Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

Azért a panaszkönyvbe írok, mert sajnos semmiféle változás nem történt a piac dinamikus árait illetően az értékes áruk kezdő árait illetően. Nem akarok regényt írni, a lényeg: Tenyésztéskor lett egy Kiberpillangóm, s mivel kell a CSP, így gondoltam eladom...
    A Kiberpillangótól kettővel kisebb tenyészállat - a Vörös selyemlepke spec. "legócsóbban" 14 millárét kapható... Ezzel szemben a Kiberpillangót most max. 9.092.580,16 CSP-ért tudnám kitenni. A hülyének is megéri, ugye?

rozo52 és Dana64 kedveli ezt.
  2. Steven.Segal

Steven.Segal Utánpótlás-írogató

sziasztok mentór kélek kicsit meghoszabitani játékot vagy60darab virágágyás állvány anyándék legyen kód segicséget kérek Steven.SegalID: 12569690

osztrak12 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Máskor ne ide írj, hanem a megfelelő topikba !
    Ez a topik a Panaszkönyv.
    Más hozzászólás "off" nak minősül, mint ez is.

Utoljára szerkesztett: 20.2.19
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nagyon bosszantó a sok "Mega tp nap". A hónapban ez talán a 7. gondolom még egy befér majd a hónapba. Olyan érzést vált ki bennem mint amikor egy rossz minőségű terméket akarnak a torkomon minden áron lenyomni. A hasonlat egyébként annyira nem rossz, mivel olyan szintlépő tp szükségletnél ahol járok ez egy rossz minőségű termék, nem ér semmit, inkább bosszantó(vagy nevetséges). A Mega tp-nap akkor veszítette el értelmét ebben a jelenlegi formájában amikor lemerték írni ezt:
    12.035.133.386.046.500 Tp.
    A Mega tp nap milliárdos szintlépéseknél annyi mint elefánton a bolhacsípés. Az elefánt bőre olyan vastag, hogy meg sem érzi, a bolha meg éhen hal.
    Hirtelen nem is tudom mennyi nullát kellene még hozzá írni, hogy érjen valamit ez a fajta mini akció.
    Van az a szint ahol már teljesen értelmetlen pénzkidobás. Az is megfordult a fejemben, hogy azért nyomatják ennyire a dolgot mert nincs belőle elegendő bevétel, lehet vissza eset belőle a forgalom.
    Nem csodálnám, a kiesést javaslom vonják le annak a fizujából aki kitalálta a 200-300 szintek tp igényét. Ha még nem volt kiesés emiatt, majd lesz!

Sonche, Steinmacher, gyfa és 14 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Én is éppen ma gondolkodtam el azon, hogy lassan állandósíthatnák, mert szinte folyton van akció, az meg már nem akció...
    Inkább az a gyanúm, hogy ezt automatikusan, gondolkodás nélkül beadják már mindig, ha van valami, amit FA-ért kínálnak; és hát szinte mindig van.
    Jó lenne, ha már végre megtörténnék az a bizonyos Flash-telenítős átállás, mert így a jelenlegi játékot az eventektől eltekintve csak a lendület viszi. Akkor hátha kitalálnak valami mást; bár, ami azt a 12.035.... TP-t illeti (én nem írom le), mondanom sem kell, teljes mértékben egyetértünk.

Sonche, osztrak12, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  6. alex0824

Mint panasz írom, hogy azonkívül, hogy Jónás azt írta, hogy már tesztelik a játékot HTML-ben, semmi konkrétumot nem kaptunk soha az átállás dátumáról, mintha nem is létezne ilyen! Egy biztos 2020-tól nem lesz flash támogatás, tehát az idén át kell állniuk. 2017-ben írták, hogy az átállással kapcsolatban már "azonnal" intézkedtek, azaz lassan 2 éve dolgoznak az átíráson. Viszont 2019-ben ez a rengeteg vegyél ezt vegyél azt, inkább kezd hasonlítani egy végkiárusításra. Valószínű, hogy nem az, de pszichésen óvatosságra ösztönöz vásárlás terén. Az eventek száma sem semmi, na de olyan akció amiben pénzt lehet költeni már jóval több mint az event!
    A hónapban eddig 7 event, "29 mini event". 29 vásárolj,vásárolj,vásárolj.
    Igaz nem kötelező ezeket vásárolni, de ilyen mértéktelen vásárlásra ösztönzésnél akaratlanul is felvetődnek bennem bizonyos kérdések. Ezt a Bp-nek küldöm, hogy mit látok ha lebutítom az event naptárt, bár lehet ez csak nekem brutális.
    Február:
    Vásárolj, vásárolj, vásárolj, event, vásárolj , vásárolj, vásárolj, event , vásárolj, vásárolj, vásárolj, vásárolj, vásárolj, vásárolj, vásárolj, event, event, vásárolj, vásárolj, event, vásárolj, vásárolj, vásárolj, vásárolj, event, vásárolj ,vásárolj, vásárolj, event, vásárolj, vásárolj,vásárolj. (02.22-ig, még 6 nap van hátra a hónapból)
    :oops:

