Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hapi68

Hapi68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdeklödöm hogy a problémáinkal foglalkozik valaki? Semmilyen visszajelzést nem láttam. Vagy más hova kéne írnunk? Köszönöm.
    Hapi68 ID: 54876897

pöttyzorka kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

A 14 óra utáni belépést követően megjavult a kliensxD a tegnap délutáni megbénítása után.
    Mondanám, hogy köszönöm a BP-nek, de mit is ?
    Még csak annyit se üzennek a Modikkal a játékosok felé, hogy megint MI hibáztunk, elcse..., bocsi érintett játékosok...

3. MissL

MissL Fórumprofi

Én is tegnap kliensen dobáltam be a tenyészállataimat, amik eltűntek, de utána weben se volt elérhető az eventes terület. Annyira gáz lett ez a játék :( Több a mérgelődés mint az öröm :(

farmerSS kedveli ezt.
  4. radóci

radóci Járnitanuló

Érdekes volt a dolog.Este nyolc után még 2300 körül álltam,rengeteg dolgot bepakoltam,mivel a számláló érdekes módón elromlott,nem tudtam ellenőrizni,hol állok.Érdekes módon 22-kor tudta a 2552 mutatni,csalódás és felettébb érdekes.

MissL kedveli ezt.
  5. MissL

MissL Fórumprofi

Ugyanezt írtam tegnap 20.30-kor ide kétségbeesetten, hogy mi a sz.r van...én is 2332 körül álltam, majd semmi, de nekem még az eventes terület is eltűnt. Átrohantam másik gépre, online, és ott megjelent az eventes terület, de semmit nem mutatott a számláló, csak a 2557-et, pedig akkor nyomtam a tenyészeket. Remélem legalább annyi szorult beléjük, hogy a 2500-as jutalmat megadják nem a 4 ezreset.