Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

A 9es piacon cserére vár 1-1 db karate panda, egzotikus elefánt!

Cserébe farmos aranyállat érdekel 1:1-ben!

Kuzdern kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 14-es piacon vennék tenyésztett malackákat... Minimalactól felfelé;) több darabot!

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  3. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

1 milliárd 600 000 csengőpengőt költöttem el ma . De van végre Rózsa Létrakészítőm , Rózsa Guanógyáram és a régóta áhított Rózsa Strucc TSZ . :) Annyira boldog vagyok . Megdolgoztam értük keményen , jócskán lement a csengőpengőm de megérte . :) :) Ha nem adott a tenyésztés voltak - vannak olyan cuki Gazdák kik kitették a piacra a tenyésztett állatokat .Bár egyiket sem ismerem ennek ellenére hálásan köszönöm , nélkülük nem sikerült volna . :) :)

4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) gondolom ezek hiányoztak még a gyűjteményedből, így érthető az öröm :)

Amennyiben használni is akarod az ólakat, akkor rózsa guanógyár helyett érdemesebb a pirosat kirakni, mert az is 2 termést ad, csak közel fele idő alatt ;)

Egyébként ha megnézed, akkor az alap és a rózsa terményesek között az a különbség, hogy a rózsa terményes ugyanannyi idő alatt, és ugyanannyi állat+táp felhasználásával 2 terményest ad, vagyis megtermel 1 terményest pluszban. Amennyiben ez egy drága termény, akkor a piacon el lehet adni 100 ezer CSP ért, így 3 rózsa terményes 5.334 aratással be tudja hozni ezt az 1,6 milliárd CSP-t. Amennyiben ezek a rózsa terményesek soha nem kerülnek lebontásra, akkor nagyjából 15 év után kezdenének hasznot termelni... és akkor még nem is néztük a piros terményeseket 8)

HéricsBáró, rozo52, -vadocka70- és 7 más kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

Nagyon tetszik a válaszod . Igazad is van teljes mértékben . Nagyon régóta vágytam már ezekre az ólakra . Cserenapon sem tudtam szert tenni rájuk . De nekem nagyon tetszenek ezért dolgoztam és költöttem ennyit . Talán még 15 év belefér az életembe . :) Ez a játék részemről . Kihívás , majd piacozás ezerrel . Soha nem fogom lebontani őket mert nagyon tettszenek . A tenyésztés cserbe hagyott így folyamodtam a vásárláshoz . A CSP pedig visszaforog egyszer . Jót nevettem a válaszodon olyan aranyosan írtad le . :) Lett egy szép napom általa . De hiába nézegetem a sok CSP - t ... Inkább gyönyörködöm a megépített óljaimban . Szép napot és jó játékot kívánok Neked . :) ... Remélem a cserenapon találkozunk , hát ha tudunk cserélni valamit. :)

imi010, magdi06, rozo52 és 13 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Amit írni fogok nem piaci téma, de akkor is leírom :)
    Köszönöm neked ezt a hozzászólást, olyan derűt és játékkedvet sugároz, amivel már régen találkoztam és nagyon jól esett elolvasni. Örülök az örömödnek és gratulálok a terményes ólakhoz. Találj bennük akkora örömöt, mit amekkora mosolyt kaptam most tőled:):inlove::D:D

7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A 24-es piacra már nagyon várom a csincsillát :eek:de még mindig a szürkeség az úr:oops:

csio70 kedveli ezt.
  8. panku.macsek1

panku.macsek1 Utánpótlás-írogató

Már nagyon bosszús vagyok a tenyésztéssel!
    Még a musztáng is visszajött.
    Nem tudom mit érdemes piacra tenyészteni.

9. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,

Ne bosszankodj. Sok mindent érdemes tenyészteni a piacra, mert majdnem üres. A gond az, hogy ki milyen árba rakja ki. Nekem még nagyon sok tenyészállatom hiányzik felsőbb szinteken a gazdakörökben (tulképpen még egyet sem fejeztem be), de olyan összegeket kérnek értük, amiket (még) nem vagyok hajlandó kiadni. Kivárom, tenyészgetek, s majd egyszer meglesz. Szerintem nem egyedül vagyok vele..

