Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelleri

kelleri Fórummogul

Szerintem most úgy rendesen fel se fog menni. Viszonylag hamar le lehet termelni a kellő mennyiséget. Nekem 8000 van a pajtába. Viszont az alma ár az megy felfele rendesen :)

Kuzdern és csio70 kedveli ezt.
  2. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

KIRAKTAM EGY ARANY BARIT A 7 PIACON 99.271.933 AZ ÁRA

kelleri kedveli ezt.
  3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Ezt már én is kérdeztem régen, nem papagájjal, de semmi értelme. Az egyik válasz az volt ha nem tetszik, hogy túl olcsón teszi ki előttem akkor vegyem meg....

CoraQueen kedveli ezt.
  4. levi5

levi5 Törzsjátékos

Nem tudom mi értelme van a piacot telerakni trágyával 1 !!!!(egy !!!! ) darabos kiszerelésben. Kinek jó ez, és kinek éri meg? :mad::sleepy:xD

Kuzdern, kelleri és Tündégbogár kedveli ezt.
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

senkinek , de nem tudsz ellene tenni semmit

Kuzdern és levi5 kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én is kérdeztem ezt már nagyon régen. Az az értelme, hogy drágábban lehet feltenni trágyát. Egyszerűen az ár felnyomása az értelme. Hogy minél drágábban tudjanak eladni.

Kuzdern és levi5 kedveli ezt.
  7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Én nem bosszankodom:Dha venni akarok egyszerüen kikerülöm és a nagyobb tételt veszem meg;)

textilmánia, Kuzdern, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok.

30as vágányon labor hiúzt keresnék. Van érte minden csp, panni, szuper papagály kocka egér pénzes kacsa, druida medve, aranylúd.

9. angyalokvárosa

angyalokvárosa Járnitanuló

Sziasztok , keresnék 37-es piacon
    Húsvéti nyúl 2 db
    Szerelmes üsző 3 db
    Arany malac 3 db
    Pénzes kacsa 3 db

Akinek volna kérem írjon , előre is köszönöm

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Fürkész és szellemes valamint balettos struccokat keresek a 14-es piacon;)

11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Tettem ki 5 darabot.

zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

4 már hozzám repült;) Készül az utolsó korcsolyás;) Köszönöm

zsani_apja és Sagittarius69 kedveli ezt.
  13. jutka65

jutka65 Fórumprofi

sziasztok! 12-es piacon cserére ajánlom! császár páva, kiber pillangó, kocka egér, K9-kutyus, Robin Hood holló, szuperhős deni, őshód, szuper papagáj, színjátszó papagáj, népi hiúz Írj baglyot ha érdekel!

tina07141983 kedveli ezt.
  14. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

34-es állatstandon cserélném 8-as szintű aranyérmes : páva-kakukk-macska-malac-nyúl-tyúk tenyészállataimat! ajánlatokat bagolyban várom!- köszi sziasztok

15. -Holdfeny-.

Punkakukkokat és Méhecske valamint Munkás kakukkokat vásárolnék a 14-es piacon;)

16. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok!
    17-es piacon vásárolnék:
    - Csörgőtől felfelé anakondákat minden mennyiségben!
    - Trópusi papagájtól felfelé papagájokat.
    - Melós hiúztól felfelé hiúzokat.

17. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    A 7-es piacon a napokban ( már nem tudom pontosan melyik nap) sikerült vennem 1 Trópusi papagájt 184.000. CSP körüli összegért. :)
    Szerencsém volt. :D

kovacstne, Amira09 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

11-es piacon macska és medve tápot vásárolnék korlátlan mennyiségben, legalább ezres tételekben.
    Macskatápért tudok fizetni 60 ezret, medvéért 30 ezret.
    Egyéb megoldások is szóba jöhetnek. Például adok a tápért cserébe tized áron állatot, vagy egyéb növényeket, fákat, állatokat, terményeket, termékeket kedvezményes áron...

Bagolyban egyeztessünk 8)

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok
    A
    24-es piacra keresnék 1 db /arany malacot/ [​IMG] ha van eladó küldj 1 baglyot..

csio70 kedveli ezt.
  20. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok! 12-es piacon a következő aranyállatokat adnám cserébe 1/1-ben : arany malacért , picassoért, húsvéti nyúlért és alkotó pulykáért ---- egzotikus elefánt, őshód, császár páva, kiberpillangó, k9 kutyus, robin hood holló, szuperhős bőregér, szuperpapagáj! , valamint hősi kakukkért és búvárhódért cserélnék ---- táncoló medvét, bolyhos anakondát, virtuális pillangót, szivárvány pávát, népi hiúzt és színjátszó papagájt! Csereegyezmény bagolyban köttetik!

tina07141983 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.