Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. oncogito_

  oncogito_ Haladó

  Sziasztok!
  Amerre nézek farm ügyben csak a bosszankodás, a mérgelődés, a panaszáradat. Meg hogy türelem, takarítsd a saját gépedet aztán jó lesz.
  Türelmem elfogyott, a gép takarítása sem ad semmi javlást. Teljesen egyértelmű, hogy ez a béna, semmire sem jó informatikai gárda nem alkalmas egy ilyen volumenű játék fenntartására, üzemeltetésére. Nyelik a pénzt és cserébe minden rossz lassan évek óta.
  Két dolog marad ezután.
  1. Megelégeled az egészet és azonnal abbahagyod.
  2. Csak aratgatsz, esetleg ha van még gazdaköri, akkor arra, vagy csak úgy tetszés szerint. Ez is növeli a tapasztalat pontot, a megszokott ritmus nem szakad meg - de eventet semmit sem csinálsz, vásárolni semmit nem vásárolsz. Ez egy idő után unalmassá válhat, de ad időt bőven arra, hogy kigyógyulj a farm-függőségből és abba tudd hagyni végleg.

  Én ez utóbbit teszem és már a függőségem múlóban. Mindenkinek ajánlom, higgyétek el, megérthető, hogy ez csak egy játék, ami nem tart örökké és mielőbb jobb kigyógyulni belőle.
  Az adminoknak további sok erőt, hogy a nagy semmit védjék és a játékosokban tartsák az erőt- a nagy semmire.
  További szebb, tartalmasabb napokat - én már csak hetente egyszer-egyszer jövök a farmra - és túl lehet élni! :D
   
  levi5, G.Máté., lenoxa és 9 más kedveli ezt.
 2. Kukackukac

  Kukackukac Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!:inlove:
  Észrevettétek, hogy már kompenzációra sem méltatnak minket?:cry:
  Ha jól számoltam ez volt a 3. alkalom. Akkor sem tartom ezt tisztességesnek, ha ez csak a magyar játékosokat érinti.....
  Lehet minket játékosokat érez ellenségnek a rendszer:music::D
  A kliensen játszani sem lehetett...és a böngésző sem kapcsolt turbó üzemmódba.....:wuerg: Pedig most már jó lenne, ha a vedd meg akciókkal :Degyütt stabil játék is lenne a porondon:music:
  Szép, lassulás, és belépési gond mentes;) hétvégét mindenkinek!:inlove::)
   
  inanna11, Ditti58, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
 3. -Emy62-

  -Emy62- Utánpótlás-írogató

  Több, mint fél órája nem tudok belépni, sem a klienssel, sem az edge, sem a firefox, sem a chrome böngészővel :(:mad:remélem visszakapom az elindított 200 és 100%-os 24 órás bónuszaimat (tudom, a kezem meg majd belelóg a bilibe....) , tegnap este sem tudtam már belépni. Eddig nagyon türelmes voltam, de sem rózsát, sem farmot nem termett >:(>:(:mad::mad::mad::wuerg:
   
  Axelrosie, bocsika67 és Dundika69 kedveli ezt.
 4. Ditti58

  Ditti58 Fórum hercege

  Ha kapunk is kompenzációt, azt külön kérni kell, nem adják automatikusan. Az előzőről jól lemaradtam, nem volt időm a fórumot böngészni és erre vadászni. Ha kapunk is, gyenge... minimum 100%-os, 24 órás termés bónusz kellene, 24 órás farmmunkás bélyeggel és 200 (ha két területen megy a növénytermesztés, 400) szupertrágyával. Kb. ennyit veszítünk egy-egy leálláskor, az időnkről és mérgelődésről nem is beszélve. Ha 50 party pörgetést adnak se vagyunk előbbre, annyira semmitmondó jutalmak vannak a keréken. De 2-5-nél még nem volt több... Jelenleg se tudok megint belépni, na egyszer sikerült a játékba, de már a farmterületekre nem. Én vagyok a telhetetlen?
   
