Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Érdeklődnék miért törölték a cserebere rovatból a hozzászólásomat vagyis a választ a hozzászólásra. Hiszen az volt benne, hogy mit tudok adni a kért kitehetőkből és én mit kérek cserébe. Vagyis cserebere ajánlat volt. Igaz, hogy beleirtam, hogy másfél év után visszajöttem a játékba, de ez volt az a nagy bűn? Továbbá sajnos akinek irtam nem kapja meg a levelet és nem tudom hogyan tudassam másként, hogy mit adok és mit kérek. Kerestem ahol leirja hogy mi a technikai probléma amiért nem kapja meg, de nem találtam. Akkor hogyan tudassam a gazdával, hogy mit adok és mit kérek? Azt hittem az egy cserebere fórum, ezek szerint nem az? Azért érdekes, hogy egy csereberét nem lehet feltenni egy cserebere fórumban. Már elnézést kérek ha rosszat irtam
   
  Ms.AbyZu kedveli ezt.
 2. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  Szia!

  Kaptál személyes üzenetet a törlés miértjéről. Nem olvastad?

  Az "Ajándék - Cserebere Új szabályokkal!" topikot hirdetések számára hoztuk létre. Nem most, már régóta így működik.
  Külön egyedi szabályok az első és második nyitó hozzászólásban szerepelnek.
  Annak betartása minden használó számára elvárt!
  A személyes egyeztetést a farmos levelezésben kell megoldani. Hiszen jelentkezni nála, a hirdetőnél kell.
  Az egyeztetést is két gazda intézi, ami nem a nyilvános fórumra tartozik.

  Nincs más ok, semmi személyeskedés nem vezeti a moderátorokat, amikor a fórum és az adott topik szabályait betartva végzi a munkáját.
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 3. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Megértem. De a kérdés továbbra is fennáll. Ha technikai gondok vannak a levelezéssel, ha a másik fél nem kapja meg a levelet, és csak a fórumban tudja elolvasni (én igy értelmeztem a spoilerben leirtakat) akkor mégis hogyan tudassam vele az ajánlatomat? Vagy esetleg igy? "Adom neked ezt, kérem érte azt." Már elnézést ha kissé szőrszálhasogató vagyok. Vagy igy esetleg? "Van ilyenem, kérek olyant?" Furcsa. Pedig nem is olyan hosszú az az idő amit kihagytam. Azt hiszem az én ajánlatom sem volt rosszabb mint a fentlévők. Hiszen sokkal bőbeszédübben irták le mit adnak ajándékba, vagy mit kinálnak cserére. Vagy azért mert valaki technikai okból nem kapja meg a levelet akkor felejtse el az ember a cserét?
   
  Utoljára szerkesztett: 31.3.23
 4. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája


  Szia ismét!

  Ő, akinek írnál, tudja fogadni a leveleket.
  Visszaírni farmos levélben nem tud, ezért Ő Kacsa Kata üzenettel válaszol - azt olvasom a spoilerben:

  teremtő hsz részlete.png

  Amennyiben a Te leveled nem megy el a farmpostán valami miatt, akkor próbáld meg másik böngészőből megírni a választ.
   
 5. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Értem. Akkor félreértettem a spoilerben irtakat. Az én levelem elment. Elnézést, de úgy látszik még nem igazán rázódtam vissza a játékba. Köszönöm a választ és elnézést a szőrszálhasogatásért.
   
  Ms.AbyZu és zsani_apja kedveli ezt.
 6. RegiHU2011

  RegiHU2011 Járnitanuló

  Sziasztok! A mai napsütéses tréfa rendkívül idegesítő ismét! Tavaly is ez volt! Miért nem lehet olyan áprilisi tréfát csinálni, ami nem rontja ennyire a szemet vagy legalább ki lehet kapcsolni?
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 7. WCinas

  WCinas Járnitanuló

  Ez a napsütés valami elképesztően zavaró a főfarmon....
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 8. gerendaimarika

  gerendaimarika Aktív író

  Nagyon zavaró részemről a napsugárzás, remélem másoknak is.
   
 9. zsoka19500609

  zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

  Kedves játékos társaim! Nagyon unalmas, hogy mindenbe csak a hibát látjátok és keresitek! Szerintem ki lehet bírni ezt az egy napot!!!
   
