Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a válaszom a számodra nem volt kielégítő, úgy kérlek, hogy a problémáddal a Játék supportját keresd fel.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy mi a gondod.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Az a problémám, hogy a mostani szülinapi evet hiánykeresős játékánál pld. a tojás olyan helyen volt, hogy hiába kattintottam rá nem reagált a találatra, mert ott mutatta, hogy 9,.et már eltaláltam. A 10.-et a nagyítóval és igy jártam. Ki

kellett lépnem és csak 64 pontot kaptam!!!

3. Wellwisher

Szia!

Sajnálom, ha a játék inkább bosszúságot okozott, mint örömet.
    A csevegőben volt írva erre a problémára megoldás.
    Mindkét képen lehet a keresést csinálni.
    Nem kell azon a területen, ahol a tárgy van, hanem a tárgy üres helyére is kattinthatsz a jobb oldalon.
    Így nem veszítesz időt, illetve nem kell emiatt megszakítanod a játékot.

osztrak12 kedveli ezt.
  4. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszönöm a választ! Kicsit okosabb lettem!!!

5. aranyoska86

aranyoska86 Járnitanuló

Kedves BP!
    Nem tudom, hogy ide illik vagy sem, de szerezném leírni a tapasztalataimat!
    A Szülinapi event bizonyára nagy durranásnak készült, jót is szórakoztunk sokan a mini játékokkal, de azt végig gondolta valaki is, hogy a nem százegynehányadik szinten lévő gazda is szeretne sikereket elérni? Az utóbbi eventeknél, valahogy ez figyelmen kívül lett hagyva. Megértem, hogy a profi és/vagy a pénzköltős gazdák 3-4 nap alatt végeznek egy ültetős eventtel, de a nem ebbe a körökbe tartozók? Fulladjanak meg a sok aratásba, aki dolgozik az el sem kezdje?
    Lehet, hogy a nagy gazdáknak ez nem kihívás, sem akik otthon ülnek, se esetek nagy százalékában szerintem sokan feladják már azt is, hogy elkezdjenek játszani. Miért kell ezt a jó kis játékot így elrontani? Jönnek majd a pajta bedobálós eventek, ohh... ne is kezdje el az ember fia, mert kb 20 tételből 5 nincs meg, mert nincs azon a szinten, vagy nem tudja kiváltani a Bahán. Válasz, kapálni kell, TP-ket kell szerezni... De mikor??? Kérdezem Én! A Farmeramából nem tudja az ember a családját fenntartani.
    Bár a panaszom és siránkozásom sokat érni, de azért köszönjük ezt a "hatalmas szülinapi eventet" Nagyon szuper és élvezetes olt! Már akinek!

Steinmacher és bundusz68 kedveli ezt.
  6. macskam

macskam Fórum-zöldfülű

Szép napot!

A mai napon befejeztem az Éjszakai látogató feladat 4/2 részét. A jutalom Rémes tojástojó terület lett volna, amit nem kaptam meg. Sajnos mostanában nem ez az első eset, az előző 2 alkalommal nem reklamáltam.
    Legalább ezt szeretném megkapni!

üdv.
    macskam
    ID: 29382630

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Melyik terület óltárolójában kerested?

A rémes jelző ellenére ez a tojáskészítő műhely a farmos részeken helyezhető ki. Ott készülhetnek a tojások, melyek a tojástojó területhez hasonlók. Annyi a különbség, hogy külsőségében rémítő elemek, színek láthatók rajta.

Köszönöm, hogy azonnal jelzéssel élsz, hisz csak a konkrét szituáció feltárásával lehet kinyomozni, mi a gond.

Ha vissza tudsz a régebbi helyzetre emlékezni, konkrét időpont és az pontos keresési adatok is megvannak, tudunk nyomozni az eltűnések után.

