Visszajelzés Papagájos teadélután eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tamaráma01

tamaráma01 Utánpótlás-írogató

Kicsit zavarban vagyok. Válogatosak a papagájaim. Egyszerűen nem fogadják el a bizsut. Valamit nem vettem volna észre? Ha tudtok megoldást, köszönöm.

Éva0315 likes this.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! nem veszik el, beadhatod a fejlesztésért vagy visszarakhatod a tisztásra is.
    Ha kell e- gaz akkor hozd le először azt. Majd a leghosszabb érésidejű növényt ami a leghamarabb tudod lehozni./ és persze aratni is tudod/;)

it zavarban vagyok. Válogatosak a papagájaim. Egyszerűen nem fogadják el a bizsut. Valamit nem vettem volna észre? Ha tudtok megoldást, köszönöm.​
    /
    6 db kell az etetéshezo_O

Last edited: Sep 9, 2019
    Kuzdern, Éva0315 and borderland57 like this.
  3. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Köszi az információt.

Kuzdern and Éva0315 like this.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudunk konkrét tanácsot adni, mert semmit sem tudunk a farmodról. Így csak általánosságok:
    1. Számold ki mennyi eventnövény kell még, és azt hány körrel termeled le. Időzítsd úgy, hogy a beérett növényt lehetőleg azonnal arathasd.Ha eddig nem tetted volna meg, szabadítsd fel a teljes 404 kockás területet.
    2. A fennmaradó időben ültess hosszú érésű növényt 1x1-be. Olyat válassz, amit a lehető legjobban le tudsz rövidíteni (nemesítés!!!), és pont beérik, mire aratni szeretnéd.
    3. Ha előreláthatólag ez nem fog már beleférni az event idejébe, akkor
    a) Próbálhatod csak az egyik dekort megszerezni (Kajás játszótér), a másik nem olyan érdekes;
    b) növelheted az eventnövény hozamát KacsaKata szupertrágyával vagy valamilyen termésbónusszal;
    c) csökkentheted az eventnövény vagy a hosszú érésű növény érésidejét szupertrágyával;
    d) (ha teljesen kilátástalan az egész) feladhatod. Etetheted a papagájokat a meglévő malomtermékekről leszedett madárbizsuval az ajándékokért, aztán annyi.

5. Wolfyxx

Wolfyxx Fórum-zöldfülű

Újra felteszem a kérdésem:
    Sziasztok!
    Ha kész vagyok a teadélutáni eventtel és van kész malomtermékem,ugye azokat nem kell kirakni a tölgyfásra,hogy meglegyen a 13-13 db,hanem gyűjthetem a fejlesztésre? Köszönöm ha válaszolsz!​

Éva0315 likes this.
  6. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Megvan a csincsilla, megvan az ősfenyőm, még 3 kajakondipark kell, hogy a fejlesztéseket is meg tudjam csinálni. A gazdaköriben megvan a kitehető, innen ami összejön az csak jó, de biztos meglesz minden. Hajrá mindenki.

7. DevilMókus

Szia! Kicsit bővebben először nézd meg mihez mihez vannak életben gyorsítóid? pld virágok ,egyéb v gabona, zöldség?A gyümölcsbothoz a rózsa,hagyma pld nem a legjobb/kukoricatápot fog adni/o_O,ennél hosszabb érésidejűt válasz.o_OA nemesítések is fontosak melyik mennyire van meg?Ha megvan nálam jól adta a szegfű, Krókusz, vagy macskagyökér ,hógolyó is ha megvannak a nemesítései..o_O
    Érdemes használni az ezüstbónuszokat/életelixír ,élet forrása ha virágokról van szó ,persze a többihez is a megfelelőket..:)

Kuzdern likes this.
  8. -BombadilToma-

Nem kell kitenni. Erről magad is könnyen meggyőződhetsz, ha bemész a boltba; ott látod ugyanis, hogy elvileg beadhatnád a raktáradban lévő malomtermékeket.