Próbáld meg esetleg picit kisebb árban kitenni, s lehet hamarabb elkelnek. Csak ötlet.;)

imi010, kincsembogaram67, szrx és 8 más kedveli ezt.
  10. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Én inkább abban látom a gondot, hogy ezt a topic-ot nagyon kevesen olvassák. Sokan kérnek sok mindent amire lenne vevő, de ugyanazon pár ember olvassa csak ezt a topicot. Én már többször kértem itt, de sajnos sikertelenül. A gond az hogy nem is tudja az ember, hogy egyáltalán olvassa-e valaki a saját piacról.

imi010, rozo52, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  11. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

Ne bosszankodj én 3szor raktam ki a munkás kakkukot mire elkelt

kincsembogaram67 és Fatther kedveli ezt.
  12. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Kedves 12-es piacon lévő tenyésztő farmerek! Állat örökbefogadás!:) - Örökbe adnék nagyon vidám, jól táplált, kiváló szülőktől származó aranyfokozatú: elefántot-bőregeret-hollót-kutyát--egeret-kaméleont-hódot;) - örökbe fogadnék hasonló jó tulajdonságokkal és oltási bizonyítvánnyal rendelkező szintén aranyban pompázó : tyúkot-nyulat-pulykát-malacot-tehenet-lovat:inlove:, mivel preferálom a hagyományos vidéki magyar farmudvaros állatokat:) - elsősorban csere érdekelne de másban is megegyezhetünk - írj bátran! köszönöm, hogy olvastatok

Utoljára szerkesztett: 2.5.19
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok !
    Sziámi macskát vennék a 14-esen, hogy kész legyen a g.körim. Ha elfogadható áron kapnám, azonnal fizetnék. De minden megoldást örömmel olvasok, ha hozza a baglyom.
    Köszönöm!

kincsembogaram67 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

1 Milliárd csp-t adok 10 bármilyen farmos aranyállatért cserébe!
    A többit bagolyban megbeszéljük!

9-es piac

Kuzdern, kincsembogaram67 és inanna11 kedveli ezt.
  15. kincsembogaram67

Szia :)
    Hálás szívvel köszönöm a szép szavakat . Nagyin cuki vagy :) Korban már régi motorosnak számítok . Még magamat is megleptem , hogy mennyire örülök ... :) pedig ez csak egy játék . Azt kellett volna látni , hogy lestem a piacot a nagy állotok miatt . No de tenyésztettem is bár nem sok sikerrel . Évek óta ezekre vágyom és van még 1- 2 ilyen ól . Összegyűjtöm újra a CSP - t és remélem azok is meglesznek még ha 15 év alatt akkor is ... :) Nem lesznek soha lebontva de elcserélve sem . Most csak árulok . Venni csak a táphoz valókat veszem . No meg a nyulat , a tyúkot , kacsát ....Stb. Ezekkel a terményekkel pótolom a hatalmas pénzkiadásomat . :) Azt viszont nem tudom , hogy a többi gazda honnan tudja , hogy hányas piacon van ???? Ezt még most olvastam itt először . Nagyon jó lenne , ha ez a válasz is itt maradhatna . Jó drága minden így lehet kereskedni és gyűjtögetni . További szép napot és jó játékot kívánok minden gazdának neked főleg . :) :inlove::D:D

Mi az a farmos aranytallér ? Hú ... Jó sok CSP - van . :) Nekem is volt de elvásároltam és nem bántam meg . Ja igen ... Honnan tudod hogy hányas piacon vagy ????

Szia . Ha cserélhető lesz akkor talán lejjebb megy az ára . De még mindig nem tudom , hogy honnan tudjátok , hogy ki hányas piacon van ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.5.19
    asdfghjkl7373, csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

Sziasztok :) Megírná valaki , hogy honnan tudjátok , hogy hányas piacon vagytok ? Még most olvasok itt erről először . Jó pap is ... addig tanul :) Köszönöm szépen a választ :)

17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  18. kincsembogaram67

mebajah és -orgona- kedveli ezt.
  19. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!

Nem farmos aranytallér, hanem farmos arany állat!
    Tyúktól kezdve egészen a hódig, ezek a farmos aranyállatok, ezeket gyűjtöm, 1 területnyit arany állatot szeretnék!

Én a piacszámomat máshol néztem meg!
    Valószínű már tudod hányas piacon vagy, megírnád? A 9esen jó üzletet tudnánk kötni ;)

mayabanya, kincsembogaram67 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

Hello van egy táncolo mevém amit szivesen cserélnék egy pár db punkakukkra hogy be tudjam fejezni a feladatom 12 es piacon

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.