Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moltim122

moltim122 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.az utolsó eventet későre keztem ezért a bimbózó házat nem tudtam megszerezni....meg lehet valahogy szerezni?

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Már csak a csere eventben bízhatsz . :inlove:

3. Olgica52

Olgica52 Járnitanuló

Mikor itt lesz az ideje, írjál rám. Remélem cserélhető lesz.

4. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

hol van az az Excel táblázat,

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Számítógépes dolgokban nem vagyok otthon , de ha a piac számod érdekel , akkor ha kimész a piacra , és megnézed a körte legutolsó ajánlatát , a tizedes vessző utáni szám a piacszámod .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Hogy-hogy a Körte utolsó ajánlatát,az eladásnál ? az árnál ?milyen tizedes vesszőnél ? én nagyon hüly.. vagyok az ilyen gépes dolgokhoz hogy hol mit kell nézni

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A Topik első oldalán megtalálod a piacszám titkának megoldását;) Csak lapozz vissza!

8. szepesej

szepesej Fórumlakó

32 piacon pelét keresek, sajnos nálunk nem látok feltéve, máshol másik piacon már van. Köszönöm.

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok! 32-es piacon vennék 3200 db póréhagymát. Köszönöm, ha valaki megszán.

11. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Szeretném megkérdezni , hogy a piacnál a "piaci előzmények " fül az jól működik?
    tapasztaltatok olyat , hogy nem jelenik meg minden piacon történő vásárlásunk ?

Általában nem szoktam megnézni , hogy mit vettem , de ma reggel szépen bevásároltam , és csak nagyon nagyon a töredéke jelent meg nálam .

Tigrislady kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia!
    Ritkán használom, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak az utolsó x számú tételt tartja nyilván...

-vadocka70- kedveli ezt.
  13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

köszi a válaszod :)

Általában én sem szoktam megnézni , mert nagyjából tudom mit vettem . De most nagyon sokat költöttem , és kíváncsiságból megnéztem , és nálam csak a töredékénél is kevesebb jelent meg , ezért figyeltem fel rá .
    Arra lettem volna kíváncsi , hogy csak a vásárlási előzményekben nem jelenik meg , mert még nem működik tökéletesen , vagy a pajtámban sem jelenik meg .
    Sajnos minden tételre pontosan nem emlékszem , így leellenőrizni sem tudom .

14. -Holdfeny-.

A lap közepén alul a gazdanapló rögzíti a következő frissítésig;)
    Jobb ötletem nincs sajnos:wuerg:

-vadocka70- kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen esetlegesen működik. Az ötlet jó, de egyelőre használhatatlan.

HéricsBáró, Kuzdern és -vadocka70- kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

7-es vágányon tudok eladni nagyobb tételben a következő növényekből: hagyma, rózsa, biogyapot, articsóka, póréhagyma, szegfű, krizantém, karfiol, len, hajdina, nőszirom, liliom, karalábé, árpa, tarlórépa, vadrózsa, krókusz.
    Érdekel értük: csp, vagy más növények a gazdakörbe.

Ha mást ajánlanál, akkor is megkereshetsz levélben! Köszi:)

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

A 6-os piacon cserélnék 1 kiberpillangót és 2 őshódot.
    Vagy pocokcsibészre vagy laborhiúzra, vagy kockaegérre, 00K9-esre, lázadó szalamandrára.
    Esetleg bahás arany állatra.
    Cserélne velem valaki?
    Köszi! :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem ajánlok Neked semmit csak csendben szólok, mert látom, hogy keresed a sárga borsót. A piacon rendszeresen raknak ki nekem, mert mozgattam ezt az árut és a kirakott tételeket mindig megvettem. Tehát számítanak rá és rakni fognak ki megint, a külföldi játékosok, de nekem már nincs rá szükségem végeztem vele. Sokat köszönhetek főleg két gazdának akinek a borsóját vettem meg, sajnálnám, ha ráfizetnének.
    Nézz körül és vedd meg, ha tényleg keresed 666-os és 500-as kötegekben fogod megtalálni, (az 500-as max áron mindig a végén van). Sok sikert a vásárláshoz :)

Tigrislady, zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. cumi83

cumi83 Junior szaki

Sziasztok, 32-es piacon pocokcsibészt cserélném, érdekelne szerelmes üsző, mézes méh, őshód.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. judorf

judorf Haladó

Sziasztok!
    Nemesítés céljából 19-es piacon amarántot vennék.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.