Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. adry_02

adry_02 Junior szaki

Nem én is hülye vagyok ,mert vettem én is farmmunkásokat csak éppen 15. kibe lépéssel müködik..... remélem egyszer valaki vissza adja ...

holdbarát kedveli ezt.
  2. interlala

interlala Fórumprofi

Már le is adtam az egészet nem csinálom és le is na nem írom, lassú de ezzel nem lehet mit kezdeni, arról nem is beszélve hogy folyamatosan elfehéredik és újra kel belépni

zigus kedveli ezt.
  3. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Ez ami most van, már teljes képtelenség, nem lehet tisztességesen kirakni semmit, csak forog-forog a virág, meg már úgy gondolom minden játékos agya. Ez tűrhetetlen, embertelen.

Somika56, zigus, fankostepsi és 2 más kedveli ezt.
  4. julcsi26

julcsi26 Utánpótlás-írogató

Hali. Nem akar működni semmi. nem kapom meg a tárgyakat csak napok után. Jelenleg ami fút Event a puzles össze vissza dobál be dolgokat.Továbbra sem működik. Kiakasztó!!!!!! Id: 27848189 julcsi26 gazda. Köszi

zigus46 kedveli ezt.
  5. akire13

akire13 Utánpótlás-írogató

Hali! tényleg olyan, mintha kínoznám a gépemet, meg persze az agyamat. Már előre félek, amikor meglátom a virágot pörögni. Néhány másodperc lesz-e, vagy lefagy.... idegtépő

zigus46 kedveli ezt.
  6. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

4 órától 5.30-ig lehetett játszani, képet kirakni, most 5.45-tól már megint csak a virág forog, ki tudja meddig. Idegölő az egész. 2 db-t tudtam csak lehívni, de nem lehet forgatni odébb tenni:mad::mad::mad::mad:. Kár volt az egészbe belekezdeni! Aki ezt így kiengedte, hogy rendben van, az nem normális!

Cincilke, zigus46 és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Valahol le kell írni azt, hogy ki mit gondol, ha már nincs dühöngő, hiszen amit tapasztalunk, az minden, csak nem egy normális játék.
    Már az event után, amikor látták, hogy nem működnek a dolgok, le kellett volna állítaniuk az eventet és helyette berakni egy cserenapot vagy egy szomszédajándékozást, olyasmit, aminek van értelme, nem pedig hagyni, hogy küszködjenek a játékosok.
    Ma én is elkezdtem az eventet reggel, a növényem hamarosan kész, de nagyon remélem, hogy komoly kompenzálás lesz, mert itt most nagyon kevés a kupon vagy a piccolo, amit szoktak adni, répás csatnival megspékelve.
    Az is látszik, hogy ugyan mondták nektek, hogy jelenleg is dolgoznak rajta, de ez sem igaz, gazdátlan a farmerama hétvégén, mert sem javulás, sem romlás, semmilyen változás nem tapasztalható.
    Az lenne a legkevesebb, ha mindenkinek jóváírnák a felhősort, aki megszerezte, annak pedig legyen kettő, aztán betennének egy szavazást, hogy ki milyen eventet szeretne plusz kárpótlásként (cserenap stb.) és gyorsan az menne, a küszködés helyett.
    A nagy születésnapból tor lett és sokan az abbahagyáson gondolkodnak, de ezt ti is látjátok.
    Ha pedig ez volt a céljuk, hát sikert sikerre halmoztak.

8. zigus46

zigus46 Aktív író

Ma sem működik ...minden harmadik müvelet után lefagy, ki be kell lépni aztán kettöt hármat kattintok megint lefagy , és hiába veszek fel segitőket az sem veszi fel , csak simán csinálja tovább és a ládák kibontása is dettó , ez már nem játék...ez nem panasz ez HIBA !!!!

holdbarát, Lenczy és éva0409 kedveli ezt.
  9. Somika56

Somika56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Próbálok szépen fogalmazni, de az hogy a játék élvezhetetlen enyhe kifejezés. Közel a játék kezdete óta játszom így van némi tapasztalatom. A gépem ( még mielőtt ) az lenne a válsz, hogy lassú meg régi nem igaz. Tehát jó lenne ha össze szedné magát a Farmerama fejlesztői gárdája mert ez így egy nagy nulla. Hosszabbítás a szülinapi eventben? Abszolút nem lehet sem lepakolni sem cserélni a mini puzzleban. El sem kellett volna indítani. Nem megnyugtatásnak szánom, de nálam már a tenyésztés sem megy. Az arató vető gép sem. Beszedni sem lehet semmit csak ha frissítek. Átlépni egyik földről a másikra szintén nem lehet. Csak ha frissítek. Szóval van gond nem is kevés.