  G.Máté. és Kukackukac kedveli ezt.
 5. edina242

  edina242 Fórumszaki

  Sziasztok! Fél 5-kor kellett volna eventnövényt aratnom. Azóta megint itt szenvedek, hátha beenged, de persze nem. Nemsokára megyek el itthonról, nincs időm itt várni órákat sajnos. Egész augusztusban nem eventeztem, mert beleuntam ebbe a kínlódásba. Majdnem elcsábultam legutóbb a havi munkások vásárlásánál, de úgy döntöttem ismét nem veszek. Jól döntöttem úgy érzem. Amíg nem áll helyre a játék, nem költök egy forintot sem. A jelenlegi eventbe belekezdtem, mert tetszik a felhő. 11 játékom lenne addig. Csak összejön ha egyik nap beenged. Fél órája 45 százalékon talicskáznak a barik.
   
  zigus46, Kukackukac, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
 6. Axelrosie

  Axelrosie Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Tegnap 10000 forintot költöttem erre a tetves játékra, és ezt kapom, ezt kapjuk cserébe! Ezek miatt a "hibák" miatt nem lehet befejezni az eventeket, amiből aránytalanul sokat erőltetnek ránk! Élvezhetetlen és átkozottul bosszantó!!! A bevételi bónuszok sem érnek így semmit! A bevétel az fontos számukra, de hogy költsenek valamit a fejlesztésre, az fel sem merül! Szinte semmit sem tudnak már felajánlani azoknak a játékosoknak, akik ezért elfordulnak majd tőlük! Mert ez lesz, azt garantálom!!!
   
  zigus46, farmer199705 és Caccus kedveli ezt.
 7. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nálam olyankor lett volna a nagy aratás is, de így is elvagyok havazva. :D ;)
   
  zigus46, Kukackukac, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
 8. zigus

  zigus Törzsjátékos

  Hát nem tudom meddig tart még ez a semmit sem érő játék ,de akkor legyen vége és kész.... vesz az ember segítő munkásokat , 48. órára lehet csak venni ezt sem értem miért nem lehet legalább most 1 vagy 3. órára venni mert a többi óra úgy is kárba vész , a Bahamán hetek óta nem ad be egyes ólakat ,csak forog a napraforgó , de hát ha csak ennyi lenne a hiba akkor nem írnák , de ideg tépő mire egyáltalán be enged vagy amíg leszedi az ember , hát ennyi pedig írhatnám még ..szóval tegyenek valamit már ez ellen a zsarolás ellen , vagy legyen vége a játéknak és kész ...
   
  Anna051955 és Neni60 kedveli ezt.
 9. Nyucsi

  Nyucsi Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Már megint mi a búbánat van? Már 2x arattam, vetettem, vizeztem trágyáztam kézzel mivel arató munkásom nincs a bahamát és megint visszadobta félig learatva, mintha semmit sem csináltam volna. Itt fejeztem be, elég ebből, ez embertelen, hogy még mindig nincs kijavítva a hiba! Szédültön is dettó. ID 45627748
   
  Utoljára szerkesztett: 11.9.23
  zigus46 kedveli ezt.
 10. v.edit1

  v.edit1 Fórumprofi

  Sziasztok! Azt hiszem, mindent elmondtak a belépési problémákról és a kapott kompenzációkról az előttem szólók, nem akarom ismételni őket, de a szívemből szóltak.
  Viszont ami még mindig a bögyömben van, és egyre jobban: az igazságtalan jutalmazás. Az állandó ügyességen alapuló eventek. Nem elég, hogy iszonyú időrabló, de a szerencsén és ügyességen, reflexen, jó látáson, gépigényen dől el, hogy meddig jutsz el. Holott lehet, hogy többet termeltél, mint az, akinek sikerült befejezni az eventet. Az ilyen dolgokon is mélyen elgondolkodhatna a BP, mert nagyon komolyan bele lehet fáradni. Ahogy a belépési gondok, a sok rááldozott plusz elröppenése is iszonyatosan nagy gondot okoz. Remélem, hogy nem a Farmerama halála közeleg, mert 13 év játék után rossz lenne soha többé nem aratni. De egy kis helyreállítás, koncepcióváltás ráférne a játékra.
  Tudom, hogy nem muszáj eventet sem csinálni, de akkor elesik a gazda a sok plusztól, amit az eventek kínálnak.
   
