Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép napot!
    Katasztrófa a játék,1 órás munkásokkal nem tudtam learatni az összes terület munkásokkal,ami már lejárt. Legyünk türelmesek,ezt már idegölő,és már itt a következő event,ezt sem lehet végig vinni,hogy a felhő meglegyen.
    Üdv: Tünde

hefti1963, farmeres53, tara100 és 6 más kedveli ezt.
  2. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szervusz! Maximálisan egyetértek Veled, ez a játék, már az idegek harca, kritikátlan, lassú, elmegy a kedve a játékosoknak, legalábbis Nekem már igazán bosszantó, az un. kárpótlások nevetségesek, nem sorolom, kihagyom, sok sikert azoknak, akik elkezdik.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

A játék már nem csak katasztrofális...hanem kezd nevetséges is lenni!
    A játék döcögős és betesznek egy olyan eventet, ami 3-4 területen zajlik!
    Az utolsó pillanatban változtatnak rajta és persze azt vitathatjuk, hogy kinek a kárára!
    Decemberben pontosan Karácsonyra beteszik a cserenapot!....ezt mindenki oda teszi ahová akarja!
    Ha már azon nem tudnak javítani, hogy a játék minősége javuljon....legalább tennék játékos-baráttá!
    Köszönöm, hogy leírhattam!

4. Bandi1963

Bandi1963 Utánpótlás-írogató

Köszönet azoknak akik dolgoznak a játék hibaelhárításán, de a 3*5 magott 20 perc alatt ültettem el. pedig már 2 napja mindent tőrőltem. A tüzijáték óta nagyon belassult a gép, azt is két napja kikapcsoltam. Azt nem értem, hogy ami nem főnyeremény azt minek kell tüzijátékoztatni. Amúgy mindenkinek problémamentes játékot kívánok. Amúgy a játék 2013 tavaszán indult, én szorgalmasan csináltam mindent. 5 éve vettem ezért is egy új gépet. Jó volt míg a Bigpont nem újít mindíg a játékon.

5. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok! :)

"Megyek megfésülködöm, hogy mire jön értem az agyvérzés, szép legyek!" :cry:

Megint belassultam, de ennyi legyen a legnagyobb gond a játékkal! ;)

Ms.AbyZu, apus54, simi1955 és 6 más kedveli ezt.
  6. adry_02

adry_02 Junior szaki

Előbb a játék működését kellene helyre állitani aztán kéne eventeket beadni mert ami itt van játék néven az már embertelen órák óta nem lehet semmit csinálni , mert ki-be lépni frissiteni aztán kilépni belépni na ezt nem nevezném játéknak....jó lenne ha már végre jó lenne ,,,ja ez hiba bejentés ...

7. reco256

reco256 Fórum-zöldfülű

Én 6 év után kezdtem most játszani a játékkal,de azt hiszem ,hogy újabb évekre pihentetem.Nyugtatód adjanak kárpótlásba,mert ez másképp élvezhetetlen,Köszönöm,hogy leírhattam

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szeretnék panaszt tenni , ha már egy hónapig kattogok az adventi kalendáriumban , akkor afelhőhöz igazán lehetne minimum 1 db nullával többet írni

Farmszint x 24 TP és bahaszint x 12 TP ? :D

Adventi kalendárium felhősor:

• Lezárási idő: 20:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Főfarm szintje x 24 TP
      • Bahama szintje x 12 TTP
      • 1 db Trágyás láda IV.
      • Főfarm szintje x 23 CSP
      • TP/TTP bónusz: +24%. Idő: 4:00 óra.
    • Nem tematikus felhősor, 3 db 1x1-es dekor, valamint 3 db 1x2-es dekor helyezhető rá.

Ms.AbyZu, apus54, dinka és 15 más kedveli ezt.
  9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Mivel ez a panaszkönyv ide kell írni, mondjuk semmi értelme az egésznek!
    Ez nem a modiknak szól, ŐK minden tőlük telhetőt megtesznek, és ugyanúgy kínlódnak mint mi!
    Azt hiszem én rájöttem a probléma okára:
    Nem a farmot támadják,/bár sokszor élnek ezzel a kifogással/ a központot támadták meg az agyrágó bogarak, és ugye AGY nélkül nem működik semmi!
    A toronyban kéne rendet tenni végre, és azzal foglalkozni, hogy a játék stabilan működjön! Aztán jöhetne a tüzijáték!!! Akkor lenne miért!