Kérlek, hogy a Help felületen (Segítség részlegben) jelezd a hiányt, a megfelelő topicban.
    Pl, itt: Technikai kérdések -> Eltűnt tárgyak keresése:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/elt%C5%B1nt-t%C3%A1rgyak-keres%C3%A9se-%C3%93l-fa-dekor-elem.13098/
    Minden esetben orientál, ha az első hozzászólásban kért információkat lejegyzed a posztodban.
    Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. bundusz68

bundusz68 Törekvő

A BP pár nap múlva bezárja az egyik játékát és ez engem nagyon mélyen érintett. Párhuzamosan játszottam a farmmal és a másikkal is, pénzt is költve mindkettőre. 150/398-as szintű vagyok. Szinte az összes nagyszintü szomszédomat már elvesztettem. Volt köztük 200-on felüli is, egyik sem volt magyar. Megnéztem az utolsó event leírását és a 90 ezer növény végleg betette a kaput.Az utánpólás vagyis a kisebb szintű játékosoknak semmi esélyük nem volt a teljesítésre, ergo, el megy a kedvük az egésztől és odébb állnak. Ezt tettem én is pár napja. Elkezdtem egy új játékot, egy reklám alapján amit kilépéskor vettem észre. A BP a saját sírját ássa! Elindítani egy új farmos játékot? Nevetséges. Valószínüleg törlésre kerül az írásom, de én így búcsúzom attól a sok-sok évtől amit ezzel a játékkal töltöttem. Szép volt, jó volt,egy darabig. A továbbjátszóknak kellemes, eredményes játékot kívánok.

imi7611 és kovacstne kedveli ezt.
  9. macskam

macskam Fórum-zöldfülű

Szép napot!

Sajnos egyetlen raktárban sincs. :( Az előző 2 eltűnést csak megemlítettem, mert nem reklamáltam időben, tehát az én hibám. Most is leginkább azért írtam, mert időben vettem észre.
    Köszönöm a segítséget!
    üdv.
    macskam

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.19
  10. Wellwisher

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján a raktáradban van a keresett ól.
    2019-01-29 14:31:21órakor teljesítetted az Éjszakai látogató gazdaköri feladatot, ahol a rémséges tojástojót kaptad.

Az alábbi kép a Te farmodon készült!

imgpsh_fullsize.png

osztrak12 kedveli ezt.
  11. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

A turmix-eventtel kapcsolatban, és úgy áltatlában panaszkodom! A szerencsefaktort hagyják meg a Szerencsejáték Zrt. játékainak, pl. totónak, lottónak! Itt játszani szeretnék, nem 3 ismeretlenes matekpéldát megoldani, aztán ha a gép úgy dobja, akkor én is dobhatom a kukába, mert nem azt adta a gép, amire szükségem van! Szó ami szó, jó lenne, ha a készítők megmaradnának játékkészítőknek, mert az ilyen feladatsorok összeállítása nem vonzza a játékosokat, hanem leginkább taszítja. Most már partipörgetést sem veszek, mert eleinte 15-20 pörgetésből legalább 1 bónusz kijött, most 40-50-et is elpörgethet az ember, adja az ötvenedik pehelytollgyűjtő állomást. Ugyazez a meglátásom a titokólakkal, titokfákkal kapcsolatban, 25-30 db-ból egy új állat v. fa sem jön. Ha kedvet csinálnának a játékosoknak, könnyebben megnyílna a pénztárcájuk is. Ezen még nem gondolkodtak el?????

Neni60, Kukackukac, Kata7555 és 2 más kedveli ezt.
  12. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok !
    Nem szoktam panaszkodni, de ma kiment a biztosíték!
    Szintet léptem,217-re, az első szintlépéstől adott ajándék mellé immár harmadik alkalommal kaptam ajándékba Fás ládát, amit a 200 szint után adnak !!!!Kaptam belőle 3 db Rajna talányos fát, amiből lehet /jó esetben/ berkenye ill. mandulafenyő fám is!!!! Köszönöm, van a pajtámban elég , hisz nem most került játékba! Inkább ne adnának semmit, de úgy gondolom, hogy ilyen magas Tp mennyiség mellett a szintlépés nem 1-2 nap,s ha ajándékot adnak, akkor az örömet kellene szerezzen!Nekem elmarad,már egy ideje!