  _Ilona49_ és zigus46 kedveli ezt.
 11. zigus46

  zigus46 Aktív író

  Sziasztok ....Hát mindig bosszant ,hogy megszabják hova ültessek a farmomon, mert ugye akkor ki kell szednem az állatokat ,mivel a szédült szánton vannak , de most.... amikor örülök ha be engedd lépni és nem kell állandóan frissíteni ki be lépni ,hogy tudjak dolgozni ...embertelen ez a játék most már, meddig lesz még ez a kifogás ,hogy zsaroló vírus van , fel kell jelenteni , mert ezt nem lehet ennyi emberrel csinálni ...kiborító az egész ....
   
  Anna051955 és _Ilona49_ kedveli ezt.
 12. Sziguska

  Sziguska Törzsjátékos

  Sziasztok!

  Megint támadás érte a szervert?
  Több gépen és böngészőn próbáltam belépni, de csak pörög a virág és nem tudok belépni a farmra.
   
 13. csernigy

  csernigy Aktív író

  Útálom a talicskázó birkákat! Ha 10 perc után végre betölti a térképet, akkor nem lehet semelyik kertbe belépni, de még a paszulyra se! Ha sikerül belépni a paszulyra, nem ad ki semmit, üres a képernyő. Ha nem sajnálnám az eltelt 10 évet, a ráfordított időt, pénzt, már rég abbahagytam volna az egészet! Semelyik online játékkal nincs gond, csak ezzel! Felháborító! Na már hibakódot ír ki! Szuper!
   
  zsóka56 kedveli ezt.
 14. Michelino57

  Michelino57 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok ! Így lenne ötösöm, hogy megint sz@r az egész event induláskor ! Szégyen már az egész működtető bagázsra nézve ! Vicc az egész ! Kell valakinek 3db 237-es farm ?! Már itt tartok, hogy a kedvem is elvették a játéktól, de atzt nyomják, hogy vegyél ezt meg azt ! :wuerg::cry:
   
  zsóka56 és szili48 kedveli ezt.
 15. Michelino57

  Michelino57 Utánpótlás-írogató

  Szia ! Köszönjük, de tele a hócipöm már az állandó bocsánatkéréssel is ! Azzal nem megyünk semmire ! Tudom nem Ti tehettek róla ! :eek:
   
  zsóka56 és Cincilke kedveli ezt.
 16. nagyjuli

  nagyjuli Fórummogul

  Látjuk, de ez már teljesen felháborít - és nem csak engem -, nincs olyan hét, hogy ne lenne bármilyen zavar! Mi lenne, ha nem csak a pénzeket szednék be, hanem egyszer mondjuk leállítanák 1 hétre a játékot, és a beszedett pénzeken végre-végre olyan szintre fejlesztenék fel a technikát, amivel élvezhetővé válna a játék, amiért fizetünk, ki ennyit, ki annyit, de fizetünk és cserébe bosszankodást kapunk a tisztességes szolgáltatás helyett! Nem neked szól Dolphin, de jó lenne, ha az ilyen irányú hozzászólásokat is továbbítanátok a készítőknek, akik gyorsan akarnak sokat kihozni a játékból, de így csak elveszítik a játékosokat, nem sok időt jósolok erre!
   
  zsóka56, mucus252, sticzmaria55 és 6 más kedveli ezt.
 17. Züzü1958

  Züzü1958 Utánpótlás-írogató

  Csatlakozom az előttem szólókhoz. :-(
   
 18. -MacKay-

  -MacKay- Utánpótlás-írogató

  Majd jön a sűrű elnézést kérés, kompenzálnak egy kis valamivel, mi meg vágjunk hozzá jópofit. A jelenlegi fejlesztőket meneszteni kellene, mert ezek szerint nincsenek a tudás magaslatán, ha hosszú ideje nem tudták megoldani ezt a problémát. Semmi újdonságot nem tudtak a játékba hozni, mindig ugyanazok vannak, csak a grafikák változnak.
   
  zigus46, levi5, sticzmaria55 és 3 más kedveli ezt.
 19. gabibenk

  gabibenk Utánpótlás-írogató

  Már régóta játszom, de azt hiszem ideje befejezni, mert ez már csak kinlódás!
   
  zigus46, levi5, -MacKay- és 2 más kedveli ezt.
 20. G.Máté.

  G.Máté. Járnitanuló

  Amióta a Gyopárost behozták, azóta csak a kínlódás megy a farmon, mint most is. Belépni sikerült, de bent semmi nem működik. :(
   
  zigus46 és -MacKay- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.