Persze van olyan event amihez elvileg vásárolni is kellene pl a tenyésztős event, és a titokfa event is vásárlós, és az eventek még meg is osztják a játékosokat. Mindegy akinek nem tetszik valamelyik event, még mindig van bőven lehetősége vásárolni valamit!
    xD

Utoljára szerkesztett: 22.2.19
    Sonche, Dana64, osztrak12 és 15 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Panasz!
    Szia!Teljesen igazad van és nagyon nehéz abbahagyni így egy játékot,mint amikor magadtól hagyod abba mert megunod.Nagyon szerettem,de nem ilyen ellehetetlenített állapotban ami már csak a vásárlásról szól és nem a játékról, és nincs semmi sikerélmény,mert teljesen le van butítva minden,vagy hiába írják,hogy meglehet csinálni a 100ezer eventgazos eventet,nem mindenkinek és így nincs értelme az egésznek.

osztrak12, gyfa, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Most este nekem is ez jutott az eszembe: Végkiárusítás.... Utána olvastalak Titeket.....
    Már minden hétvégén van minden... Mega TP, Baby Boom+szupertáp..., és mos itt van a party pöri is....:D
    Sajnos még mindig nem látják, hogy az erőszakos mindennapi akciók nem növelik a vásárlási kedvet...:music:
    Az én ingerküszöbömet kimondottan edzi:) Már nagyon jó vagyok, a keretemet 2/3-dal csökkentettem;)
    Kíváncsi lennék egy vásárlási adatokat tartalmazó statisztikára. Az én görbém süllyedőben van:p A szomszédaimat elnézve, az övék is..... Régen lehetett tervezni.... munkások, prémium, szupertáp, titok, party pöri.....
    Most nem kell, elérhető szinte minden héten..... Így nincs is rá ingerem :DA sütivel és a csokival is úgy vagyok ha nincs szeretnék, ha mindig az orrom előtt van, akkor nem kell....

Minek a szupertáp? Felesleges tenyészteni, mert nincs sikerélmény, így nem veszek....
    Minek a party pöri? Pörgetek, pörgetek és tele a pajta felesleges dolgokkal..., így nem veszek.
    Titok ól és fa ... Ha veszek, akkor fát csomagban, az ólból max 20 db. Tapasztalat a fáknál és az ólaknál is az, hogy a kötelező +1-en kívül max. még 1 db lesz, jó....néha 2.... Minek csomagot venni, nincs sikerélmény......
    Mega tp xDxDxDxDxD Hát igen..... No ez a legviccesebb....., de ezt mindig kihasználom, mert nem tudom elhinni, hogy még ebben az életben nem érek oda a 300-raxDxDxD Ezt kis tételben játszom;)

Eventek és a célok..... Aki maximalista mindent akar.... 200 felett miért ne lehetne mindent bezsebelni?
    Ez az év folyamatos küzdésről szól a sokak számára elérhetetlen ajándékokért....
    Kérdezem én, ha semmiben sincs sikerélménye a játékosnak (most nem pont magamra gondolok)meddig fog a sikerért küzdeni?
    Mire gondolok? Elérhetetlennek tűnő, de vágyott ajándék (mondjuk a piros varangy vagy mocsári ciprus) Szorgalmasan kapál, éjjel-nappal... Közelinek tűnő cél.... Vesz egy kis ezt, egy kis azt.... Nem ér célba.... Nem fog többet venni, és a játék íze sem lesz a régi....
    Új event... :music:A cél, a játékkészítői szerint, a felhő.... Jó, akkor addig tartson a játék ;) Ha nem addig tart, akkor nem az a cél:D
    Szeretem ezt a játékot, sokáig szeretném még játszani (300-ig;))!
    Ígérem, jó leszek, átgondolom a költéseimet:D De a BP meg adja vissza azt a játékélményt, amit szép lassan elvesz tőlünk.
    Minden nyerni jöttünk ide, felhőtlenül játszani, pozitív energiákat, sikerélményeket begyűjteni.......Barátokra lelni:inlove:
    Kedves BP!:inlove:

