kaphatnék és nekem nagyon kell belőle a TP, a CSP, a tenyészállatok, a csillagok, felesleges felsorolni, az ÖSSZES. Kérlek, továbbítsátok a kérést a központ felé, mert ez így baromira igazságtalan.

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    Dana64 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Moderátor !

Kiszállt az ablakon 588 napi belépésem a Rackónál. (Nem a saját hibámból)
    Event kezdésre prémium gazdaként kapok 5, azaz öt darab frangipáni virágot ültetni.
    Aki nem prémes gazda 3-at kapott?
    Hol itt az igazság???
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=739vir_g.bmp

Dana64 és Anna051955 kedveli ezt.
  10. Laura00073

Laura00073 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Igazából nem tudom, hova írjak és még soha nem is írtam, pedig sok éve farmozok. Annak idején a családomban mindenki elkezdte, aztán rám maradtak. Sosem bántam, szeretem ezt a játékot, de egyre jobban fáj érte a szívem. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy 7 farmra vásárolgassak, ezért a kezdetektől egyszerűen, befizetések nélkül játszom. Sosem irigykedtem a prémium gazdákra, így is mindig megtaláltam a szépségét. De egyre több az olyan feladat, amit így nem lehet végigcsinálni, valahol már ezt is elfogadtam. Viszont a mai bahás eventnél nincs is választásom, mert bárhova kezdenék beadni, csupa olyan növény vagy fatermés kellene, amiket még nem sikerült kiváltanom. Lehet, hogy csak rossz napom van és nyűgös vagyok, kérlek nézzetek el nekem. Nem várom, hogy ez változzon, csak jólesett kiírnom magamból. Köszönöm a lehetőséget.... Csodás nyarat, jó játékot mindenkinek! Krisztina

bettykati83 és .sylvia72. kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nem is panasz,de le kell írnom,mert rosszul esett és lehet nem csak nekem.Nagyon nagylelkű és gáláns hozzáállás volt a prémium tagok kompenzálása.De!!!Tudomásom szerint prémium tagsággal nem jár farmarany.(Javítsatok ki,ha igen,nem voltam még prémium tag)Miért is kaptak akkor farmaranyat?Mi van azokkal akik nem prémium gazdák?Ez kompenzáció?Mi sem tudtunk bemenni,jóhogy nem napokig,de mi is örültünk volna farmaranynak,nem kellett volna 50,a fele is boldogság lett volna,pont most mikor cserenap van,úgyis elköltöttük volna.Tudomásul veszem a döntést,de igazán nagylelkű az lett volna,ha a nem prémiumos gazdákat is nézik,nem csak egy összehányt csomagot állítanak össze,jó ez nekik felirattal,ezeknek jó bármi,lenyelik.Örömködjünk.

bettykati83, gyfa, nyuszómuszó34 és 6 más kedveli ezt.
  12. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Szia!
    A helyzet az,hogy a sokat költőkre koncentráltak-belőlük él a BP
    Mi "csak játszunk" .
    Bár a munkásokat megvesszük,néha titok-dolgokat,de az nem bevétel....
    Fel a fejjel!!!

13. .sylvia72.

Elég jól sikerült a koncentrálás rájuk, akkor is igazságtalan számomra.

breki072 és pjotrovov kedveli ezt.
  14. pjotrovov

Ne háborogj,nem vagy te tenger!!!! :))))))

Laura00073 kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

Nem háborgok,csak leírtam a véleményem.A háborgásom nem ilyen:D:D:D

16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Prémiumos gazda kárpótlását mikor vehetem fel? Jelenleg csak a nem prémiumos gazdák kárpótlása látható, vagy én nem tudok valamit? Előre is köszönöm a választ!

17. pjotrovov

Eddig is off voltam,többet nem merek írni...

.sylvia72. kedveli ezt.
  18. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Szomorúan vettem tudomásul, hogy arról volt szó, hogy időben értesítenek, miután 2 napig nem működött a farmom, hogy ma du. elkezdődött az event. Tehát reggel még semmi infó, majd du. hazajöttem, működött a farmom, prémium tagságom volt és ráadásul ugyanazt a kompenzációt kaptam, mint, akinek sima játéka volt. Elvesztettem egy csomó mindent az event kezdetekor, amiket ráraktam, 2 napig nem tudtam betakarítani stb. Irtam supportnak, mert láttam mások, akinek volt prémium tagsága és megkapta a kompenzációt lényegesen kecsegtetőbb volt mint a sima farmosoké. Nem tudtam felkészülni a tenyésztésre sem, mert nem kaptam az eventről előre, kellő információt, csak ahogy du. beléptem akkor tudtam meg hogy minden korábbi fut! A felszaporításhoz a felhőt ráindítottam 2 nappal ezelőtt, az most pl. nem aktuális csak 1 a sok probléma közül! Bocs, ha kirohantam magamból, de már néha tényleg kikészít idegileg ez a sok probléma, sokszor fizetek, pénzembe kerül a játék és mégsem tudom élvezni! sajnálom, hogy ide fajult ez a játék! Nem kellene egymásra pakolni eventeket, hegyre-halmra, akár 1xe 2 eventet is, miért nem lehetne nyugisan, tényleg játékos módon eventezni mint 2-3 évvel ezelőtt 1 hónapban 1-2 eventnövényes, felröppenős eventet csinálni, miért kell területeket bekavarni az eventes dolgokban. Kérem továbbitani, hogy volt egy felmérés, miszerint a többség havi 2 felröppenős eventet választott! Próbálják lecsökkenteni az eventek számát, hiszen a gazdaköribe beraktak olyan terményes feladatokat, ami egyébként is horror mennyiséget kérnek, a rengeteg event miatt pedig teljesíthetetlenek ezek, sőt a pajta is lassan 0-ra apad! Ez már egy ideje nem játék, hanem maratoni futóverseny, melyen többnyire dolgozó emberek vesznek részt, akik a nap 24 órájában nem tudnak állandóan gépnél ülni! Még 1x bocs ha kirohantam, de kikivánkozott belőlem!!!

.K.Dorka. kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Én is,de nehogy már ne írjam le,különben sem érdekli senkit a véleményünk,újabb megkülönböztetést látok a kompenzációban,ami megint csak igazságtalan.Miért csak 100%tp bónusz jár nekünk?Az jogos,hogy nem 3 napra,de baromira nem tudtunk bemenni mi sem,Mi miért nem kapunk 250% tp bónuszt?És a terménybónusz?Mi nem termeltünk?Én is szeretnék haladni,meg más is.

gyfa, breki072 és Laura00073 kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen rövid leszek!!
    Az egész egy nagy rakás becstelen, fejetlen, zagyva, kapkodás trutyi!!
    Szánalmas az egész ami folyik e játékban már régen!!
    Lehet törölni!!! :):):)

kovacstne, -Anyu-, simi1955 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.