Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Egyetértek veled 100%-ban és csatlakoznék azzal hogy úgy elkezdődött az event hogy még készülni se tudtunk rá .Mivel azt írták hogy nem tudni mikor rendezik meg. A prémiumos gazdák kapnak kárpótlásba felröpit mi mezeiek mért nem? Így is mindig azzal van gond.
    A leghosszabb növénnyel vártam az eventet amit kénytelen voltam learatni . Mivel nem gondoltam hogy újra lesz földimogyorót ültettem. Kemény 2 diadémet és zsineget kaptam rá. Köszönöm szépen>:(:mad:

.sylvia72., gyfa és breki072 kedveli ezt.
  2. Hagnosz

Hagnosz Járnitanuló

Sziasztok! Egyetlen egy kérdésem lenne... Rackónál mikor kapom vissza napjaim számát, mert most 600 körüli helyett, csak egyetlen napot mutat. o_O:mad::oops::sleepy::mad:

Dana64, Anna051955 és gyfa kedveli ezt.
  3. .angyallány72.

.angyallány72. Utánpótlás-írogató

Végtelenül tisztességtelen ez az egész kompenzálás az összes játékossal szemben! Csőlátásra vall, hogy különbséget tesznek a játékosok között! Ki így költ a farmjára, ki úgy, de a BP-nek mindenképpen mi hozzuk a bevételt, mert játszunk! És mi van azokkal, akik tisztességtelen módon átvették a nekik nem járó kompenzációt??? Miért kovácsolhattak ők előnyt abból, hogy nem fair play módon játszanak?! Akkor az a farmaranyas, terménybónuszos kompenzáció mindenkinek meg kell, hogy járjon!
    Egy biztos... Soha többé egy pennyt sem költök erre a játékra!

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nem akarlak elkeseríteni,de szerinted érdekel ez valakit?.Ide jött valaki?Legalább ideírni valamit,hogy kussoljunk,mert törlés lesz vagy kizárás?Vagy véletlenül,hogy igazunk van?Nem,Mert nem érdekli senkit.

Dana64, breki072, Hagnosz és még 1 ember kedveli ezt.
  5. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Fenti panaszom közben megérkeztek a várva várt kompenzációk, amik sérelmeimre enyhítették a fent panaszolt problémámat, nagyon szépen köszönöm a supportnak!

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Mi meg a BP.nek:D.

7. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép estét!
    Amióta játszom ezt a játékot, azóta ez a legundorítóbb kárpótlás, amit sikerült kiizzadniuk odafent.....
    Nesze semmi, fogd meg jól és persze örülj, mert kaptál "valamit".
    Én ugyan nem vagyok prémtag, be tudtam lépni tegnap a farmomra, de az eventek számomra sem voltak elérhetőek, mint ahogy senki számára. Külön felhívták a figyelmet rá, hogy mindenki saját igényei szerint termeljen, majd szólnak, ha lesz infó a kezdésről. Erre a központban kitalálják, hogy akkor ma 2-kor indul, nesze neked felkészülés.......... Persze a kárpótlási csomagban semmi eventcucc, ja, de a prémiumosoknak van. Félreértés ne essék, nem sajnálom én tőlük, csak nem értem, ha senki sem tudott eventezni, akkor nem járnának mindenkinek az eventes kellékek?
    Igazságtalan az egész.

Szia!
    Akik tehetnének valamit, na azokat tényleg nem érdekli. Még annyira sem értenek a játékhoz, mint én...:wuerg::p

breki072, .sylvia72. és Hagnosz kedveli ezt.
  8. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Igaz hogy ez nem társalgó, de a válaszom nem csak neked szól, szólna.
    A kárpótlás értéke szerintem is egy nagy nulla...
    2 hét van az eventre....ez szerintem felkészülés nélkül is végig vihető...
    A kárpótlási csomagban lévő eventcuccot meg nem értem miért is firtatjátok....
    ... a prémiumosok, köztük én is, 5 azaz ÖT darab evetgazzal indultunk a 15+5 helyett... ez ugye közel sem zavar senkit????
    Most 8 órakor adtak 75 darabot...persze addigra már teleültethető a 3 terület önerőből is....na ennyit az előnyökről.
    Lehet itt felháborodni...csak értelme nincs sok....

Dana64 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De viszont ti, prémesek megkapjátok a többi gazt is+ még mást is. Írta a modi,hogy folyamatban van!Kárpótolva lesztek nyugi. Tehát te se háborogj! :)

Szama kedveli ezt.
  10. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szia!
    Az idézett hozzászólásomban erre az 5 db-os eventgazra nem tértem ki, mivel mint írtam, nem vagyok prémtag, így én ezt nem látom. Azt is írtam, hogy nem sajnálom tőletek, azt meg, hogy számomra mi a felháborító, azt hadd döntsem el én. Ez itt a panaszkönyv, tehát jó helyre írtam. Szerintem.