Jó a cél, jók az eventek, csak kicsit nagy számokra épülnek (gaz, röpi, tp stb)... Ezeken nem tudtok állítani?
    Valamelyik játékmesteretek nem ismeri a "kis" számokat:D
    Kezdte a szintlépések határainak a meghúzásával, most a beadandókkal....
    Ő gondolom, nem tesz ebbe a játékba pénzt, így azt sem tudja, hogy milyen trükkel tudná mások zsebéből kicsalni;)
    Siker, siker, siker......;););) Ha kapok 5 db új fát/ólat a csomagból legközelebb is veszek.....:inlove:
    Ha 20 pörgetésből 1 ad valami jó bónuszt, pörit is veszek....:inlove:
    Ha a kupiban a régi ugrabugrálást mutatják be az állatok, akkor veszek szupitápot is....:inlove:
    Mivel családban élek, így normál keretek között kiszámíthatóan tenném ezt....;) Növelném a keretet, ismét felszabadítanám azt a 2/3-ot;)Ha nincs siker áruljátok már el, minek vegyünk bármit is, ami lutri..... :wuerg:
    Értjük, mi mind, fejleszteni kell, kell még hozzá pénz (HTML). Oké, mondjuk adunk, mert játszani szeretnénk tovább, veletek, itt!
    Akkor az erőszakos kínálat mellé dobjátok már be a sikerélmény lehetőségét is mindenkinek! Aki fizet kapjon többet, aki szorgalmas és még kitartó is, kb ugyanannyit kapjon;):inlove: Régen is így volt... Az idő pénz. Oké, aki siet, fizet... Aki szorgalmas később ér oda, de o-d-a-é-r!
    Fúúúú ez jó hosszúra sikerült.... No nem baj :D Imádom ezt a játékot, de most ismét a "kifúj"volt a porondon, no és ráértem:D

Utoljára szerkesztett: 22.2.19
    Sonche, spagetti24, Dana64 és 18 más kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Kérem a topik eredeti rendeltetéséhez visszakanyarodni!
    A Panaszkönyv nem Csevegő!
    Tilos egymás beidézése!

10. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

No és végre ma Kacsa Kata is megjött:D
    Mai party pöri akcióm kb. 20-ból 3 db pehelytoll sárga! :wuerg:
    Tehát, ha veszek egy nagy csomagot, akkor a 200-ból, akár 60-70 db-t is ki tudok szedni:D
    Csodás!-.- Még az a jó, hogy bírják a vonatot:D
    Ja új kitehetőm továbbra sincsen, pedig nem ezt a 20 db-t pörgettem el azóta.
    Most sárga birkagyapjút szeretnék gyűjteni, Kedves BP:p Ha lehet:D

osztrak12, gyfa, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Jó reggelt!
    Olvasgattam előttem lévő posztokat, és sok ember írásánál lehet érzékelni azt, hogy már a látszata sincs meg a "játéknak".
    Régen egy mega tp nap havi akció volt, vagy akár egy szupertáp akció, egy kk. kata, vagy szupertrágya akció, de még lehetne sorolni. Értem én, hogy kevesebb a játékos, és a hozam nagyságát tartani akarják, de akkor ne a vásárlástól/játéktól vegyék el az embereknek a kedvét, hanem nyújtsanak olyan szolgáltatást ami miatt érdemes legyen fizetni. Pl egy takarékoskodási akciónál mennyi bevétel van most és régen mennyi volt? Régen nem az volt az oka, hogy több játékos volt, és így többet vettek, hanem most minek vegyenek az emberek? Az a pár termék amit használ a játékos (Csatni, Tavaszi koszorú, Cukkinis almatorta, meg a (Húsvéti lekvár ez is sorra kerül ) ) azokat betették felhő nyereménynek, és mindenki ömleszti kifele a piacra. Régen egy takarékoskodási akciónál a top csp-s listából is volt olyan, aki a 70% vagyonát a mesterségekből szerezte. Természetes nem csak itt lehet észrevenni , hogy saját stratégiáját rombolja a bp, itt volt a fa válogatás is, kíváncsi volnék hogy ember élt a lehetőséggel .;)

Utoljára szerkesztett: 23.2.19
    Dana64, gyfa, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  12. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Egyszerűen nem értem ezt a cserét a gyógynövényes evenhez! Már 2 db csereutalványt veszítettem el, amiért leadta rengeteg pajtatermést. Hogyan csináljam?

osztrak12 kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Milyen csereutalványra gondolsz?

Itt nincs olyan.

