Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Henrik8511!
    A panaszkönyvben a panaszokat kell/lehet megfogalmazni.
    Fontos azonban, hogy milyen stílusban tesszük mindezt. Akinek panasza van, az egyes szám első személyben írja/írhatja le ezt: úgy érzem, úgy látom, azt veszem észre, engem az zavar, az bánt, azon vagyok felháborodva, nekem ez így nem megy stb stb stb.
    Ennek itt így megfelelő helye van.
    De az ex catedra kijelentéseket, vagy a drámai általánosításokat kerülni kell. A te írásod ezért lett moderálva. Nagyon sajnálom, ha kollégám jelzése rosszul esett neked. Köszönjük, hogy korrekten és úriember módjára jelezted ezt nekünk!
    Látva a stílusodat és az udvariasan megfogalmazott jelzésedet kollégám felé, azt gondolom rólad, hogy érted a különbséget az "általános alany" és az egyes szám első személyben megfogalmazott panasz között.

Minden moderátor arra törekszik, hogy megőrizze a rendet és a békét a fórumon. Többek között ez is a feladatai közé tartozik. Igen, arra is törekszünk mindannyian, hogy következetesek legyünk, de nem vagyunk egyformák. Sőt azt is láthatod, hogy nincs 24 órás moderátori jelenlét a fórumon. Amikor valamelyik kollégám betoppan, egyedül viszi a teljes fórumot és több órányi anyagot kell visszaolvasnia, előfordul, hogy átsiklik olyan mondatok felett, aminél más helyzetben megállna.
    Sokszor megkapjuk, hogy "engem töröltek, bezzeg másnak mit szabad". Ahogy írtam, törekszünk a következetességre, de nekünk is vannak határaink.

Remélem, hogy továbbra is olvashatunk téged a fórumon. Akár itt a panaszkönyvben, de inkább más topikban. :) Azt is remélem, hogy sikerült megéreztetnem veled, hogy mennyit jelent a szabatos fogalmazás.

2. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

Tisztelt BackOffice!

Gyors válaszodat megértettem és köszönöm.

-ágianyu33-, Matold és BackOffice kedveli ezt.
  3. ildoo12

ildoo12 Utánpótlás-írogató

Szia,ma reggeli belépésnél nem nyílt ki az utolsó doboz.
    Most próbáltam megint kinyitni meg sem mozdul.
    Segítséget kérek,köszönöm.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Legközelebb a segítségkérő felületen kérdezz, kérlek.
    help.png

A Panaszkönyv topicban nincs állandó moderátori jelenlét, sőt válaszadás is csak a téma függvényében várható.

Az Adventi naptárban az első sor utolsó doboza csak akkor nyitható, ha a sorban minden ajándékot átvettünk.

Ha látsz az egyik ajándék mellett egy kék+ jelet, az azt jelenti, azon a napon nem kattintottad le azt. Az ajándék megjelent a következő napon, de a kék+ gomb társaságában. (Azért, hogy el tudja dönteni a gazda, utólag kell-e számára ez az ajándék farmaranyért!)

Kérlek, fürkészd végig a sor ajándékait, és keresd a kék+ gombot.

Ha szeretnéd majd a többi sorvégi jutalmat és a fődíjat is megkapni, akkor farmaranyért meg kellene venned a kritikus jellel társított ajándékot.

Ismertető:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2018-december.17451/

5. adry_02

adry_02 Junior szaki

Sziasztok...Megint meg jöttek az új feladatok a játék meg mint a tetű olyan lassú lett .. hiába minden művelet ki be lépés takarítás meg frissítés meg minden és a farmmunkással se gyorsabb hiába vettem ....ez már rendszeres ,de minek egyszerre ennyi feladat ha a szerver meg nem bírja pláne így hét végén mikor sokan vannak fent...jó lenne ha jó lenne már a játék mint a kezdetekkor ....hát ennyi...panaszkodtam ...

6. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Háááát .......... őőő ez a mostani farmexpress (csemetegőzös) elég gyengére sikerült nemhogy megérősre ........ sőt !