  .sylvia72. és rencsike982 kedveli ezt.
 10. Mici-farmer

  Mici-farmer Aktív író

  Sziasztok!
  Nem vagyok az a panaszkodós típus, s tudom azt is, hogy nem kötelező sem játszani, sem az eventeket csinálni - de úgy érzem, hogy a játék fejlesztői egyre inkább a játékosok ellen vannak. :-(
  Ezt a minijátékot én nagyon szeretem, ami most a húsvéti eventben van, de, hogy egy minijátékhoz a 6 órás érésű növényből 770 db-ot kell letermelni, úgy, hogy most húsvét is van, hát nem tudom ezt miért csinálják. :-(
  Jómagam (és sok farmtársam, akik nem játszunk még sok-sok éve,) csak vízzel és trágyával tudom "gyorsítani" a termelést, a keréktől a termésbónusz ritka mint a fehér holló, a bónusz ládákból TP bónusz jön és terményes ólas bónusz (ami nagyon hasznos, csak nem az eventhez)... Piccolóból a Jack is pont ilyen.... így marad a csatni... az ember lánya így vagy viszi magával a családi látogatásokra a laptopot magával, hogy nagyjából a napi 3-4 aratás meglegyen, mert ha nincs, akkor a felhő elérése is nehézkes HUF ráfordítás nélkül (nincs végtelen és önmagától termelődő szupertrágya kupacunk, sem Kacsa Kata trágyája - és a folyamatos event miatt gazdaköri feladatok megoldása is lassan halad, hogy onnan tudnánk kiszedni)
  Sokkal motiválóbb lenne egy-egy event, ha kevesebb növény kellene egy - egy malomtermékhez (általánosságban igaz) vagy gyorsabb érésű növény lenne. De ha mindkettő változna, az lenne még inkább jó.
  A régi rutinos gazdák ezt is, azt is le tudják termelni pár óra alatt, tehát nekik full mindegy, hogy 3 órás vagy 6 órás egy event növény, de így a kisebb gazdáknak is nagyobb lenne a sikerélménye, mert több minijátékot tudnánk játszani, és esetleg meg tudnánk szerezni olyan ajándékokat is, amelyek hasznunkra válna a további játék során, vagy megszereznénk olyan dolgokat, amire így most esélyünk sincs. Számunkra az event nyeremények még motiválóak (lennének), csak lehetetlen megszerezni az elvárások miatt.
  Boldog húsvétot Mindenkinek, s hátha a nyuszi segít a jövőbeli jó irányú változtatásban...
   
 11. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!

  Rászántam magam hosszas vívódás után, hogy megveszem a fűrészmolnárt egy hónapra. Csak jelezném, hogy ismét lett volna lehetőségem akár három hónapra is megvenni. Viszont most nem tettem, ne hogy ismét elbukjam a két havi árát, mint januárban. Csak gondoltam megírom, hogy semmi változás.
   
 12. Matulabá62

  Matulabá62 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  A Szezonkehely nem működik, aratógéppel szedi le mindig, a bónuszt adóval nem szedi le.

  Matulabá62 ID: 13588744
   
  Utoljára szerkesztett: 11.4.23
 13. farmerogirl

  farmerogirl Fórum félistene

  A szezonkehely a tavalyi szezonok kitehetője volt - ha jól emlékszem, még januárban aktív volt, utána elvesztette bónuszt adó tulajdonságát és csak TP-t ad, ezért a sima aratógéppel aratható, nem a tojás aratóval. Az idei dekort szezondíjnak hívják.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.4.23
  stb_farmer, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
 14. CrystalDmon

  CrystalDmon Junior szaki

  Sziasztok!
  A gazdaköribe elkezdtem berakni a mosómedvemaszkokat. A 10,-hez érve, csodálkozva tapasztaltam, nincs munkás kupon csak a gyémántnál egy 12 órás. Ez már nem egy szórakoztató játék, hanem bosszúságokkal teli időtöltés. A tenyésztésről is meg van a véleményem, bármit lehetne rárakni, szinte állandóan csak a következőt adja. A kerekkerékről már ne is beszéljek. Már kedvem sincs party pörgetni, eltűntek a bónuszok, vagy ha éppen ott állna meg, akkor előtte egy pillanatra megáll, majd ugrik egyet. Állandó a partypörgetés vásár, de nem érdemes venni. hiszen semmi érdemleges nincs már benne. Aki pedig állandóan reklámozza, neki miből mi lett, azzal nagyon szívesen cserélek szerver helyet, s megtudja milyen az, amikor mindenből semmi lesz.
  Legyen a napotok szép!
  Üdv Crystal
   
  Ms.AbyZu, Dana64 és .sylvia72. kedveli ezt.
 15. terrdora

  terrdora Törekvő

  Tisztelt Moderátorok!
  Nagyon érdekelne, szeretném megtudni, hogy ezen játék oldala mikor lesz használhatóan gyors, azaz a játék mikor fog normálisan betöltődni, és gyorsan. Jelenleg az első indítás során az oldal fele ha bejön, de a számláló elszámolgat pár percet is. Jelenlegi játékba lépés ( Repülős rész ) további 1 perc vagy több. Gondolják ez egy normálisan működő oldal? Sajnos nem.
  Az olyan fals mondások, hogy cookik törlése, a böngésző, a Windows frissítése... sorolhatnám eddig sem volt akadálya bármi más oldal megnyitásához, csak ezen játék oldalán. Szeretném használni normálisan a játék felületét , de nem lehet.
  Jelezném az olyan link hogy panaszkönyv, a kezdő oldalra mutat, oda nem tudtam ezen gondokat beírni.
  Tisztelettel egy játékos, aki kínlódik az oldalukkal.
   
