Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Nincs semmi, semmit nem tudok leszedni sajnos,tök üres. Nem gond, kihagyom az eventet,köszike.

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Panaszodat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellanőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Sali~*.* és kollerkatus55 kedveli ezt.
  3. kollerkatus55

Én köszönöm Drága! Nem vagyok egy idegrohamos banya...túlélem!

smoldering kedveli ezt.
  4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Hiba lépett fel az Eventövény ültetésével kapcsolatban!
    A hibát jeleztük a Központ felé, a probléma elhárításáig türelmedet kérjük!
    Köszönjük!

Legközelebb NE a Panaszkönyvbe írjál, ha problémád van, hanem egy Segítségkérő topikba, ott elöbb kapsz választ.!!
    PL: ide:
    Kérdések, amikhez nem találtál topikot (általános)
    Itt nincs állandó moderátori jelenlét.
    Köszönjük, ha legközelebb így teszel!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Jóváírtam a farmodon a hiányzó eventmagokat.
    Kérlek lépj ki a játékból, majd vissza. Az eventes területen fogod tudni ültetni őket!
    Sok sikert a játékhoz!

6. kollerkatus55

Nagyon szépen köszönöm,aranyos vagy! Szép estét kivánok! Kata

7. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A dekorokhoz nincs panaszláda, hát ide írom: gyalázatosan smucig a játékban lévő új dekor, a Trims'N'Roses értéke duplája az újnak. >:(

Neni60, tavirózsa1 és gizolda kedveli ezt.
  8. Vicalány

Vicalány Fórum-zöldfülű

Üdv. mindenkinek :)
    Kellőképpen fel vagyok háborodva! Soha nem panaszkodtam még itt az évek alatt, de ma "idegbe kerültem"
    180 partyt pörgettem és minden egyes esetben, tehát MINDEN EGYES ESETBEN, AMIKOR TERMÉSBÓNUSZ IS VOLT BENNE, akkor vagy előtte, vagy mögötte állt meg a kerék. Hogy létezik ez? Soha nem gondoltam még senkiről rosszat, de most meg vagyok győződve, hogy úgy van beállítva a kerék, hogy ne ott álljon meg! Végtelenül fel vagyok háborodva!!!!

Sali~*.*, grezson, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  9. grezson

grezson Utánpótlás-írogató

sziasztok
    most ha minden igaz, a megfelelő topic-ba írom a panaszomat :)
    hetek óta az az érzésem, hogy mintha nem kerülne elég befektetés a Farmerama-ba az eszközök oldaláról
    arra gondolok, hogy ugyan nincs információm a játékosok pontos számáról, de az utóbbi időben mintha belassult volna minden, ami a farmon végrehajtandó.
    gondolok itt arra, hogy korábban gyakorlatilag egyik gombot a másik után végigkattintva lehetett minden feladatot beütemezni (aratás/vetés/locsolás/trágyázás vagy állatok begyűjtése/trágyakihordás/etetés/itatás)
    most ez sokszor az adott farmrészen fél percbe is belekerül

eléggé zavaró, hogy az előbb például a bölcs tölgy alatt próbáltam rendezni az ólak sorsát, és meglepődve tapasztaltam, hogy többször kattintottam az etetésre és itatásra, aztán amikor ellenőrzésképpen az ól fölé vittem az egeret, azt láttam, hogy várja az etetést (az ól nem volt szürke). újra etettem, itattam, az eredmény hasonló.
    jött az ötlet, hogy akkor hátha korábban akadt el a művelet (tehát még1x: az ól nem volt kiszürkülve), megtörtént a trágyakihordás - és láss csodát, ez volt a hiba

ez továbbra is csak azt erősíti, hogy ahelyett csak kattintanánk, és megyünk a másik farmos területre, mindent újra és újra ellenőrizgetni kell (ami azért - valljuk be - nem fogja erősíteni a játékélményt)

óvatosan érdeklődnék:
    minden rendben van a játék "load balancer"-ével? vagy nem annak kéne kiküszöbölnie az ilyen jellegű hibákat? (amikor 1-1 parancs a feledés homályába vész):oops:

apranax41, adry_02, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  10. Süncike

Süncike Fórum-zöldfülű

Mérges vagyok>:( Bár nem ide tartozik de szerintem más is járt már így: elpörgettem kerek 100 partyt és 1 azaz 1 db. Terménybónusz 100% volt benne, amit persze nem nyertem meg..... Miért egyre kevesebb a partyn az ilyen nyeremények, teljesen felhígult már :(

apranax41, adry_02 és laccem kedveli ezt.
  11. Gazgazda-2

Gazgazda-2 Utánpótlás-írogató

Sokkal jobb napot!

Az előbb az állattenyésztőben arattam. Betettem a kiválasztott állatokat, de szupertápot nem engedett hozzáadni. Ki kellett lépnem a játékból, majd az újbóli belépés után már tudtam hozzáadni szupertápot, de bájitalt nem. Azt csak akkor, ha ismételten ki és visszaléptem a játékba. Kérdésem az, hogy egyáltalán lesz még ez a játék valaha normálisan játszható vagy jobb ha elmegyek és keresek magamnak egy zökkenőmentes szórakozást, mert amit a Bigpoint ad, az minden, de NEM szórakozás?!

Utóirat: Nem Gazgazda-2 vagyok, hanem csak Gazgazda. Nem tudom miért írta át a farmnevemet ez a xxxxxxxxxxxxxxxxxxx (negatív jelzők tömege) Farmeramának nevezett szerencsétlenség. Igaz még csak 2010-ben kezdtem el a játékot, nem vagyok tapasztalt ebben.

12. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Sokkal De Sokkal Jobb Játékot!
    Azért a türelmünkkel meg a megértésünkkel, úgy gondolom nincs hiba. De az ami már itt folyik, idegölő, nem játék. Illene már valamit kezdeni ezzel a játékkal. JÁTÉÉÉK????? Fölháborító hogy hol ezzel van gond, hol azzal.Ilyen nincs hogy nem lehet valamit is kezdeni.
    Lehetetlen nincs, csak tehetetlen. Magyarázkodással nem jutunk előre mi játékosok.Kinél minél van a tettek mezeje????
    Igen nálunk ha elég már és hagyjuk az egészet a francba. Nagyon remélem az illetékesek csinálnak is már valamit, vagy ők is tűnjenek a süllyesztőben mivel nem alkalmasak a feladatuk ellátására.Nem érdekel mi a hiba, az sem hogy nincs rá pénz,Szórakozni szeretnék a magam módján. Egyébként átgondoltan átcsoportosítva az egész mindent akkor jutnának is valamire. de ehhez kellene egy jó kiállású F....... gyerek, akinek esze, mersze, kiállása van ezekhez a dolgokhoz.
    Nálam most megint elszakadt a cérna. Csak már lehet hogy nem lehet össze kötni, csomózni ,olyan kicsi a maradék.

Anna051955, sosoump és nemethnelzsuzs02 kedveli ezt.
  13. Egyet értek.
    kellene pár hét után egy két szünet, hogy a hibákat " előre " érzékelje a csapat és a farm teületeken mi is rendezni tudjuk a hiányzó növényeket állatokat stb.
    Nem biztos, hogy hetente 6-7 napos eventek kellenének.
    A játék addig élvezhető míg egyre kevesebb gond, probléma zavarja azt.

adry_02 kedveli ezt.
  14. RegiHU2011

RegiHU2011 Járnitanuló

Az utóbbi hetekben ez az örökös fórum hiba igen bosszantó. Nem igaz, hogy nem lehet elleni tenni semmit. Event, event hátán és nem lehet rá felkészülni, mert nem vagyok gondolatolvasó. Ha mégis sikerül a fórumot elérni és elolvasni a leírást, akkor utána nem érhető el a fórum.
    Meg kellene tanulnom kívülről az event leírásokat?!>:(
    Ha elakadok a játékban és meg szeretném nézni a leírást, akkor újabban ezt se tudom megtenni, mert megint nem elérhető a fórum! Ideje lenne már ezt a hibát megoldani!:mad:

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma van egy gyopáros ajánlat 50 cukorkával.... holnap jön a mélykék ajánlat felhővel...
    Én meg azon gondolkozom, szabad e egy olyan játékot finanszírozni ami felé megroggyant a bizalmam...
    Ha kihagyom mindkettőt, a játékom véglegesen megváltozik....
    Nehéz döntés, pedig nem forintális okai vannak... Ha nem futná rá....vagy nem segítené a játékomat... nyugodt szívvel elengedném...
    A bizalom már nem a régi... Eddig csak a hosszú távú jövőben voltak kétségeim... ma már a jelenben is vannak dolgok amik gátolják a bizalmam és pozitív látásmódom.
    Nem stabil a játék sem, és a fórum sem... Televan hibával... Ezek apróságok.... csak túl sok volt az utóbbi időben...
    Javítás van itt ott.... Kárpótlás?????? aaaaaz nincs..... Bár max a lelkünknek tenne jót;)
    Nem várnék ám csodát... csak figyelmességet....

Ehh, majd kiderül mit hoz a jövő.... Bármit hoz nem lesz már a régi semmi:(

zigus46, adry_02 és Netudki50 kedveli ezt.
  16. szatmi

szatmi Aktív író

Üdv! A party pörgetést eventek idejére tartogatom. Könyörgöm, ne csillagokat kapjak már a 31000 mellé, meg banánt, xxl fenyőt, a 244 szinten. Teljesen elveszik az ember kedvét a játéktól! 5éves volt az unokám mikor rábeszélt erre a játékra imádtam minden eventet vártam nagyon, ma az unokám 20 éves tehát 15 éve játszom, de már semmi ösztönző nincs benne. Nagyon kérem a régi játékosokat próbálják megtartani valami kis frissitéssel, újdonsággal, a fiatalok olyan kreatívak találjanak ki valamit nekünk régieknek is! Köszi

zigus46, Sali~*.* és evakarma kedveli ezt.
  17. puszedlik

puszedlik Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom, hogy ki, hogy volt vele, de nálam tegnap este egyik böngészővel, klienssel sem jött be a farmerama, nem tudtam játszani Nagyon bosszús voltam, mert gépek, egyebek...ugye :( Ez így nem élvezetes játék, amikor "odavesznek" a dolgok.

18. asszony48

asszony48 Junior szaki

Meg szeretném kérdezni elértem bahamán a 800.szintet és tovább nenlép ,van valami megoldás mert a soksok pontom csak ugy elszáll ID8027799.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egyelőre a 800. szint a maximális.
    Nem vesznek el a pontjaid.
    Tovább gyűlik a háttérben a BTP.
    Azután, ha egyszer újra lesz a Bahán szintemelés, megint lehet egyszerre akár több szintet is ugrani a csíkon.

Kérlek, ha kérdésed van, ne a panaszkönyvet használd, hanem keresd fel valamelyik segítségkérő topikot.
    Köszönjük. :)

Sali~*.*, Swartsch, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  20. asszony48

asszony48 Junior szaki

Köszönöm,