Sziasztok !
    Nem is tudom , hogy kezdjem ? Tudom nem minden játékos matekzseni ebben a játékban , én sem ! De annyira azért tudok számolni , hogy ne tűnne fel a sok - sok hihetetlen 20-30-40- stb. %-os vásárlási akció közt megbúvó *** ! Történetesen reggel vettem 150 Farmaranyat mindenféle akció nélkűl (895Huf). Erre délután beindult a csak most csakis 10 órán keresztül tartó 25% kedvezmény .
    És láss csodát a reggeli árhoz képest 86 forinttal olcsóbb a csomag (809 Huf) ami a 895 forintos csomagnak nemhogy a 25%-a , de még 10% sincs ! Ezt már többször észrevettem , más más ajánlatoknál különböző %-al amiknek a végén mindíg ugyan az a fix összeg jön ki !
    Ezt a mostani csilli-villi belépő oldal hozta ki belőlem , hogy ez már egyre kevésbé egy játék hanem egy bolt ahol próbálnak mindenfélét rám sózni a szokásos kereskedői trükkökkel !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.18
    Anna051955 kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék kezdete óta a banki műveletekben, a kedvezmények megállapítása az alábbiak szerint működik.

Az alap FA ár az indulási érték a számításban.

Minden %-os ár ehhez az alap értékhez viszonyul.

50 FA ára a magyar fórumon, a magyar játékosok számára: 359,-Ft

Az egységre vonatkoztatva ez 7,18 Ft/FA.

A mostani, mai (2018. december 8-i) kedvezményes ár a 150 FA-os csomagra vetítve 5,40- Ft/FA.

5,40 és a 7.18 Ft aránya 75 %, vagyis 25%-os a kedvezmény.

Nincs bújócska!

8. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Sziasztok ..látom másnak is akadozik az aratás..,én csak azt nem értem ,hogy ,hogy lehet az ,hogy a gépi aratás akadozik a kézivel gyorsabb, de ez már fent áll egy jó pár napja,,csak hát nem írok mert úgysem történik változás...

9. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    Panaszkodom !!
    Megdőlni látszik az az elmélet, hogy a Kalendáriumi "zoknik" nem záródnak vissza !!!!
    Minden nap, éjfél után nem sokkal , én viszem a "hírt" a Pletyka topikba a napi zokni nyereményekről !!!
    Ma is éjfél után pár perccel vittem, de a mai kibontásnál észrevettem, hogy a 12.hó 9-i zokni mellett ott a kék kereszt !! :( :(
    Most akkor Tisztelettel megkérdezném, mikor is záródott vissza, ha éjfél után pár perccel vittem a hírt ????!!!
    Mellékelem az aznapi tájékoztatásomat :

Sziasztok!
    Kedves farmertársak, a Kalendárium mai ajándéka 350 x szint x Csp .:)
    Legyen szép napja mindenkinek !

Megköszönném, ha logikus magyarázatot kapnék a kérdésemre !
    Tisztelettel :dicz

zigus kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Addig amíg a panaszos nem fotóval igazol, semmit nem bizonyíthat. Jó pár éve én is úgy éreztem, hogy így jártam. Mivel nem tudtam bizonyítani semmit sem lehetett tenni. A következő nyitogatóstól kezdve: az első kinyitása előtt csináltam egy új mappát és minden nyitásról egy gombnyomással csináltam egy fotót (képernyő mentés) amit ebbe a mappába mentettem. Amikor később ráértem megnéztem kinyitottam-e mind a 6! farmomon és ha meg volt mind nem kellett tovább foglalkozni vele. (ha másnap lett volna kinyitatlan, a fotóval bizonyíthattam volna igazam ami cáfolhatatlan lett volna) De soha egyetlen egyet sem találok utólag "vissza záródva" amióta így járok el. Miután vége ennek az "eventnek" egyben törlöm a mappával az egészet. Mindenkinek jobb: nem lesz vita.

-Fülemüle-70, szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. dicz

dicz Junior szaki

Kedves lukimi !
    Mi a csudával bizonyíthatnám jobban, mint hogy vittem a Pletyka topikba éjfél után , minden nap?? Honnan tudtam volna, hogy mi az aznapi nyeremény , ha nem bontottam volna ki a zoknit ???
    Simán le lehet ellenőrizni, csak meg kell nézni pár oldalt a topikban, ott van , minden nap !!
    Tisztelettel feléd: dicz