hefti1963, fankostepsi, Ms.AbyZu és 11 más kedveli ezt.
  10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Nem idézek, mert az itt tilos.
    Egyetértek itt sok mindenkivel, amerre ez a játék tart az tűrhetetlen...
    Mikor fogják már fel ott fent hogy ennek így hamarosan vége???
    Vagy ez a cél?
    Arra is rájöhetnének már hogy a hibák fő okozója a Gyopárvölgy nevezetű torzszüleményük...
    Amióta az van, majd később a szotyidomb is azóta vannak a hibák...
    Bármi apróbb fejlesztés, újdonság jön, abban a pillanatban haldoklik a farm..
    Lehet itt beszélni támadásról, össze lehet itt hordani hetet havat... csak érdemben nem változik semmi.
    A gyopi gépigénye is óriási a farmhoz képest, valószínűleg a szervereket is jobban igénybe veszi...
    A farm játszható volt Ipadról is. A gyopi óta is múködik a dolog, csak lassabban....a gyopi viszont csak gépről érhető el... minő véletlen ugye...

11. levi5

levi5 Törzsjátékos

A felhő kritikán aluli nevetséges elfogytak a szavaim,, hogyan lehetett ilyen felhővel előállni, egy nagy rakás pofátlanság a részükről...
    De ennyi kritika elég is mert a nem tetsző hozzászólások negativ hozzászólások úgy is törölve lesznekxD
    . Pénzt már nem érdemes költeni ilyesmire, a megujjuló prémiumot is felmondom lejárata elött ez a játék nem érdemel már semmit. Törzsjátékos vagyok 7 éve lassan de ezentúl annyit játszok amennyit az ingyenesség megenged, ne az én pénzem gazdagitsa azokat a ""szakképzett"" informatikusokat programozókat akik olyan ""KEMÉNYEN"" dolgozak hetek óta, hogy a játék még lassubb lett.:wuerg::wuerg:

hefti1963, fankostepsi, dinka és 3 más kedveli ezt.
  12. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Az Adventi felhő késett 13 évet, akkor talán örültem volna neki. Ez a mostani kritikán aluli, így nincs értelme foglalkozni vele. Inkább töltögetem a pajtámat, csak így tovább a kínai úton.:cry:

hefti1963, dinka, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ms.AbyZu és juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kuzdern, juliannakoczkas és Baby72 kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Annyit takarítok, hogy már azon gondolkodom, egy új porszívó kellene;)xD.
    CCleaner minden este, meg 2 nyugtató:).
    Most végeztem a farm aratással. Épp lejárt az 1 órás kupon.:wuerg:

Valami nem oké az órával, mert a Te kommented és az enyém között nem telt el több mint 1 óra.

Utoljára szerkesztett: 1.12.23
    hefti1963, fankostepsi, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  16. imi7611

imi7611 Törzsjátékos

Sziasztok! szerintem, ha ennyi játékos jelzi a hibát, akkor nem nálunk van a probléma. szerdán vásároltam új gépet, tegnap lett frissen telepitve. a problémák maradtak, lassú minden. nekem mi a javaslatod? vigyem vissza a gépet az üzletbe?

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A lassú betöltést jeleztük már a központnak.
    A jelzéseken kívül nem tudunk mi sem mit tenni.
    Az ilyen esetekben szokásos tanácsokat tudjuk javasolni, csodát viszont nem tudunk tenni.

18. dinka

dinka Utánpótlás-írogató

Hát én már csak ennyit írok ,borzasztó az egész ...oda fent kell rendet rakni meg takarítani ***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.23
    tara100, Ms.AbyZu, -Szemecske- és 4 más kedveli ezt.
  19. Ritkov

Ritkov Utánpótlás-írogató

Figyelem, Ritkov gazda!
    Sajnáljuk,
    az általad használni kívánt fiókot letiltottuk.
    A tiltás automatikusan feloldódik, amikor a visszaszámlálás (hátralévő órák száma) véget ér.
    Ha úgy érzed, az eljárás nem indokolt, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálathoz.

Mindezt lufipukkasztás közben...egyszercsak....
    Nincs semmi indok... :/

Írtam a supportnak, és megemlítem itt is :)
    Ritkov

1856938

hefti1963 kedveli ezt.
  20. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Nos, hogy akkor itt is meglegyen, ugyanis ez megér egy külön panasztételt is:
    Kitiltottak a játékból, és minden valószínűség szerint jogtalanul, hiszen csak normál módon játszottam a játékkal (a vidámparkban voltam és lufikat pukkasztgattam).

A tiltást azóta feloldották, viszont semmilyen kompenzációt nem kaptam. Tehát hiába pörgött a jogtalan tiltásom alatt is minden megvásárolt előfizetésem, ez őket nem érdekli, hogy elvették tőlem ezt az időt, és hogy több téren is keresztbe tettek nekem. Felháborító!
    Ezek után, hogy így a semmibe vették a pénzemet, már komolyan fontolgatom, hogy végleg abbahagyom a játékot. A temérdek hiba mellett ez tűnik az utolsó cseppnek...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.12.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.