Visszajelzés Papagájos teadélután eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Töröltem a hozzászólásomat, mert Tamás felokosított: 13-13 malomtermék kell csak, hiszen a kitettek törölhetőek, és beadhatók a fejlesztésekért. Így már nem annyira szoros a játék, nem kell annyira kicentizni, ahogyan én leírtam.
    A 13-13 malomtermékhez kell összesen 24050 eventnövény. A felszaporításhoz segítség a támogató gazdaköri: 562 gally felröpiből kaphatunk 30 növényt (1E, 2 végig). A 40 növény 2x2-be ültetve 400-at eredményez. A 2. körnél továbbra is a komfortot, majd a széleken 1x1-et javaslok, így lesz estére 2316 növény. Ez kerül 40+88=128 szupertrágyába és ugyanennyi KacsaKatába.
    Innentől sima 1x1-es ültetésekkel játszunk. 1 kör hozama 1212 db, így (24050-2316)/1212=18 kör kell az eventhez. A növény napi 4-szer aratható, így 4 és fél nap kell hozzá. A malomtermékeket folyamatosan keverjük, és tegyük ki a tisztásra.
    A végén 1-1 kivételével az összeset töröljük, adjuk be a fejlesztésekért, tegyük rá a 3-3 függönyt a kint hagyott 1-1 dekor alapra. Majd ezeket törölhetjük, és kitehetők oda, ahol a végleges helyük lesz.
    Viszont továbbra is fontos, hogy a malomtermékeket állítsuk elő és tegyük ki, ahogy erre lehetőségünk van, és figyeljünk a napi kétszeri, illetve 3-szori learatásukra!

GYuGYu1003, maszilva, gabianyus és 25 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De pont ez az, hogy nem tudsz mindent fejleszteni, csak 1 db Kajást és 1 db Egyszerűt. Ettől ment el nekem is a kedvem. Ehhez meg nem kell 40 ezer növény. A 2 fejlesztéshez 22.200 növény kell + hogy mennyi kitehetőt akarsz kirakni. 5-5 kitehetőhöz 9250 növény kell, az is csak 31450 növény. Biztos hogy nem fogok 12 ezer növényt ültetni egy 2x2-s kitehetőért ami szerszámot ad.

3. -BombadilToma-

Szia Kukori!
    Nem kell annyi... 13-13 darabot kell csak lekeverni. A kitetteket ugyanis törölheted, és felhasználhatod a fejlesztések kiváltására. Vagyis nem kell pluszban csinálni a kirakás miatt; én is ezt nem vettem figyelembe korábban, de Tamás nagyon érthetően leírta.

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen én is többen gondolkodtam:music::oops:Igen igazad van, elég az első nap 9250 gaz a maradék 22000 meg ráér normál csatnival nem sürgős.:music:
    Újratervezéso_O
    Akkor a növénybevételi nem kell.:):)
    Indulok 60 maggal 2*2 ön kk-val 3 jackel azaz 3,5 kör elég az gyorsítva 1 normál meg némi kk + csütörtökön.
    Reggelre megvan az 5-5 kitehető.;):pxD
    Ui. szombaton a Rackó ad +1 hozamot 3 h-as érdemes vele kalkulálni:music:

Utoljára szerkesztett: 4.9.19
    marcsi152, juliannakoczkas, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tudom mennyit fogok kapni. A szerver ördögével nem vagyok jóban.
    Az első 2 sorba 918 gally kell. Na, még ez is! Nem jó már a gaz, gally kell! Ez 5 területről kell majd meglegyen. Zuhatagos nem ad.
    Raktárházakkal nagyduzzogva meglehet, kezdésre.

6. kukori80

Szia Toma. Most megzavartad a szürkeállományomat. :D:D Eddig is 13 kellett,egy kell az alaphoz és 12 kell a fejlesztéshez. Ha pl. kiváltok 5 db alap kajást a malomból és a vége előtt lebontom, akkor az beleszámít a fejlesztésbe? Jól értem?

7. -BombadilToma-

Jól bizony...

inanna11, juliannakoczkas, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszi.) Akkor megint újratervezek. :D:D:D:D

rozo52, inanna11, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Vagy a mákos szakács otthon felejti a könyvét.
    Nem hagyod kibontakozni....

