Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kolaci

  kolaci Törzsjátékos

  Sziasztok!
  2011-től Farmeramázok, de ami az elmúlt időszakot illeti az katasztrofális. A mostani event számomra csábító, de sajnos nem merem elkezdeni, mivel a játék olyan háttérrel dolgozik ami miatt nem lehet elkezdeni, ugyanis amióta a Gyopárosvölgyet bevezették a játék lassú lefagy élvezhetetlen, szerintem már a régiek közül csak a legkitartóbbak maradtak a játéknál.
  A mostani eventhez szükséges mennyiségű növényt nagyon időigényes letermelni és nem azért mert olyan sok hanem mert szinte minden területen kell termelni. Ezzel sem lenne semmi bajom ha gyorsan át lehetne lépni az egyik területről a másikra, de sokszor ez területenként több percet vesz igénybe.
  Régebben (Gyopárosvölgy bevezetése előtt) a két farmot reggel 10-15 perc alatt leszedtem aratógéppel a mai időkben sokszor aratógép ide vagy oda egyet sem tudok leszedni 25-30 perc alatt, mivel lassú lefagy többször újra kell indítani, ez sajnos munka előtt elég kellemetlen.
  Ha véletlenül sikerül bónuszt kipörgetnem pár száz pörgetéssel akkor meg a játékba nem tudok belépni és lassan lejár a bónusz. Amit meg kapunk kompenzációnak az kritikán aluli.
  Nem szeretném a játékot abbahagyni, mivel szeretek vele játszani és nem kevés munkám és energiám van benne, de sajnos egyre gyakrabban gondolom, hogy feladom, emiatt felesleges bosszankodni.
  A számítógépem átlagos i5 procival van ellátva amit naponta többször tisztítani kell, mivel ha sokáig Farmeramázok az egész gép lelassul.
  Nem állt szándékomba senkit megbántani, de ez már régen kikívánkozott belőlem.
  Aki elkezdi az eventet annak sok sikert és kitartást kívánok.
   
  hefti1963, tara100, krimhildus és 27 más kedveli ezt.
 2. SherlockHolmes

  SherlockHolmes Járnitanuló

  Event event hátán; még véget se ér a táblajátékest, de máris nyomják rá a következőt. Tudom, hogy valószínűleg azért csúsznak össze, mert meghosszabbították a táblajátékestet, de nem lehetett volna akkor a másikat meg később kezdeni? Na mindegy. Én kifejezetten örülnék, ha nem lenne minden időpillanatban egy event... Pont ezért hívják eventnek, magyarul eseménynek; ez olyan, mint egy ünnep – képzeljük el, hogy milyen lenne a való életünk, ha minden héten lenne valami ünnep, hát megőrülnénk...

  És tudom, hogy "ki lehet hagyni az eventet", de ki akarja kihagyni az eventet, mégis? Amikor olyan jutalmakat tud szerezni az ember, amit egyébként nem igazán, hiszen ez a lényege az eventnek!
  Kis farmosként így nem tudok "nyugodtan" játszani – csinálgatni a gazdaköri küldetéseket –, mert mindig "jaaj csinálni kell az eventet mert az jó". Én elhiszem, hogy annak a <0.1% játékosnak, aki végzett már minden gazdaköri feladattal már csak az event van a játékban, de akkor is...
  Néha a kevesebb több. Lenne. :(
   
  hefti1963, Ms.AbyZu, tara100 és 4 más kedveli ezt.
 3. -Cica-80

  -Cica-80 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok˘Na ezért nem kezdtem el ezt az eventet .Már az elején ilyen gázos volt az egész ,lefagy lassú,+a többi.Majd néha felnézek és ha egyszer sikerűl megoldani a hibákat ami már egy hete tart !!!!!!!!!!!!!Talán tovább játszom,pedig már nem kevés pénzembe kerűlt,sajnálom!
   
  hefti1963, dinka, tara100 és 4 más kedveli ezt.
 4. SherlockHolmes

  SherlockHolmes Járnitanuló

  Szeretném letudni a reggeli nagy aratást, de nem tudom, mert állandóan újra kell töltenem az oldalt néhány kattintás után, mert beragad a virág pörgésénél! 5 perce még működött normálisan, most meg már nem. Könyörgöm, kezdjenek már valamit a teljesítményproblémákkal! A játékosok nem fogják ezt sokáig tűrni!
   
