Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

A neon ólat nem kaptam meg,tegnap az eventet befelyeztem. Kérem a segítséget. ID:12839636 ocsimarifarm
    A segítséget köszönöm.

2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

A kaptér neon olat nemtalálom az öcsimarifarmon

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Méhkas 5. szint: neon néven kellene keresni a menüben.

Elkeresztelték sajnos a kaptár ólat a központban. Kértük a név megváltoztatását, de még várjuk javítást.

jófarmerlány kedveli ezt.
  4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Köszönöm a választ és megtaláltam.

5. zigus

zigus Törzsjátékos

Sziasztok, megint megszívtam a matricával ,mondom igyekszem ültetni lesz egy lámám de sajna nem mert 400 db pitypang csak láma matricát ér , így már nem igen lesz meg annyi pitypang ami kéne és ugye hely sincs ahová ültetném ,vajon miért nem lehet használni az event ültetvényt ha úgy sincs most külön event rá és csak ott áll ...hát most csak ennyit...

6. öregazdag-farmerama1

öregazdag-farmerama1 Fórum-zöldfülű

öregazdag-farmerama1ID: 54441644 amikor volt cserenap elfeljtetem leveni és nem ata visza

7. GÁL-VIKTÓRIA

GÁL-VIKTÓRIA Fórum-zöldfülű

GÁL-VIKTÓRIAID: 54380022 amikor volt cserenap elfelejtem leveni és nem ata visza

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Rossz helyre írtátok a kéréseteket!
    Ez itt a Panaszkönyv, ahol viszonylag ritka a moderátori jelenlét, így később kaphattok választ.
    Kérlek, az alábbi linken található topikban ismételjétek meg a kérdést, leírva, mit kerestek pontosan, és hány darabot!
    Ne feledjétek ismét leírni a farmneveket és az ID-számokat sem!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...gyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/page-102

Nagyon köszönöm!

9. Othep

Szia.

Természetesen nem tudom, miért írod, hogy nem tudsz hova ültetni, de ne add fel ilyen könnyen!
    Az eventablak mindkét oldalán lehet lámát szerezni.
    A jobb oldalon (a szőnyeges) is van egy 400 darab pitypangért szerezhető lámaól.
    Az eventből még nagyjából 48 óra van hátra, sikerülhet lámaólat szerezned.
    Itt olvasható a pontos jutalomlista: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/lámabazár.18155/#post-1004061

Az eventes terület, akárcsak a teliholdas - időszakos eseményekhez van fenntartva, ez egy központi döntés.

Figyelmedbe ajánlom az eventcsevegőt. Itt jó tippek olvashatók az adott eventek teljesítésére vonatkozóan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/l%C3%A1mabaz%C3%A1r-eventcseveg%C5%91.18156/page-12#post-1005554

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. manócska-1990

manócska-1990 Fórum-zöldfülű

amikor volt cserenap elfelejtem leveni és nem ata visza manócska-1990ID: 55245938

11. VIKTÓRIA_GÁL

VIKTÓRIA_GÁL Fórum-zöldfülű

amikor volt cserenap elfelejtem leveni és nem ata visza: VIKTÓRIA_GÁLID: 55537928 szia

12. Othep

Szia.

Látom, ez a két farm egy gazdához tartozik.
    A Viktória_Gál az előbb már nagyon helyesen átkerült a megfelelő helyre: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...gyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/page-102
    Miért ismételted meg itt?
    Kékmadár Kollégám itt kérte már, hogy írd meg pontosan milyen tárgyat keresel!
    Kérlek, válaszold meg neki ezt, mert addig nem tudja megnézni, amit szeretnél!

Ha keresel valamit, a jövőben is ebben a topikban tedd!
    Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A láma a játékban marad az event után, és az ól a gazdaboltban elérhető lesz 15000 CSP-ért.

Sali~*.*, kovacstne és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. zigus

zigus Törzsjátékos

Köszi, ezeket mind tudtam, csak nem értettem egyet vele, ezért írtam a panaszkönyvbe hátha meghallgatásra talál ...

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

szia, az a problémám, hogy a bahán el akartam ültetni az eventnövényt, beléptem ott volt 15 db, és ahogy rákattintottam eltűnt. El nincs ültetve, egyszerűen nyoma veszett. Mi történhetett? Még csak most kezdtem volna az eventet.

Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

UI. Most ugyan már be lehet lépni a játékba, de az én magom a bahán még mindig nincs sehol. El nem ültettem egyszerűen szőrén szálán eltűnt

MEGLETT!!!

Utoljára szerkesztett: 20.6.19
    Ribiszke és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Muszáj mindig, vagy majdnem mindig event kezdéskor karbantartani? Épp arattam - volna -, de megint jött a nagymedve a bocsával.. kicsit uncsi már :(

17. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Miért nem jelzik, hogy karbantartás lesz? ez kitolás a játékosokkal, igazán ez már felháborító.

18. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Talán ha egy event kezdődne és nem három, akkor sima lenne a kezdés!! Ez nem karbantartás ez rossz, hibás kezdés, valami gubanc van, mert megint sokat akart a szarka, de nem bírta a ......

Fatther, nagyjuli, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  19. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Köszönöm szépen ,hogy ki lettem zárva a teliholdas eventből csak azért mert nincs mályvacukorfám.Kiváltani sem lehetséges a másik fa hiánya miatt.

20. Othep

Szia.

A Városi kertészkedés (119. farmos szinttől elérhető) gazdaköri feladat ad pl. Mályvacukor alap- és XXL fát.
    A vámpír jele gazdaköri pl. pedig Kísértet talányos fát adhat, amiből kifejlődhet.

Ráadásul nem is teliholdas cuccokat kell beadni érte, a piacon meg tudod venni a beadandókat.
    5 farmaranyért pedig továbbléphetsz, kihagyhatod a feladatot, beadást.

fórumra.png

A gazdakör linkje: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

Úgyhogy igazán nem mondhatod, hogy nincs megoldás...

Utoljára szerkesztett: 20.6.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.