Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Fordítva gondolkodtam, de biztos igazad van, megpróbálom nagyobb tételben :D Én úgy gondoltam ennyivel is tudok társat találni a későbbi együttműködéshez, lehet tévesen gondolkodtam. No majd meglátjuk :D

2. kisbelus2

kisbelus2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A 25-ös piacon eladók az alábbiak: 3db. munkás kakukk, 2db. erdészhód, 1db. mokány bőregér, 3db. doktorhal és 1db. tudós pocok.
    Mindezeken kívül tölgymakkot és makadámiadiót is szeretnék eladni, 1000es mennyiségekben.
    Az alkudozás lebonyolítását baglyon keresztül intézhetjük.:)

zergekutya kedveli ezt.
  3. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    A 8-as piacon keresek arany tyúkot!
    Már csak egy hiányzik, hogy végre meglegyen az első tenyésztős gazdakörim. :oops:

Bolgár80, Ribiszke és Amira09 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia!
    Azt hiszem nem csapkod rá senki sem, sem egy darabra, sem százra, sem ezerre :), még ezen az áron sem. Sajnos a piaci szereplők minden piacon mások... Ebből sem tornaóra, sem eladás nem lesz, ha még mindig megvannak a tételek..

zergekutya, magdi06, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az is lehet, hogy a piacodon kevesen vagytok 234-es szint felett ;) és lehet, hogy a másik 3 is már inkább eladna, mint venne xD

zergekutya, Fatther, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nálam sem kapkodnak utána. Az új nemesíthető növényekből csak minimális mennyiséget vittek el tőlem. Nagyobb forgalomra számítottam. :(

7. -gyöngy-581

Azért az eredmény amit csp-ben is elértél csoda szép, gratulálok hozzá :D
    A helyzet az, hogy ha eladni szeretnének a többiek is akkor nem csak az én két tételem lenne kint :) hanem az övék is. A célom pont az volt, hogy előcsalogassak pár játékost aki kb ott tart ahol én, de sajnos nem sikerült :) Egy fecske pedig sajnos még nem jelenti a tavaszt.

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
  8. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Ma reggel adtam be az utolsó részt a Varjúszínház gazdaköri feladatból, 131.000 db fehér liliom volt.
    Majd megnéztem mennyi amúgy a piacon, és egy darab nem volt kint 8000-ért raktam ki. szóval 1 Mrd csp- tapsoltam el egy szempillantás alatt, ezért kicsit fáj a szívem, de majd visszahozom valahogy!

CsakJucinak12, Fatther, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  9. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

2 db árva hangyát keresek a 40-es piacon, de vagy elszaladtak vagy kihaltak... nincs és nincs (önerőből a 2 db sajnos megoldhatatlan ólhiány miatt :))

Utoljára szerkesztett: 27.9.19
    Evita-55, Fatther és Kuzdern kedveli ezt.
  10. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Megvásárlásra keresek hajdinát a 15-ös piacon.

Fatther kedveli ezt.
  11. Zatini

Zatini Fórumszaki

Meglett! xD Potom 125 milláért :oops:

Amira09, CsakJucinak12, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Majd a TOP-nál felébrednek a vevők,ha csak 2000-ért fogják vinni darabját,már mindenki jól járt.

csio70 és H`oótch™ kedveli ezt.
  13. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Szia, tavaly tavalyelőtt a póréhagymát vitték 100 ezrével, 800/db áron asszem, kérdés, a krizantémnál is lehet ilyen forgalomra számítani? 4000 fölött van az ára, viszont én is 2000 körül adnám :D Ahogy elnéztem, a piacomon mintha egyedüliként lennék nullás növény árusító. Ami végül is nekem jó. Arany állat akkor van ha rakok ki, bár az más kategória.

csio70 kedveli ezt.
  14. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Hali!
    Lenne 1 Druida medve eladó,bár nem tudom hányas piacon vagyok:)

Kuzdern és tina07141983 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

16. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.

Valószínűleg nagyon alacsony áron fogod tudni kitenni ...:oops:

Én a 12-es piacon reggel vettem 3 millióért egy színjátszó papagájt , az előbb 7,2 millióért egy Kiberpillangót :music:

csio70, kelleri, cicimsincs és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

A 7. piacon vagy, a medvédet nem látom, valószínűleg megvette már valaki. Ha gondolod legközelebb írjál nekem mielőtt kitennéd.
    PS: A piaci résztvevők ilyen esetekben megállapodhatnak, hogy az értékkülönbözetet más termékben vagy cseretárgyban adják át, de ezt előtte levélben egyeztetni szokták.

Utoljára szerkesztett: 29.9.19
    cicimsincs, tina07141983 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia!
    Köszi,de még nem tettem ki a macit,ha kell valakinek írjon:)

Ja,bocsi és szerintetek,mennyit ér a Druida medve?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.19
  19. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    300-500 db Kartondobozt keresek, az 5. piacon!

tina07141983 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

19-es piacon vennék vagy cserélnék 1db partipapagájt.
    Mi ez a nagy tolongás? Csak 1 kellene!:D
    Vagy én lennék az utolsó magyar a 19-esen?:(

Utoljára szerkesztett: 4.10.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.