Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Jeleztük képekkel (saját farmról, nem tesztről), statisztikával, okokkal és következményekkel alátámasztva.
    Mi rajta vagyunk az ügyön. Ebben nincs hiba.
    Amit mi tudunk, megtettünk eddig is és igyekszünk ezentúl is. Mondjuk úgy, hogy ez a labda már nem a mi térfelünkön van.

-ágianyu33-, .hangyóca., rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  2. khzoli

khzoli Utánpótlás-írogató

:D
    Sziasztok!

Egy jó spórolási ötlet. Ne használjatok LUXUS bájitalt./4 adag bájital per tenyésztés/ Semmi értelme. 22 -ből 1 tenyésztés adott magasabb fejlesztési szintű állatot. A bébi bumnál luxus bájital nélkül . 30-ból 11 !!!!!

3. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ma reggel megcsináltam egy feladatot és a nyereményem egy piros ráktavacska volt a harmadik körben. Már tisztítottam, ki-be léptem, de mégsem kaptam meg. Várom a segítségeteket. Köszönettel:
    Gazda: norcsi63 ID: 23302150

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A rák Bahás állat, így ott keresd az állatos menüdben. Használd a keresőt a jobb felső sarokban. Ha így sem találod, akkor valamelyik segítő topikba menj, pl. ide, mert ez a Panaszkönyv, itt nincs (feltétlenül) moderátori jelenlét.

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Steven.Segal

Steven.Segal Utánpótlás-írogató

sziasztok segicsetek 25 csokikeksz kéne mentorok Steven.SegalID: 12569690 megtudjam csináln feladatot esoes

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Mesebeli utazás" eventhez nem lehetett felröppenőt kérni a szomszédoktól, barátoktól!

Ez szerepel a leírásban. Itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mesebeli-utazás.17914/

Nem figyeltél erre?

Csak saját farmos termelés útján juthattunk, juthatunk a csokis keksz felröppenőhöz.
    csokis keksz.png

Ma véget ér ez az event.

Egy út lehet megoldás számodra, ha vásárolsz, vagy esetleg tenyésztesz még.

Nem rábeszéllek, csak a lehetőségét írtam ide.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. tankos-Ati

tankos-Ati Utánpótlás-írogató

Tisztelt Moderátor!
    Mit csináljak akkor, ha a hitelkártyás fizetési mód nem jelenik meg a bankban???
    Mielőbbi segítséget kérek, mert vásárolni akarok!!!
    Köszönöm!
    Gazda: tankos-Ati
    ID: 9392756

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.19
  8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves tankos-Ati!

Egyrészt legközelebb ne a Panaszkönyvben kérj segítséget, mert itt főszabályként nincs állandó moderátori jelenlét. Megértésedet előre is köszönöm. Másrészt viszont szükségünk lenne a ticket-számra, amit kaptál a supportos levelezés kapcsán, akkor a Kollégáim utána néznek az ügyednek. Fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között ne hozd a fórumra a supporttal folytatott levelezésetek tartalmát, egyedül a ticketszámot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. tankos-Ati

Köszönöm, hogy reagáltál a problémámra! Magyar moderátorként segítenél nekem a problémámat felkarolva, hogy az "apró" és számomra nagyon zavaró félreértés mielőbb megszűnjön?
    Egyébként hol kellene azt a problémámat jeleznem, hogy hetek óta szeretnék pénzt utalni -a bankkártyámat használva- a BIGPOINT számlájára és nem sikerül? Amúgy mindannyian nagyon kedvesek vagytok és nagyon jól teszitek a dolgotokat, de sajnos azon kívül, hogy legyek türelmes és mindent köszönünk eddig semmi nem történt!
    Ne érts félre kérlek, nem téged és a kollégáidat akarom bántani! Én csak azt szeretném, hogy a hetekkel ezelőtt jelzett problémámat valaki végleg megoldaná!!! Négy nappal ezelőtt a SUPPORT-tól kaptam egy e-mail, hogy minden megoldódott és mellékesen kioktattak, hogy mit kell csinálni a bankkártyával! Aztán még sem tudom a bankkártyás fizetési módot használni!!! Hát köszönöm és nem írom le, hogy mit gondolok a SUPPORT segítségéről!
    Elnézést kérek, ha a fórumon rossz helyre hoztam a problémámat, de mivel eddig nem történt semmi érdemleges a fennálló probléma megoldására, ezért gondoltam, hogy a panaszkönyvbe írok! De, azt tudnotok kell, hogy a működőképtelenség miatt jó néhány "hungarian forinttal" nem tudtam a BIGPOINT számláját gyarapítani!!! :( Egyébként, ha a panaszkönyv nem a problémák felvetésére szolgál, akkor igazán mire is való, egyébként???
    Azért megírom a kért "ticketszámot" is, hátha rövid időn belül tudom végre használni a bankkártyámat!?!
    Íme: Ticket #2019041837004352
    Végre igazi megoldást szeretnék valakitől, nem pedig semmitérő ne nyissak "dupla ticketek" üzenetet a híres SUPPORT-tól!
    Nos, ha rossz helyre írtam, akkor kérem az általam nagyon tisztelt moderátor urat vagy hölgyet, hogy a hozzászólásomat a mindenki számára megfelelő topikba helyezze át! Köszönöm!
    Üdvözlettel: tankos-Ati

