Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Biztosan nem hagytak el a szomszédaid.
  A képen egy megjelenítési probléma látható.
  A játékból való ki- belépést javaslok ilyenkor.

  Kérlek, ha kérdésed, problémád van, akkor ne a Panaszkönyvbe írjál legközelebb.
  A Panaszkönyv nevéhez méltóan panaszkodásra, a gőz kieresztésére szolgál és ritka itt a moderátori jelenlét.
  A fórum közepe táján találsz jónéhány Segítségkérő topikot.
  Pl. ezt:
  Minden egyéb kérdés ide
   
  -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
 2. -ujcivis-

  -ujcivis- Járnitanuló

  Titokól csomag vásárlási szomorú tapasztalatom: A 30 db titokólból soha nem fejlődik ki a várt új titokólból 1 db sem. A csomaghoz járón kívül egyetlen db sem! Úgy gondolom, hogy a 30 db-os csomag vásárlásból illene minimum 1 db új ólnak kifejlődnie! Több farmon játszom. csak ezen tapasztalom rendszeresen ezt a szomorú tényt.
   
  aida2330, zigus, zigus46 és 5 más kedveli ezt.
 3. évaauth

  évaauth Haladó

  Szia!
  Bosszantó, hogy a titokzatos csemetékből, ill. a titokzatos ólakból hód,hód,hód............teknős,teknős............... cukorjuhar,cukorjuhar............jön csaknem mindig.Ezekkel már Dunát lehet rekeszteni!
  Remélem,lesz változás! Köszönöm!
   
  aida2330, zigus46 és zigus kedveli ezt.
 4. aws016

  aws016 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Sajnos megint használhatatlan a farm. Nehezen lehet belépni, tarület váltás nem mindig sikeres, betöltés elindul aztán nem nyílik meg a terület. Az egész farm időnként lassú.

  Gazda: aws016 ID: 5689341
   
  zigus, zigus46 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
 5. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz. Már teljesen élvezhetetlen a játék. Nem lehet frissités nélkül learatni a területeket. Eddig legalább végig lehetett menni az egész farmon és simán leszedni mindenhol. Most már van mikor kétszer is frissiteni kell, hogy minden területet le tudjunk szedni. Időnként meg teljesen lelassul, kattintok az aratásra és csak a napraforgó pörög. Vagy egyszerüen csak leáll. Ez akármikor előfordulhat. Volt mikor a kerekkerék pörgetés közben állt le, és nem akart semerre mozdulni. Vagy frissités vagy kilépés és újrainditás után lehetett leszedni. Nem lehetne már valamit javitani ezen? Már elmegy az ember kedve a játéktól, hiszen folyamatosan valami hiba van.
   
 6. zigus46

  zigus46 Aktív író

  Ez a játék már sosem lesz jó , mióta várjuk ,hogy olyan legyen mint régen élvezhető és játék legyen és ne idegbaj,,, kilépni ,belépni, frissiteni állandóan , de már nem érdemes a hibákat leírni úgy sem lesz jobb... sajnos ez a játék már nem játék....és az ember sajnálja a beleölt időt pénzt , de hát abba kell hagyni...miért is , mert nem lehet rendesen játszani és szórakozni ....hát ennyi volt...
   
 7. moncsiárpi

  moncsiárpi Aktív író

  ez a játék csak annak jó aki a gatyályit is elköltötte erre ----------mindet megvett----amit ----árultak ----aki csak-simán csinálja-----a kezdetektól-----és---nem --vásáról---mint a vaddisznó-----ÉN---az elejétöl-játszom-----de nincs annyi---mindenem---hogy megcsináljam.
   
  zigus46 kedveli ezt.
 8. paloooo

  paloooo Rutinos

 9. bündihugi

  bündihugi Törzsjátékos

  Sziasztok!!! Azért most már lehetne javítani a játékon!!!! Dühítő ami már hónapok óta tart. Party pörgetéseim oda lettek,amik bónuszokat adtak!!!! Erre költeni a pénzt??? minek...... El kéne kezdeni valami normális védelmet csinálni a játékhoz,mert ami most van az nagyon c@r ,és szépen fogalmaztam a BP-nek.Kárpótlást azt várhatjuk, de azért vegyük a csomagokat,hogy kész legyen 1 event. Siralmas az egész játék, sajnálom.....
   