Ebben az ablakban a nálunk feleslegben lévő magokat cserélhetjük be olyanra, ami hiányzik, vagy kevés van belőle.
    Alapból az átváltási arány 5:1. (Ez annyit jelent, hogy nekünk 5 magot kell adnunk a feleslegből azért, hogy cserébe kapjunk 1-et a szükségesből.)
    A beadott terméssel az átváltási arányt tudod csökkenteni. Vagyis azt tudod elérni, hogy akár egy darab beadott magért kaphass egy másikat, vagyis 1:1 legyen az átváltási arány.
    Ha az arányt ily módon beállítottad érvényes marad minden további becserélésnél, átváltásnál. Több terményt már nem kell beadnod.
    Itt tudsz olvasni még a becserélésről: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye-2-2019-február.17727/#post-970174

Kérlek, ha legközelebb gondod akad a játékkal, ne a panaszkönyvbe írj. Itt viszonylag ritka a moderátori jelenlét.
    Hamarabb kaphatsz választ valamelyik segítségkérő topikban:
    Help.png

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Eltévesztettem, magot lehet cserélni nem növényt és nem csereutalvány amire gondoltam, hanem átváltási arány.
    Tünetesen áttanulmányoztam, és már értek mindent!

Othep kedveli ezt.
  15. alex0824

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem.
    A Chrome böngészőben juliusig végleg letiltják a flash-t.
    Mi van akkor ha netán ilyen hirtelen a mozilla is így dönt?
    Csak érdeklődöm, hogy számít erre a Bp, vagy abban a biztonság érzetben ringatják magukat, hogy 2020-ig ráérnek még. HTML5-ről még mindig semmi hír azonkívül, hogy állítólag tesztelik, bár nem tudom kik tesztelik. Én tuti nem. Most már égető lenne az átállás! Nem szeretnék meglepődni!

Utoljára szerkesztett: 25.2.19
    osztrak12, zigus, bettykati83 és 16 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Vásárlások, akciók tömegét kapjuk meg, hogy legyen miből válogatnunk. Ez addig jó amíg van hol játszani, hiszen a bő választékból könnyebb kiemelni 1-2 ajánlatot. Kérdezem: meddig érjük még el a játékot, ha a Mozilla is úgy dönt, hogy nem támogatja tovább a Flast (erről tudjuk, hogy az ősszel fogja megszüntetni)? Szeretném tudni,hogy a már nagyon régen beígért átállásból lesz-e bármi is, vagy csak akciókat kapunk amíg tudunk egyáltalán játszani? Megköszönném, ha erről kapnánk tájékoztatást.

P.Szilvi, osztrak12, -Kicsi21- és 13 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Én is szeretném tudni , hogy állunk . :eek:
    Nehogy az legyen , hogy holnap bevásárolok sok ládát , majd kiderül , hogy abba kell majd belecsomagolni .:cry:

osztrak12, -Kicsi21-, bettykati83 és 9 más kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. A munka folyamatban van, a tesztelés már zajlik.
    2. Nem csak ez a két böngésző létezik a világon, így egy ilyen döntés sem okozna megoldhatatlan problémát.
    3. Mi történne, ha az összes multi bejelentené, hogy elsejével kivonulnak a magyar kiskereskedelemből? Mindenki éhezne, mert nem lehetne élelmiszert vásárolni? Nem! A piac többi szereplője megoldaná, átvenné a szerepüket.
    Minél több szereplő lépne ki erről a területről, a maradéknak annál jobban megérné maradni, mivel egyre nagyobb szelet jutna neki a tortából. Márpedig ez a torta még manapság sem kicsi, elhihetitek.

maszilva, -kaktuszable-, Matold és 18 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ez már sokk!! Két k-val, igen! Event event hátán, vásárlások minden mennyiségben. STOP!
    Álljunk már meg! Mert ez már minden,csak nem élvezhető játék... Ahová az ember azért jönne,hogy kikapcsolódjon. Belép, és csak felhúzza magát,hogy megint mennyi event, miről maradtam le stb.... Ez már nem élvezhető játék, hanem csak bosszúság!!!

dalmata10, CoraQueen, LongNight és 16 más kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Tisztelt Bp.

Hogyan is lehet többért kevesebb kapni amikor elvileg "bónuszt ajánlanak fel a hüségért" viszont egy-két csomag teljesen másról árulkodik s természetesen úgyanúgy kifizetik a gazdák .
    Miért is van ez a kettős mérce a közepes farmarany csomag vásárók fizetik meg esetleg a nagy csomagot vásárlók
    szánt esetleg többletet??

Utoljára szerkesztett: 28.2.19
    Dana64, osztrak12, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.