fankostepsi, Cincilke, zigus46 és 2 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ma reggel, hogy elkezdtem az eventet, pörgettem a bónuszokért és közel 400 PP-ből kaptam egyetlen 100 %-os terménybónuszt.
    Legalább ilyenkor lenne jobb ez az arány, erre is ügyelhetnének, mert ez így nagyon visszás.
    Nem elég az, hogy látszik, mennyire nincs gazdája a játéknak hétvégén még hibák garmadája ellenére sem, szülinap ide vagy oda, de még a kerekkerék is olyan, mint még talán soha, ha csak el nem állították, ami inkább valószínű.
    Van hétvégére szuper akciós nap, szupertáp akció, merész tigra vásár, szupertrágya és KK vásár, PP vásár és hajtass növényt akció (biztos kimaradt valami, olyan sok szokott lenni), de működő, használható játék az nincs és olyan sem, aki elhárítaná a hibát.
    Azt persze elvárják a moderátoroktól, hogy fedezzék őket (jelenleg is dolgoznak a hibán a központban, ugye), aztán ha meg hétfő délelőtt "hirtelen" minden megjavul, akkor mi lesz?
    Ott fogják vajon őket hagyni a hazugságban?
    Simán.
    Pedig aztán hibának sem kellett volna lennie, ha a programozójuk jó munkát végez vagy esetleg netán tesztelik a játékot a puzzlével.
    Nekiállok lassan a minijátéknak, így valószínű, hogy még írok ide, direkt ide, hogy legalább én ne adjak munkát a moderátoroknak ismét azzal, hogy átpakolják, amit rossz helyre írok.

fankostepsi, GA-BI-O-Farm, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  11. zigus46

zigus46 Aktív író

Egyetértek veled ,sajnos de ez van...

Lenczy és takizsuzsi40 kedveli ezt.
  12. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

miért nem lehet ezt a szájbab,,,tt játékot már megcsinálni ugy hogy legalább vasárnap be tudná az ember fejezni az eventet holnap már munkanap legtöbb ember dolgozik ez már több a soknál 1 kirakó alatt 10x frissitettem a játékot és még nem is fégeztem vele hihetetlen ez már több a soknál

fankostepsi, holdbarát és Lenczy kedveli ezt.
  13. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Leírom a mostani tapasztalatomat.Felhősor.Azzal kezdtem, hogy kézi szedés és 83-at kell leszednem.Mindjárt az elsőnél lefagyott 1 percre. Utána tudtam szedni az 55-ig, ott megint 1 percre lefagyott.No következik a 48-as ahol megint 1 perc lefagyás, és utána a 43-asnál , majd a 40-esnél szintén 1-1 perc lefagyás.Ezután már végig tudtam szedni a maradékot. Mindent lemértem, tehát biztos az 1 perces lefagyás.A többit meg jegyzeteltem.
    Következett a teliholdas ahol szintén lefagyással kezdtem, de ott már 2 perc volt.
    Hát ennyit a mai tevékenységemről.
    Ja megjegyzem, hogy hajnalban viszont nagyon jól haladtam.
    Azért legyen mindenkinek szép napja.

14. ZKI.Rt

ZKI.Rt Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek !
    Nem minősíteném ezt a játékot, mert már nem lehet. Azért bízom, hogy egyszer talán működő képes lesz valamilyen szinten
    Nem csak az event kihívás, hanem a belépés, használat is küzdelem.
    Bízzunk, talán egyszer kapunk is valami alapdolgot.
    Kitartás, küzdjetek, kivárjuk !!!!!

fankostepsi és holdbarát kedveli ezt.
  15. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Most már helyre kellene tenni a BP. nek ezt a sz....t ami tavaly augusztus óta van. ez nem játék már hanem szenvedés. A szülinapi játék meg kriminálisan rossz. Csak a napraforgók pörögnek a kezdés óta. Az arató vetőgép nem működik területváltáskor 2-3 szor kell újraindítani a gyopárvölgy nem tölt be, az ajándékokat nem lehet elküldeni. Ez úgy látom senkit nem érdekel, Ha megírom az igazságot a modik mindjárt törölnek ezzel a probléma nincs megoldva, oda kellene végre csapni a BP.-nek. A szervereket kellene végre rendbe rakni aztán utána indítani az eventeket. Mindíg ott villognak a kosarak farmarany vásár stb ahelyett,hogy a játékot raknák rendbe. 14 éve játszom visszatértünk ugyanazokhoz a gyermeteg hibákhoz. Ezen kellene elgondolkodni és változtatni amíg nem fogják a játékosok abbahagyni.

zigus, VéresDénes és fankostepsi kedveli ezt.
  16. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Lehet hogy visszatértünk a gyermeteg hibákhoz,de azért a játék védelmében el kell mondani hogy erősen fejlődött azóta.Már sokkal több bosszantóbb és nagyobb hibái vannak mint anno.Legyünk igazságosak.

szöszi50, zigus, kovácspissti és 5 más kedveli ezt.
  17. TomoriHajnalkaEva

TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

Majd érdektelenség miatt ugyanúgy megfog szűnni mint a fantasyrama! Azt nagyon szerettem! Olyan szép látványos volt, jobb lett volna a gyopárvölgy helyett inkább ahhoz hasonlót építettek volna a játékba. Ez a gyopár is egy rakás .... na nem mondom hogy mi, csak a csillagot sajnálom.

18. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Jó kérdés, minek jó a sárgának ha mindenki frissít ( F5) , mert az oldal nem töltődik be?
    Olyan ez mint egy hekker támadás az oldal hülyesége miatt.

zigus kedveli ezt.
  19. szuszika55

szuszika55 Fórum-zöldfülű

sütörtök-péntek-szombat-vasárnap.Erre mondják azt felénk hogy a jó munkához idő kell a s....hoz még több!

szöszi50, zigus, holdbarát és 2 más kedveli ezt.
  20. anya00740

anya00740 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Borzasztóan lassú a játék és bonyolult lett ez az event is . Sajnos nincs rá idő hogy egész nap a gép előtt üljünk. Elveszi a kedvemet a játéktól ez a lassú müködés meg talán nem kellene ennyi eventet egyszerre csinálni és hátha nem lenne probléma .

zigus, holdbarát, melcsi67 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.