Visszajelzés Papagájos teadélután eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem. Nem opció. Ha ki akarod váltani mindkét dekort, kell hozzá mindkét féléből a 13-13 db. Ha nem, akkor meg felesleges a 26, kevesebbel is végig tudod etetni a papagájokat.

genka53, -ágianyu33-, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Minek kell több? Az állatod megeszi, oszt megdöglik. 10-10 etetés után már csak cspt adnak jóformán, alapjutalmat.
    Ha 24 óra alatt 5x aratsz 26ot, az 130 kaja. 120 kell az eventhez.

genka53, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    És ha egy területnyit rakok tele egyféle malomtermékkel ? És a 43. a másik malomtermék ?
    Turbó fokozatra akarok kapcsolni , és megnézni , mit tudok . :inlove:

DevilMókus, inanna11, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

Azt csinálsz, amit akarsz. De a boltból a kétféle fejlesztést a kétféle malomtermékkel tudod kiváltani. Az egyik fejlesztésből 3 db-ot az egyik féle malomtermékből 12 db-bal lehet kiszedni; a másik fejlesztésből a 3 db-ot pedig a másik féle malomtermékből 12 db-bal.

genka53, BriGitta75, -ágianyu33- és 8 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha én a rövidebb érésidejűből többet tudok csinálni , akkor azt érdemes csinálni .
    Mondjuk a 10 órásból lesz 3 db , de az 5,5 órásból 40 db , akkor a rövidebb a jobb .

DevilMókus kedveli ezt.
  6. Leho69

A turbó fokozatúak nem másokat kérdeznek, hanem mások kérdezik őket. Rajta, Báró!

genka53, HéricsBáró, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szerintem meg teljesen felesleges telefirkálnod az oldalt , mert már öten elmagyarázták :)))

biztosra veszem , hogy pontosan tudod mit csinálj , mert rutinos játékos vagy :)

de ezekkel a hozzászólásaiddal , nem segíted azokat , akik így sem értik , csak jobban bevezeted őket a málnásba :))
    de ha ez a célod, ám legyen :)

mingo826, genka53, Ildikó061957 és 12 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Már nagyon várom ezeket a szines papagájokat:)

-Erbrow-, Gio, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

De a végén nem lesz meg a két dekorod, csak az egyik.

mingo826, genka53, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt...
    A támogató gazdakörivel kezdek minél több egaz mennyen felszaporításra még ma...
    Az induló felröpi száma sorsdöntő,szerintem az elején kicsit rá kell segíteni...
    De majd agyalunk 14 óra után...addig várakozás...sok sikert mindenkinek...

mingo826, genka53, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  11. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ha csak a Papagáj Petit akarom etetni akkor mennyi malomtermék kell?Lehetséges-e hogy csaka petit etessem? köszi

Kuzdern kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia!De a rövidebb 1 bizsut ad a hosszabb 2-öt.o_OHa már egyikből sok lehetne a hosszabb is ,:music:azt ritkábban kell aratni...;):pxD
    Mindenesetre megnézhetjük hogy a 10 etetés után vajon mit adnak a madárkák ,de szerintem tp -csp ahogy Leho és Kukori írta valószínű..:music:

Utoljára szerkesztett: 5.9.19
    HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Leho69

Papagáj Peti nem malomterméket eszik. 60 darabot eszik, amit a malomtermék ad a tölgyesben kihelyezve.

genka53, milanzs, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Igazad van tévedtem. De az lehet hogy csak petit etessem?

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Mindegy kit mikor etetsz lényeg legyen mivel...ha csak Petikét szeretnéd akkor csak azt fogod...

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi

Kuzdern kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon várom már mind három eventet.Tenyésztés a kedvencem/kisebb eredményekkel/ Most nagyobbakat várok!Szerintem az eventek elég gördülékenyen fognak alakulni, csak figyelem igényes.Ezeket én is megterveztem/ nem nagyon szoktam,de ez igényli.Sok sikert mindenkinek.

genka53, maszilva, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Aludtam erre a papagájos eventdömpingre egyet, majd átolvastam újra. Hát, jaj mamám!
    Ezt az eventet inkább nevezném "Káosz a papagájos teadélutánon!"-nak. Csak úgy törik majd a porcelán teáskészlet! xDxDxD

Nagy dilemmában vagyok, mert 1 db csincsilla ólam van, ősfenyőm meg egy sem. :( Jó lenne mindkettő. Végig kellene csinálni a teljes eventet. Meglátjuk, meddig jutok. Csak ne lenne ez a töméntelen eventnövény. :(
    Még van 2 és fél órám agyalni, hogy belekezdek-e, mert azt gondolom, ha elkezdem, akkor már végignyomom. Sokba lesz ez. xD

mingo826, genka53, Melan és 5 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

Senki sem beszél 13 etetésről.
    Egy-egy papagájnál 10-10 etetés van. Egy etetés 6 madárbizsu. A madárbizsut a malomtermékek adják, amiket ki kell tenni a tisztásra, és napi 2-3-szor aratni.
    Az event nyereménye két dekor. Ezek megszerzéséhez is ugyanazok a malomtermékek kellenek, mégpedig 13-13 db. Ennyit kell legyártani, ahogy elkészültek, kitenni, aratni a madárbizsukért, és etetni a papagájokat. Majd az event végén 12-12 db-ot le kell törölni, azok visszakerülnek a menübe; majd be kell adni az event boltjában a fejlesztésekért. Ezeket kell a kint hagyott 1-1 malomcuccra rátenni, és így alakulnak át dekorrá.
    Vagyis a 13 a legyártandó malomtermékek száma, nem az etetéseké.

Lillapilla73, mingo826, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm Toma! :inlove: Vissza is olvastam, végre leesett. Mégis belekezdek. Most forgattam egy 100%-ost, kicsit veszítek belőle, de sebaj és van még egy 11x aratható Jack-em is, elleszek. xD

mingo826, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.