Visszajelzés Panaszkönyv

Discussion in 'Törzsasztal' started by |Tamás|, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Toma nagy vagy mint mindig:)

2. özséb

özséb Haladó

Segítség! Ma vége a Kockás-mocsár történetei 2 eventnek.Nagy meglepetésemre a zuhatag szigetről eltünt a Roystonefa 1db XXL és 1db alap.Kérem nézzék meg hová tünt? ID 3640116 köszönöm

3. zigus

zigus Fórumlakó

Hát gyerekek a pofám leszakad ...és hogy miért,hát aki az kezdetektöl játszik az érti -....ez ,már nem játék......és nem akarok csunyát írni ...itt minden a pénzröl szól.....

4. özséb

özséb Haladó

Megjegyzés az előző segítség kéréshez ,jobban megnéztem és helyette 1db Álroystoneapálma XXL és 1 db Szivárvány eukalitusz fa van kitéve.Azért hajtottam,hogy a Roystonea fa meglegyen.Már tegnap leszedtem az összes Álroystoneapálmát és az Ál-botinátort,alura helyeztem,hogy lássam. most egészen más kép tárult elém,hogy beléptem. kérem adják vissza a fáimat!ID3640116 242 panasz folytatása

5. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Kínlódó játékostársaim!
    Nem rég volt kliens újratelepítés, de látom elintézik, hogy minden event kezdetekor legyen meg ez is. Merthogy, aki nem tudja újra telepítgetni vagy nem akar vele bajlódni, inkább hagyja ott az amúgy is elcse... ett játékot. Nem is ez az első eset, folyamattá vált akkor is. Már előre féltem a nyomorult eventektől, mert ha megjelent a frissítés tőlük, már kivert a víz, hogy belép-e rendesen, vagy megint megy a szivatás. Minek kell minden egyes részét átvariálni? Hogy utáld meg az állandó tanulással, bíbelődéssel járó katyvaszt, lépj már le, nehogy új szerverre kelljen költeni! Egyébként nem mindegy, hogy függőlegesen, vagy vízszintesen jönnek ki a sávok a nyomorult felhőből? Persze hogy nem, hisz nem bökte ki a sorokat, mint a szemedet a még mindig és már örökké felugráló nyamvadt projekt. De semmi sem tart örökké, az a farmerama, ami volt végleg megszűnt, úgyhogy javaslom az átnevezést. Én már úgy is hívom, csak az első betűt kell megváltoztatni, de mivel egyeseknek nem tetszene, nem írom le. És ha már ennyire ráérnek a sok felesleges sza..ságra, talán a hibákkal is lehetne foglalkozni! De az a tervvel ellentétes. A moderátorok már felébredtek, és nem a jelenlegiekre gondolok. Minden elismerésem, figyelem meddig bírjátok!

Judy, Neni60 and zsani_apja like this.
  6. zigus46

zigus46 Haladó

Hát gyerekek.. ez egyre rosszabb ,még jó ,hogy csak fél egy van....ki be lépés után nagy nehezen müködik, detto a kliens is , nem vált át egyik helyröl a másikra csak frissités után ...aztán már leírtam egy párszor a napi protectben ..ha ki van írva ,hogy költs farmpengöt... és akkor megváltom egy farm arannyal ,akkor kiírja ,hogy vásárolj valamit a farmárudában ez egy és ugyanaz... hülyének nézik az embert ...kéne már valamit tenni ezzel a játékkal mert ez már nem játék hanem ez idegbaj ...megjegyzem a kezdetektöl játszom ,de ilyen rossz még sosem volt.... kéne már egy hozzáértö ember aki az ujitásokat és az eventeket csinálja ....hát ennyi ....köszönöm....

7. monster_02

monster_02 Junior szaki

Sziasztok ..szerintem ez ami itt történik azért van ,hogy lemorzsolodjanak azok a tagok akik nem költenek elég pénzt ...azért farm aranyat elveszi a protectnél és ugyanazt a feladatot adja újra , sajnos de ez már borzalom ami itt folyik....

rjolka, szöszi50 and apranax41 like this.
  8. csibegazda2014

csibegazda2014 Fórumlakó

én sajnos a felhősor rendezőt megvettem 2 helyen is és nagyon nem értem az ismertetőt sem, buktam 2500.-ft ot, az biztos soha nem fogok többet venni semmit csak a prémiumgazdát,de azt is még átgondolom, magyarul elég:wuerg:>:(**** lett az egész játék!!!!

macimami1958 likes this.
  9. dundi61

dundi61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérek! Vadaskertre lenne szükségem, hogy tudom beszerezni? Köszi előre is!

