Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Abigél18

  Abigél18 Járnitanuló

  Akárki találta ki ezt az áprilisi tréfát, nagy ***** volt! Nagyon sok embernek elrontottátok a játékát!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.22
  Ms.AbyZu és durnieva kedveli ezt.
 2. apa1971

  apa1971 Fórumprofi

  Üdv.

  Van pár darab varázsfám, és azt tapasztaltam, hogy aratás után nem írta jóvá a rendszer. Vagy már nem is adja?

  apa1971 ID 22955675
   
  Sauvage kedveli ezt.
 3. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Mi tapasztalsz, mit nem ír jóvá a rendszer? A Tábortűzi történetek event felröppenőjét nem adja varázsfa, benne van az event ismertetőjében.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 4. apa1971

  apa1971 Fórumprofi

  Kár.. Csak akkor értelmetlen dekor lett. De köszi, igazad van megnéztem.
   
 5. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Az ilyet sportosan kell felfogni. Nekem fel se tűnt, hogy ajit kapunk, a szürkeséget simán be tudtam a legújabb áprilisi tréfának. Na, az volt a meglepi, hogy nem csak tréfa, hanem gyorsított Húsvéti naptár is volt... 2 részletben szedtem le, de. és este, ahogy ráértem és örültem. Du. már színes volt, csak akkor szürkült be, amikor jött a fáni. Könneybb volt figyelni és levadászni. Részemról soha rosszabb áprilisi tréfát!
   
  zagimichna kedveli ezt.
 6. zagimichna

  zagimichna Fórum ismerője

  Szia! Mi az, hogy "gyorsított Húsvéti naptár is volt" ? Én is örültem az áprilisi tréfának, de Húsvéti naptárnak színét se láttam!!! :-(

   
 7. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Azért nem lett értelmetlen dekor a varázsfa, mert pl. A nagy hajsza 9. tárgykeresős eventnél adott felröpit. Mindig az aktuális event-ismertetőben van leírva, hogy miből, és honnan kapunk felreppenőt. A jelenlegi eventnél nem adja.
   
 8. damien

  damien Aktív író

  Valamit már tényleg kéne kezdeni a piaccal! Kész röhej, hogy nem adhatom a portékámat annyiért, amennyiért akarom! Ha nem kell senkinek, maximum rám rohad. De ennyiért nem adom el, akkor inkább poshadjon el az eventnövény a pajtában!
   
  juliannakoczkas és Atrivikó kedveli ezt.
 9. jojan0691

  jojan0691 Aktív író

  Tisztelt Tamás !!
  Elolvastam, értelmeztem , s legtöbb pontban egyet értek Önnel, Önökkel.. Nem túl rég, volt a moderátor szerint egy nem megfelelő
  hozzászólásom.. A kapott Kritikát, sem éreztem jogosnak, de az Indoklást főleg !! Ahogy pár Önkormányzatnál már elmondtam, nem nekem van szükségem egy Önkormányzatra, hanem MINDEN önkormányzatnak KÖTELEZŐ !! orvost biztosítani !!
  Nem én hoztam létre a Farmerama játékot, nekem, Nekünk, nincs hasznunk belőle, de szeretjük, és játszunk, még költünk is rá, s mégis, Önök szabják meg, a szólás szabadságát, bírálják el, felnőtt emberek , hogyan írhatnak és mit , ez így nem fair.. Ön számon kérhet Bárkit, holott Belőlünk élnek.. Áthallásnak titulálnak olyan posztokat, amelyek közel sem azért íródtak.. Ebédről, esküvőről, mindennapos nyűgjeinkről írhatunk, de ha azt írom, 800 lesz a benzin, nem telik gyógyszerre mert enni is kell, akkor megreguláznak, esetleg tiltanak is.. Hogy is van ez ?? Ez NEM egy Magyar cég, tudtommal.. S ha az ottani törvényeket nézem, s ODA írnék, hogy bojkottáljuk a Farmeramat, attól még én orvos maradok..
  Nem magamért írtam le, ez KÖZÖS KELL , hogy Legyen.. Mert bármennyire kedvel egy Csoport valamit, egy szikra, és elindul a tűz..
  Ugye értjük egymást, tisztelt Tamás ??