Utoljára szerkesztett: 18.4.19
  10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Cseréltél esetleg bankkártyát az elmúlt időszakban?
    Ha igen, akkor annak a "régi" kártyának az adatait törölted a rendszerből a játék bankos felületén, mielött az új kártyával vásárolni próbáltál?
    Lehetséges, hogy egy már nem élő bankkártyával próbáltál meg tranzakciót végrehajtani és ez okozza a galibát.
    Amennyiben a fentiek lehetnek a probléma forrása, akkor azt tudom javasolni, hogy töröld a régi kártyaadatokat és ismét vedd fel a kapcsolatot a supporttal.
    Amikor ott megkapod a választ, hogy rendezték az ügyedet, akkor rögzítsd be az új bankkártya adatait.

Mivel a bankos felületedet mi nem látjuk, ezért csak a support tud segíteni a problémád megoldásában.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan mi a gondod.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. tankos-Ati

Szia!
    Köszönöm a válaszod! Az általad felsorolt folyamaton már túl vagyok! A SUPPORT múlt hét vasárnapján válaszolta, hogy mindent visszaállított, de semmi sem történt! Még mindig nem látom a bankban a hitelkártyás fizetési lehetőséget!!! Egyébként 3 hete húzódik ez a dolog, nagyon elégedetlen vagyok! :mad:
    Mit tegyek, hogy végre valaki csináljon is valamit??? A jelenlegi felhősorról is lemaradok, pedig megvásároltam volna! Ki fog ezért kárpótolni és hogyan???
    Ati

12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Több kollégával azon vagyunk, hogy segítsünk neked. De a moderátor csapat nem tud.
    Megértjük a panaszodat, de mi ennél többet itt a fórumon nem tehetünk.
    A felhősor megvásárlásához javasoljuk a paysafecard-ot. Mivel benzinkúton is lehet venni ezt, akár ma, Nagypénteken is beszerezhető. A paysafecard oldalán tájékozódhatsz a közeledben lévő árusító helyekről. Legkisebb címlete 2000,-Ft.
    Tudom, tudom, te kártyával szeretnél fizetni, mert az kényelmes és nem kell kimozdulnod otthonról. De ebben a helyzetben a moderátor csapatnak nincs semmiféle más lehetősége, csak ez a tanács.
    Igen, a panaszkönyv arra való, hogy panaszkodj és itt el is fér sok-sok panasz. Akár több is ugyanattól a személytől, ugyanabban az ügyben.
    Csupán jelezni szeretném, hogy ide akármennyit írsz, akármelyik kollégánk válaszol, a maximális megértésünkről tudunk biztosítani téged, de a megoldás nem a mi kezünkben van.
    Sajnáljuk a helyzetet, de ez a klasszikus esete annak, hogy "széttárjuk a kezünket".
    És félő, hogy a húsvéti időben a support is csak ezt tudja neked válaszolni. Hiába van a játék supportján húsvétkor is önkéntes kolléga, az úgynevezett payment supporton, akik a fizetési ügyekben kompetensek, fizetett munkatársak ülnek, akik viszont otthon ünnepelnek a családjukkal.
    A kör itt bezárult. Paysafecardot venni, vagy nem venni..... ez itt a kérdés.

Köszönjük, hogy minden alkalommal tisztelettel és elismeréssel beszélsz a fórumon dolgozó, segíteni akaró moderátorokól. A mi kezünk csak eddig ér el.

Ha a paysafecard javaslat számodra megoldható, akkor hajrá, ha nem, semmiféle kárpótlásra nincs és nem lesz lehetőség.
    Ez a pontos és végső visszajelzésünk neked.

Amennyiben ide újra írsz, törölni nem fogunk, hiszen ahogy mondtam, panaszkodni lehet, de újabb választ mi már nem tudunk adni neked erre az ügyre. Kérem megértésedet!

Mindezen bosszantó helyzet ellenére is legyen szép az ünneped, akárhol és akárhogyan töltöd is!

Fatther, rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést kérek Tőled és a jelenlévő moderátoroktól is, hogy ebbe a beszélgetésbe beleszólok. Csak elolvastam a gondodat és ugyan segíteni rajta nem tudok, de van egy nagyon egyszerű áthidaló megoldásom arra, hogy ne maradj le az akciókról. Bármelyik OMV kútnál, Reality újságosnál, Inmedio üzletben s és még sok helyen lehet kapni Paysafecard kártyát amivel fizetni tudsz a játékban és addig sem maradsz le az akciókról amíg az ügyed nem rendeződik. Ha nem ismernéd hoztam egy linket hozzá.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

Fatther kedveli ezt.
  14. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Bocsánat, ha rossz helyre írok.
    Az lenne a kérdésem, hogy a város területéről miért nem törlik a mozit? Hónapok óta nincs videó, tehát úgy néz ki, hogy felesleges.
    Ez a szöveg jön be, ha szeretnék pár pontot szerezni. Sajnos -lehet én vagyok mafla- nem tudom a hirdetőfalat átnézni, és nem találok feladatokat sem.

