Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Ez már igazán undorító csak a pénzt gyűjtitek, de nem adtok érte semmit!!!!!!!! Nulla az egész ott dolgozó bagázs.

fankostepsi, -Csimpy- és Neni60 kedveli ezt.
  2. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Nem hazudtolta meg magát a a játék és működtetői! De hogy a születénapjukat is tönkre tudják tenni, ez már kérdéseket von maga után: törődnek-e egyáltalán a játékkal és játékosokkal? Merrt ami évek óta történik, nem ezt mutatják.

fankostepsi, -Csimpy-, Ildea és 5 más kedveli ezt.
  3. zigus

zigus Törzsjátékos

Nem lehetne a szülinapi ajándék ,hogy végre jó lenne a játék nem kell ajándék semmi ,csak jó játék ...köszike....

Anna051955 és -Csimpy- kedveli ezt.
  4. moszerke78

moszerke78 Fórum-zöldfülű

aktivált bónuszaim jártak le ezalatt az idő alatt amig nem ment a játék azért valami kárpótlás jól esne...

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Végre csekély 1 3/4 óra után sikerült belépnem, de semmi sem működik. Egyik pörgetés sem működik. Nem tudom aktiválni a bónuszokat, ezért nem is aratok. Viszont megvan az az előnyöm, hogy nem kell a bónuszok miatt aggódnom. Attól tartok, hogy ez az event úgy ahogy van, megy a szemétkosárba. Köszönöm a BP lelkes munkáját, amiben minden játékkedvemet elvették már! A további lelkes játék romboláshoz kívánok nagyon sok energiát!

Anna051955, -Csimpy- és Andzsi1971 kedveli ezt.
  6. Döncike02

Döncike02 Fórum-zöldfülű

A türelem nálam is elfogyott ......gáz ami mostanában van de fizess játékos a nagy semmiért....

fankostepsi és -Csimpy- kedveli ezt.
  7. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Felháborító, ami hónapok óta itt megy! Folyamatosan lassú, lefagy, nem indul, nem tölt be, stb. a játék, az eventek indításáról nem is beszélve. Állandóan a megértésünket és a türelmünket kérik, adatokat a gépünkről, hogy majd az alapján megtalálják a hibát. Nevetséges és dühítő az egész! Több mint 10 évem van a farmjaimban, rengeteg idő, munka, pénz, de nagyon erősen gondolkodom, hogy befejezem, mert ez már nem a játékról, kikapcsolódásról szól.
    Sokkal tisztességesebb lenne, ha bezárnák a farmerámát és nem lassú haldoklással jönne el a vége!

8. tandi68

tandi68 Fórum-zöldfülű

Két órája próbálok belépni,de hol ezért,hol azért lefagy a szerver.
    Így teljesen felesleges játszani...
    Van remény arra,hogy kijavítják??

Anna051955, fankostepsi és zigus kedveli ezt.
  9. hofeher

hofeher Fórumszaki

hip hop elindul a 15 ünnepre igaz hogy még csak 14 irunk

kovácspissti kedveli ezt.
  10. zigus

zigus Törzsjátékos

Na jó csak annyit szeretnék mondani miért nem lehet mondjuk kiírni ,hogy karbantartás lesz mondjuk két-három nap és addig megcsinálnák kipróbálnák ,hogy müködik -e az ujdonság ,és nem kéne szívatni a játékosokat , mert már nagyon elég ami van ,már vagy több mint két hete lelasult megint az egész ...ami meg ma van az kriminális ,és ezt mindenki tudja mi ....

bativa, Anyupicifia, eva19650120 és 3 más kedveli ezt.
  11. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Már tegnap borítékoltam, hogy így lesz. Nincs egyetlen egy event sem, hogy normálisan induljon. Bezzeg a vásárlások azok precízen, és pontosan indul, hibát ott soha nem észleltem. Már 14.é. vagyok játékos, de ott tartok, hogy befejezem,mert az idegeim ez miatt pattanásig van. Inkább lenne egy nappal később, de zökkenő mentes !!!!!!!!!

zsóka56, jazmin15, sanyika12345 és 9 más kedveli ezt.
  12. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok Farmeráma születésnaposok! A születésnapi event remekül kezdődött, nem lehet semmit csinálni a farmon, remek eventkezdés, gratula a fejlesztőknek. Csak így tovább a hosszú menetelés útján. :wuerg:

Kukackukac és tandi68 kedveli ezt.
  13. palota63

palota63 Járnitanuló

Napok óta a betöltő virág dolgozik percekig IDszámomé20112859

Pincsyyy kedveli ezt.
  14. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Továbbra is fennál a probléma. Most már ott tartok, hogy semmit sem tudok intézni, leszedni. Takarítás a gépemben megtörtén, és ugyan úgy van minden, csak még rosszabb lett. Felhősorban minden második után frissíteni kell.Tovább már nem is próbálkoztam.Talán majd reggel. Ja igen Chrome verzót használom, és ezen a gépen csak a Farmos van telepítve semmi más.Itt használja a családom.

eva19650120 kedveli ezt.
  15. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem a hócipőm tele van ezzel az egész játékkal.Semmi sem működik.Az idegrendszerem már véges.

16. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Igen csak az van mindig hogy takarítsál, egyik vagy a másik böngésző, érdekes hogy hogy a Farmerámán kívül bárhol vagyok a neten hasít a gép és a net., ez nem furcsa egy kicsit?

monster_02, -ericat-, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  17. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Nekem ts be telt a pohár ugy gondolom be fejezem:cry::cry::cry::cry:

monster_02 és bativa kedveli ezt.
  18. paloooo

paloooo Fórumelemző

Klienssel képtelenség bármit is csinálni, csak forog a kurzol. Gyopárvölgy megdöglött, 1 kattintás és ki-belépés, stb...KATASZTRÓFA!!! Képtelenek megoldani a problémát!
    Van élet a bp-n túl is ott mindig süvít a játék! Ők hogyan csinálják? Jaaa, talán ott értenek hozzá!Érdekes dolgok ezek!
    Igen..., nagyon dühös vagyok s ezt kizárólag a bp-nek lehet köszönni!

monster_02, szöszi50, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  19. Takác

Takác Fórum-zöldfülű

Szuperlassú lett a játék. Fél perc mire egy kattintásra válaszol a szerver. A munkások is emiatt lusták.
    A Holdra költözött a BP?

monster_02, Kukackukac és Pincsyyy kedveli ezt.
  20. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Nálam is totál lassulás van. Sem a Kliens sem a Chrome nem működik rendesen. Ilyen működés miatt képtelenség csinálni az eventet.

monster_02, tara100, Andzsi1971 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.