 16. olgica48

  olgica48 Utánpótlás-írogató

  Sem a titokól, sem a piccoló nem ad már semmi érdekeset. A rengeteg titok ólból sem lett semmi, de a piccolóból sem. Már nem is tudom hogy mi is motivál, hogy még játszak? Kb. 12 éve.
   
  Dana64 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
 17. Vi.ni

  Vi.ni Utánpótlás-írogató

  Sziasztok KedvesTamás támogató! Mi ez a káosz? Egy kérésem van szeretném kitörölni Jimmyke01 farm társamat egy percig sem akarom látni nem engedi törölni 1mp-t adok előre is köszönöm a közreműködést Ví.ni!!!!!
   
 18. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Hiába írsz több segítségkérő topikba ugyanazzal a problémával, van olyan helyzet, amit mi nem tudunk megoldani!

  ITT már válaszoltam neked, kérem elfogadását, megértését az általam írt tartalomnak!
  Nem tudunk a játék beállításain változtatni!

  Itt felfrissítheted a tudásod a szomszédok kezelésével kapcsolatban:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4805


  Különös tekintettel ajánlom figyelmedbe az ismertetőből az utolsó, vastagon szedett szövegrészt:

  Az újonnan felvett szomszédot 7 napig nem lehet törölni.

  Kérlek, hogy ez ügyben ne írj többet a fórumra.
  Szíves figyelmedbe ajánlom a Fórum használatának szabályzatát! Nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás, szankcionálás alól!

  Az pedig végképp megengedhetetlen, hogy bárkit a fórumon akár játékost, akár moderátort utasítgass! A játék használatával elfogadtad a játékszabályzatot!
  Ennek figyelembevételével kérlek, mellőzd a továbbiakban az utasítgató, felszólító és sürgető hangvételt a fórumon, valamint ugyanannak a problémának a többszörös bejegyzését!

  Nem tudunk már elnézőek lenni, tiltást és büntetőpontot fog maga után vonni a nem megfelelő fórumhasználatod!

  Kérem fentiek szíves tudomásulvételét!

  Mindazonáltal ez a Panaszkönyv. Itt általában nem szoktunk válaszolni.

  Ha elolvastad (volna) a legelső bejegyzést, ez nyilvánvaló is lett volna számodra!
   
  Koppi, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 19. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Ezek a szavaid, és amiket az elmúlt napokban írtál, kimeríti a moderátorok fenyegetését! Mivel le nem írt, kilátásba helyezett következményekre utalsz velük szemben, ha azonnal nem teljesítik a kérésed!
  A Te esetedben már nem a fórumról való végleges kitiltás, hanem a farmod végleges bezárása is elfogadható megoldás!
   
  HéricsBáró, Koppi, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
 20. Mari210761

  Mari210761 Junior szaki

  Sziasztok!
  Elgondolkodtató a Bigpoint, ezen belül a support problémamegoldó képessége... Április 27-én kezdődött a kálváriám azzal, hogy a Prémium tagságom nem hosszabbodott meg automatikusan, ezzel szemben a Bigpoint 3x nyújtott be fizetési kérelmet a folyószámlám felé. Erről kaptam 3 sms-t, az összegek most is ott láthatók a számlámon. Felhívtam a bankom, írtam a supportnak. Levelezés kezdődött az aktuális kapcsolattartóval, minden eredmény nélkül. Aztán 11 napig csend. Tegnap este a Gyopároson észleltem, hogy a Fűrészmolnár és Erdész előfizetéseim sem hosszabbodtak meg automatikusan. Egész délután használtam őket egyébként. Gyorsan ellenőriztem az üzeneteimet, sms-t, folyószámlát. Ekkor láttam, hogy kaptam e-mailt a supporttól, hogy pillanatnyilag nem tudnak foglalkozni a problémámmal, mármint az előző, Prémium tagság előfizetéses problémával. Érdekes volt ez az egybeesés. Mindegy, a fizetési adataimat azonnal töröltem. Most itt állok, több mint 10 éves játékkal a hátam mögött, és nem tudom, hogy mi a helyzet. Nálam van a probléma, vagy a Bigpointnál? Nem megoldást várok Tőletek, és tudom, azt fogjátok válaszolni, hogy a support ügyeibe nem avatkoztok bele. De akkor kihez lehet fordulni, ha nem történik semmi és nem oldódik meg a probléma a játékkal kapcsolatban? Erre szeretnék választ, illetve ötletet.
  Köszönöm!
  ID: 23438537
   
  zsani_apja kedveli ezt.