Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hozzászólásodat a topik szabályzata alapján (nincs beszélgetés-csevegés) töröltem. Megértésedet köszönöm.

2. .nelli...

.nelli... Utánpótlás-írogató

Ez a fórum katasztrófa!!!! Mióta megváltoztattátok, semmit nem találok!!! Ezért nem is járok már a fórumra!! Megmondanátok hol van az októberi eventnaptár?? Mióta ez a borzalom van nem találom....... vagy van egyáltalán??

3. -East17-

Szia!

A bal felső sarokban kattints a Naptár feliratra, ott tudsz tájékozódni a várható eseményekről.

4. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

6 farmon 6 fémhulladék felröppenőkből. Kicsit nagyon ritkára sikeredett ez szerintem. Rittkább mint az ecset.

5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Kedves East17!A véleményedet kérdezném! Normális dolog, hogy még mindig nincs csibeszobánk ennyi idő után? 90-es szint fölött? Mozi is csak egyeseknek van? Hogy a fenében van ez?
    A felröppenőkről már nem is beszélek

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre.
    Az augusztusi produceri hírlevelet ajánlom a figyelmedbe: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ztus-bemutatkozik-az-új-producer-varun.11105/

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Olvastam már köszönöm a válaszod! Semmivel nem lettem okosabb

8. Laboviti

Közben kiegészítetted az első kérdésedet...
    - A csibeszoba sokaknak fájó pont. Többen jóval a 90. szint felett is régóta várnak csibékre. Az előrejelzés szerint érdemes még türelemmel lennünk!

- A mozi problémája pedig a magyar szponzorokon nyugszik. Itt is hónapok óta várakozni kényszerülünk.

- A felröppenők közül az új elemek aránya kis százalékot mutat. Idővel a fémhulladék is gyarapodni fog.

Kérlek, játékként fog fel ezeket a kérdéseket, és ne dühöngj miattuk. Hidd el, továbbítjuk folyamatosan a jelzéseiteket a központba. Várjuk a változtatásokat mi is.

9. Erika091952

Erika091952 Fórum-zöldfülű

Jó, hogy van a felhősor, ha már nincs hova kirakni a tárgyakat. Kérdésem az, miért lehet ritkábban leszedni, és miért kapunk kevesebbet, mint ha egyenként tudnánk kirakni? Szerintem nagyon sokat kell dolgozni a megszerzéséért. Én szinte büntinek érzem a kevesebb csp-t vagytp-t.Reálisabbnak tartanám, ha inkább a felhősor adna többet.

10. -East17-

Szia!

A felhősoron a kitehetők eltérő TP-t adnak és az érési idejük sem egyforma általában. Ezeket figyelembe véve próbálnak a fejlesztők egy optimális időt és pontmennyiséget meghatározni.

11. Erika091952

Erika091952 Fórum-zöldfülű

Szia! Kösz a válaszodat. Tudom, igen , van olyan sor is ahová gyenge dolgokat tehetünk ki.

12. Trace76

Trace76 Törekvő

Üdv! Én türelmes tipus vagyok általában de azért az már mégiscsak nevetséges hogy 5-ik napja várok 1 db fémhulladékra hogy végre meglegyen az 5 db belőle és tudjak építeni egyetlen szerecsétlen csacsikovácsot...tudom vettem volna barkácscuccot abban lett volna fémhulladék...egy frászt, nem keveset költök amúgy is a játékra nem fogom a barkácsot is venni mikor 1000 szám áll a raktárban a sok barkácscucc ami már semmihez sem kell...

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Trace76!

Azt tudom javasolni, hogy nézz körül a Gazdaköri feladatok között, hátha van még olyan feladatod, ami XL vagy XXL barkácscuccot ad nyereményként.
    A fémhulladék nagyjából hasonló ütemben érkezik mint az íróecset, az elején az is nehézkesen jött össze.

14. Trace76

Trace76 Törekvő

Köszönöm, de már körbenéztem, sajnos most semmi olyan feladatom nincs már ami barkácsot adna, de ma úgyis jön a szamárhoz az állandó gazdaköri abban majd lesz remélem...

Üdv! Nos, kiváltottam a szamárkodás gazdaköribe mind a 6 db xl barkácsot és egyikbe sem volt egyetlen fémhulladék sem! Tudom hogy nem tehettek róla, nem is panaszként írom csak jelzem hogy ezt már nem igen lehet minősítteni...majd amikor már nem kell akkor szórja majd orrba szájba...nem a sokadikat akarom megépítteni hanem az elsőt és azt sem engedi a rendszer már napok óta...azért ilyenkor el tud menni a kedve az embernek a játéktól!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.14
    LBetti kedveli ezt.
  15. CateW

CateW Fórumlakó

A fémhulladék-helyzet nálam is katasztrofális... az eventen kapott 2 xxl barkács meg az xl-esek adtak összesen egyet, azóta valamikor lett még egy aratásból.
    A barkácsos gazdaköriket az íróecsetnél már végignéztem, úgyhogy az sem segít (ami maradt, azt nagyon-nagyon nem éri meg barkács miatt megcsinálni). Tök jó, hogy kaptunk narancs műhelyet az eventen, csak éppen egy hónapon belül nem fogom tudni rátenni semmire. Többet ért volna a narancs ólnál mindenki számára egy alap műhely. Nekem nagyon az jött le, hogy a BP kissé túl erőszakosan próbál meg rávenni arra, hogy vegyek barkácsot, vagy ha nem vásárolok, akkor max elmegy a kedvem a játéktól.
    Ki lehet találni, melyiket sikerült elérniük.