zigus és emocy91 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Két forgatókönyv képzelhető el.
    1. Több farmod van. Ez esetben előfordulhat, hogy egyiken elfelejted a nyitást.
    2. Kinyitottad, láttad is, de ez az információ a szerverhez már valamilyen ok miatt nem jutott el. Ezért érdemes részint a Lukimi által is ajánlott képernyőmentés (én is alkalmazom), illetve a napi többszöri rátekintés, hogy tényleg kinyílt-e.
    Az biztos, hogy ha már egyszer bekerült a központi adatbázisba az aznapi nyitás ténye, akkor az már nem fog megváltozni, hiszen sem törlési, sem bezárási parancs nem érkezhet oda sehonnan. Ilyen értelemben tehát visszazáródó zokni valóban nem létezhet. Az igen, amit írtam, hogy csak látszólag nyílt ki, de ebből nem lett adatrekord.
    Mindenesetre, ha csak egy farmod van, akkor én a Te helyedben megpróbálkoznék a Supporton egy kérelemmel élni, és bizonyítékképpen az említett fórum-hozzászólást mellékelném. Ha több farmod van, nem tudod bizonyítani (képmentés nélkül), hogy azon a farmon tényleg nyitottál-e.

13. gigi0229

gigi0229 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Egy moderátori segítséget szeretnék kérni. A fő farmomra 20x-ra sem tudok belépni. Név: hajnibaba10 Köszönöm.

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves gigi0229!

A problémádat, kérlek, hozd át az ide kattintva rögtön megnyíló topikba. Az ottani hibabejelentéshez kérlek, írj kicsit részletesebben (magára a játékra bejutsz, csak a főfarmra nem? minden más terület működik? milyen böngészőből próbálkozol?) és add meg az ID-számodat is, ha ellenőrzésre lenne szükség.

15. dicz

dicz Junior szaki

Szia kedves Toma!
    Nagyon örülök, hogy ilyen szakszerűen körülírtad a problémát itt és BackOficce moderátorunk topikjában is , kár hogy egy szót sem értek belőle, persze ez az én gondom.:(
    Sajnos nem vagyok sem műszaki szaki , sem számítógépes zseni, csak azt tudom, hogy a pénztárcámból kivettek most 8 FA-at! :(
    Erről ennyit ! Nem kérek rá választ, a témát lezártnak tekintem ! Köszönöm, hogy foglalkoztál velem !
    Legyen szép napod, maradok tisztelettel : dicz

16. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szép reggelt:) Hát a kerekkerékhez szeretnék hozzászolni... nem tudom . ki volt az az okos ember...aki felröppenökkel etet meg bennünket a kereken.. de nekem ez már túl sok. Miért kell a kerékre felröpiket rakni? kérlek benneteket ezt küldjétek tovább. Néha hülyének érzem magam. ez már régen nem a játékröl szol. Sajnos . köszönöm elöre is -

17. limar1

limar1 Fórum-zöldfülű

Mi az oka, hogy a "vén tengerész játéka felhősor" aktiválása után nem nő 50%-al az event növények hozama?

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves limar1!

A TP-re gondolsz? Mert kizárólag a TP-re hat.

Vén tengerész játéka felhősor
    Lezárási idő:20:00 óra
    Jutalom:25.000 TP, 25.000 BTP, 50% TP bónusz eventnövények esetén 8 órán keresztül
    Besorolása:Ültetési bónusz sorok
    Tematikus felhősor:Cicajáték, Megtévesztő delfin, Víz alatti fogócska

Amennyiben Te nem tapasztalsz TP-növekedést a felhősor aktiválása után az eventnövénynél, akkor kérlek, gyere a segítségkérő topikok valamelyikébe a farmnévvel és ID-számmal, mert ez a Panaszkönyv.

-ágianyu33- és Koppi kedveli ezt.
  19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok.

Segítséget kérnék. a mézes kalácsot már túl termeltem. De a feladatot nem bírom befejezni. A gép mutatja a menyiséget. de a dobozoknál kevesebb jelenik meg. Így nem tudom az utolsó feladatnál kért menyiséget be adni. Kérem hogy segitsenek. id 10225137

Utoljára szerkesztett: 16.12.18
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem keverted össze a két eventet? A mézeskalácsvirág a Bahán vethető és a KacsaKata koszorúja eventsorozat heti epizódja kéri; a gazdakörben adhatod be. Az Ünnepi shopping eventbe, ahol a dobozokat állítod össze, szalagtulipán növény kell; azt pedig a farmos területeken termelheted.
    Amúgy a kérdésedet legközelebb szerencsésebb lenne valamelyik segítségkérő topikban jelezni (Fórum főoldal -> Segítség szekció), mert itt a Panaszkönyvben nem feltétlenül van moderátori jelenlét.

Koppi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.