Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Amikor én mondtam, nem írom ide a választ... Szinte szégyelltem megadni a bő öt éves, használt gépem adatait, mert majdnem csúcskategóriának számít ÉS AZ IS DÖGLIK a játék -tól, alatt... A legújabbét meg sem fogom..., pedig az MEGINT használt, ötéves gép lesz, jogtiszta win11 proffal!

Tudomásul vettem, de ez NEM PANASZ. Ez egy általam belengetett pántlikás páros Debreceni a jövő évre. Kis szerencsétlenek írják, h. 2-300-as neten akad. Nekem az ezresen nem megy, ami bemérve 8-900, a proci pedig 4 magos, és külön grafikus kártya, megint nem csúcs, de jó középkategóriás. ÉS bocsika, TIZENEGY ÉVE JÁTSZUNK, és az első perctől fogva ez van, hogy nem megy, javítás, ideig-óráig elvagyunk, "megszoktam", mert a grafikák 3-300 éves korig is szemet gyönyörködtetőek és aranyosak, de jön egy event, és borul az egész. Tehát nem külön "panasz-eljárást akarok", mert eltűnt két bükkfám, viszont 3 vérnarancs többletem van, hanem végre EMBERI IDŐBEN, emberi számítás szerint játszható játékot szeretnénk, és ezzel azt hiszem, végképp nem vagyok egyedül. ÉS bocsánat, erre biztosan nem (megnyugtató) válasz az, h. "a fiúk a bányában dolgoznak".

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.23
    zigus46, judits404, fankostepsi és 8 más kedveli ezt.
  2. akácvirág17

akácvirág17 Fórum-zöldfülű

sajnos olyan lassu a játék hoy szinte semmit nem lehet csinálni alig tölt be egy nap egyszer orákat kell eltölteni azzal hogy valamit lehessen játszani valamit Köszönöm ID"(28741856

zigus46 és judits404 kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha segítséget kérsz, akkor kérlek, azt ne a Panaszkönyvben, hanem a fórum főoldalának közepe táján, valamelyik Segítségkérő topikban tedd legközelebb.
    A panaszkönyv nevéhez méltóan a gőz kieresztésére szolgál, nem segítségnyújtásra tervezett hely.

A probléma immár hetek óta tart, sajnos.
    Történtek már javítások ezzel kapcsolatban, de vannak, akiknél még mindig fennáll a probléma.
    - nem tudom, kikapcsoltad-e már az új tűzijáték effektust a beállításoknál, ha még nem, akkor próbáld meg, néhány Játékosnál segített a gyorsabb játék elérésben, itt találsz hozzá információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tűzijáték-effekt-beállításoknál-történő-kezelése.24251/#post-1358131
    - ha böngészőn játszol, próbálj meg másik böngészőt használni, vagy válts kliensre
    - ha kliensen játszol, próbáld ki böngészőkben
    - próbálj böngészőben inkognitó módban belépni (ezt csak akkor ajánljuk, ha korlátlan az internet hozzáférésed, mert sok adatforgalmat generál)
    /Az inkognitó mód annyit jelent, hogy a böngésző nem ment le sütiket, előzményeket. Mivel úgy tűnik a sütikezelés a játék gyengéje, ez a mód segítheti a játékodat. Chrome-ban: Böngésző jobb felső sarok, 3 pöttyre katt és kiválasztani az Új inkognitó módot. (Általában mindenhol a 3 pöttyöt vagy vonalat kell keresni a böngésző beállítások módosításához.)
    Firefoxban privát módnak, Edge-ben InPrivate ablaknak hívják. A kliensnél ez nem választható./
    - böngészőben minden belépés előtt töröld a Beállításokban a Cookies-t (sütik) és ürítsd a Gyorsítótáradat vagy végezz CCleaner-rel takarítást
    (Úgy futtassd a CCleaner-t, hogy bepipálod rajta a DNS-gyorsítótár törlését: Windows - Rendszer - DNS gyorstár
    Jómagam ezt a funkciót mindig bepipálva tartom a CCleaner-en).

Remélhetőleg valamelyik módszer megoldja majd a problémát.

