Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Erre mondtam, hogy ott felkopna az állam:) Jó nekem az én kis piacocskám:p csak a CSP TOP 4. helyen levő gazda van itt, meg egy másik magas TOP-s gazda:) jah meg pár ismerős név innen a fórumról;)

Méhecske ma már a duplája, 15 ezer CSP:D

Ez a véletlen faktor;) nincs ebben semmi különös. Amúgy 1000 szupertáp szerintem nem sok, annyiból már nagyon szerencsés kéznek kell lenni, hogy jöjjön arany állat, vagy magas szintről kezdeni a tenyésztést. Steve223, Lackó, breki tanitványok előnybenxD

Boomkor érdemes nézelődni, hogy magas szinten tudsz-e állatot venni jó áron, pláne most, hogy kell a méhecske a feladatba, lehet lesznek akik kapnak magas ugrásokat, és kiteszik jó áron. Te meg alap méh termeléssel megszerzed rá a CSP-t, ilyen egyszerű ez:p

24 ajánlat 2197 - 4344

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.16
    bindi5454, Fätum és Rylee86 kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nálam a macska táp (16) 3300-6264 121 ajánlat van

bindi5454 kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szió! Köszi a tippet! Már tettek fel mézes méhet...36.406.000 CSP-ért reális? Nekem kissé fáj érte a szívem...megnéztem az eggyel előtte lévőt (űrméh), de az meg 12, 16 milliókért van kirakva, tehát rosszabbul járnék azzal, mint a mézes méhecskével.

Előre is köszi! :)

bindi5454, -orgona- és Melan kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Erősen piac és egyénfüggő:) Amint látod, én tegnap vettem egyet 26 millióért, annyit nekem megért, és a piaci viszonyok között is nagyon jó ár volt érte.

Piaci viszonyaidat nem ismerem, ha azt nézem hogy 12 egy űrméh, akkor nem teljesen irreális az ára, de persze nem lehet tudni, hogy van-e aki megad érte ennyit.

Személy szerint sokallom a 36 milliót, én is nagyon nehéz szivvel fizetnék ki ennyit, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Ha van ennyi pénz a kasszában, és marad utána is, végülis akár miért ne. De ha leüritem magam, akkor én biztos nem venném meg.

Több opció is van most előtted:
    1) Megveheted most ennyiért, és akkor megvan. Ahogy mondtam is, méh és kaméleon eladással most nagyon sokat lehet keresni, szóval enyhiteni lehet a károkat;)

2) Lehet esetleg kivárni, és megnézni lesz-e valaki aki most alápakol, és akkor lehet máris jobban jártál. Várni azért is érdemes lehet, mert nézheted, hogy visszaesik-e a türelmi idő lejártával. Ha igen, akkor azt jelenti, hogy túl volt árazva, lehet a gazdája is igy gondolja, és legközelebb olcsóbban teszi ki. Ha viszont elmegy ennyiért, akkor úgy néz ki hogy reális ár lehet a piacodon, és akkor legközelebb ha látsz, akkor tudod, hogy ennyi az annyi. Kockázat, mi van ha nem lesz kint legközelebb? Erre azért kicsi az esély, előbb utóbb valakinek úgyis le esik egy.

3) Megpróbálhatod megvenni a két űrméhet, és bekeverni, ha van bátorságod hozzá. Ha bejön a két keverésből az egyik, akkor máris csak 28 millió volt és nem 36. Persze ott a kockázat, hogy mi van ha mindkettő bukik, és akkor ott vagy kidobott 28 millióval az ablakon. Ehhez a verzióhoz ajánlom a nagy tenyésztők tanácsát kikérni, pláne akik kevernek, hátha tudnak jó tippet adni.

Hát ennyi, nem tudom segitett-e.

Update: Ugye tegnap 26 millió volt a mézes méhem, ma valaki kitett egyet 45 millióo_O Majd figyelem, de szerintem ez vissza fog esni, ez szerintem túlárazott.

