Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. stefano0606

stefano0606 Haladó

A hiba nem náluk an , rossz a netszolgáltatód és a géped xDxDxDxDxD Érted , náluk mindne jó csak nálunk rossz ;)

2. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Mivel1 szerveren vagyunk, így SENKI nem tudna játszami ha náluk van a hiba. Ez csak az én magán véleményem, sértődés ne essen.

Sylja és stefano0606 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Első megközelítésben igazad van, de ez ennél bonyolultabb. Lehetséges, hogy a hiba mégiscsak náluk van, de nem érint mindenkit. Az ok sokféle lehet; lehet internetes probléma (pl. a szolgáltató), vagy okozhatja valamilyen hardver(vezérlő) vagy szoftver, amivel a játék valamiért összeakad. Ezt megállapítani szerveroldalról nagyon nehéz, de javítani csak ők tudnak rajta.
    És még valami. Olvastam olyat is, hogy valakinél, akinek több farmja van ugyanazon a gépen, van olyan farmja, ami jó működik, és van olyan, ami döcög. Ez megint csak nem érint minden farmot, de a probléma nem lehet a játékosok oldalán - akkor az adott játékos minden farmját érintené. Pl. volt olyan jelenség a közelmúltban, hogy egy bizonyos titokfa, ha kitettük valahová, akkor blokkolta a területhez való hozzáférést. Nem jelentkezik a hiba mindenkinél, mert nem mindenki tett ki ilyen titokfát, de mégis egyértelmű játékhiba. De mondhatnám a Gyopárvölgyet is; egy annak a kódjában lévő - mondjuk - súlyos memóriakezelési hiba csak azokat fogja érinteni, akiknél ki van váltva ez a játékelem.

Utoljára szerkesztett: 8.11.25, 14:43
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Csak olvasgatok. Találtam egy megoldást. ;)
    Össze kellene fogni és egy hónapig nem lépnénk fel a játékba. Aztán utána meglátjuk, lesz- e változás. röviden ennyi

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jajjmár azért nem túlzás az az 1 hónapxDxDxD

6. zsani_apja

Először kettőt akartam írni, de abba sokan bele betegednének. :)

GA-BI-O-Farm, SnéDóri és stefano0606 kedveli ezt.
  7. stefano0606

stefano0606 Haladó

Akkor miért jönnek mindig azzal hogy nálunk van a hiba ? mert csak erről lehet szinte olavsni ? Miért kellet a jó múltkorában 1 felmérés kinek mi a szolgáltatója ?Hogy legyen mire fogi a hibát... Mint tudjuk évek óta akad a játék, ritka az olyan event ami tökéletes, miért is jó ez nekik ? Miért is nem javítanak ? Vagy már tényleg csak az anyagi vonzata számít ? azt nézik minél több bevétel, de a minőség nem számít ? szomorú kezdetektól játszom, de sokszor tényleg elmegy az ember kedve belépek és csak a napi ajit leszedem és ennyi a farm

-BombadilToma- és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Én küldök is ajándékot, így nem lehet panasz. :D :)

GA-BI-O-Farm és stefano0606 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért, mert valahol el kell kezdeni. Egy olyan hibának a detektálása, ami nem érint mindenkit, a moderátoroknál és a fejlesztők gépein sem jelentkezik, nagyon nehéz. Elindulnak a legvalószínűbb hiba irányába (mint egy dr. House epizód...). Amikor az első játékos jelenti a hibát, akkor még másnál nem jelentkezett; teljesen érthető, hogy a modi nem továbbítja, hanem a takarítást javasolja. Amikor a hibajelzések csak Magyarországról futnak be, megint érthető, hogy földrajzi okokra gyanakszanak, azaz bekérik a szolgáltatókat. Gyorsan nyilvánvaló lett, hogy nem itt van a gond (bár a magyar moderátorok lelkesen hivatkoztak továbbra is a telekomos karbantartásokra...)
    Senki sem mondta, hogy a hiba a játékosoknál van. De a hiba okát csak a játékosoknál tudják megtalálni.
    És igen, mindenki, aki játszik a játékkal tudja, hogy rengeteg a kisebb-nagyobb hiba, és a jelentős részét eszük ágában sincs kijavítani. Mert amíg a játékos csak feljön a fórumra, és panaszkodik, hogy ez sem jó, meg az sem működik, de közben fizet a prémiumért, a munkásokért, megveszi a vacakabbnál vacakabb felhőket és a semmirevaló titkosakat, addig - felőlük nézve - a játékos elégedett.

10. stefano0606

stefano0606 Haladó

Rengeteg farmom volt, 50 db .. míg jó volt napi rendszereséggel beléptem , ajiztam , eventeztem is az azonos piacosokon. de mikor jöttek elő a hibák, egyre nehezebb let belépés leállás stb el kelet engednem őket, 1 db maradt ami aktív. a többi ott villog pirosan .évek óta be nem léptem .

11. zsani_apja

Többet aztán nem írnok, lezárásnak...
    Kérdezze Orvosát, Gyógyszerészét :D ;)
    Én anno volt, hogy több százra léptem fel naponta. Teljesen elment már belőlem az a lelkesedés. Mondjuk lassan 80 éves lesz az ember, biztos könnyebb volt fiatalon. :)

12. stefano0606

stefano0606 Haladó

Köszönöm szépen ezt szépen megfogalmaztad, bennem is ezek a dolgok merültek fl, de nem tudok lyen szépen fogalmazni ,csak nyersen xDxD És igen értem amit ísz, és tisztelem a munkáságotokat, segítökészek vagytok mégha sokszor titeked támadnak/támadunk mi játékosok .Régen volt leállás karbantarás ,erre szerintem mindneki jól emlékszik, de az már a múlt , már lassan történelem .

13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Üdv! Nem tudok rendesen játszani! Dühös vagyok! A gépem nagyon jó, de se reggel, se most nem lehet csak kb. 5-10 perc után belépni. Forog-forog és a birka menetel.....

14. aragorn*

aragorn* Haladó

Segítséget szeretnék kérni, androidos telefonom van és goggle cromot használok, eddig minden rendben volt amíg most nem lett egy frissítés, az a gondom, hogy betudok lépni a játékba, de nem tudom használni, mivel kétszázszoros nagyításba jön be az oldal

köszönettel:Gazda: aragorn* ID: 2925871

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezen a linken keresztül lépsz a játékba? <<LINK>>

Ezen kívül, csak azt tudom javasolni, hogy fordítsd el a telefont, nekünk így működött.
    Az applikáció letöltését javaslom, mert ha nem hivatalos is, nyugodtan lehet vele játszani, addig is, amíg megszületik a hivatalos bejelentés róla.
    A telefonon való játékot eddig is csak egy-egy aratás-vetésre ajánlottuk, mert a játékot alapvetően asztali gépekre, laptopra tervezték.

Kérlek, legközelebb valamelyik segítségkérő topikban kérj segítséget, ne a panaszkönyvben.
    Köszönjük.