 5. tundee73

  tundee73 Haladó

  Szép napot!
  Katasztrófa a játék,1 órás munkásokkal nem tudtam learatni az összes terület munkásokkal,ami már lejárt. Legyünk türelmesek,ezt már idegölő,és már itt a következő event,ezt sem lehet végig vinni,hogy a felhő meglegyen.
  Üdv: Tünde
   
  hefti1963, farmeres53, tara100 és 6 más kedveli ezt.
 6. macasnagyi43

  macasnagyi43 Junior szaki


  Szervusz! Maximálisan egyetértek Veled, ez a játék, már az idegek harca, kritikátlan, lassú, elmegy a kedve a játékosoknak, legalábbis Nekem már igazán bosszantó, az un. kárpótlások nevetségesek, nem sorolom, kihagyom, sok sikert azoknak, akik elkezdik.
   
 7. zsozso577

  zsozso577 Fórum elő legendája

  Sziasztok

  A játék már nem csak katasztrofális...hanem kezd nevetséges is lenni!
  A játék döcögős és betesznek egy olyan eventet, ami 3-4 területen zajlik!
  Az utolsó pillanatban változtatnak rajta és persze azt vitathatjuk, hogy kinek a kárára!
  Decemberben pontosan Karácsonyra beteszik a cserenapot!....ezt mindenki oda teszi ahová akarja!
  Ha már azon nem tudnak javítani, hogy a játék minősége javuljon....legalább tennék játékos-baráttá!
  Köszönöm, hogy leírhattam!
   
 8. Bandi1963

  Bandi1963 Utánpótlás-írogató

  Köszönet azoknak akik dolgoznak a játék hibaelhárításán, de a 3*5 magott 20 perc alatt ültettem el. pedig már 2 napja mindent tőrőltem. A tüzijáték óta nagyon belassult a gép, azt is két napja kikapcsoltam. Azt nem értem, hogy ami nem főnyeremény azt minek kell tüzijátékoztatni. Amúgy mindenkinek problémamentes játékot kívánok. Amúgy a játék 2013 tavaszán indult, én szorgalmasan csináltam mindent. 5 éve vettem ezért is egy új gépet. Jó volt míg a Bigpont nem újít mindíg a játékon.
   
 9. Norella404

  Norella404 Törekvő

  Sziasztok! :)

  "Megyek megfésülködöm, hogy mire jön értem az agyvérzés, szép legyek!" :cry:

  Megint belassultam, de ennyi legyen a legnagyobb gond a játékkal! ;)
   
  Ms.AbyZu, apus54, simi1955 és 6 más kedveli ezt.
 10. adry_02

  adry_02 Junior szaki

  Előbb a játék működését kellene helyre állitani aztán kéne eventeket beadni mert ami itt van játék néven az már embertelen órák óta nem lehet semmit csinálni , mert ki-be lépni frissiteni aztán kilépni belépni na ezt nem nevezném játéknak....jó lenne ha már végre jó lenne ,,,ja ez hiba bejentés ...
   
 11. reco256

  reco256 Fórum-zöldfülű

  Én 6 év után kezdtem most játszani a játékkal,de azt hiszem ,hogy újabb évekre pihentetem.Nyugtatód adjanak kárpótlásba,mert ez másképp élvezhetetlen,Köszönöm,hogy leírhattam
   
 12. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szeretnék panaszt tenni , ha már egy hónapig kattogok az adventi kalendáriumban , akkor afelhőhöz igazán lehetne minimum 1 db nullával többet írni

  Farmszint x 24 TP és bahaszint x 12 TP ? :D

  Adventi kalendárium felhősor:

  [​IMG]


  • Lezárási idő: 20:00 óra
  • Kategória: Egyéb bónusz sorok
  • Jutalom:
   • Főfarm szintje x 24 TP
   • Bahama szintje x 12 TTP
   • 1 db Trágyás láda IV.
   • Főfarm szintje x 23 CSP
   • TP/TTP bónusz: +24%. Idő: 4:00 óra.
  • Nem tematikus felhősor, 3 db 1x1-es dekor, valamint 3 db 1x2-es dekor helyezhető rá.
   