Sokat segítenél a technikai csapatnak azzal, ha itt, >> AZ ALÁBBI TÉMÁBAN << válaszolnál a kérdésekre.
    Köszönjük. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok kedves farmtársaim! Már megint élvezhetetlen a játék. Aratáskor lefagy az egész, napraforgók, tejfehér köd jelenik meg. A Windows nem válaszol és kikel jelentkezni a játékból, vicc az egész.>:(:mad::wuerg:

-Szemecske-, zigus46, soresne és 3 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Egy mítoszt azért szeretnék eloszlatni ezzel kapcsolatban.
    Az inkognitó módban a játék ugyanúgy küldi a sütiket és a böngészőnk ugyanúgy fogadja, tárolja mint nem inkognitó módban. Amint a saját adatainkkal, név, jelszó, belépünk a játékba, abban a pillanatban a játék számára már nem vagyunk inkognitóban, tudja kik vagyunk, ugyanúgy mint pl a gmail-nál. A böngészők ugyanúgy elkezdik a sütiket tárolni, mintha nem csináltunk volna semmit. Ezért teljesen felesleges privát böngészésre váltani, mert az max csak placebónak jó a játéknál.
    Pl: Frissen takarított gépnél, privát böngészőben a játék, "csak az északi erdő" aratásával, ültetéssel,
    már 113mb-nyi sütit eredményezett, tárolt a böngészőben, bezárásig! Elég a böngészőkben bejelölni a" sütik és oldaladatok törlését a böngésző bezárásakor" rubrikát. Ugyanígy a böngésző váltás is csak pillanatnyi, múló megoldást jelent!
    A sütik törlése az lehet hasznos, de inkább a szerver elérhetőségével, sávszélességgel vannak a problémák, az egyéb játékbeli hibákon kívül, ezen pedig a gépeinken semmilyen beállítás nem tud érdemben segíteni.
    A képen nálam látható, hogy a "Do Not Track" jelzés is be van kapcsolva, hogy nem kérek követő sütiket. De még ez sem jelent semmit, mert ez csak egy felkérés a különböző oldalak számára, amit nem kötelesek betartani, ezt az oldalak döntik el, hogy figyelembe veszik-e a kérésem, küldenek-e követő sütiket vagy sem.
    A németeknél kiment , hogy megint DDOS támadás van ez okozza a problémát, ami lehet, de akkor nem a játékosok gépeinek tulajdonságait kell vizsgálni, hanem nagyobb sávszélességet kell biztosítani a játéknak. Bár igaz, ez pénzbe kerül!
    Természetesen tudom, hogy a moderátor csapat a legjobb tudása alapján próbál mindenkinek segíteni, de ettől még a Bp rákapcsolhatna egy kicsit az igazi probléma megoldásában!

Utoljára szerkesztett: 26.12.23
    apus54, -Szemecske-, -ágianyu33- és 12 más kedveli ezt.
  6. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Nagyon-nagyon lassú a farm! Sajnos már mindent elkövettem nagyon nehezen akar belépni!

zigus46 és tavirózsa1 kedveli ezt.
  7. interlala

interlala Fórumprofi

Jó estét
    Amint olvasom, nem csak nekem van panaszom. Sajnos meg akad, elfehéredik, kidob, nem sorolom tovább, egyre rosszabb, szóval csináljanak végre valamit, de még választ sem kapunk.

8. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Ki váltottam 1, ó aratógópet ée 50 perc allatt sikerűlt le aratni,ez azért fel háboritó,nem tudom hogy nektek is igy működik teljesen ki ábrándulok az egesz játékbol,további szép napot.

9. alex0824

Sziasztok!

Az új erkölcscsősz, játékosok közötti levelezést vizsgáló, moderáló program egy katasztrófa!
    Többet árt mint használ!
    Teljesen mindegy számára milyen szövegkörnyezetben mit írunk, ha úgy ítéli meg, hogy egy szó, szófoszlány számára erkölcsileg megkérdőjelezhető, akkor csillagozza azt. Vannak szavak amiket félreértelmez. Így teljesen ártatlan mondatokat is értelmetlenné tehet. Akik másokat levélben sértegetni akarnak, azok a program ellenére is nyugodtan megtehetik továbbra is, mert pár írásjellel kijátszható az egész. Továbbá nagyon kifinomultan, intelligensen is el lehet bárkit küldeni melegebb éghajlatra és lehet sértegetni, tehát érdemben semmit nem ér az egész! Viszont azokat, akik ártalmatlanul leveleznek bosszantja.
    De gondolom ennek megalkotása, a játék stabilitását segítő, égetően fontos feladatok közé tartozott!