LBetti kedveli ezt.
  16. ejelaci

ejelaci Aktív író

Kicsit hadd panaszkodjak én is... A fémhulladék megszerzése problémás, nekem már nem nagyon van a gazdakörben elérhető barkácscucc, hiába turkálom. A két új szamaras küldetésben pedig csak xl-es barkácscuccok vannak. Legalább xxl-est tehettek volna az egyikbe, ez így nagyon szánalmas...
    Cserélnék mondjuk 5db csillagot 1db aranybanánra, vagy mondjuk adnék 20 csillagot egy xxl-es barkácscuccért, de ezt sem lehet, pedig van most már több, mint 1000db fölösleges csillagom... :(
    Aztán szintén elkeserítő az új teliholdas küldetés is. A felhősor kiváltása és beélesítése kb fél évig fog tartani, hogy aztán havonta egyetlen alkalommal használhassuk. hát ez is eléggé szánalmas...
    Persze ez csak egy játék, meg legalább van miért küzdeni, de én is egyre inkább azt látom, hogy ez a játék durván elmegy a lehúzás irányába, hiszen az eventeket lehetetlen teljesíteni farmmunkások vásárlása nélkül, a tenyésztéses eventeket szupertáp-csomagok vásárlása nélkül, és újabban barkácscucc vásárlása nélkül...
    Persze nem kell az eventekért küzdeni, meg nem muszáj játszani sem..., de biztos, hogy ez a célja a BP-nek?!
    Félre ne értsétek, szoktam vásárolni néha farmaranyat mert megtehetem, de ha elveszik a kedvemet a játéktól, például ezekkel az új építőanyagokkal, akkor inkább hagyom a fenébe az egészet, betelepítem fákkal és csak hetente 1-2 alkalommal nézek rá... De akkor meg mi értelme az egésznek?

LBetti kedveli ezt.
  17. erzsianyus

erzsianyus Utánpótlás-írogató

Hát szép jó reggelt!!! Már akinek szép!
    Én is jöttem panaszkodni a fémhulladékra!
    92-es szinten, napi többszöri aratással (állatok,fák hosszú érésű növények komfortba) és amióta bejött a fémhulladék a játékba, azóta EGY SEM!!!! Komolyan írom, nekem EGY SEM röppent fel... a lányomnak már a 8. felröppenője van,de nekem nem jön... ami tenyésztéses gazdaköri volt pár napja, ott sem adott a barkácsba egyet sem!!! Hogy van ez??? Bosszantó,hogy ennyire szerencsésnek kell,hogy legyen a farm??? Így akarják vissza fogni a játékosokat??? egyébként az új gazdaköribe is csak xl-es barkács van... megnéztem pár előző terményes gazdakörit,és ott xxl-est adtak... szomorú,hogy egyre lejjebb süllyedünk...

18. Krida84

Krida84 Járnitanuló

Sziasztok! Hadd panaszkodjak kicsit.. Nálunk hosszú hétvége van, bankok nem működnek, így akinek a bankja nem azonnal utal, az nem tud venni Táltost.
    Hétfő munkanap, az 27. , elvileg 31. péntekig lehet venni, nem ér át ennyi idő alatt a sima utalás? Mert elvileg törvény van arra, hogy 4 óra alatt oda kéne érnie..
    "FIGYELEM!
    A rendeléskor ne felejtse el senki, hogy itt Magyarországon hosszú hétvége következik, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül érdemes átutalásos megrendelést indítani, hisz 4 napig nem nagyon fog pénzmozgás történni, így előfordulhat, hogy az akció időtartamán belül nem érkezne meg a befizetett összeg. Ezért mindenképp javasolt az azonnali fizetési módok közül választani.
    "
    Ha nem ér oda, akkor miért nem lehet hosszabbítani (hosszú hétvége miatt - tudom, ez csak nálunk van, de akkor is, lehet jelezni nekik) vagy simán aranyból venni (sms-ben azt tud venni bárki bármikor) vagy magát a táltost sms-ben megvenni?! Nem az a céljuk , hogy minél többen vásároljunk? Gyanítom, hogy nem csak én nem tudok azonnal utalni, viszont vennék...

19. Laboviti

Szia!
    A hazai szabályokat az átutalásokkal kapcsolatban a magyarországi bankok számára írták elő.
    A Játékos számára kezdeményezett átutalás egy külföldi bank számára történik magyar banki közvetítéssel, itt a nemzetközi szabályok érvényesek.
    Az ismertetőben olvasható felhívás óvatos, körültekintő kalkulálást kér Tőletek. El szeretnénk kerülni a félreértéseket, a kínos szituációkat ha a határidőből kicsúsznátok.

20. Laboviti

Szia!
    A hozzászólásodat a topicot nyitó poszt alapján töröltem.
    Bízom a megértésedben.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.