Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. paloooo

paloooo Fórum biztosa

... nooo egy észrevétel..., ha a gyopárvölgyből visszajövök/jönnék akkor mindig más területre dob vissza a rendszer! Hol a bahára vagy a főfarmra, akár a napraforgódombra..., össze - vissza. Ez most egy újabb "fejlesztés" vagy netán egy prg.hiba?
    Bizony bosszantó!
    Jelezném még a katasztrofális lassúságot, csak a napraforgók pörögtek még 13h is..., most 16,30h is csak egy hangyányival jobb a helyzet!
    Mi történt a moderátorokkal hogy ennyire +fogyatkoztak? Kellően voltak ösztönözve?
    ... akkor további felhős napokat...

zigus és monster_02 kedveli ezt.
  2. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Ha a felvonóval jössz vissza akkor oda visz ahonnan elindultál. Ha a Báháról mentél a Gyopára akkor oda ha más területről akkor meg arra a területre ahonnan elindultál.
    Ez nem újdonság mert már régóta így működik.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy picit pontosítanék. Ez attól függ, mi szerepel a beállításainkban. Ha a "Bejelentkezés után a térkép mutatása" opció aktív, akkor a fő térképre visz vissza a Gyopár után. Ha ez ki van kapcsolva, akkor arra a területre, ahol utoljára voltunk.
    Nemrég, egy javítás kapcsán ezt a beállítást minden farmon a "Ki" állásba tették. Vagyis aki azt szokta meg, hogy a Gyopárról a fő térképre kerül vissza, annak újdonság lehet az, hogy valamelyik területre viszi vissza a rendszer. Szerencsére csak ezt a kapcsolót kell átállítani a megszokott működéshez.

macimami1958, Gio, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Hello Toma!

Tőled mindig lehet tanulni! :D Észrevettem eme csodát és egy ideig zavart is, de aztán megszoktam. Azt hittem ez is csak egy az anomáliákból amik vannak. Viszont így megyek és be is kapcsolom :D Ezer hála neked!

macimami1958, Gio, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. MacskásFadísz

MacskásFadísz Fórum-zöldfülű

Szerintem ennek a játéknak is át kellene alakulnia.
    Nem siránkozni, hogy nincs moderátor... játékos sincs már. Módszeresen le lett építve itt is minden.
    A buksza nem fog nyílni továbbra sem, ilyen hozzáállással. A játék egy nagy rakás ....

zigus kedveli ezt.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Valami nagyon nem stimmel ezzel a játékkal!
    Az idei évben három olyan szomszédom hagyta abba a játékot akik a kezdetek óta csinálták !

Utoljára szerkesztett: 16.5.26
    zigus kedveli ezt.
  7. aniko630912

aniko630912 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    26.05.16-án vásároltam 199 FA-ért a Talányos Tiki-fa csomagot, de ezt nem találom, nem kaptam volna meg????

aniko630912 ID: 30692325

8. Sylja

Sylja Fórum ezredese

Szia!
    A panaszkönyvben nem kapsz segítséget, inkább itt jelezd a problémádat:
    Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Ha megkaptad, akkor a bahás raktáradban lennie kell 30 db "Mayotte" talányos fának és 1 db új (kifejlődött) Banyánfának.

macimami1958 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. szinusz

szinusz Törekvő

üdv. az illatos varjúháj, hova lett? nem lehet a főfarmon ültetni, vagy honnanszerezhető be? köszönöm szinusz ID:1296664

10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

macimami1958, Swartsch, zigus46 és 2 más kedveli ezt.
  11. szilus

szilus Fórum-zöldfülű

én sem látom a főfarmon és a szédült szántón a varjuhájat, hol található?

zigus46 kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

macimami1958, Swartsch, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  13. szilus

szilus Fórum-zöldfülű

Valóban nem olvastam el az ismertetőt, ha a malomnál ráálsz a növényre akkor azt írja ki, hogy a fő farmon és a szédült szántón lehet termeszteni. Azért köszönöm a választ, még ha lekezelő és pökhendi is volt.