  Farm_Tadity_, zigus46, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
 10. Neni60

  Neni60 Járnitanuló

  Sziasztok! Azt gondolom, hogy ami itt megy már hónapok óta az a játékosok semmibe vevése! Ez a játék már többnyire bosszúság, mérgelődés mint sem szórakozás, kikapcsolódás! Én nem kárpótlást várnék egy-egy hibajavítás után, hanem végleges, élvezhető és szórakoztató játékot!
   
 11. kissandras29

  kissandras29 Járnitanuló

  Érdekes mire a titokfára kell költeni egyből jó lett a játék.Nyugodtan töröld mert fáj az igazság. Ti is a mi pénzünkből kaptok,ha ezek után még fogok vásárolni.
   
  zigus46 és bündihugi kedveli ezt.
 12. Gobio55

  Gobio55 Fórum hercege

  Szia!

  A moderátorok nem a vállalat részvényesei, nem kapnak osztalékot. Mivel a vállalatnak nem a dolgozói, ezért fizetést sem kapnak. Röviden: nem kapnak semmi jövedelmet a BP-től.
   
 13. Lenczy

  Lenczy Fórumfelvigyázó

  Informatikustól infó: a Bp. ugyan hamburgi székhelyű, de ázsiai szervereken keresztül jön. Hiába van 4,16 32 megás memóriája az embernek, nem lehet vele mit kezdenünk. Itt egy link, ahol ha a hálózatot/ alsó kék tábla/ megnézzük, látható, hogy kínaiak itt vannakhttps://www.northdata.de/YOUSU+GmbH,+Hamburg/HRB+143768. Nagyon mélyre süllyedt a színvonal.
   
  zigus46, Norella404 és Neni60 kedveli ezt.
 14. moncsiárpi

  moncsiárpi Aktív író

  csak annyi---------hogy ------tanulniuk -----kéne----------------------------------------nagyon-nagyon-nagyon sokat-------.
   
  zigus46 kedveli ezt.
 15. Sebsike

  Sebsike Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Szerintem mostanában játszani nem annyira élvezetes. Egyébként sem tudok általában eljutni a végéig, de ilyen sok hibával biztos, hogy nem! Én nem szoktam venni semmit, de még a nehezen megszerzett bónuszaim is el tudnak veszni a hibák miatt. Nem jó már ez a játék. 12 éve játszom, de már lassan elmegy a kedvem ettől a sok hülyeségtől, mert inkább idegesítő, mint élvezetes.
   
 16. Norella404

  Norella404 Törekvő

  Sziasztok!
  Sajnálom ezt a játékot, hiszen én is a kezdetektől kezdtem el játszani, igaz, volt nagyobb megszakítás, de másik nickkel visszajöttem. Nagyon szeretek itt lenni, eddig a szintig felfejlődni sem volt egyszerű feladat, sok mindent saját káromon tanultam meg, de mára már átlátom a játék menetét, az eventek funkcióját. Leírtátok már többen, de én is megteszem: ami az utóbbi időben megy, az rémálom, elkedvtelenít a játékkal kapcsolatban, pedig én függő vagyok, nem kicsit... ;)

  Emelem kalapom az Adminok és Moderátorok előtt, higgadtan, kedvesen, megértően kezelik az egyre többször kialakuló tragikusan összeomló, ellehetlenített játékhelyzetet.
  Köszönöm szépen a segítségüket, a hozzánk való türelmüket! :inlove:
   
