Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wamcsi

wamcsi Fórum-zöldfülű

Bocsi.. :) 25-ös piac

Közben már volt is fent szóval tudtam venni, köszönöm azért :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.25
    -ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kivánok!Az én piacomon nem lehet semmit sem venni,sem eladni a bahás termékeknél,ezt nem értem miért van így?Valamit rosszul csinálok vagy valami más?Járt már valaki így?szöszi50 ID:24825308 .További szeencsés játékot!

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mit jelent, hogy semmit sem lehet venni és eladni? Nem látod a Bahás termékeket? Ha igen, akkor át kell kapcsolnod:

Az alábbi "kapcsolóval" válthatunk a farmos és a bahás árucikkek között.

Háromféle állása van:
    - Ha a farmos pajta gombja zöld, akkor csak a farmos dolgokat látjuk.
    - Ha a bahás pajta gombja zöld, akkor csak a bahás dolgokat látjuk (az képen ez látszik).
    - Ha mindkét gomb zöld, akkor az eddig megszokottak szerint vannak a dolgok: elől farmos, hátul bahás portékák vannak.

Piac ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/#post-1128437

Ha más a probléma, akkor kérlek, írd meg pontosabban.

4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a válaszod,a bahás részen semmt sem látni üres a tábla.Váltottam is többször a rendes piacon tudok mindent csinálni!Gondoltam megnézem,hogy nálam mennyiért van tinta hátha tudok eladni,de nem megy!

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha a többi Bahás árut látod, akkor egyszerűen csak nincs kitéve tinta. Ha nem látod, csinálj egy szokásos takarítást. Ha nem segít, jelentkezz egy segítségkérő topikban névvel, ID-vel.

6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

bahásokból semmit sem látok!,a takarítás megvolt ki,be léptem semmi!Köszi akkor talán késöbb!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.