  Tiszteletel : Dr Feledi József / Magyarország /
   
  farmer199705 és Matold kedveli ezt.
 10. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Tisztelt Dr Feledi József!

  Először is köszönöm az írását. Az elmúlt időszak számomra nagyon kaotikus, főleg az miatt, mert munkahelyet váltottam, nem alakult ki még az új bioritmusom, így a farmra sincs konkrét időm, hisz van kutyám, háztartást vezetek stb... lényegtelen, privát életemet élem, próbálom kialakítani, hogy minden továbbra is szuperül menjen.
  Fenti indok miatt az én fórumos moderációm sajnos, nem sajnos, de nem számottevő mennyiség, háttérben szoktam segédkezni a kollégáknak, de ez is csekély időtartam jelenleg.
  Azt gyorsan viszont szeretném leszögezni, hogy a moderációból egy száraz zsemlét sem lehet megvenni, hisz valós pénzbeli fizetés nem jár a tevékenység miatt.
  Írásával kapcsolatosan viszont feladta a leckét számomra, hisz fogalmam sincs, miről van szó.
   
  mnkm, Matold és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 11. JövendölőMáriusz

  JövendölőMáriusz Fórum félistene

  Tisztelt Dr Feledi József!

  Engedje meg, hogy én is reagáljak észrevételeire.
  Kérem ne kioktatásnak vegye a leírtakat.
  A szólás szabadság nem egészen egy online játék fórumára vonatkozóan született vagy arra szabták, hanem a sajtóban, a közmédiában, és úgy általában az élet bármely területén, a politikával kapcsolatos, azok szereplőiről, közszereplőkről, a kormányokról szóló negatív vélemények szabad kinyilvánítása érdekében.
  Egyébként az ehhez fűződő alkotmányos alapjog "... a szabad kommunikációt – az egyéni magatartást és annak társadalmi folyamatát – biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik..."
  Magyarul, bárki leírhatja, elmondhatja a véleményét, de ez nem jelenti azt, hogy esetleg ha annak a tartalma olyan, akkor az illető nem vonható felelősségre, vagy nem büntethető, esetleg további tevékenysége nem korlátozható. Tehát az életben sem mindegy mit mondunk, vagy írunk a szólás szabadságra hivatkozva! Emiatt már jó pár politikus, közszereplő, média, magánszemély futott bele perekbe és veszítették azt el, itthon és külföldön egyaránt.
  De maradjunk a játék fórumánál.
  Itt a játék fórumán minden játékosnak biztosítva van a lehetőség, hogy megossza a játékban szerzet tapasztalatait, véleményét leírja, senki nincs korlátozva, biztosított a szabad kommunikáció. De vannak szabályok, amelyek tekintetében a moderátorok a leírt tartalmakat moderálhatják a játékosok által elfogadott játék és fórumszabályok fényében. Például az olyan hozzászólásokat is, amelyeket úgy ítélnek meg, hogy azok esetleg a közösség nyugalmát bármely módon zavarhatják, vagy azzal szembe mehetnek. Az olyan játékosok, akik visszatérően szembemennek a szabályokkal, vagy tovább folytatják a közösség nyugalmát megzavaró tevékenységüket, azoknak hozzászólási lehetőségét a moderátorok korlátozhatják, akár ideiglenesen vagy végleg.
  Természetesen nem célunk a felhasználók ok nélküli büntetése.
  Ez egy játék fóruma, ami igyekszik a szórakozást szolgálni. A játékosok nagy része azért játszik, azért jön a játék fórumára, hogy kiszakadjon a való élet gondjai alól. Így például az ön által, most ártalmatlanul említett 800Ft-os üzemanyagár lehetősége, inkább a kedélyeket borzolhatja, mint a szórakozást preferálja. De ha netán merő jóindulatból például csak figyelmeztetné a játékosokat egy terjedő betegségre, az sem biztos, hogy szerencsés dolog lenne itt a fórumon. Az ilyen hozzászólások például aggodalmakat ébreszthetnek, politikai irányba vihetik a csevegéseket, nem kívánt vitákat eredményezhetnek, zavarhatják a közösségünk nyugalmát. Nekünk célunk, feladatunk az ilyen viták kialakulásának megelőzése is. Gondolom Ön is a praxisában az elkerülhető betegségek esetében a megelőzésnek a híve. A hozzászólások moderálása a mi "praxisunkban" is megelőző tevékenység, a közösséget szolgálja, védi, még ha néha nem is úgy látják vagy érzik a játékosok. A megelőzés nagyon fontos, mert ahogy Ön is írta "egy szikra, és elindul a tűz". Azon vagyunk, hogy a fórum leginkább a játékról szóljon, de természetesen a szórakozás biztosításának érdekében lehetőséget adtunk arra, hogy néhány topikban a mindennapi életről is tudjanak "bizonyos keretek között" a játékosok kommunikálni egymással. De ez utóbbi nem azt jelenti, hogy bármiről. Vannak szabályok és ezzel kapcsolatos moderátori tevékenységek.
  Kérem fogadja el, hogy a moderátorok a legjobb tudásuk szerint látják el a feladataikat a saját területükön, ahogy gondolom Ön is, az Ön saját szakterületén.
  Csak azt tudom tanácsolni, hogyha a fórumon megengedett, elfogadott tartalmaktól eltérő témákban kíván másokkal csevegni, akkor más, azokkal a témákkal foglalkozó, arra létrehozott fórumokon próbálja meg.