10. bajusz1

bajusz1 Törekvő

De ha ezt megírod a BP nek szép cizellált formában, akkor majd azt is kicsillagozza.Azt törhetik a buksijukat a központban hogy mi is írtak nekik.Nem fogják tudni kit küldtek el melegebb éghajlatra:):)

Neni60, alex0824 és zigus kedveli ezt.
  11. zigus

zigus Törzsjátékos

Mi van mármegint 20 ki be lépés frissités stb. , és eddig ment , és akkor most mi van már megint ????? Jó lenne végre már ha jó lenne....elég már a napraforgóból.. elég már a játék szarakodásából ...elég elég elég....

fankostepsi, -Csimpy-, mucus252 és 2 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt a kicsillagozást a levelezésben, már nem lehet bírni. Egyszerűen ilyen szavakat,hogy pl. sikerült, meg egyéb átlagos szavakat kicsillagoz. Nem lehet így elolvasni a leveleket..

13. alex0824

Sőt! Már kiabálni sem szabad levélben! Simán felülbírálja ha csupa nagybetűvel írva küldöd el a levelet! Remélem automatikusan javítja majd a levelek tartalmát is! Ha valakinek meg akarod majd írni, hogy egy b. paraszt, akkor majd átírja arra, hogy mennyire kedveled a kifinomult jellemét és, hogy szeretnél vele személyesen találkozni egy ebédre!
    xD

Sali~*.*, apus54, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  14. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Szerintem a BÓNUSZLÁDA nekem csak mézesmadzag elhúzás amióta ilyen láda és ajándék van csak tp adott semmi hasznát nem vettem a + növényeknél ---ELKESERÍTŐ

15. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Szia.
    Írtam én is egy levelet cserenapon, lett sok csillag, érdemben amíg itt nem olvastam azt hittem én csináltam valamit.
    Privát,magán beszélgetésbe bele ,javítgatnak magyarul.
    Érdekes, hogy ezt megtehetik.

Utoljára szerkesztett: 31.12.23
    fankostepsi és alex0824 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Ma szembesültem ezzel a dologgal. Amikor én írok levelet, nem csillagoz. Viszont, amikor kapok levelet, ott már találkoztam vele.
    Egész jól tudtam olvasni. Megnéztem, Győrben van F.B.I. Jövőre jelentkezek hozzájuk kód fejtőnek. :D

-gyöngy-581, Ms.AbyZu és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!
    Elviselhetetlenül lassú a játék, bármilyen módszerrel (böngészők, Kliens) is lépek be.
    Percekig tölt egy oldalt, lefagy, sőt az egész gépet újra indításra kényszeríti.
    Annyira kezelhetetlen, hogy azon gondolkozom, hogy 13 év után abbahagyom az egészet.
    Vérzik a szívem, mert ezalatt az idő alatt a részemmé vált, nagyon hiányozna.
    Várható esetleg javulás a közeljövőben?
    BUÉK!

holdbarát, T76, joti54 és 3 más kedveli ezt.
  18. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Milyen böngészőt használsz?Én eddig firefoxot használtam de 1 hónapja a játékra már nem alkalmas jelenlegi formájában.
    Minden más oldal rendesen működik vele csak a farm nem.Farmozáshoz áttértem a chrome-ra,hibátlan azt kell mondanom fut mint a nyúl és nincs lassulás meg pörgő virág meg idegbaj a köbön.Nekem legalábbis nagyon bevált eddig.Egy próbát megér.

19. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Több mint 1 órája küszködöm és gyopárra még csak most lépnék de megint újra kell töltenem.

20. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Chrome-ot :(, nálam sajna nem jó...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.