gazdagnő, Neni60, Matold és 6 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elég nem szép a BP részérő. hogy a mixergépeket visszaváltják. Meg kellene hagyni ütős kis dekoroknak a gazdák részére. Megdolgoznak mindegyikért. És ezek dekor elemek. Nem illik visszaváltani őket. FA alatt semmi képppen nem.
    Miért nem váltják vissza a tucatszám eladott bóvli felhősoraikat FAért? Az már nem ízlik ? Ők főzték mindet.

osztrak12, Fatther, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  14. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Ne haragudjanak szeretném meg kérni önöket hogy változtassanak a turmikx eventen mert 7-óránként adnak levet a mit keverni kell és nem fogunk végezni február 5-re az idő nem jól van ki számíitva hosszú az event növény érési ideje is és ehhez jön még 7-órás el turmix gép lé . Arról nem is beszélve hogy ott a szerencse faktor ami adhat 2 vagy 3 vagy 2^+2 turmix levet ugyan annyi munkáért. Igy el veszik az ember kedvét a munkától!

15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban, ez a panaszkönyv. Itt lehet panaszkodni.
    De a te írásod konkrétumok nélkül inkább támadás, mint panasz.
    Semmi nyomát nem találjuk, hogy kiscicuka játékosnak bármelyik kollégám kioktató választ adott volna. Szerettünk volna utánanézni a "homályos, célozgató" panaszodnak, de nem sikerült.
    Amennyiben a moderátorok válaszaival, stílusával van gondod, természetesen lehet (sőt kell is) jelezni.
    A játék supportjára írj ilyen esetben! Megnevezve a moderátort, a konkrét topikot és a hozzászólást. Amennyiben törlésre került és nem találnád meg, akkor írd körbe, hogy melyik topikban, nagyjából milyen időpontban volt és a körülbelüli témát is.
    A helyzetet annak megfelelően ki fogjuk vizsgálni.

A mostani írásodat azért törlöm, mert ennyi információ alapján képtelenek vagyunk megbizonyosodni az írásod valóságtartalmáról.

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos, erre nincs módunk.
    Egy event sok munkával, tervezéssel, teszteléssel készül el.
    Bizonyára az előkészítés ideje alatt azt találták, a feladat megoldható a megadott idő alatt.

Nem szükséges megtartanod a neked nem tetsző turmixokat.
    Kihelyezés után törölheted, a menübe kerül bedobozolva.
    Ha kiteszed, 10 perc múlva kifejlődik belőle egy új gép.
    Ezt addig folytathatod, amíg meg nem találod a megfelelő gépet.
    Sok sikert, csak ügyesen!

osztrak12, mebajah, FarmerAndie és 2 más kedveli ezt.
  17. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Kihelyeztem a turmix gépeket, és sajnos ma reggelre a fele csak dekoráció volt, hát így nem lehet befejezni ezt a játékot , és még volna egy panaszom olyan sokat dolgozunk, és van amikor a turmixot leadjuk és csak 1 db Kacsa Kata Turbótrágyát kapunk ajándékba. Hát itt valami nagyon nem jó ....... Szép Napot !!!

gazdagnő és osztrak12 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden mixergép csak 3-szor aratható le. Utána törölnöd kell. Bedobozolt mixergép néven kerül vissza a pajtádba, ahonnan ismét kirakhatod, és 10 perc elteltével átalakul valamilyen mixergéppé, amit újra 3-szor arathatsz le.

19. Kata7555

Kata7555 Haladó

Köszönöm a választ , csak az a gondom ,hogy nem is tudom kitörölni.

Sikerült törölnöm Köszönök mindent Szép Napot !!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.19
    -ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Hüvös keverö pohár dekoráciot a boltba nem tudtam meg venni már nem is tudom . Véletlen szerüen a kettöt vettem kétszer a 3-madikat igynem tudtam meg venni igy a felhö sora igy nem tudom ki rakni. A segitségüket szeretném kérni hogy lehehetne meg szerezni? hogy a felhő sorom meg legyen. Köszönettel. Csilla1865

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.