  Korábbi hozzászólásait olvasva azt sem tartom szerencsésnek, hogy a játékosokat a játék fórumán vagy éppen a játék privát levelezése útján tájékoztassa, vagy azokon keresztül tegyen javaslatokat a játékosok egészségügyi problémáival, gyógyszer alkalmazásaikkal kapcsoltban. Mint orvos, gondolom egyetért, hogy ez nem a legalkalmasabb helyszín erre. Nem a szakmai tudását kérdőjelezem meg, de Ön sem venné jó néven ha valamelyik betege, egy ilyen helyen szerzett javaslatok alapján, a rendelőjében, egy fórumon vagy játékban leírt tartalmakra hivatkozva próbálná Önt szakmai véleményében irányítani, vagy ezek alapján állítana fel saját diagnózist. Véleményem szerint, mindenki akinek panasza van az egészségi állapotára, vagy kérdése van a gyógyszerekkel kapcsolatban, az a saját orvosát, gyógyszerészét személyesen keresse fel és ott konzultáljon ezekről. Gondolom mint orvos ezzel maximálisan egyetért.
   
  mnkm, -gyöngy-581, Dana64 és 8 más kedveli ezt.
 12. jojan0691

  jojan0691 Aktív író

  Tisztelt Máriusz !!

  Köszönöm Önnek is a reagálását, elolvasva, s jól átgondolva, igazat adok Önöknek, ez egy Játék ! Ezért is szoktam meggondolni, mit írok le, s hogyan ! S csak egy apró tényt had osszak meg Önnel, mint orvos !! Van egy fórum, Webdoki néven, ahová csak orvosok, főleg Háziorvosok léphetnek be, ( Jelszó, stb, melyek szigorú feltételekhez kötöttek ! ) Ez a portál nemzetközi, tehát bármely országban dolgozó Magyar Kolléga is megoszthatja ott tapasztalatait, esetleges híreket, a Betegeknek kezelésében még hatásosabb, új módszereket, terápiákat !! A sok magyar háziorvos által megosztott adatok, vélemények, nem kis mértékben segítik sokszor a munkánkat, vagy jeleznek előre, várható járvány kialakulását, terjedését ! Ezek lehetnek olyan adatok, melyeket az ,, átlag-Ember " nem tud, nem tudhat.. ( Sehonnan ! )
  Viszont Mi tudjuk, és lelke rajta minden Kollégának, használja-e a Betegei védelmében, vagy nem..
  Elnézést kérek, ha itt esetleg megosztottam olyan információt, amelyekről úgy gondoltam, jó, ha Tudnak Játékos-Társaim.. Ez is Prevenció !!
  Többet nem teszem, hisz Akik ismernek, tudják, régen is adtam tanácsot, de csak olyat, amelyért vállaltam a felelősségem.. Ők a nevem tudják, a neten a többi kollégával együtt nekem is ott az elérhetőségem, ( Kötelező kiírni !! ) tehát kérhetnek más úton is Tanácsot, véleményt !!
  Egyetlen mondatot engedjen meg Öntől Idézve , és megválaszolva, zárásképpen !!
  ,,Véleményem szerint, mindenki akinek panasza van az egészségi állapotára, vagy kérdése van a gyógyszerekkel kapcsolatban, az a saját orvosát, gyógyszerészét személyesen keresse fel és ott konzultáljon ezekről "