Utoljára szerkesztett: 20.9.16
    alpha58 és bindi5454 kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

Köszönöm!! Közben valami fantasztikus dolog történt velem, amikor már megint kezdtem volna feladni... Akik olvassák a fejlődési taktikákat is, azok tudják, hogy én el vagyok átkozva ezzel a méhtenyésztéssel, mert ugye legutóbb is csak a mézes méh előttiig sikerült eljutni, abból is csak 1 volt, hiába volt boom, nekem nem ugrált soha. Most viszont...Szívtam ugyan a fogam, de vettem a 3 db ninja méhem mellé egy negyediket, beraktam tenyésztésbe és tadaaaamm!!! megvan! Dobtam is a levesmesterbe rögtön, bahán is léptem vele 3 szintet, farmon is egyet :D Ollé! De köszönöm :*

Gio, steve223, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nálam 55 millióért rakott ki valaki egyet...:wuerg:

bindi5454, [Lacko] és Melan kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Gratula, ugye hogy téged is utolért a véletlen faktor:) igy kell ezt csinálni

Csak akkor feleslegesen kopott a billentyűzetemxDxD

Nem ismerem a piacod, de nekem gyanús az 5 millió bukta:music:

-BombadilToma-, bindi5454 és szemike50 kedveli ezt.
  8. SzabadEurópa

Bocsánat :(

<behúzza a nyakát>

Írtam egy hosszabbat az eventcsevegőbe, szerintem érdemes meglesni :D

Egyébként én perpillanat a piacomon halálra keresem magam a maradék méhekkel, kaméleonnal, egyebekkel...Ezt már szeretem! :D

9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Megjelent a víziló a piacomon:inlove: 22.000csp/db áron du......na de itt jön a fricska...most is van kint két víziló, méghozzá (!) 46.000csp/db áron o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

[Lacko], Melan és bindi5454 kedveli ezt.
  10. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Mi lesz ebből, most felverik az árát, vagy már nem. Eddig szürke volt, tehát elvileg felfelé, de nálam szürke és 7ezer valamennyiért tudnám kitenni.

11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Na már 33db Víziló van kint 15 ajánlatba...legolcsóbb 43ezer...teteje 47ezer :eek:

[Lacko] és bindi5454 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Piacozók

Nem tudjátok , hogy hova kell az Aranyesővirág gyümölcs ?:eek:

Mert már 43.000 csp ! :cry: Azért sírok ,mert nincsen ilyen fám ,és azt se tudom honnan lehet szerezni.:oops:

Már napok óta kevés ajánlat van , és folyton kiszürkül :cry:

bindi5454 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Aloha Báró! :)

Tiszta alkímia, ide kell az aranyeső :)

(Update: 17ezer nálam "csak" -.-)

HéricsBáró és bindi5454 kedveli ezt.
  14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Gazdaköribe, drága, 20 ezer körül van. Tiszta alkímiába és sokat kér.

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Annyit beszéltetek az arany állatokról hogy kedvem szottyant megnézni az én piacom(25) kínálatát!
    Sivatag hajója: 25m
    hippi pipi: 12m
    repülő röfi: 12-17m
    cirkuszi: 30-32m
    zűr: 20m
    hősi: 19m
    űrméh: 17-21m
    Mézes: 45m
    diszkó kam:12-14m
    Jó árai vannak szerintetek mert szerintem borzasztó drágák!
    Régóta figyelem a piaca árak alakulását!
    Régen fillérekért lehetett hozzájutni a tenyészállatokhoz! manapság......

csopke1 kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nálunk is megjelent a viziló :oops: 63.000 csp :wuerg::wuerg::wuerg:

Melan, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. talpas89

talpas89 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    szeretnék venni 2 db repülős nyuszit de napok óta nem látok a piacon
    ha esetleg valakinek van és eladná szívesen megvenném
    persze reális áron (kb 7-7,5 millá-ér ha az eladónak is megfelel)
    a piacomon van kint 1 db mézes méh 44 444 444,44 csp-ér

[Lacko] kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

happytree73 árulja? ha igen - akkor bedobok pár nyuszit :D háthanátha :D

csio70, HéricsBáró és -orgona- kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Jó reggelt :)

Reggelre már csak 2db ajánlat volt kint....1-1 Víziló 56ezer cspért :eek::wuerg:

Melan kedveli ezt.
  20. talpas89

talpas89 Utánpótlás-írogató

Szia!
    így van ő árulja

Várom a Repülős nyuszikat
    előre is köszönöm

Utoljára szerkesztett: 21.9.16
    csio70 és [Lacko] kedveli ezt.