Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia !! Én 91. szinten vagyok, akkor ezek szerint soha többet nem szabad vásárolni ólakat, mert úgy sem kapjuk meg azt a nagyon különleges ólat.Ezeket a különleges állatókat a piacon meg lehet vásárolni elég magas áron.Nem tudom hányas szint kell ezekhez az ólakhoz. Köszönöm......

zigus kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem ezt írtam le. Arról volt szó, hogy a "szintednek megfelelő" kitétel nem azt jelenti, hogy azonnal hozzájutunk a hőn vágyott legújabb ólhoz. Más a jelentősége. A titokólak a 2. szinttől bárki számára elérhetők, amennyiben szerencséje van. Nagy a szórás, van akinek kevésből is lesz, másnak sokból sem, de mindez fordítva is igaz.

3. Botmanager

Botmanager Utánpótlás-írogató

Juhhhhhééééééé.
    Megint egy használhatatlan mozi. Várom, várom,hogy elkezdődjön a vetítés. Reggeli toalett letudva, favágás, begyújtás. Már ég a tűz. Én még mindig várok. De csak a nagy fehérség. Pedig a hó már elolvadt.
    Persze, ez az én ostobaságom. Hiszen tudom, hogy továbbra sem lesz vetítés.
    Csak azt szeretném tudni, hogy az ennyire használhatatlan elemek miért nincsenek kipucolva a játékból. Csak az ideget nyeljük vele. A gyógyszereket nem, azok már rég elgurultak.
    Persze. Tudjuk. A jelenség továbbítva lett és dolgoznak a kijavításán.

Gratula, BigPoint.

................

Minősítés, sértegetés törlése. /-East17-/

4. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Elnézést, de valahogy nem értem, aki nem költ ezreket a titok ólra,fára, csak 1-2 darabot tud venni, annak esélye sincs az új ólak megszerzésére. Gazdaköri feladatokba viszont mind be van téve, ezt akkor ki tudja teljesíteni,mert megvenni se lehet a piacon ezt a mennyiséget, olyan magas az ára. Én csak 4 ólat tudtam venni, nevetséges ami lett belőle, így végleg befejeztem minden zsákbamacskás vételt.Sajnálatos dolog, hogy ezt nevezitek ingyenes játéknak,s egyre több pénzt kértek, s néha nem is keveset. Mozi mért nem működik??? Megjelenik,de üres marad a képernyő,de nem is ír ki semmit.Mért kell mindig újabbnál újabb dolgokat behozni,amikor területnövelés nincs?????? Ezt kellett volna először is megoldani,s utána jöhetett volna a többi. Valószínű aug.-ban megünneplem a Veletek töltött 5 évemet,s bármennyire is sajnálom a sok szép mindenemet,94-es szintemet,de úgy érzem, elbúcsúzom, én anyagilag nem tudok lépést tartani Veletek, anélkül pedig nem boldogulsz s ez számomra már nem szórakoztató kikapcsolódás. Tudom a választ, a játék nem kötelező, de szomorú, hogy ilyen esély-egyenlőtlenség van.Kívánok a játékosoknak sok-sok szerencsét, s több éves kitartó játékot,mint ahogy mi is tettük,de mi "öregek" már sokan belefásultunk. Köszönöm ha elolvassátok, s tesztek azért valamit,hogy a játékosok maradjanak, ne változzanak annyit a szomszédok. Sziasztok
    rozsaviola ID:1749184

Dana64, iloncamoly, Femamzika és 4 más kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Egy kis segítséget szeretnék kérni ,ma reggelre eltűnt a szupertrágyám a tartályból kb.700-nak kellene lenni van 70 hová lett? ID. 1774853 Köszönettel !

Utoljára szerkesztett: 16.3.15
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg is több mint 700 darab szupertrágyával rendelkezel a megadott accounton.

7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Köszönöm! Nekem 70-et mutat akkor hiba lehet.

8. Laboviti

Kérlek ellenőrizd a szupertrágya mennyiségedet egy másik böngészőn keresztül is.

9. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Köszönöm Laboviti , megvan mind a 706.

10. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Nagyon mérges vagyok, de nem tudom már hová forduljak. Márc. 15-én reggel 7ó 10-kor vettem 50 FA-t Sms-el, nem sokkal később meg is érkezett, utána küldtem még egy Sms-t szintén 50 FA-ért, amire azt a választ kaptam, hogy nem tudták feldolgozni, forduljak a suporthoz. Oda meg is írtam, hogy nem kaptam meg a Fa-t, mindent kitöltöttem, most megjött a válasz, hogy megkaptam. Persze! Az elsőt. De a 2.-at nem. A kitöltendő kérdőív nem adott lehetőséget, hogy kifejtsem, hogy 10 percen belül 2 db sms-el 2x50 Fa-t vettem volna. Az Sms-ben kapott reklamációs számot persze sehová nem kérték beírni. Az ügyet lezárták, most aztán nem fordulhatok sehová. Nekem nincs más lehetőségem csak így vásárolni, de ezután hogyan merjek? Legalább Ti mondjatok erre valamit. Köszönöm.

monik7777 kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

A pontos adatokkal a játék supportjához fordulj kérlek, ott leírhatod részletesen a történteket.

12. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Bocs, de oda fordultam, de ott nem tudtam leírni a részleteket csak a felkínált táblázatot tudtam kitölteni így valószínű meg sem értették

13. -East17-

Nem, te a pénzügyi supportnak írtál, ott van táblázat. Ez segítségedre lesz:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

14. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Sajnálom, de a választ nem találom, vagy ne is keressem?????????? Sziasztok.

15. -East17-

Szia!

A Panaszkönyvben nincs kötelező moderátori válaszadás.

De:

A moziban vannak hibák amiket pár napja jeleztünk az illetékeseknek, várjuk a javítást.

Az ólak-fák esetében ha 2 darabot veszel akkor az arány kb. 140 : 2. Ugyanis nagyjából ennyiből válogathat a rendszer. Innentől pedig szerencse kérdése mit kapunk.

A játék egy része ingyenes ám az extra tartalmak pénzbe kerülnek, mint mindenhol. Ugyanis az alkalmazottakat nem lehet CSP-ben kifizetni, ahogy a technikát sem.

Anikó1961 kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok ! Nagyon szépek lettek az új bahás fák! Most már csak egy terepbejárás kellene a fejlesztőknek,hogy szemrevételezzék mennyire kinőtte már magát a terület! Röviden, kérnénk egy új területet!Nekem személy szerint nem kell új grafika max legyen kiírva 2.ültetvény,hogy ne keverjem! Új funkciók sem kellenek csak a szokásos arra már meg van a sablon!Nem kell semmit fejleszteni a mostani tökéletes ,bevált így tesztelni sem kell! Ha a szerverek ennyi új ólat és fát stb. elbírnak gondolom egy problémamentes/bevált/ területet megduplázni nem nagy ügy!Előre is köszönet érte!
    :):p

17. Laboviti

Szia!

Kérlek, a panaszodban megfogalmazott elgondolásodat, javaslatodat az ötletes topicban jegyezd le.

18. Anna051955

Anna051955 Haladó

Tisztelt Módi! Egy észrevételem van a mogyoró kinemesítve, ökoimádat a rekeszben. A karácsonyi süti és fehér ártatlanság és a gesztensesorom aktiválva. Komforton a mogyoró szupitrágyával nem o-perces, hanem 8:30-as. ID:18434814, köszönöm,Anna.

19. Laboviti

Szia!
    Elkerülhette a figyelmedet, hogy a mogyoró nemesítési bónuszai között az Ökotrágya-imádat mindössze 6% szupertrágya hatékonyságot nyújt. Ezért nem teljesülhet a 0 perces érési idő.

20. Anna051955

Anna051955 Haladó

Köszönöm a válaszod, így már világos,Anna.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.