9. DevilMókus

Szia! 1-1 ki kell rakni a tisztásra mert arra kerülnek a fejlesztéseko_OA többit beadod a tölgynél lévő ikon "jutalmazó tárgyak beváltása részben" .Az így kapott fejlesztéseket pedig rárakod a kint hagyott - kajás vagy kondiparkrao_O

Kuzdern, Éva0315 and Wolfyxx like this.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ha mondjuk , csak 1 fejlesztést teszek rá , akkor cserélhető lesz ? Gondolom a % TP bónusszal már nem lehet cserélni .
    És elég csak 2 fejlesztést kiszedni , ami 9 - 9 kitehető ?

Vagy 3 kitehetőre 1 fejlesztés , és Cserenapon akciózni 6 db dekorral

Vagy meghagyom a 3db fejlesztéseket , és cserenapon szerzek 3 kitehetőt , amire feldobok 1 db fejlesztést , és lesz 3 db Kajás játszó II . Igaz ez 5%-ot ad de lesz belőle 3 db , az 1 helyett ami 20% adna , ha rendesen felfejleszteném .

Szerinted ? 3 db 5% vagy 1 db 20% ?

Last edited: Sep 9, 2019
    Kuzdern, -gyöngy-581 and Sanyat like this.
  11. DevilMókus

Szia! a fejlesztéseket csak az event ideje alatt lehet rátennio_OAzaz szerintem minden későbbi csere vakvágány:music:

12. HéricsBáró

Egy dekorra 1 db fejlesztést teszel . Az csak egy sima dekor lesz , és cserenapon el lehetne küldeni . El lehet küldeni ?
    Szerzek 3 db 2 féle dekort
    Én kiváltom a 2x3 db fejlesztést , és a 2 dekorra egy fejlesztést teszek .
    Lesz 3 - 3 db 5% dekorom
    Szerintetek működhetne ?

Én nem rakom rá a fejlesztéseket .

Kuzdern and -gyöngy-581 like this.
  13. -BombadilToma-

Ha nem fejleszted, visszaváltják. Ha fejleszted, nem lesz cserélhető.

14. HéricsBáró

A 3 db fejlesztés/függöny is vissza lesz váltva , amit nem rakok sehova , csak kiváltom ?
    Ha valaki , csak 1 db fejlesztést tesz rá , akkor csak 1 sima dekor lesz . Az meg cserélhető nem ?
    Aztán az 1 db dekorra 1 fejlesztést tennék , amivel 3 db 5%-os dekor lenne .

Kuzdern likes this.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A csincsillám meg van,már csak a fejlesztéseket gyűjtöm be.Talán kész lesz a gazdaköri is,majd látjuk.xDTudom nem ide való de az előbb ki akartam rakni a bólékat a felhőre és nem találom sehol az üresfelhőt.:cry:Valami elkerülte a figyelmemet?

Kuzdern likes this.
  16. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    A gyümölcsbólé szökőkút 4-ik gazdaköri feladat sorában az 5-ik feladat gyémántjából lehetett meg szerezni.Nem lehet hogy elfelejtetted meg csinálni?Ha mégis meg csináltad akkor pár lappal lejeb keresd a paszulyon,attól függően azóta mennyi felhőt sikerült még meg szerezned.

Kuzdern and kovacstne like this.
  17. DevilMókus

Én is tegnap csináltam meg keresd a befejezetlen sorokban.o_O
    Szia ! Én szerintem visszaváltjáko_O, Én maradok az 1-1 kész dekornál. De ha gondolod csinálhatsz 3-3 rosszat de a jó nem lesz cserélhető szerintem:music:Azaz marad a 3 db 5% -os ami sok helyet foglal o_OHova teszed?

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Biztosan megcsináltam a feladatsort,mert ahogy lejárt az idejük 6 db.-ot ki is raktam,már csak 2 db-ra vártam.Meg van mind a 8 bólém is

Kuzdern, nyuszi63 and DevilMókus like this.
  19. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Hát nem egyszerűen lehet követni a logikádat. Miért jobb a 3*5%=összesen 15% mint a 20 % bónusz?
    Csak összezavarod itt az embereket.

20. HéricsBáró

Sziasztok
    Ebben a játékban logika nincsen , ahogy nálam se . Itt leírtam a végleges tervet , remélem kapok rá választ .

Ribiszke, Kuzdern and -gyöngy-581 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.