Kiegészítés: Azóta már kaptam én is egy újabb kárpótlási csomagot így az előző hozzászólásomat éppen törölni akartam.

breki072 kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Úgy tudom hogy az itteni bejegyzések eljutnak az illetékesekhez, régen nem írtam ide de most már úgy érzem eljött az ideje.
    Nem tudom megérteni az új vezetés koncepcióját, minél több bevételt szeretnének, minél gagyibb eventeket kapunk, de azért növeljük a bevételt.
    Nem tudom mi értelme van ennyi új állat, fa, terményes bevezetéséhez amikor a terület korlátozott. Persze erre gondolom az lenne a válasz hogy vegyél valós pénzért raktárházakat és akkor tudsz többet termelni.
    Eszement dolog ennyi eventet egyszerre egymásra engedni, nem csoda hogy hiba hiba hátán. Ez már nem a játékról szól, ez már rabszolga munka. 2010-ben amikor indult a játék akkor igaz hogy kevés event volt, de játék volt és sok gazda költött is rá, köztük én is. Ez alatt a sok év alatt nagyon sok valós pénzt betoltam a bp-nek, de most már az a tendencia hogy fizessél, csináld az eventet és nem kapsz érte semmit. Ez milyen üzletpolitika?
    Vannak olyan gazdák akik könnyen megvesznek mindent, mert megtehetik és vannak olyan gazdák mint én is akik kevesebbet költenek a játékra, de ha befektetésre érdemes egy event akkor megteszik.
    A mostani eventnél is első sorban a fizetős /prémium/ gazdákat, akik fizettek nem kevés pénzt azért hogy könnyebben menjen a játék sokkal nagyobb kár érte mint a kárpótlásként kapott csomag. De ugyanezt elmondhatjuk a sima gazdák kárpótlásáról is.
    Mindent megszüntettek a játékban ami megkönnyítette egy kicsit az életünket, itt gondolok a filmnézésre ahol lehetett kupont, szupertápot, szupertrágyát stb. szerezni ha volt annyi beadni valód. A mozi már nagyon régen nem müködik.

A csibeszoba se müködik, mert elijesztik az újakat, már régen nincs csibém pedig öt lehetne.

Legyen már ébresztő végre ha azt szeretnék hogy minél több játékos megmaradjon és újak is jöjjenek!!!!!

Cilamila28 kedveli ezt.
  12. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok!
    A Hírek felületen megjelent egy újabb kárpótlás . Eventes cuccok is vannak benne és 50 farmarany. Nem vagyok prémium tag úgyhogy szerintem ezt mindenki megkapja. Nézzétek meg.

13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

45 kerekkerék pörgetésből mind gagyi......só, cukor, bájital.....se egy pary pörgetés, se egy 100%-os bónusz, se 200% TP...ki van ez találva......>:(>:(

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Eventgazdag szép estét!

Nem lehetne erre az egész kócerájra egy nagy lakatot tenni? Borzasztóan unalmas már kiszolgáltatva lenni mert itt minden úgy van ahogy odafönt akarják. Én meg úgy szeretek játszani.. mondom játszani ahogy én akarok. Eddig úgy volt ültetve, hogy legyen felröpi. Azt írták, termeljünk pajtába. Ezt tettem.. felröpi meg nincs a pajtiban. Egye penész ezt az eventet is. Mindenkinek békét és boldogságot kívánok!

vonatkerékpumpáló és monster_02 kedveli ezt.
  15. Anna051955

Anna051955 Haladó

Szia! Igazad van, nekem közel 590 napi belépési bónuszom szállt el.Most 1 napnál tartok, köszi Bp. Anna.

16. Anna051955

Anna051955 Haladó

Szia! Szintén zenész így jártam én is 1 napnál tartok, Anna.>:(

17. Anna051955

Anna051955 Haladó

Hurrá, már a 2. napnál.xD

18. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

sziasztok!!!!!! Ismét próblémám van !!!!! most kaptam eventnövényt de mindösszesen 5dbot a 15db helyett most be lehet menni megnézni és most is hátrányom van igaz tegnap estig nem volt időm megnézni a farmot mivel azt hittem hogy még mindig áll ahiba a premiumgazdaknal!! de most megint ne csialjak semmit hogy tudjam igazolni azt hogy valós a próblémám most nem fogok semmit csinálni hogy betudjatok lépni ......5van elvetve eleve munkasokkal csinálom igy elvetve 15nek kellenne lenni nem 5nek és most 5 adott a gép az akárhogy számolom még mindig csak 10!!!!! nagyon mérges vagyok hogy megint csak ilyen eset előfordulhat és az embernek nem hisznek...

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

(Olvastam az előző ügyedet is, senki sem írta, hogy nem hisz Neked, csak Te pörögsz ezen, és értelmezed következetesen így azt, amikor valaki leírja, hogyan találod meg a növényedet...)
    Kapott mindenki kárpótlási csomagot, abban van még eventnövény. Sajnos az ismert hiba, hogy a prémiumosok egy része csak 5 db kezdő magot kapott, de a kompenzációs csomaggal már nem gond a felszaporítás. A Hírek felületén, a hangosbeszélő ikonra kattintva tudod átvenni.

20. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.