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy kiváltható csillagért... a többi farmaranyért vehető a piros kosár alatt...

GA-BI-O-Farm and kigyo51 like this.
  11. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Itt találod a legfontosabb infókat erről:
    Aktuálisan elérhető Raktárházak listája

-ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.
  12. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Jó estét!

Szombaton vettem egy felhősort melyet nem lett volna szabad megvásárolnom mivel volt már ilyen a birtokomban.
    Mégis vígan levonta a 159 FA-t a rendszer.
    A vásárlás tényét akkor jeleztem, most meg az a reakció, hogy írjak a supportra, németül vagy angolul. Bár tegnapra ígértek tájékoztatást itt a fórumon, ez csak ma este történt meg.
    Szerintem roló le és a lámpát kapcsolja le akire gondolok...

Felháborító ami itt megy.

13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Én most már szoktam váltani, ha FA-t kér, hogy költsek. Párszor igaz költöttem, de rájöttem ,hogy minek, ha lehet váltani is..

14. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Sziasztok!Tényleg borzalom ami itt történi!A mesterkúrzús szívogat, de negyon engem!Kérte,hogy épitsek ólat,vagy fejlesztést,megtettem,és semmi!A másik meg kérte,hogy a főfarmon inditsak táppal 14 ólat,igaz én fürjlakot csináltam,de útánna tyúkólat,és megint semmi!Azt hiszem hűlyének néznek,most aztán igazán elegem lett az ilyenféle játékból!Köszönöm szépen FARMERÁMA!szöszi50 ID:24825308

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az építs ólat vagy ólfejlesztés feladatot sima állatos ólfejlesztés elkészítésével lehet megoldani; terményes ól készítését nem fogadja el (arra van külön, ugyanilyen típusú feladat). Mivel ólat nem lehet készíteni, valamilyen színes ólat kell gyártani, pl. sárga tyúkólat, vagy amit akarsz. Ezt a városi műhelyben teheted meg (bal alsó sarok, zöld tetejű ház).
    A másik feladathoz ki kell tenned 14 ólat a főfarmra, és tápot adni nekik. Nem ólat kell csinálni, hanem el kell kezdeni az ólakban a termelést (utána le is törölheted, ha akarod). Működik Vadaskertbe tett ólakkal is. De a területre figyelni kell, és arra, hogy az ól és a terményes ól itt sem ugyanaz.

Legközelebb, amikor olyan feladatot kapsz, amit nem értesz, vagy nem sikerül úgy, ahogyan Te értelmezed, azonnal gyere kérdezni. Valaki biztosan lesz itt, aki segít.

16. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a segítségedet,de nagyon félre lehet értelmezni,csak ha többször átolvasom az egészet,mérges lettem,és most értettem meg,hogy mit rontottam el!

Sylja, -BombadilToma- and zsani_apja like this.
  17. Minimaci

Minimaci Kivételes tehetség

Ez most komoly, hogy minden eventindításkor újra kell telepíteni a klienst?! OK, hogy mi vagyunk az ökrök, hogy ezért a hitvány vacakért fizetünk bármennyit is... de nem érzik szükségét, hogy hozzáértő szakembereket vegyenek fel a jelenlegi programozók helyett?
    Basszus, több, mint 50 éve embert küldtünk a Holdra, ez a program meg már évek óta visszafejlődik?!?

18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az elmúlt két-három hónapban négy olyan szomszédom hagyta abba a játékot, aki az eleje óta csinálta.
    Ez minősíti, hogy mivé lett ez a játék !

19. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Copilot 2026. 08. 15. 13_35_44 levél hiba.png Copilot 2026. 08. 15. 13_36_06levél2.png

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

-gyöngy-581 and GA-BI-O-Farm like this.