szinusz kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nem hiszem, hogy lekezelő lettem volna, max. röviden fogalmaztam.
    Azért ha nem találod az eventnövényt, csak végigbóklászod a termő területeket is rátalálsz.
    Viszont az a kevés moderátor, jelenleg szám szerint 2 nem véletlenűl írnak ismertetőt.
    Még ha kapkod is az ember, nincs ideje, azért annyit csak megnéz, hogy hol lehet ültetni, ha már a többi részét nem olvassa is el.
    Amíg a malomnál nézelődtél, /ami leginkább csak azt jelenti, hogy mindhárom malomba keverhető a malomtermék, csak rosszul van fogalmazva/
    annyi idő alatt csak a kezdést és a területeket meg tudtad volna nézni.

Gio, macimami1958, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  15. zigus46

zigus46 Haladó

A varjuháj sem a föfarmon sem a szédült szánton nincs pedig oda van kiírva , egyedül a zuhatagon lehetne ültetni hát ez nevetséges akkor nem lesz az event megcsinálva ...ennnyi....

Anna051955 kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Swartsch kedveli ezt.
  17. Editanya51

Editanya51 Haladó

Sziasztok!
    Már jó hosszú ideje bosszankodom a kerek-kerék, de főleg a party pörgetéseknél adott tehenészet 1. miatt. A drága party pörgetés ugyanis ma 16 indításból 4 azaz négy db tehenészetet adott. Ennek mi haszna? Nem lehet vele semmit sem kezdeni. Nálam most nagyon messzire gurult el a bogyóm!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!

zigus kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok !
    Inkább csak érdekesség nem annyira panasz !
    Tegnap a kliens olyat csinált nálam, hogy rákattintottam bejött majd pár másodpercre elbújt aztán újra előjött a játék.
    Ma eddig még nem csinálta. :D
    Pedig április elseje sincs ! :D :D :D

zigus kedveli ezt.
  19. Minimaci

Minimaci Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Van, hogy az embernek hirtelen csak csúnya szavak jutnak eszébe. Amiket aztán itt nem ír le, mert nem akarja, hogy hárommillió évre kitiltsák.
    Tudom, hogy valószínűleg az nem fogja olvasni, akit érint... de hátha mások tanulnak belőle.

De mindenki, aki ezért felelős, menjen a búsba! És mondja meg, hogy én küldtem...
    Mesterkurzus projektben kaptam feladatul, hogy takarítsak be 14 db papagájtoll tételt (sic!) az Esőerdőben. Tegnap este ki is tettem a megfelelő számú papagájtollfát, KK-val megszórva, ahogy kell, mert néhány órával a határidő előtt lesznek betakarítva, és még van hátra egy projekt, ilyenkor nem bízzuk a véletlenre. Betakarítás után nem történik semmi. Nézem a számlálót, 0/14. Persze rögtön leesett... a balfék fordító egy percet nem játszott a játékkal, különben neki is tudnia kellene, hogy papagájtoll "tételt" két módon lehet szerezni; fatermésként, vagy a papagájtollászkodó terményes ól terményeként, és a játék minden elemében e kettő egyenértékű, ugyanazt adja. Ám mivel a leírás "tételt" említ, így joggal feltételezhettem, hogy mindkettő beleszámít, a fatermés és a termény is. Hát nem.
    Na, ezért menjen(ek)...

Mielőtt... nem, nem ez az élet legnagyobb problémája. Tettem ki ólakat, gyorsítva, turbózva, határidőre meglesz a papagájtoll. Az utolsó projektet nem tudom, de nem is ez a lényeg, ha nem lesz meg, majd újrakezdem. De ez a slendriánság, ez rendkívül bosszantó. És egyre inkább eluralkodik a játékon. Ez az, ami miatt az esetnek a panaszfalon a helye.

zigus és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/#post-1502089

Ezek szerint még nem találkoztál ezzel a kiírással a Városi projekt indulása óta. Már akkor leírtuk, hogy nem fogadja el a fatermést műhely aratása helyett.

További jó játékot!

Ms.AbyZu kedveli ezt.