Sajnos most éppen nincs elérhető videó a számodra. Kérjük, próbáld meg később újra.
    Időközben átnézheted a hirdetőfalunkat. Végezz el feladatokat, és megjavadalmazunk érte.

Fatther kedveli ezt.
  15. csi48

csi48 Fórummogul

Sajnos igazad van. Nem tudtam, hogy más országban működik.

Fatther és csillaglili55 kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

:)

Most jött el az ideje, hogy elgondolkodjam azon, hogy mit vétettem előző életemben, amiért most itt a Farmeramaban azon belül is a Party pörgetésen kapott sorozatos sárga pehelytollgyűjtő miatt bűnhődömo_O
    Előző életemet biztos, hogy tollfosztással töltöttem, rengeteg kacsát foszthattam meg szép fehéressárga tollától és pelyhétől, mert most kaptam zsinórban 3 sárga p.tollgyűjtőt, ráadásul drága partypörivel, nem is értem, miért nem veszik már ki ezt az elemet is, hiszen ez nem igazán számít különleges nyereménynek, és ne jöjjön nekem a BP azzal, hogy vannak kisebb szintű gazdák, mert ez nem igazán érv. Sima pörgetésen elviselem, na de hogy itt, és még beszélhetnénk a mandragóra vagy milyen porról is, meg az egyéb kacatokról:sleepy:
    Hoztam két képet:

sárga p-tollgyűjtő
    sárga p-tollgyűjtő2

Ezt csak azért írtam le, hogy kiadjam magamból a csalódottságomat, mert még mindig nem frissítettek a party pörgetésen nyerhető értelmetlen dolgok listáján, elintézték annyival, hogy az új elemeket berakták, és megspékelték egy csomó haszontalan dologgal, ami egyáltalán nem számít különlegességnek.
    ...és még valami, nagyon gyakran egy pörgetésen belül két sárga pehelytollgyűjtő is szerepel a party pörgetésen, lehet, hogy ez az én keresztem ?:cry:vagy Konrad Lorenz utódja a BP-nél dolgozik? ki tudja?-.-
    ..és ismét pörgettem, ki találja ki, hogy mit sikerült???
    ...most ez komoly????? megint kaptam egyet, és minek is írtam le ezeket, lehet, hogy valaki figyel, mert minden pörgetésen ott figyel egy sárga úsztató....
    ...megszámoltam és 6 db-ot kaptam 32 pörgetésen belül, le is lehet ellenőrízni, amelyik moderátornak van kedve és türelme ma hozzám:sleepy:
    ..most kaptam meg a 7.-et...

Döntöttem, nemsokára megírom legújabb kis novellámat, címe ez lesz:
    Cyra esete a sárga pehelytollgyűjtő állomással.

rudcsi24, sutimami57, kicsy0123 és 6 más kedveli ezt.
  17. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

Én az xxl Öszibarackkal vagyok így :D már 20 db van belőle :D

18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A problémám ismét ez. Nem értem mi értelme van, ennek a váratlan akciónak. De most legalább nem 4-5 órára rakták be.

Én megint nem veszem meg így. Főleg hó végén...

Fatther kedveli ezt.
  19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Wolf[Black]!

Nyitott kapukat döngetsz....Hidd el nekem, hogy a Kollégák azon nyomban kirakták, amint erről tudomást szereztek...Gondolom, ez nem vigasztal, de ennél szebben nem tudom leírni, hogy mi a helyzet. Fel a fejjel, kérlek! Hátha előkerül ez az akció kicsit jobban időzítve és tervezhetőbben is!

Fatther, -Holdfeny-., alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Félreértés ne essék! :) Nekem nem azzal van a bajom, hogy a közlemény későn ért el ide. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy nem kaptatok információt Ti se. Én teljesen tudom hogy nem a ti hibátok, nekem nem veletek van a probléma. Hanem a fejlesztőkkel! Semmiképpen nem veletek van a bajom! Csak nem tetszik ez a hirtelen jött akciók, amelyet a fejlesztők jónak gondolnak, aztán nem biztos hogy olyan jó...

Tudom hogy jeleztétek már nekik, hogy nem kóser ez így, de ez elvár a panaszkönyv, és én leírtam megint, hogy ez megint nem jó, hogy így rakták már be megint. Se minket, se titeket nem tájékoztattak, csak így random bedobni... nekem nem jön át. Veletek meg az égatta világon semmi bajom nincs, csak azt röstellem, hogy ti is jeleztétek a központnak az ilyen előző akciónál, hogy sokan nem szeretik ezt, és még is ott vagyunk ismét, ahol a part szakad.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.