Melan, marcsi152, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

a kiírás után átolvastam az ismertetőt és megértettem
    azután elkezdtem olvasni a fórumot , és rájöttem , hogy nem értettem meg :)
    ma este megint átbogarásztam a fórumot és rájöttem , hogy az első olvasás után már az elején jól értettem :)
    remélem ha elkezdődik az even , akkor is érteni fogom :)))

én egyébként a kibontakozni vágyók miatt keveredtem rendesen bele :))

milanzs, maszilva, Fuhur és 13 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Töröm itt a fáradt agyacskámat, hogy hány kajás edzőpályát és egyszerű kondiparkot rakjak ki a Tölgyesre, de én is mindig a 13-13 db-nál ragadok le, mert megakadt a szemem a következő zárójeles megjegyzésen: (netalán, ha kitöröljük, akkor visszakerül a menübe, nem veszik el)

Tehát folyamatosan készítjük és pakoljuk ki a Tölgyesre a kajás edzőpályát és egyszerű kondiparkot, amíg el nem érjük a 13-13 db-ot, aratgatjuk őket a madárbizsuért, etetjük a papagájokat, majd ha készen vagyunk az etetéssel, törlünk 12-12 db-ot, kiváltjuk a 3-3 fejlesztést, majd a maradék 1-1-re rápakoljuk a fejlesztéseket. Így nem lehet hibázni.

13 kajás edzőpályához kell: 11.050 egaz + 1170 kukoricatáp (röpi)
    13 egyszerű kondiparkhoz kell: 13.000 egaz + 1300 gyümölcsbot (röpi)

---
    Most látom, hogy Toma már feltalálta előttem a spanyolviaszt! :D Ez van, ha magam akarok megoldást találni és nem automatikusan Tomáét keresem... xD

Vadóc, maszilva, Fuhur és 15 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szóval hogy jól értjük-e?o_OA lényeg!:music:
    Az 5 területen kezdéskor kell kb 1000 gally.Ha ez megvan végigszaladunk a "támogatói "gazdakörön;) ügyelve a papagájtollakra, kiveszünk kb +60 magoto_O.
    Azt 2*2 kockán a kapott 10-el elültetjük.Na most kell 9200 gaz és 450-500 kukoricatáp és gyümölcsbot csütörtökön,amivel péntek reggelre lesz 5-5 malomtermék ami 4 nap alatt időre aratva megtermeli a 60-60 papagáj-kaját;):p.
    Majd kell kb 20000 e-gaz közben a 2 választott kitehető max fejlesztésért ami ráér az event zárásig.
    Nagyjából ennyi 2 területen termelés+ röpi a tisztáson és a dekorok:)

Melan, marcsi152, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Igen, nagyjából ennyi a lényege. Kivenni minél több növényt a gazdaköriből és minél hamarabb kirakni a kitehetőket, amik Madárbizsut adnak. Akik tudnak gyorsítani még csütörtökön, azoknak érdemesebb az 5,30 órást kiváltani először, mert még éjfél előtt tudják aratni.

Melan, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nyeremények tetszenek, jó és nehéz eventnek ígérkezik így 2 területen.
    Újabb partypöry halom elhasználására látok nagy esélyt.

Napi 3x aratás , csatnival a 2 területen 1212 db egaz = 3636 db naponta

6 nap alatt 21.800 egaz
    Remélem a felrepik elegendőek lesznek amiket az egaz ad, nagyon sok lehetőség nincs hosszut ültetni.
    Plusz aki napközben nem tud géphez jutni annak már szerda reggel rá kell pakolni a dekorokra a fejlesztést, hogy az dekor is maradjon. így még előbb kell kvázi végeznie.

maszilva, Melan, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Muszáj mind a kettőből 13 szerezni ? És ha én csak az egyik malomterméket csinálok 26 db -ot ?
    A rövidebb érésidejűt ?

Melan, inanna11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  16. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Akkor megmarad 13 malomterméked és csak egy dekorod lesz.

Utoljára szerkesztett: 5.9.19
  17. Leho69

Semmi gáz. Csak az egyik állatod éhen döglik. De ilyen is kell egy farmon má' ! Legalább annyi trágyával kevesebb.

Erről már én is lemondtam:

Bájos papagájos kajakondipark
    Érési idő: 20:00 óra
    Tapasztalatpont: 9000 TP/BTP + 20 %-kal több TP/BTP növények esetén 4 órán keresztül + 1 db Szerszámosláda III
    Tárgy mérete: 2x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

Melan, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Szia
    Az lesz a tervem , hogy a hosszabb érésidejűből egy db-ot csinálok , a rövidebből rengeteget . Ezt álmodtam meg .
    Szia
    De egy kaját ad a mindkettő malomtermék . Szóval elég egyféle ellátóközpont ?

milanzs, Melan, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Persze, hogy elég. Az 5,5 órás 1 kaját ad, a 10 órás 2t. Kérdés, hányszor tudod aratni őket naponta?
    De azt nem értem, miért kellene neked 26 egyféle? Nekem csak 13 lesz. Egy darabbal sem több.

20. HéricsBáró

Mert arról beszélgettek , hogy 13 - 13 kell
    De ha én egyből csinálok 26 db -ot , amiben kevesebb eventnövény , kevesebb felröpi kell , akkor elvileg többet tudok csinálni
    Ez nem opció ?

inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.