  Puli-tanya, zigus46, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
 17. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  A kliens változatlanul nem működik rendesen. Már csak a bosszúság van vele. Ez már egy rémálom. Főleg a főfarmnál az aratásnál a forgó virágok jelennek meg és mintha lefagyna a játék. Ugyanez történik a baha ültetvénynél is. De alapjában nagyon lelassult a játék. Percekig kell várni mig végre kiderül, hogy folytatódik a játék vagy lefagy. Mostanában meg sűrűn kiirja azt is hogy a farmerama nem válaszol. Én nem értem miért kell telerakni a játékot mindenféle eventekkel, vonattal meg a sok sallanggal amikor alapból nem működik rendesen a játék. Most már ez marad mindig? Hogy élvezhetetlen a játék? És javitás helyett folyamatosan adják a semmitmondó kárpótlásokat a hibákért. Nem kellene először működésképessé tenni a játékot? Mert ez már tényleg kiveri a biztositékot. Legalábbis nálam.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.11.23
  sutimami57, zigus46, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
 18. masterandservant

  masterandservant Junior szaki

  Sziasztok!
  Ha van még, aki olvasgat itt, annak szomorúan panaszolom, hogy mennyire semmibe veszik már a játékosokat. Leírtam a szezon csevegőbe, hogy sajna két szék közül a pad alá estem, az utolsó nap a szezon vége előtt (14h) nem lehetett belépni a farmokra. Kiléptem a gépből, hagytam az egészet, de mire délután valamikor 16:30 után újra próbálkoztam, sikerült elérnem és úgy arattam le, hogy nyoma sem volt hosszabbításnak. Még hirdette is magát, hogy szezon vége, tábla üres. Egy másik farmot ugyanígy végig toltam, később visszatérek az elsőhöz és ott díszeleg a színes fecske tábla. Persze, hogy a két idő közt aratók gyönyörűen ki lettek ejtve a hosszabbítás öröméből, mert a 23 órás dekor nem lesz 19-20 óra alatt újra leszedhető. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül, és előre is elnézést kérek, hogy nem olvasok minden egyes nap a fórumon, főleg, hogy nem számítottam rá. Úgyhogy, köszönjük a semmit!
   
  zigus46, Neni60, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
 19. juliannakoczkas

  juliannakoczkas Fórum hercege

  Sziasztok!
  Nem tudom, hogy amit itt írunk az egyáltalán kinek az asztalára kerül, jó eséllyel a kukába landol. Nem foglalkoznak a játék technikai stabilitásával! Vásárolj, az a lényeg, eventek egymással egy időben, ami nem lenne baj, ha megfelelő lenne hozzá a BP kapacitása.
  A mostani akcióban szereplő +1-es bónuszokból órák mennek a kukába, mert nem lehet belépni, lassú stb. A kárpótlások többnyire nevetségesek, fel sem érnek a minket ért veszteségekkel!!!!
   
 20. Pocok70

  Pocok70 Aktív író

  sziasztok. Évekkel ezelőtt jártam itt utoljára,de most telik a pohár... rettenet lassú lett a játék :(
  Kb 4 évvel ezelőtt kezdődött, azóta nem csinálok eventet.. régen vásároltam munkásokat és költöttem a játékra, ami mára már nem aktuális... gondoltam napi 1x belépéssel elküldöm az ajándékokat és figyelem, hátha érdemes lesz vissza térni aktívan...
  a gépet azóta lecseréltük, gyors, teljesen hibátlanul működik minden, kivéve a farm... eszem ágában sincs vissza térni aktívan, sőt azon gondolkodom, hogy heti 1x is elég az idegeskedés... hiába adják a bónusz kódokat, ha belépni is alig lehet... ha nem lesz változás, akkor én biztos nem szenvedek... és látom, hogy fogynak a magas szintű szomszédaim... gondolom abba hagyják a játékot :(