  Természetesen !! Ideális esetben így van..
  Ebben a megyében majd 50 körzet betöltetlen, helyettesítve vannak.. S annyi energiája már nincs a Kollégáknak sem, hogy ezen körzetekben még a minőségi Prevenciót is eltudják végezni.. Hétvégén pedig pihennek, ezért a telefon sem működik, Sokuknál..
  Ez valóban egy, a munkámról szóló hozzászólás volt, Elnézést, a továbbiakban ígérem, nem olvasnak több ilyet !!
  Tisztelettel : Dr Feledi József
   
  Matold, bündihugi, Koppi és 3 más kedveli ezt.
 13. Tutus81

  Tutus81 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Lehet hogy csak nálam, a Húsvéti eventben kapom a Szójatejet,de nem tudom leadni a nyusziknál, mit tanácsoltok?
  köszönöm a választ!
   
  jojan0691 kedveli ezt.
 14. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Szia.

  Segítség a nyuszik etetéséhez:

  A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

  [​IMG]

  A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

  (A színezés csak segítő elem a képen.)

  Kérlek, ha legközelebb problémád támad, kérdésed van, ne a Panaszkönyvet használd, hanem a fórum közepe táján valamelyik Segítségkérő topikot.
  A Panaszkönyv a (negatív) visszajelzések gyűjtésére szolgál, nem segítségnyújtásra.
  Ezért itt később is kapsz segítséget.
  Együttműködésedet köszönöm!
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 15. Theeme

  Theeme Törzsjátékos

  Nem értem,hogy a mostani nyuszis eventnél ,miért nem lehet a nyulat az öntöző részen "megitatni"szójatejjel?,-ezt más is jelezte már,de miért nem lehet a fejlesztőknek azt a részt törölni,a ki-be lépkedésnél gyakran tér vissza az az öntöző"kép",és gyakran megy oda másik itatás után!!- mégis mikor adjam neki a szójatejet?
   
 16. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  https://board-hu.farmerama.com/threads/tojásos-nyuszis-nap-csevegő.22310/page-22#post-1259983
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 17. Berecke

  Berecke Járnitanuló

  Othep kedveli ezt.
 18. Theeme

  Theeme Törzsjátékos

  Othep kedveli ezt.
 19. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Ritkán van panaszom... de most ki vagyok akadva nem kicsit....
  vettem 40 titokólat.... 0 azaz nulla okapi... vettem 1 csomagot.... csak a kötelező:oops:
  Áldoztam a hülyeség oltárán...:mad:>:(:cry:
   
  Matold és jojan0691 kedveli ezt.
 20. -Márticska-

  -Márticska- Haladó

  Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, a születésnapi felhősorra kitevőimet, nem találom. A papírrepcsik, hidegfürdő, őszi piknik. ID: 9742049. Köszönöm
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.