  Ms.AbyZu, apus54, dinka és 15 más kedveli ezt.
 13. juliannakoczkas

  juliannakoczkas Fórum hercege

  Sziasztok!
  Mivel ez a panaszkönyv ide kell írni, mondjuk semmi értelme az egésznek!
  Ez nem a modiknak szól, ŐK minden tőlük telhetőt megtesznek, és ugyanúgy kínlódnak mint mi!
  Azt hiszem én rájöttem a probléma okára:
  Nem a farmot támadják,/bár sokszor élnek ezzel a kifogással/ a központot támadták meg az agyrágó bogarak, és ugye AGY nélkül nem működik semmi!
  A toronyban kéne rendet tenni végre, és azzal foglalkozni, hogy a játék stabilan működjön! Aztán jöhetne a tüzijáték!!! Akkor lenne miért!
   
  hefti1963, fankostepsi, Ms.AbyZu és 11 más kedveli ezt.
 14. Pokimoki72

  Pokimoki72 Fórum veteránja

  Sziasztok.
  Nem idézek, mert az itt tilos.
  Egyetértek itt sok mindenkivel, amerre ez a játék tart az tűrhetetlen...
  Mikor fogják már fel ott fent hogy ennek így hamarosan vége???
  Vagy ez a cél?
  Arra is rájöhetnének már hogy a hibák fő okozója a Gyopárvölgy nevezetű torzszüleményük...
  Amióta az van, majd később a szotyidomb is azóta vannak a hibák...
  Bármi apróbb fejlesztés, újdonság jön, abban a pillanatban haldoklik a farm..
  Lehet itt beszélni támadásról, össze lehet itt hordani hetet havat... csak érdemben nem változik semmi.
  A gyopi gépigénye is óriási a farmhoz képest, valószínűleg a szervereket is jobban igénybe veszi...
  A farm játszható volt Ipadról is. A gyopi óta is múködik a dolog, csak lassabban....a gyopi viszont csak gépről érhető el... minő véletlen ugye...
   
 15. levi5

  levi5 Törzsjátékos

  A felhő kritikán aluli nevetséges elfogytak a szavaim,, hogyan lehetett ilyen felhővel előállni, egy nagy rakás pofátlanság a részükről...
  De ennyi kritika elég is mert a nem tetsző hozzászólások negativ hozzászólások úgy is törölve lesznekxD
  . Pénzt már nem érdemes költeni ilyesmire, a megujjuló prémiumot is felmondom lejárata elött ez a játék nem érdemel már semmit. Törzsjátékos vagyok 7 éve lassan de ezentúl annyit játszok amennyit az ingyenesség megenged, ne az én pénzem gazdagitsa azokat a ""szakképzett"" informatikusokat programozókat akik olyan ""KEMÉNYEN"" dolgozak hetek óta, hogy a játék még lassubb lett.:wuerg::wuerg:
   
  hefti1963, fankostepsi, dinka és 3 más kedveli ezt.
 16. Anna051955

  Anna051955 Haladó

  Sziasztok! Az Adventi felhő késett 13 évet, akkor talán örültem volna neki. Ez a mostani kritikán aluli, így nincs értelme foglalkozni vele. Inkább töltögetem a pajtámat, csak így tovább a kínai úton.:cry:
   
  hefti1963, dinka, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
 17. Baby72

  Baby72 Fórum elő legendája

  Ms.AbyZu és juliannakoczkas kedveli ezt.
 18. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Kuzdern, juliannakoczkas és Baby72 kedveli ezt.
 19. Baby72

  Baby72 Fórum elő legendája

  Annyit takarítok, hogy már azon gondolkodom, egy új porszívó kellene;)xD.
  CCleaner minden este, meg 2 nyugtató:).
  Most végeztem a farm aratással. Épp lejárt az 1 órás kupon.:wuerg:

  Valami nem oké az órával, mert a Te kommented és az enyém között nem telt el több mint 1 óra.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.12.23
  hefti1963, fankostepsi, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
 20. imi7611

  imi7611 Törzsjátékos

  Sziasztok! szerintem, ha ennyi játékos jelzi a hibát, akkor nem nálunk van a probléma. szerdán vásároltam új gépet, tegnap lett frissen telepitve. a problémák maradtak, lassú minden. nekem mi a javaslatod? vigyem vissza a gépet az üzletbe?