Visszajelzés Paradicsom-küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Hol találom a tegnap kapott virágkoszorú butikot? Csak sima virágkoszorút találtam.

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt keresd. De virágkorona butik a neve.

Utoljára szerkesztett: 17.5.19
  3. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!

Gondolom a virágkorona butikra gondolsz!
    Ha találtál virágkoronát, akkor az azt jelenti, hogy már ki van rakva valahol és le is arattad!
    Ha nem találtál, akkor még nem raktad ki!

De!!!!
    A pajtában találhatsz kétféle virágkoronát is! Illetve nem, de ezt én sem értem. :wuerg:
    A kétféle virágkorona: az egyik termék, a másik eventkellék.
    A terméket látnod kéne a pajtában a termékek alatt (én ott nem látom, de látom a völgyben a virágkötőnél és a váza ikon alatt az elhasználódó fülön is!)
    Az eventkelléket a pajtában az egyéb fülön lehet látni.

Tehát: ha az egyéb fülön nincs virágkoronád, akkor még nem raktad ki a virágkorona butikot!
    Keresd: a bal oldalon - a láda ikon - váza ikon - dekorációs tárgy címszó alatt!

Remélem segítettem! :):p;)xD

UI: Egyébként ez az egész a másik csevegőbe való! :music:

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hol az ördögbe kapjuk a lila kulcsot?

kovacstne kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az event ismertetőjéből hoztam Neked a választ:

Különleges kellék:
    Koponyakulcs

Elérhető: 2019. május 19. (vasárnap) 14:00 óra - 2019 május 22. (szerda) 12:00 óra között
    Az event második részének kezdetekor mindenki kap egy darabot.
    Felugró ablak jelzi ennek megtörténtét.

(Visszaváltási érték: 144TP, 144BTP, 192CSP)

Szerepe: ezzel lehet kinyitni a pince lejárót.

-vadocka70-, maszilva, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Köszönöm!

DevilMókus kedveli ezt.
  7. ginger.

ginger. Fórumprofi

Köszönöm. A legrövidebb utat kell választanom, nem tudok sokat a gép előtt lenni. Sajnos itthon nagyon zajlik az élet.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eddig én csak ültettem, tegnap 5kor kezdtem a cirkuszt.

1 kérdés. Mi a jobb, ha letermelek előre mindent, vagy sorban adogatok be amiből amennyi van? Bármikor lehet bárhova menni a térképeken, ha megvan a szükséges feltétel?
    Azt hiszem megyek sorban a végéig, mert nem fogom válogatni, hogy melyiket igen vagy nem. Az még több idő. Max nem érek a végére.
    22 ezer akárhány növényből akkor megvan minden?

/Azt hiszem összekevertem a 2 eventet!!! / Már tényleg nem tudom mit csinálok :cry:

Utoljára szerkesztett: 17.5.19
    Melan, długa, -happy58- és 5 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Bejutottam a lombházba ;)/ itt legalább tudom hol tartok/xD
    Balra indultam el mert röpibe itt kevesebb,/Ennyi eventnél spórolok / és van partypöri is.;):p.
    Egyenlőre a cél az úton felhőig azt majd kiderül mire futja még.:music:
    Nagy okosan megjegyeztem mikor érik az eventes majd a dekor, / a két farm szépen együtt de ezek../:wuerg:és majdnem elfelejtettem hogy 14h-kor nyílik a telihold./o_OSzedhetem ki a rekeszekből be a gyorsítókat vissza:oops:
    Figyeljetek és sok síkert, 14 h-kor újabb terület..;):oops: Csak ne adna jól.....:sleepy::p

10. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Remek ez a terv, de mintha a felhő az üvegház 6-ban lenne, és az itt nem szerepel, pedig elérendő célként említed.

bogisaci60 kedveli ezt.
  11. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! Nem ide való kérdés, de megkérdezem, hogy mi gyorsítja a virágok érését a bahán? Köszönöm előre is.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A szokásos víz-trágya-szupertrágya trión kívül csak a Party pörgetés 1 felhősor és a Nyári szellő felhősor.

-vadocka70-, Kuzdern, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Billencs-

-Billencs- Fórum-zöldfülű

Ez nem számoltam ,de a lényegen nem változtatt :( pont rosz helyre került a szegfű,mert egyik irányból se érhető el az Üvegház és a Pince lejárat.egy útvonalal ! Ezért írtam mindkét irányt meg kell csinálni :( Valahova a holt ágba rakhaták volna a szegfűt és akkor nincs gond max csak azt bukja az ember :) Vagy jobb ötletem nem lévén miért nem oldotta fel az event idejére a szegfűt ,hogy lehessen ültetni??

Sanyat kedveli ezt.
  14. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

A teliholdnak mi a szerepe most????

15. -Holdfeny-.

ÓÓÓÓÓ azt hiszem egy kicsit nagyon túltermeltem az egyik gazt:music: vagy mégsem:wuerg:
    Lassan lövésem sincs... ki mivel van:p Jó lenne már legalább az egyik eventtel végezni:music:

Melan, spagetti24, helena64c és 2 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Újabb event, ami ennek a második részével párhuzamosan fut vasárnaptól.o_OAzaz célszerű addig megoldani...;)

17. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Nekem az lenne a javaslatom a következő eventdömpinghez, hogy a főfarmon termelendő növény 2, a szédültön 3, a tölgyesben 4, a bahamán 4,5, az esőerdőben 5,2, a zuhatagosban 7,8, a telholdason 6,5, a gombaerdőben pedig 9 óra érésidejű legyen.

karippa, Kamilla1012, Melan és 7 más kedveli ezt.
  18. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A kicsi rémboltot hol lehet megszerezni ? És a bahán 30900 db növény kell ? Nagyon soknak találom

19. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

mihez kell csíkos pohárgomba???

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem jó... A 2 órás a 4 órással könnyen összehangolható, ahogy a 3 és 9 órás, illetve a 4,5 és 9 órás. Nem olyan könnyű dolog ez... De bízhatunk a fejlesztőkben...
    Azért nem olyan vészes ez. Minden eventnövényünk 5 és 6 óra közötti, az azért nem olyan nagy eltérés. Napi négy aratás, egyszerre aratva, a rövidebbek legfeljebb állnak egy kicsit. Elvileg minden event végigvihető így. Aki türelmetlen, lépjen be napi 10-szer, vagy trágyázzon, de valójában felesleges...

imi010, Melan, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.